Bilić se vrací do Anglie, od nové sezony povede WBA

13.06.2019, 18:32
Aktuality
Slaven Bilić bude po roce a půl znovu pracovat v Anglii. Chorvatský kormidelník v minulosti býval manažerem West Hamu United a od nové sezony se ujme kormidla druholigového West Bromwiche Albion, jeho úkolem bude vrátit Baggies zpět do Premier League...

West Bromwich letos v základní části obsadil čtvrtou příčku tabulky League Championship a v prvním kole baráže neuspěl proti Aston Ville. Už v březnu u týmu skončil Darren Moore, ve zbytku sezony pak jeho povinnosti převzal Jimmy Shan a nyní bude manažerem Bilić, který podepsal kontrakt na dva roky.

"Chceme zlepšit výkony a Albion mě přesvědčil o tom, že se chce vrátit do Premier League. Klub má krátkodobý i dlouhodobý projekt a jejich cesty se nekříží. Dvakrát jsem se nad touto nabídkou nerozmýšlel, vedení mi dalo jasně najevo, že chce, abych to byl právě já, kdo se týmu ujme," nechal se slyšet Bilić.

Padesátiletý Bilić býval vynikajícím obráncem a trenérskou kariéru odstartoval v domovském Hajduku Split. V roce 2004 převzal chorvatskou jednadvacítku a následně byl povýšen k seniorské reprezentaci, vedle toho vedl i Lokomotiv Moskva, Besiktas, West Ham a naposledy pracoval v Saúdské Arábii pro Al-Ittihad.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
fabec1222

Komu je to podobnej? Dřív se to vždycky psalo u článkem pod něm, ale nemůžu si vzpomenout, komu to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Korantengovi

Reagovat
smazaný uživatel

Banderas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

Jack Torrance

Reagovat
Kadlitko

Mel Gibson

Reagovat
Salfovic

Josef Vyskočil

Reagovat
Uwe háže buly

Karel Emanuel Gott

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Serena Williams

Reagovat
RadekVonCZE

Agáta Hanychová

Reagovat
Ross Geller

Pokud se ti líbí, tak doporučuji videa s Kylee King. Ta vypadá úplně jako Hanychová, užiješ si hezký večer.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Alan_Shearer

Cyril Svoboda

Reagovat
cink

Reagovat
kolouch

osmany laffita

Reagovat
Euphael

Bafetembi Gomis

Reagovat
cink

Furt nechápu proč se ho West Ham zbavoval. Je to top kouč a věřím že wba postoupí přímo

Reagovat
kolouch

2x vypadl z predkola EL s Astrou Giurgiu. Krome prvni povedene sezony hral v podstate porad o zachranu. Samozrejme to mel tezke s majiteli (prestupovy rozpocet, ovlivnovani prestupu majiteli), nejde vse na jeho vrub, ale cekalo se od nej podstatne vic. Pellegrini si prosadil prichod reditele fotbalu, ktery ridi prestupy a vysledky byly videt od prvni sezony. Taky mnohem pruzneji reaguje na vyvoj zapasu/sezony. Tohle Bilic nedokazal, jel si svou strategii i kdyz dlouhodobe nefungovala.

Reagovat
Thundeus

S Leedsem asi největší favorit na přímý postup.

Reagovat
RadekVonCZE

Smůla, že nešel do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky jsem si vzpomněl, že podle místních diskuzí to byl přijatelný kandidát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele