BILIČ: DEJTE EDUARDOVI ČAS

03.07.2007, 16:02
Aktuality
Arsenal včera opět šokoval své fanoušky, a to když místo Thierryho Henryho koupil Eduarda da Silvu. Naturalizovaný chorvatský reprezentant bude mít na Emirates Stadium velice obtížnou pozici, trenér reprezentačního týmu Slaven Bilič ale v jeho schopnosti věří...

Informace o sumě, jakou Dinamo Záhřeb za svou hvězdu dostalo, se hodně různí. Některé zdroje mluví o šestnácti milionech liber, jiné o šesti a další o částce pohybující se mezi osmi až deseti miliony.

"V Premier League ještě nemá velké jméno, ale nezapomeňte, že už dal gól proti Anglii. V minulé sezoně zaznamenal za Chorvatsko a Záhřeb celkem 54 branek, určitě je to střelec. Thierryho Henryho nemůže v Arsenalu v tuto chvíli nahradit nikdo. Je to jeden z nejlepších útočníků světa. A věci, jaké pro Arsenal v posledních šesti nebo sedmi letech odvedl, jsou úžasné," domnívá se bývalý chorvatský reprezentant Bilič.

"Ale co si pamatuji, tak hned od začátku nehrál dobře. Eduardo může Thierryho Henryho nahradit, fanoušci Arsenalu mu však budou muset dát čas," věří Bilič svému reprezentačnímu svěřenci.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Slejdy

1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nejsou Novinky ani iDnes.

Reagovat
Slejdy

zdravim pana kyslika

Reagovat
smazaný uživatel

Doktůrku, nevim čim to je, ale začínáš se mi líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Henryho nemůže nahradit nikdo, ale snad se aspoň nějak prosadí, nějakejch 10-15 golů by se hodilo, i když v první sezoně to bude mít hodně těžký!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to bude mít hodně těžký..

Reagovat
HOST*

preco by mal byt zly, ani henry nebol superhviezda ked prichadzal.ten mal z juventusu zle meno ale da silva bol aspon najlepsi strelec ligy. a tuto sezonu toho henry moc nenahral, bol zraneny vyse polku sezony a myslim ze to podobne bude aj v barcelone.

Reagovat
Slejdy

jn ale tak Henry je Henry proste..uvidime .. urcita kvalita tam bude si myslim...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele