BLANC NOVÝM TRENÉREM BORDEAUX

08.06.2007, 14:33
Aktuality
Vedení Bordeaux včera večer uvolnilo do Monaka trenéra Ricarda v době, kdy již mělo jasno o Brazilcově nástupci. Novým hlavním koučem francouzského klubu se stal bývalý reprezentant a obránce Manchesteru United Laurent Blanc...

"FC Bordeaux s potěšením oznamuje jmenování Laurenta Blanca do pozice hlavního trenéra," sdělil francouzský klub v oficiálním prohlášení.

"Pro bývalého francouzského internacionála a mistra světa a Evropy to bude první zkušenost s prací hlavního trenéra. Laurent Blanc podepsal smlouvu na dva roky a bude spolupracovat s Jeanem-Louisem Gassetem. Druhý jmenovaný bude vykonávat funkci asistenta trenéra a rovněž on podepsal smlouvu na dva roky."

Bordeaux letos nesplnilo očekávání a v tabulce Ligue 1 obsadilo až konečnou šestou příčku. Blancovy zatím chybějí trenérské zkušenosti, těch hráčských ale posbíral dost během své aktivní kariéry, v níž hájil barvy například Manchesteru United, Marseille, Barcelony nebo Interu Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Bender

At si vezme za asistenta Bartheze a muze mu zase pusinkovat plesku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nakutý rituál..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Hašek nepude do monaka

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebylo spíš jenom jeho přání...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

na té fotce vypadá jak nějaký páter..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele