Bixente Lizarazu chce skončit kariéru v Bayernu

02.04.2002, 22:38
Aktuality
Bixente Lizarazu chce skončit kariéru v Bayernu Mnichov. "Mám podepsanou smlovu do roku 2003, budˇ ji prodloužím nebo skončím kariéru," tvrdil hráč, když hrál za reprezentaci proti Skotsku. Ve Francii tato zpráva věřejnost dost zaskočila, donedávna si mysleli, že Bixente Lizarazu ukončí svojí hráčskou kariéru ve francouském klubu. I když se jim nedaří, chce pořád hrát za Bayern Mnichov. Aktuálně jsou vítězové Ligy Mistrů a mistři Německa. "Děláme co můžeme, aby se nám dařilo," obhajuje svůj klub před novináři.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele