Bilič odmítl trénovat Fulham

23.12.2007, 13:02
Aktuality
Odvolaného kouče Lawrieho Sancheze na lavičce londýnského Fulhamu úspěšný Chorvat Slaven Bilič nenahradí, přestože byl považován za největšího favorita. Chce se totiž soustředit pouze na chorvatskou reprezentaci, kterou nyní trénuje.

Ještě včera se o Biličovi hovořilo jako o nejžhavějším kandidátovi, jenže dnes je vše jinak. Chorvatský kouč totiž v anglickým médiích potvrdil, že před blížícím se mistovstvím Evropy nehodlá měnit zaměstnavatele, jelikož chce svou zemi na turnaji vést. Ovšem trénovat anglický tým zůstává i nadále jeho snem.

"Opravdu nechci odcházet jinam a je mi jedno, zda se jedná o Fulham, Manchester United nebo klub z chorvatské ligy," řekl Bilič pro dnešní vydaní Mail on Sunday. "Před mistrovstvím Evropy neexistuje žádná šance, že bych šel jinam." Sanchezovo místo by podle posledních informací mohl zaujmout někdo z dvojice Klinsmann – Souness.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdo by to kdy řekl, že bude ze Slavena žádaný trenér

Reagovat
plechi

No škoda... ale Klinsmann by nebyl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

spravne rozhodnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Bilič správně odmítl, má s chorvatskou repre rozdělanou práci, čeká je ME a od toho se neodchází. Obojí by také těžko skloubil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele