Bolton dočasně přebírá Knox

18.10.2007, 12:29
Aktuality
Vedení Boltonu oznámilo jméno nástupce Sammyho Leeho ve funkci manažera klubu. Novým kormidelníkem Wanderers se dočasně stal Archie Knox, jehož prvořadým úkolem bude dostat klub z pásma sestupu...

Boltonu vůbec nevyšel start do letošní sezony a po devíti odehraných kolech se s pouhými pěti body dělí společně s nováčkem z Derby o poslední příčku. Wanderers se nedokázali vypořádat především s odchodem manažera Sama Allardyceho, který se s klubem po dlouhých letech rozloučil a odešel do Newcastlu.

60letý Knox je znám především díky svému pětiletému působení v Manchesteru United, kde dělal asistenta Siru Alexi Fergusonovi. Stejnou funkci vykonával i v Evertonu a Glasgow Rangers, naposledy působil jako hlavní kouč skotské reprezentace do 21 let.

Knox by měl být pouze dočasnou volbou Boltonu a jeho vedení bude i nadále hledat nového manažera. Nejžhavějším kandidátem je bývalý kormidelník Wiganu Paul Jewell, v úvahu přichází i Chris Coleman ze San Sebastianu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Bolton slabi. predposledni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele