Beşiktaş znovu mění trenéra, dohodl se s Ismaëlem

23.03.2022, 12:41
Aktuality
Valérien Ismaël se vrátí do práce a angažovat se bude v turecké nejvyšší soutěži. Francouzský trenér se dohodl na podmínkách smlouvy s vedením Beşiktaşe, v průběhu dnešního dne podepíše kontrakt platný do června 2023...

Někdejší obránce je bez zaměstnavatele od začátku února a odchodu z West Bromwiche Albion. V Istanbulu si během příští sezony vydělá 700 tisíc eur.

Beşiktaş neprožívá úspěšnou sezonu a v domácí nejvyšší soutěži je až na osmém místě tabulky, před třemi týdny vypadl z poháru a úspěch neslavil ani v Lize mistrů. Nasazen byl přímo do základní skupiny a v konkurenci Ajaxu, Sportingu a Dortmundu nezískal ani bod. Začátkem prosince proto vedení odvolalo Sergena Yalcina, od té doby hráče vedl Önder Karaveli.

46letý Ismaël v minulosti hrával za Štrasburk, Crystal Palace, RC Lens, Werder, Bayern a Hannover. V roli trenéra pracoval pro Wolfsburg, Apollon Smyrnis, LASK Linz, Barnsley a naposledy WBA.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele