Bod z Polska není ztrátou, je přesvědčen Hodgson

18.10.2012, 11:57
Aktuality
Anglická reprezentace včera podruhé v probíhající kvalifikaci o světový šampionát ztratila, když v dohrávaném utkání v Polsku remizovala 1:1. Její trenér Roy Hodgson je ale s bodem spokojen, podle něj bylo důležité na stadionu ve Varšavě hlavně neprohrát...

Utkání mezi účastníky letošního Eura se hrálo o den později kvůli úterním průtržím mračen a nedbalosti pořadatelů, kteří lijáku nepředešli a na moderním varšavském stadionu s předstihem nezatáhli střechu.

Albion měl duel dobře rozehraný a zásluhou Rooneyho od jednatřicáté minuty vedl, v sedmdesáté minutě ale srovnal na konečných 1:1 domácí Glik.

"Někdy musíte být zkrátka spokojeni s tím, když se vrátíte alespoň s něčím. Ne vždy můžete hrát nejlépe, jak umíte, a právě v takových zápasech je pak důležité neprohrát. Bod z Polska není ztrátou, pro naše další soupeře nebude snadné zde něco uhrát," uvedl po zápase trenér Hodgson.

Pro Anglii včerejší výsledek znamenal druhou kvalifikační remízu, začátkem září si z Wembley odvezl bod ukrajinský výběr. "Po remíze s Ukrajinou jsme zde museli podat lepší výkon, abychom vyhráli, to se nám nepovedlo a musíme vzít zavděk druhou cenou v podobě jednoho bodu," dodal Hodgson, který na lavičce Albionu na jaře nahradil Fabia Capella.

Se svým trenérem souhlasil i Joe Hart. "Musíme věřit, že tohle je dobrý bod. Není lehké tady hrát," uvedl mladý brankář Manchesteru City, který se podepsal pod vyrovnávací gól. "Vyběhl jsem a nedostal jsem se k míči, byla to moje vina. Buď jsem měl míč vyboxovat, nebo zůstat v brance. Nestalo se ani jedno a nás to stálo výhru," připustil Hart.

Že si Poláci bod zasloužili, si myslí jejich elitní útočník Robert Lewandowski. "Podle mého názoru nebyla Anglie lepší než my a rozhodně si vítězství nezasloužila. Věřím, že příští rok ve Wembley jí dokážeme porazit," prohlásil kanonýr z německého Dortmundu.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (57)

Přidat komentář
Biozdenda

Pro Poláky určitě ne.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek style

Reagovat
Honda

Jenže on ten bod má z venku. My ho (ukopali) doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

A s Dánskem jsme hráli kde...

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Glik, torino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

takovej dřevák to byl...(resp. je pořád, ale šel hodně nahoru)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je no, ale nejde mu nepřát. Gól proti Anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson absolutně neumí postavit základ, od záčátku jeho působení v repre se mu to povedlo pouze v Moldávii.

Haart - Baines, Cahill, Lescott, Walker - Carrick Rooney Cleverley - Lennon, Welbeck, Oxlade = poď sem, kam deš!?

on to však bude rozesírat lpoolem i nadále jako na Euru...

H. Redknappa je obrovská škoda, na tomhle světě není moc kvalitnějších koučů a Hodgson je těžkej podprůměr, s takovejma hráčama by Redknapp jiste konkuroval i těm nejlepším - Nazi či komediantům.

Hodgson

Reagovat
Honda

Gerrard, Johnson to je fakt rozesrání.. ty jsi fakt exot

Reagovat
smazaný uživatel

jediněj kdo má z lpoolu na repre je Stevie. Johnson je pomalej podprůměr (na Walkera nemá jak technikou, tak zakončením čí rychlostí což z něj děla mnohonásobně horšího hráče) a Downing s Hendersonem nemají v repre už vůbec co dělat. Exot seš ty, když fandíš Suarezovi kkt

Reagovat
Greny

S obranou souhlasim, chybi mi tam jednoznačně Gerrard, a Cleverley na to jeste nema

Reagovat
cristiano.K.

Johnson není špatný,ale má kolísavou výkonost, stejně je to i v LFC, někdy zápas na profackování někdy skoro hvězda. Defenzivně na tom není nejlépe, v ofenzivě je platnější, nicméně na to aby byl jednička na svém postu to rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo se podívat na souboj Konopljanka - Johnson v nedávném zápase Anglie vs Ukrajina = kočka - myš, dělal si s ním co chtěl, ten hráč postrádá rychlost, v repre je omylem a jak hraje v lpoolu není vůbec podstatný.

Reagovat
cristiano.K.

no a to byl přesně ten zápas, kdy byl nejhorší na place. Konopljanka byl navíc nejlepší na hřišti, ten si dělal prdel ze všech angličanů včetně Johnsona, neskutečnej talent ten kluk z Ukrajiny.

Reagovat
k0udy

Co ty seš za kašpárka prosímtě? Johnson byl nejlepší hráč Anglie na EURU šašku.

Reagovat
k0udy

Ajo, už jsem to zjistil. Nejpíš fanoušek Buznited co? Ještě ti v základu chybí Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec nie si súdny ...

Reagovat
smazaný uživatel

přeju Arsenalu, Evertonu, Newcastlu a Wolves bez ohledu na "koupené" úspěchy - bavím se jejich fotbalem.

United rád vůbec nemám, ale povím ti pravdu - repre musí být složena převážně právě z nich + doplněna hráči city(Hart, Richadrs, Lescott), ars (Wolkot, Ox, Jack) a tott (Lennon, Walker) aby Anglická repre mohla v budoucnu někdy konečně uspět...netuším proč v repre hrají hráči z téměř sestupujícího lůzrpoolu, ty šuline, lpoolu jsem docela přál taky, ale do doby, dokuď nevyhodili 45 mega za Carrola a nepřivedli tu buznu teplou Suarezita, kterýho bys nejradši vyfajčil.

Reagovat
eder

Suárez hraje za anglickou repre? To jsou mi novinky...

Reagovat
smazaný uživatel

na toto mám jako reagovat? pořiď si mozeg

koudy: v hube cock v ruke cock a v řiti dick, to si ty! nemožes to popřít neprajník

Reagovat
eder

Nejspíš by sis měl pořídit mozek ty, pokud vůbec víš co to je... Článek je o remíze anglické reprezentace v Polsku a ty zmiňuješ Suáreze? A nebyl o něm ani příspěvek, na který jsi reagoval. Podobně jako zmiňuješ Downinga s Hendersonem, kteří ve Varšavě nebyli ani na lavičce.

Svůj příspěvek jsi sám deklasoval na bezduchý protiliverpoolský výblitek, divím se sám sobě, že vůbec reaguji na kdejakého primitiva...

Reagovat
smazaný uživatel

ok beru, došlo k nedorozumění, já se bavil obecně o nešťastných nominacích Hodgsona, nejen o zápase s Polskem. Honda se zástával hráčů lpoolu z čehož jsem vydedukoval, že fandí právě jim, tudíž i Suarezovi, proto ta narážka na něj.

Reagovat
eder

OK, taky beru, teď už to trochu smysl dává.

Reagovat
eder

"Věřím, že příští rok ve Wembley jí dokážeme porazit," Jak vidno, víra je v Polsku opravdu hodně zakořeněná.

Reagovat
Biozdenda

a proč ne? Angličani jako nároďák už roky a roky hrajou mizerně a Polákům dorůstá výborná generace.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc budou hrát skoro doma

Reagovat
eder

Já neříkám, že to není možné, naopak. Jen jsem se pousmál nad tím výrokem bezprostředně po zápase, ve kterém Anglii neporazili ani doma.

Reagovat
Tomekcz

ta vcerejsi sestava teda nic moc a vykon dost slabej. Ale klidne to mohli ubranit kdyby to Hart nepos.... takhle vybehnout do prazdna treba DDG tak ho mistni odbornici sezerou.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza celkem odpovídala.Ale hodně mě překvapili Poláci,v druhé půlce je chvilkama točili jak na kolotoču.Takhle kdyby hráli proti nám na Euru,tak dostanem od nich bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle skupina by mohla vytrhnout trn z paty té naší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

nebo taky Ruská, Slovenská či Norská

Reagovat
Y.Cabaye

Ztráta to není hlavně pro sázkové kanceláře...

Reagovat
smazaný uživatel

iba debil by podal na anglicanou(v tejto situaci)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.Cabaye

Tak v tom případě dobře, že jsem na ně nedal.

Reagovat
Trand

Jak jsem se bal, ze WBA to bez Roye nezvladne, tak jsou zatim naprosto skveli. Steve Clarke se zatim jevi nad ocekavani a je to parada, radost je sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Albion mi pěkně pokurvil lístek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pojebal zakladnu zostavu a Poliaci ich prehravali, tu nie je co ine dodat

Reagovat
Arne

Když jsem v sestřihu viděl ten gól, nemohl jsem si na tebe nevzpomenout...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ztrátou pro Polsko

Reagovat
smazaný uživatel

anglie

Reagovat
Carrick

Vůbec nemám z jeho vystupování na lávce Albionu dobrý pocit. Když to řeknu trochu s nadsázkou, tak on tam prostě jen nervózně sedí, hledí a doufá. Jeho reakce na vývoj zápasu taky většinou stojí za prd. Chtělo by to víc šťávy, protože ten tým má dost slušný potenciál, ale nemyslím si, že zrovna Roy je ho schopen z toho týmu vymáčknout.

Reagovat
alcantara

To je zase kritikov, necakane Na tejto planete jednoducho neexistuje pre tych exkluzivnych futbalistov vhodny trener, tam bude ta chyba. Zem je na objavenie takeho cloveka prilis mala.

Reagovat
10

Reagovat
spider_8

Právěže jeden existuje. Je bez práce a jmenuje se Harry Redknapp

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomanatura

Myslim, ze prave Redknapp by s tim hral neco trosku jineho. Ten potencial na vyhry v Polsku tam je, musi se ale uzdravit nebo vic vyuzivat mlada krev.

Reagovat
alcantara

Urcite, ak s tymi Coleami, Lampardami a Defoe nevyhrali nic doteraz, tazko dosiahnu nieco vo veku okolo 30 a viac. Ale mozno tam nemaju nic lepsieho, tak musi hrat stale ta ista zmeska.

Reagovat
REPLIKATOR

Anglickej Bílek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele