Bohemians 1905 prodloužili střelecké trápení na 626 minut

11.03.2017, 18:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasný, třikrát jste přelezli půlku, tak bod je zasloužený.

Reagovat
Spalovač šancí

Nedal Koubek zase nejlepšího útočníka na stopera?

Reagovat
arsavin

A Koubek chválí

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych vypíchl taktický tah ofenzivního trenéra Koubka, kdy dal v půlce na plac 6. obránce Šmída místo ofenzivního Lutse, 5 beků je přece strašně málo. Ale jinak jsme taky nehráli nějakou Barcelonu.

Reagovat
soukup

"Mužstvo musím pochválit, kluci dřeli, pracovali, bojovali a řekl bych, že bod je pro nás zasloužený."

To že se soupeř ve své marnosti nezmůže na gól, ťuká si to 90 minut kolem vápna a když už se dostane do šance, tak z malýho vápna trefí golmana nebo tyč jako znamená zaslouženou remízu? Lepší už je asi jen Koubkovo prohlášení, že po vyloučení se do obrany nestáhli a naopak měli i jednu pološanci

Reagovat
Greny

a nejlepsi komentatori jak furt rikali ze hrajeme blbě , malo tlaku atd a Bohemka jak hraje fantastickym systemem atd

Reagovat
soukup

tak dobře jsme nehráli ani omylem, ale je fakt, že poslouchat jen zvuk, tak bych měl pocit, že je Bohemka snad lepší tým na hřišti

Reagovat
Greny

Reagovat
fabec1222

FDF

Reagovat
FiX

Tragédie klub

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdí fanoušek Žižkova.

Reagovat
ondrasch77

Jak dlouho trénuje Koubek tenhle klub? Půl roku? To je taková klasika, proběhla letní příprava, ale hráči většinou ještě "dohrávájí" strategii předchozího trenéra než absorbují naplno "nový" herní styl, který jim ordinuje nový trenér.... Za Pivovarníka hráli celkem ofenzivně a po poslední zimní přípravě už najeli na klasický defenzivní styl obranáře Koubka... Zajímavé bude, co nastane v létě se Slavii (jejíž tým postavil víceméně Uhrin), je možné, že čím větší bude fluktulace hráčů, tím ten tým utrpí méně, než když zůstane komplet pod vedením Šilhavého aparátu...

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě Koubek začal hrát 5-3-2, v přípravě to celkem dopředu šlo, ale teď bez Holendy, zraněnýho Haška a bez formy Maška a Lutse jim to tam nepadá no :)

Reagovat
lubik

Si kluci schovávají góly na dohrávku s Plzní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele