Biglia odejde z AC Milán, v létě bude brát ohled především na rodinu

16.04.2020, 12:55
Aktuality
Lucas Biglia po letošní sezoně s největší pravděpodobností opustí AC Milán a hodně se spekuluje o tom, kam povedou jeho další kroky. Zkušený argentinský záložník hodlá ještě hrát, při výběru z nabídek pak vezme ohled na přání své rodiny, která dostane přednost před platovou stránkou angažmá...

Biglia v lednu oslavil 34. narozeniny a v Evropě působí od léta 2006. Sedm sezon hájil barvy Anderlechtu a další čtyři roky hrál za Lazio, než v červenci 2017 zamířil do AC Milán. Na severu Itálie mu nyní dobíhá smlouva a novou mu vedení nenabídne.

"Mám kontrakt do konce června a pak uvidíme, co se bude dít. Upřímně, upřednostním přání své manželky a dětí, mojí prioritou nebude ekonomická stránka. Myslím si, že mohu hrát ještě několik let," nechal se slyšet Biglia.

Biglia má už nyní několik nápadníků, zájem o jeho služby měly Celta Vigo, Norwich nebo Watford, další vývoj situace sleduje Turín a ve hře je návrat do vlasti. S postupem času se následně Biglia bude připravovat na další zaměstnání a v ideálním případě by rád zůstal u fotbalu.

"Uvažuji o tom, co budu dělat, až se ráno probudím a nebudu muset na trénink. Začínám uvažovat o trenérských kurzech, ve Španělsku a Argentině je mohu dělat online. To je moje představa," naznačil, jak by mohl naložit s budoucností, až jednoho dne pověsí kopačky na hřebík.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedavno tu jeden psal dotaznik, kolik palek a micku pak naky kakani, nema nekdo ten dotaznik byl docela dobrej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bucky

Jeden z mnoha hráčů, kterým AC Milán v posledních letech zkazilo jméno. Ale v Laziu to byl král a hrál skvěle. Jen kolem sebe potřeboval dobře fungující tým a mít volnost v diktování tempa hry. To bohužel neměl ani v AC, ani v repre.

Reagovat
Dufan

Reagovat
Kucka

byl to ve výsledku super obchod pro Lazio

Reagovat
CubONE

Vo vela pripadoch je to ale komorbidita.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy = vatican news

Reagovat
REPLIKATOR

SDÍLEJTE, NEŽ TO SMAŽOU!!!

Reagovat
bourbon

nikdy jsem mu nepřišel na chuť, ale asi to bude tím, že si ho pamatuji, až se z něho stal klasický posunovač balónu. a to jak v klubu, tak i v repre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele