BODMER VYNECHÁ SOUBOJ S LYONEM

15.02.2007, 14:21
Aktuality
Defenzivní záložník Lille, Mathieu Bodmer, podle všeho nebude riskovat a nenastoupí ještě ani v pátečním zápase proti Olympique Lyon. Chce být totiž fit na prestižní dvojzápas v Lize mistrů proti slavnému Manchesteru United.

Nejlepší střelec svého týmu se před 14 dny zranil při utkání s Nantes, ve kterém Lille uhrálo pouze bezbrankovou remízu. Bodmer nebyl v zápase s Toulouse ani na lavičce náhradníků a citelně svým spoluhráčů na hřišti chyběl. Aktuálně třetí tým francouzské Ligue 1 totiž prohrál 0:1 a nechal utéct Lens, konkurenta v boji o druhé místo, na rozdíl čtyř bodů.

Léčba vymknutého kotníku ale probíhala podle plánu. V pondělí se defenzivní buldok zapojil do tréninkového procesu s týmem a očekávalo se, že nic nebude stát v cestě jeho návratu na trávník. Ovšem trenér Lille, Claude Puel, zřejmě svého klíčového muže v pátečním ostře sledovaném utkání ještě nepoužije. Blíží se totiž první část souboje s Manchesterem United a Puel by nerad, aby si Bodmer zranění obnovil. Zápas Lille - Manchester je na programu již příští úterý.

Lille bojuje obstojně na dvou frontách, ale kouč dal tímto jasně najevo, co je pro něho nyní prioritou. Souboj s Lens a dalšími kluby v Ligue 1 o postup do příštího ročníku milionářské soutěže je prozatím zastíněn snem vyřadit takový velkoklub, jakým je vedoucí celek Premier League, z Ligy mistrů.

Pokud Mathieu Bodmer opravdu do utkání s Lyonem nenastoupí, měl by se jeho role v základní sestavě ujmout Ludovic Obraniak, bývalý hráč druholigových Mét, který Lille posílil v zimě.

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele