BOA MORTE POSILOU WEST HAMU

05.01.2007, 11:55
Aktuality
V anglické Premier League dnes došlo na první velký přestup letošní zimy. V síti "Kladivářů" uvízl kapitán konkurenčního Fulhamu Luis Boa Morte, za něhož opačnou stranou putuje suma pět milionů liber...

Nový manažer West Hamu Alan Curbishley dostal na posily od majitele klubu Eggerta Magnussona dvacet milionů liber, na přestup Boa Morteho tak padla plná čtvrtina. 29letý portugalský reprezentant podepsal v Upton Parku smlouvu na tři a půl roku.

"Pochopitelně jsem zklamán, že se Luis rozhodl odejít z Fulhamu. Byl to velký sluha našeho klubu a my všichni mu přejeme všechno nejlepší. Vždycky jsem říkal, že pokud hráč není ve svém klubu spokojený a chce odejít, potom budu připraven nechat ho jít, a to je přesně Luisův případ," rozloučil se s vůdcem svého týmu manažer Fulhamu Chris Coleman.

Boa Morte přišel na Ostrovy v roce 1997, kdy ho ze Sportingu za 1,5 milionu liber vykoupil londýnský Arsenal. Během dvou let ale za "Kanonýry" nastoupil pouze ke čtyřiceti zápasům, a tak raději odešel do Southamptonu. V roce 2000 přišel na hostování na Craven Cottage a o půl roku později zde podepsal stálý přestup za 1,7 milionu liber.

West Ham zaznamenal svůj první velký úlovek, který by měl výrazně přispět k záchraně mezi anglickou elitou. Boa Morte zřejmě na dlouhou dobu nebude poslední velkou rybou v síti Alana Curbishleyho, ten má políčeno například na Shauna Wrighta-Phillipse či Lucase Neilla. Z Upton Parku naopak v nejbližších dnech a možná i hodinách odejde Javier Mascherano, jenž má namířeno do Liverpoolu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Bender

Nevim nevim, jestli West Hamu pomůže. Myslim, že se hvězdy Mascherano a Tevez taky moc nečiní...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem si jist, že Luis kladivářům pomůže...

Reagovat
Bender

Vidim to na sestup i s Tevezem a Luisem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nn, WHU nesestoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím taky, že nesestoupí teď dostali peníze na přestupy a bude to dobrý

Reagovat
Bender

Tak jenom Tevez, když jde Mascherano do Liverpoolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele