BOLTON ZÍSKAL ANELKU

27.08.2006, 19:27
Aktuality
Bolton Wanderers dotáhl do úspěšného konce přestup Nicolase Anelky z Fenerbahce Istanbul. 27letý útočník podepsal v anglickém klubu čtyřletý kontrakt a přestupová částka 8 miliónů liber je zároveň pro Bolton rekordní přestupovou sumou.

Po podpisu smlouvy s francouzským útočníkem nešetřil manažer Boltonu Sam Allardyce nadšením: "Trpělivost je ctnost a je mi potěšením oznámit, že všechno to čekání a tvrdá práce v zákulisí se nám bohatě vyplatilo."

"Nicolas je hráč, který již v minulosti zanechal v Premier League stopu. Nicolas se narodil pro střílení branek. Jeho talent a zkušenosti nám velmi pomohou a budou pro nás velkým přínosem," uvedl dále manažer na oficiálních stránkách klubu.

Ve francouzské reprezentaci odehrál Nicolas Anelka 27 zápasů. V Premier League tento bývalý hráč Arsenalu, Realu Madrid, Liverpoolu a Manchesteru City vstřelil 39 branek v 89 zápasech.

Očekávalo se, že trenér využije svou vysněnou posilu již ve včerejším zápase na půdě Charltonu, ale Anelka sledoval prohru svého týmu 0:2 jen ze střídačky a na svou premiéru si nejspíše bude muset počkat na 9. září, kdy na Reebok Stadium přijede Watford.

Autor: Martin Vít

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dřív můj nejoblíbenější útočník,připomíná mi to Kluiverta..dřív zářil ted tohle

Reagovat
Il Principino

Hmm.....to je fakt ubožák ten Anelka....

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentní příspěvek

Reagovat
Il Principino

Nápodobně......člověče.....

Reagovat
smazaný uživatel

Až budeš mít zase "nutkání" ,tak raději mlať hlavou do zdi než do klávesnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele