Bilič zůstává trenérem chorvatské reprezentace

16.10.2009, 14:31
Aktuality
Chorvatsko se nedokázalo kvalifikovat na světový šampionát do jihoafrické republiky, žádné výrazné změny ale v plánu nebyly a ani nejsou. Nejistá byla budoucnost trenéra Slavena Biliče, který nevylučoval možný odchod, nakonec se ovšem rozhodl setrvat ve funkci...

"Věřím této skupině hráčů. Máme motivaci, pohon a povinnost jak vůči sobě, tak i k veřejnosti. Rozhodl jsem se zůstat v čele národního týmu," řekl Bilič na dnešní tiskové konferenci.

Chorvatsko za sebou má neúspěšnou kvalifikaci o postup na MS 2010, v níž nakonec zaostalo za Anglií a Ukrajinou. Angličanům se skvěle povedla odveta za to, že jim Chorvaté před 24 měsíci zatarasili cestu na ME do Rakouska a Švýcarska, nejprve na hřišti svého konkurenta vyhráli 4:1, doma Chorvaty vyprovodili výsledkem 5:1 a nakonec "pomohli" Ukrajině. Ta před několika dny obrala Albion o jediné body v kvalifikaci a především díky tomu nakonec předskočila Chorvatsko.

"Kvalifikační cyklus byl poznamenán několika překážkami a zraněními. Je nepravděpodobné, aby se nám některé věci někdy přihodily znovu," řekl dále Bilič.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Chorvaty jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák

Reagovat
Kongo

Presne to sem chtel napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra volba

Reagovat
Godwinson

škoda, ten by se mi líbil u naší repre ,))

Reagovat
smazaný uživatel

jj mi taky, idealni náhrada za Haška, nebo takový Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele