Bohemians opět prohrály

19.08.2002, 19:16
Aktuality
Fotbalisté Bohemians Praha opět prohráli. Tentokrát v přípravném zápase se Spartou "B". Jak naznačovaly mnohé předsezónní prognózy - s Bohemkou to letos vypadá opravdu bledě. Po třech prvoligových zápasech mají "klokani" potupné skóre 5:10.

Z dalších přípravných zápasů: Blšany - Xaverov 2:1, Brno - Vítkovice 2:0, Slavia - Plzeň 1:0, Prostějov - Hradec Králové 1:4, Most - Příbram 1:2, Ostrava -Zlín 3:1, Mladá Boleslav - Jablonec 0:1, Synot - Kunovice 2:1, Olomouc - Opava 0:0, Teplice - Chomutov 2:1 a Liberec - Dharfa Abú Zabí 8:1.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele