Bilič: Máme prostě dobrý tým

22.11.2007, 08:33
Aktuality
Obrovské štěstí včera zářilo z Chorvatů. Ti totiž dokázali vyhrát ve Wembley a znemožnit tak Angličanům postup na EURO. Ze tří bodů se pochopitelně radoval i reprezentační kouč Slaven Bilič, který přiznal, že byl pod tlakem.

Chorvati už měli před včerejším utkáním postup na závěrečný turnaj mistrovství Evropy jistý, přesto zápas na anglické půdě nevypustili. Brzy vedli o dvě branky a přestože domácí vyrovnali, Chorvati ještě třetí brankou rozhodli o své výhře.

Znamená to, že Anglie bude na EURU po čtyřiadvaceti letech chybět. "Znamená to, že máme dobrý tým," usmíval se po zápase Slaven Bilič, kouč Chorvatů.

"Říkali jsme, že jsme zahájili přípravu na EURO a nemohli jsme si přát těžšího soupeře, než jsme měli, proto jsme se na zápas dokonale soustředili," pokračoval Bilič. "Hráli jsme za naši zemi a byli pod tlakem, protože pokaždé, když reprezentujete svou zemi, tak jste pod tlakem."

Chorvati však těžký test zvládli na výbornou. "Znamená to pro nás mnoho, znovu jsme ukázali, jak máme dobrý tým. Na dnešní výkon můžeme být hrdí," dodal Bilič.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je good chorvati konečně skládají tým s kterým na něco mají třeba finále

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak bych horký bych to nevidel,ale kvalita tam je,to ukazovali i na MS 06.Urcite muzou prekvapit.Este stesti ze s nima sme v jednom koši.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouží si hlubokou poklonu - hráči i trenér. Odmakali to naplno. Nebylo skoro patrný, který tým potřebuje vhrát a který tým hraje "jen" o čest

Reagovat
rufus

Souhlas, ale moc se mi nelíbilo, jak hrál Eduardo, asi jsem od něho očekával hodně.. Jakoby si nechtěl proti sobě znepřátelit Arsenal, tak proti Angličanům nehrál naplno.. I když on stejně v Arsenalu moc Anglických spoluhráčů nemá

Reagovat
smazaný uživatel

u mna maju bodik k dobru, ze to len neodsrali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele