Bišćan se vrací do Dinama Záhřeb, byl jmenován novým trenérem

07.04.2023, 12:27
Aktuality

Dinamo Záhřeb za sebou má sérii nepříliš povedených výkonů a jeho vedení se před závěrečnou fází sezony rozhodlo jednat. Chorvatský klub mění trenéra, propuštěn byl Ante Čačić a uvolněné pozice se ujal někdejší obránce Igor Bišćan, který podepsal kontrakt do června 2026...

44letý Bišćan prostředí velmi dobře zná, za Dinamo v minulosti hrával a v roce 2012 v jeho dresu končil aktivní kariéru. Velmi dobře ho znají i fanoušci v Anglii, čtyři a půl roku totiž tvrdil muziku v defenzívě Liverpoolu.

Dinamo si na podzim zahrálo Ligu mistrů a míří za dalším chorvatským titulem, i když jeho náskok na Hajduk Split se ztenčil na sedm bodů. Může za to nepovedené období čítající jednu výhru ze šesti soutěžních zápasů, poslední kapkou bylo vyřazení v semifinále poháru od Šibeniku.

Bišćan už posbíral první trenérské zkušenosti v jiných chorvatských klubech a vedl Rudeš a Rijeku, do úterý pracoval jako kouč tamní reprezentace do 21 let.

Autor: Tomáš Pavlík / gnkdinamo.hr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele