Bitka na tréninku Bayernu!

09.11.2002, 02:16
Aktuality
Na čtvrtečním tréninku Bayernu Mnichov bylo opravdu rušno. Bayernu se nedaří, vypadl z Ligy Mistrů a hráči jsou pod obrovským tlakem. Ten neunesli Bixente Lizarazu a Niko Kovač a po několika ostrých soubojích v tréninkovém mači se do sebe pustili...

Odtrhnout od sebe je musel až asistent trenéra Michael Henke. Oba šli pochopitelně "na kobereček" k Ottmaru Hittzfeldovi a ten po vyslechnutí obou verzí toho, co a jak se stalo, vynesl verdikt: Začal to Lizarazu a zaplatí pokutu 10.000 eur. "Byl to jednoznačně Bixente, kdo incident začal. Okamžitě dostane pokutu, která mu bude stržena z platu," řekl šéf bavorského velkoklubu.

Bayern má letos tak trochu divnou sezónu. V domácí Bundeslize se zdá být vše v pořádku, Bayern vede. Ovšem už to tak nemusí dlouho být, pokud o víkendu prohraje doma s Dortmundem, klesne minimálně na druhé místo. Velký šok připravili fanouškům hráči Bayernu v Lize Mistrů. Po bídných výkonech v pěti utkáních první fáze už je jasné, že zůstanou poslední ve skupině a nejen že tak nepostoupí dál, nedostanou ani "cenu útěchy" - postup do třetího kola poháru UEFA. Záblesk na lepší časy přišel ve středu, kdy Bayern porazil v domácím poháru Hannover 2:1 a postoupil do třetího kola.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele