Berlusconi popřel, že by chtěl prodat AC Milán

15.10.2009, 21:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (151)

Přidat komentář
panca

dobra zprava a ted jeste nejakou financni injekci na lednovy prestupy

Reagovat
smazaný uživatel

to je spis spatna zprava pro fanousky AC, protoze posledni dobou to de s tymem od desiti k peti.

Reagovat
$dolar$

Parada

Reagovat
10

doufám, že si Itálie udrží svojí tradičnost a lidi jako Berlusconi budou svoje kluby brát jako rodinu a srdeční záležitost...nechtěl bych se dožít toho, aby se ze Serie A stala druhá Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se na AC nedívá z ekonomického pohledu a má klub rád, tak by měl investovat...

Reagovat
Tomanatura

Já bych investoval maximálně do schopného vedení, na posily bych nedal ani cent. Klub se z toho musí dostat sám, tak to má být.

Reagovat
Kongo

Ja myslim,ze hrace maji kvalitni.Jenom privest schopneho trenera a pozmenit vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku jim chybí jeden hráč a jeden krajní bek, pak podhrot... Prodejem zbytečných hráčů si vydělají tak na toho beka.

Reagovat
Tomanatura

Divej, dle mého chybí Milánu spousta hráčů, já mít tu moc, tak vyhážu 50 procent kádru, jelikož mě ta soupiska děsně štve. Ale toto by si měl vyřešit klub, přece nemůže Berlusconi naházet miliony jenom tak. Toto se dělá v Anglii, ne v Itálii (myslím).

Reagovat
Kongo

kam se podeli penize za Kakaho????

Reagovat
Tomanatura

Na dluhy? Zeptej se Milanistů, já k tomu mám hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dluhy

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeší? Když Berlusconi přišel, tak do klubu narval nehorázný prachy a koupil největší hvězdy...

Reagovat
Tomanatura

A kdy to udělal pak ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

největší hvězdy ? pokud vím, tak Van Basten, Rijkaard, nebo Gullit vyrostli do největších hvězd až právě u nás..., do té doby to byli "pouze" talentovaní fotbalisti hrající doma v Holandsku (s vyjímkou Rijkaarda, kterej měl za sebou nepříliš vydařený angažmá ve Španělsku). dál ? Desailly ? Papin ? Savičević ? Boban ? Donadoni ? byly to největší hvězdy předtím než k nám přišly, nebo se jimi až u nás staly ? ano, Berlusconi do klubu rval prachy, ale o nic menší než Moratti do Interu, nebo Agnelliovci do Juventusu.

drobnej dodatek - Berlusconi probudil spící velkoklub, Abramovič si ho vytvořil. pokud v tom nevidíš rozdíl, nedá se nic dělat, ale nesnaž se pořád snižovat Milán na úroveň toho tvýho paklubu, kór když o tom víš očividně houby..., znovu opakuju - jseš mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to všechno osobně hned... Ty to okamžitě bereš jako útok proti Milánu. Hádat se už nebudu, nemá to význam...

Nevím, jak vysoké ty sumy byly, ale na svojí dobu investoval určitě slušný prachy. A máš pravdu, to jsem napsal špatně s těmi největšími hvězdami.

Rijkaard nebyl možná hvězda světového formátu, ale nějakej nadějnej mladíček to určitě nebyl. Van Basten už v Ajaxu vyhrál zlatou kopačku, nebo jak se tomu říká, jednou byl druhý a 4x za sebou byl nejlepším střelcem holandské ligy. Také nadějný mladík?

Reagovat
smazaný uživatel

neberu to osobně, vždyť jsme na netu..., jen se mi nelíbí stavět Chelsea a Milán na stejnou úroveň.

Van Basten přišel do Milána ve 22-ti letech, to snad není nadějný mládí ? Zlatou kopačku sice vyhrál, ale až v AC získal 3x Zlatý míč, tudíž je nasnadě kde se z něj až stala světová hvězda. navíc střelecký rekordy lámal v Holandsku i Huntelaar a zatím je na něm krásně vidět, že z něj díky tomu nemusí nutně vyrůst druhej Van Basten. Rijkaard (jak jsi sám přiznal) před příchodem do Itálie rovněž nebyl úplná špička a hlavně o to mi šlo v reakci na to, že Berlusconi otevřel peněženku a nakoupil světový hězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, nechme toho srovnávání, nemá to cenu. Neříkám, že teď je to srovnatelné, uvidíme za 20let, potom třeba nějaké podobnosti uznáš.

Tak že Huntelaar není hráč pro velkoklub musel vidět každej už v Ajaxu, prosadit se dokáže proti slabým obranám, ale proti těm kvalitnějším má problémy, protože v ničem nevyčnívá. Srovnávat ho s geniálními útočníky je trošku od věci. Navíc Ajax před dvaceti lety a dnes je něco jiného.

Ale uznávám, že jsem to prvně špatně formuloval, nedělal Galacticos jako teď RM, ale vytvářel si tým. Každopádně do toho rval obrovské peníze, coz byl ten nejdůležitější point mého příspěvku.

Já neměl na mysli koupení Messiho,CR,Maicona a spol, ale spíš Rafinhu, VdV a například Fabiana - hráče, kteří nejsou na úplném vrcholu, ale mají možnost ho dosáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

je sice faktem, že van Basten se legendou stal až v Miláně, jeho úroveň při příchodu na San Siro bych však za nadějné mládí neoznačil, to bys mu trochu křivdil. Vždyť byl 4x nej. střelec Holandska k tomu Zlatá kopačka. to je trochu víc než naděje

Reagovat
smazaný uživatel

to všechno už napsal Talkers a já mu na to odpověděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale zas Lentini bol svojho casu najdrahsi hrac sveta stal tusim 20mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s 10, taky bych se nerad dožil osobní propagace znuděných oligarchů, kteří si nemají s čím hrát, protože se jim porouchalo autíčko a klíček spadnul do kanálu. Interisti sice nemají rádi Gallianiho, Juventni Morattiho a Miláňané Agnelliovce (atd. - začarovaný kruh), ale ty rodinné tradice Calciu dodávají jinou dimenzi, je to opravdový vztah ke klubu a já si za to i Agnelliů i Berlusconiho, přes všechny ostatní výhrady, velice vážím. Nakonec, i Galliani je už neodpáratelnou stužkou (zlatou?) AC, vždyť tam je s Berlusconim celou dobu...

Jinak, narazil jsem včera na zajímavý paradox, o němž jsem předtím nevěděl, a sice, že starostkou města Milána je švagrová Massima Morattiho, Letizia Moratti, která žije s Massimovým bráchou Gianmarcem. Vskutku rodinné město . Pevně doufám, a mělo by to tak být, že po Massimovi se křesla šéfa Interu jednou ujme Angelomario, který už teď spolu s Ghelfim dělá viceprezidenta, bylo by to pěkné. Storia continua ...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad Massimo vyuzije znamosti a ten novy stadion sa zacne nakoniec stavat,potrebujeme ho ako sol

Reagovat
smazaný uživatel

seš normální?

Reagovat
smazaný uživatel

ty nechceš,aby mal Inter novy stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

ne . Proč jako, mám se rozčílit navečer? Tímhle mě Massimo neskutečně štve . Proč nový stadion? Na co? Kdo má stánek podobný Meazze? Kolik stadionů světa se může rovnat našemu? Všichmi by měli chrochtat při každém kroku na tak posvátné půdě a oni by stavěli nový . An za nic, raději bych ještě 100 let hrál u nás, ten stadion nelze nahradit ničím jiným. Moderní budka pro 60 tisíc je nám na hovno, nejsem zvědavý na multifunkční záchody se splachováním do spirály, tu atmosféru, kult, a legendy, které se "piovídají" v choidbách San Sira si koupit nelze. Vždyť tam běhal Meazza, Nyers, Lorenzi, Armano, Facchetti, Picchi, Burgnich, Mazzola, Suárez, Bini, Zenga, Ferri, Javier... Rozčiloval se tam Herrera, Foni slavil dvě Scudetta, Trap trhal rekordy, Mancini nás budil z letargie... Beccalossi nahrával Spillovi, Bergomi drtil každého útočníka, Berti dirigoval zálohu... proč to ničit? Že je starý? Tak ať ho renovují, peněz je dost. Stadion jaký námm ůže závidět celý svět bychom měli prodat? Nikdy. Maracaná, San Siro, Wembley, Camp Nou a dál? Per sempre Meazza!!!

Reagovat
Jajinek

Netřeba dalších slov, naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem rád, že s tím i jiný Interista souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

no ja San Siro taky miluji je to tam krasny, ale pro budoucnost si myslim ze je lepsi taky novy no...zivot jde dal

Reagovat
smazaný uživatel

a co akože za to,že ty nie si nakloneny vystavbe noveho stadionu,tak musis klast otazky o normalnosti?

ja som nakloneny vystavbe,ty nie,Moratti ano tak uvidime ako to teda dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi naprosto konkrétně říci, proč chceš nový stadon?

Reagovat
10

to si zase četl na Goal.com? stejně jakože k vám má jít Hamšík, Honda, Fabregas, Karel Poborský a Rado Zabavník?

Reagovat
smazaný uživatel

Poborský

Reagovat
smazaný uživatel

pisali to na kazdej stranke,napr aj na fcintermilano.com(este v roku 2006) a pred mesiacom sa znova o tom zacalo hovoriť

Reagovat
10

jj, source: Goal.com

Reagovat
smazaný uživatel

a co ked je zdroj Goal.com plus ine stranky,bolo to podlozene Massimovym vyjadrenim

Reagovat
Jajinek

A to nemáš vlastní hlavu...to je snad jedno že to někde písali ne?

Reagovat
Jajinek

Ty nemáš k Interu jakýkoli vztah, začal jsi mu fandit odhadem v červenci, akorát tady pár měsíců táráš hovadiny...tak e nediv, když už tady někdo vybuchne....já jsem kolikrát chtěl použít i hrubějších slov, ale za BAN mi nestojíš...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

zato,že mam teraz uplne odlisny nazor na to,ci by sa mal stavat novy stadion alebo nie,tak to musi niekto vybuchnuť alebo nahodou pouzivat hrube slova?

Reagovat
domingo

Teda nechci se vám do toho plést, ale kdyby něco podobnýho vlezlo do L1, tak budu používat ještě hrubší slova :)

Reagovat
Jajinek

Ty máš často názor, ale málokdy jsem tě viděl podpořit ho nějakým argumentem, konktrétně s čím, co napsal robertocarlos, nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že tvého vyjádření o důvodu prospěšnosti nové arény jsem se ani po dni nedočkal...

Reagovat
smazaný uživatel

napr Moratti ho chce stavat aj preto,že mu prinesie za rok vyse 3 krat vacsi zisk ako ked hravame na San Siru,a k tomu sa priklanam aj ja,lebo tie peniazky by mohli byt investovane spat do klubu ako na nakup novych hracov a podobne

Reagovat
Jajinek

a za jak dlouho ten 3x větší zisk splatí ten nový stadion??

Reagovat
smazaný uživatel

ten vyse tri krat vacsi zisk ma byt 100 mil eur/rok a vyska nakladov na vystavbu sa odhaduje na 300-400 mil eur,ma to byt pozicka,takže budeme musieť zaplatiť o nieco viacej,ale itak si myslim,že navratnost investicie bude hodne rychla

Reagovat
Jajinek

ten stadion se zaplatí za 3 roky??...zisk 100 000 000 Euro?...to bychom museli mít na každý zápas vyprodáno a ještě by lístky museli být 3x dražší, než jsou teď....

Ale i kdyby....tak 3-4 roky by trvala výstavba, údajně!! za 3 roky by to bylo splaceno zpět....takže nejíň 7 let by jsi žádné peníze do klubu dát nemohl a muselo by se šetřit....a za 7 let už Quaresma určitě nebude v týmu, takže nebudeš Interu fandit...takže co ten zájem?...

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem cetl tak najem stoji kolem 30mega ecek rocne od mesta(nedam za to ruku do ohne).Novej kdyby se za 15let splatil treba z toho najmu tak je to v poho...navic luxusnejsi stadion urcite prilaka vice lidi...ikdyz nevim jestli to neni pro italy skoda ja jsem pro...San Siro je super ale rekonstrukce by asi byla hodne drsna a ten travnik co tam je Urcite tohle Moratti resil s nejakejma hlavama takze vi co dela..navic kdyz se kouknu na arsenal jak rikaj ze se jim zvysily zisky tak snad na tom neco bude

Reagovat
Jajinek

No...já "prezidentovým mužům" moc nevěřím, ty čísla jsou strašně optimistické a skoro nereálné....navíc dopadnou jako Arsenal, který tak 5 let během výstavby skoro nemohl utrácet....ale odmysleme si ekonomickou stránku věci.

Být pro nový stadión a souhlasit s upoštěním San Sira může jen člověk, který k Interu a Calciu nemá jakýkoli vztah...pokud vám záleží na ekonomice a pozlacených mísách na WC, začněte sledovat Premier League...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ja nemam zadnej vztah k interu

Reagovat
Jajinek

To nebudu komentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

a na ekonomice zalezi hodne...jako zit z toho ze tu behal Meazza atd. nikoho nezajima...San Siro je super ale jestli pro budoucnost je pro nej lepsi novej stadion tak bez vahani rikam ANO

Reagovat
10

byl si někdy v Miláně / na San Siru?

Reagovat
smazaný uživatel

jj proc?

Reagovat
10

no já nevím, ta lokalita, ten stadion...místo toho by postavili nějakou plechovku za městem, já bych byl teda proti stěhování...ale Moratti chce asi svůj no

Reagovat
Jajinek

Tak to tě naprosto nechápu...kolik ti je let?

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem se zeptat (je to pro všechny Interisty), jedete někdo 8.11. s fanklubem na AS Romu? Já jo, už se moc těším, konečně na vlastní oči uvidím stadion, který sice znám do "posledního šroubku", ale ještě jsem tam nebyl

Reagovat
Lubinterista

Taky jedu. Poněkolikátý, ale do posledního šroubu ho zdaleka neznám

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo samozřejmě myšleno s nadsázkou, chtěl jsem naznačit, že jsem o tom stadionu četl stohy informací a poprvé tam budu teprve teď ... Jsem na tebe zvědavý

Reagovat
Lubinterista

A dyť já vim, že to byla nadsázka

Reagovat
smazaný uživatel

me je 27...a kdyz to klubu prida rocne do kasicky 30mil. Euro tak neni co resit...penize jsou az na 1.miste

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, myslím, že to že "tady běhal Meazza" je obrovsky cenné a důležité a polovina lidí a turistů na ten stadion jezdí právě kvůli té historii. Nová pixla za nekřesťanský prachy, kvůli níž se jen na 10 let zadlužíme, je nám na nic. Per sempre San Siro!

Reagovat
smazaný uživatel

chces me teda rict kdyby nemel stadion takovou minulost tak chodi na inter polovicka jo?

Reagovat
smazaný uživatel

nadsázka ke zdůraznění tradice

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nema dal smysl resit...ty chces tohle ja bych sel jinou cestou...uvidime jak to dopadne a jestli je Massino opravdu interista

Reagovat
smazaný uživatel

tak i kdyby vybral nový stadion rozhodně bych ho nenařknul z nedostatku "interismu" , ale připadalo by mi normální kdyby chtěl zůstat na Meazze...

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz to tady padlo ze tohle muze napadnou jen nekoho kdo nema jakykoliv vztah k Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chápu Morattiho, že chce být ve svém, aby ještě více potvrdil svou dominanci klubu, ale měl by si to rozmyslet. Taky jsem četl už několikrát, že se stěhovat chce, myslím ale, že ty hlasy starších klubistů nakonec převáží a minimálně dalších 10 let se stěhovat nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

trošku Tě poškádlím , shodou okolností mluvil včera Galliani právě o San Siru..., vyberu z toho jen to nejdůležitější:

"Our position is very clear: our dream is to be the sole owners of San Siro one day. Few remember that San Siro was born as home to only Milan. We would like to remain the sole proprietors, restructure the stadium and remain at San Siro, in a different stadium from the current one."

Reagovat
smazaný uživatel

má angličtina je pod hladinou moře

Reagovat
smazaný uživatel

"Naše stanovisko je jasné: naším snem je stát se jednou jedinými vlastníky San Sira. Málo lidí si pamatuje, že vzniklo jako domov pouze pro Milán. Rádi bychom zůstali jedinými majiteli, rekonstruovali San Siro a zůstali na něm..., na stadionu, který je jiný než ostatní."

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím se mu, že tam chce být sám, aspoň má rozum. Doufám, že ho má i Moratti a nic stavět nebude. Není to potřeba, navíc by to od nás bylo hloupé samopoškození...

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Jejdamane...

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
10

za chvíli nám příjde nějaký Sloveso říct, že postoupili na MS...jenom to už tady v tý diskusi chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Je fakt, že MSgoovy hlášky trumfne máloco...

Reagovat
10

to je pravda, ale dneska ho tady trumflo docela dost kolegů z jeho osady...

Reagovat
Kongo

Jako trener by se me libil Mancini.Ale byval u Interu,tak ze to je nerealny

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Mě by se taky u AC líbil jako trenér Mancini, přeci jen je to odborník na slovo vzatý, s Interem prorazil v LM a už skoro 2 roky se o něj perou přední kluby a o nabídky nemá nouzi...

Reagovat
smazaný uživatel

nač ten výsměšný tón? Já si náhodou Roberta hluboce vážím, dle mě je to dobrý znalec a legenda Calcia, na jeho přínos pro Inter nikdy nezapomenu

Reagovat
Jajinek

Já ho nikdy moc nemusel...on podle mě stavěl hráče na posty, které jim nesvědčili a nedokázal jim vysvětlit taktiku. Například Burdisso v záloze nebo na levé obraně, kde 06/07 odehrál většinu zápasů byla tragédie. Měl štěstí, že diamant Vieira - Cuchu - Zanetti - Dejan hrál parádně, tito hráči jsou nadprůměrní a dokázali zvládat ten chaos, když z toho ale jeden vypadnul, bylo zle. Ty dvě sezóny měl Inter opravdu nejsilnější kádr a hlavně Ibru s Vieirou, kteří prostě to vítězsví nějak urvali...vzpomeň si na zápasy v Turíně 06/07 nebo v Atalantě či doma s Palermem 07/08...to postavil otřesnou sestavu, hráli sme špatně a nedalo se na to koukat....pak přišel Ibra v dvou případech Vieira...dali gól z ničeho a byly body....no a o LM už ani nemá cenu mluvit.

Prostě je to legenda, jako hráče jsem ho měl rád, i když jsem ho začal sledovat až v Laziu....bude asi ostojný trenér. Ale že by ty dva tituly byly především jeho zásluhou...

Reagovat
smazaný uživatel

vím že Roberto občas strategicky selhal a se sestavou předváděl pěkný spektákl, ale stejně mu nelze vzít, že to byl on, kdo po tolika letech pro klub získal další Scudetto, byl to on, kdo všechny ty hvězdy naučil týmové práci a sebeobětování - to dříve nebývalo zvykem a naštěstí nám to zůstalo dodnes. Všimni si jak velký klubismus a náklonnost k Interu mezi našimi hráči panuje. Žádné hádky či rozpory, dokonce i Ibra byl v pohodě! Myslím, že Roberto má velkou zásuhu na psychickém vzrůstu většiny našich hráčů, kteří v sobě konečně objevili to umění vyhrávat...

Jinak, Vieira sice zpočátku hrával dobře, neřekl bych však, že nám vyhrával zápasy, mohlo to být o dost lepší. Klíčovým záložníkem se u nás navzdory svým schopnostem nikdy nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini k tomu přišel jak slepý k houslím..., první 2 sezony v Interu nevykazoval o nic lepší výsledky než jiní v předchozím období. situace se změnila až po Calciopoli, které oslabilo konkurenty a přivedlo do týmu Ibru..., tyhle 2 faktory podle mě rozhodly, né Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné, je to věc názoru. Každá série něčím končí a naopak začíná. Tak jako signálem pro znovuzrození AC bylo v 51. roce předchozí příchod Gre-No-Li a pak v 86. příchod Silvia jeho peněz, tak nám pomohl hloupost konkurence a příchod Ibry. Každopádně pod těmi úspěchy navždy zůstane podepsaný Mancini, což jej činí velkou postavou klubové historie...

Reagovat
Lubinterista

No podle mně. Konkurenta! A to Juve, a to poprávu ( ), odečtení 8 bodů by vás nemělo poznamenat na několik let dopředu (samozřejmě, čest vítězství v LM), zbylé kluby, kterým bylo odečteno teď nemyslim.

Je pravda, že nás to posílilo o Ibru, ale stejně jako ho přivedl Moratti k nám, mohl ho přivést někdo jiný do svého klubu. Jak se říká: Samo se nic neudělá. Vieiru jako zas až takovou megaposilu neberu, nezapad ani nezazářil.

Nezastávám se Manciniho, v něčem s tebou souhlasim. Osobně bych byl nejraději, kdyby tam ještě tenkrát byl Cúper, bohužel... Zajímalo by mně, jak by současný Inter hrál pod jeho vedením v dobách jeho nej. slávy.

Nechtěl jsem, ale to „konkurenty“ mi nedalo, u vás je problém jinde a ne že jste tenkrát byly potrestáni. Příklad: Juventus byl ztrestán o mnoho víc, kde je teď a kde vy. Fiore taky celkem dobře. Ok?

Reagovat
Lubinterista

Jo a... Nevim, jak to napsat, ale celkem vám přeju skonkurenceschopnění, aby to bylo zajímavější.

Reagovat
Lubinterista

Jo a... Porazte Real.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas . Přidávám se ke Cúperovi, mám ho hodně rád (chudák věčně druhý) a mrzí mě, že ty úspěchy nepřišly už pod ním, je to velká osobnost, člověk, který fotbalu opravdu rozumí

Reagovat
Jajinek

Mám na věc asi stejný pohled jako GATTUSO, jen k Vieirovi....první dvě sezóny se mi velice líbil a mnohé zápasy nám vyhrával právě on. Koukni jen koli zápasů v 06/07 a hlavně na konci 07/08 rozhodl on svým gólem. A to nemluvím o přínosu ve středu pole. Nedostal se u nás do formy z Arsenalu, nebýt zranění mohl odvést víc, nebylo to 100%ní, ale přesto byl jedním ze 4-5ti nejdůležitějších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvních dvou sezónách důležitý byl, to nepopírám, ale stejně mě z celkového hlediska jeho působení nikterak nenadchlo, čekal bych více, ačkoli je neoddiskutovatelné, že měl smůlu na zranění, navíc byl za zenitem... Jinak ale Patricka mám rád, pomohl nám ke Scudettu, za což si ho vážím

Reagovat
smazaný uživatel

Číst diskuse MSgoo X Zbytek je fakt královská zábava, kam se hrabe Šimek a Grossman.

Reagovat
domingo

Počkej, až bude Lyon v semifinále LM...

Reagovat
domingo

Počkej, až bude Lyon v semifinále LM...

Reagovat
10

to je dlouhodobě zlatý fond Eurofotbalu...EF Classics

Reagovat
Kongo

Reagovat
Jajinek

Počkej až Quaresmu prodáme do Francie...

Reagovat
Lubinterista

Kterej to je? Ten Zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Siamo a posto MILAN PER SEMPRE !

jsem zvědavej na leden..., nedělám si iluze, ale Silvio to pomalu schytává ze všech stran (média, experti, tifosi, hráči, Leo), takže s tím musí pohnout. Becks je podepsanej a dál ? Rafinha, Bale, Maldonado, Hernanes, Ederson, Mariga, Krasić, Marquinhos, Neymar, Pavlyuchenko, Paloschi a to jsem vybral jen ty, o kterých se napsalo minimálně 2x..., uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Mariga?

Reagovat
smazaný uživatel

o McDonaldovi se píše celkem hodně, ale nevím, nevím..., znáš můj názor na něj . uznávám jeho kvality, ale pořád mi nejde moc pod nos...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, o něj ještě bude boj asi. Doufám, že to ještě v Parmě dokope, myslím tuto sezónu.

Reagovat
Tomanatura

Toužíte po Brazílii do 23 let?

Reagovat
smazaný uživatel

těch mladých Brazilců je na seznamu fakt hodně no, ale to je holt v AC posledních pár let trendem..., navíc to vychází (Kaka', Pato, T.Silva).

Reagovat
Tomanatura

Zrovna ti vyjmenovaní jsou výborní, čili by to mohlo vyjít i tady.

Reagovat
Jajinek

Nejlepší je, že z těch co jsi vypsal, bude stejně nejvíc platný Becks...

Rafinha by byl fajn, ale na případném Abateho fleku bota netlačí.

Pokud by Hernanes zvládl roli vedle Pirla, taky super...ale musel by se chytit...

Paloschi by byl možná stejný případ jako Borrielo

Krašičovi nevěřím...

...a ostatní opravdu NE!

Reagovat
Tomanatura

Takový Marquinhos nebo Neymar k zahození rozhodn nejsou...

Reagovat
Jajinek

Myslím, že Milán by měl sázet na jistější zboží, než mladé brazilce...v jejich situaci by to byl risk....i když nepochybuji, že v sobě něco mají, i když jsem je tedy až tak často hrát neviděl.

Reagovat
Tomanatura

Chápu situaci Milána, ale kdybych mohl mít v týmu Neymara, neváhal bych...Každopádně dle mě dojde jen Becks a někdo.

Reagovat
jtbs

A co Bale na flek Jankulovskeho? Alebo tam niekoho mate?

Reagovat
Jajinek

Bale by mohl hrát v upoutávce na Nemocnici na kraji mšsta...

Reagovat
jtbs

Mne sa Bale nezda ako zla nahrada a hlavne sa da este ocakavam jeho vykonnostny rast

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdím, že je chci..., jen jsem vypsal o kom se nejvíc mluví . s ohledem na letošní tragikomický léto si stejně nic nemaluju a nechám se radši překvapit.

Rafinha - je to těžký, dneska jsem nad tím dost dumal..., Abateho mám samozřejmě rád. aby né, je to odchovanec, dříč a na beku zatím odvádí solidní služby, mohl by tam vyrůst v opravdovou kvalitu, ALE - Rafinha už opravdová kvalita je a vzhledem k jeho věku se bude rovněž ještě zlepšovat. navíc na tom postu narozdíl od Ignazia nezaskakuje, je to jeho. kdyby přišel, asi bych byl rád, ale mohl by to být dost hořkosladkej nákup..., těžko říct.

Hernanes - nechci jej místo Pirla, rád bych ho vyzkoušel vedle Pirla, na tom našem levém, případně pravém středním záložníkovi, to už by záleželo na tom, kterou stranu by chtěl kouč defenzivnější. pravá je Rinova, ale Flamini začíná být lepší a jemu osobně se hraje lépe toho levého, takže by se vidělo, samozřejmě je tu ještě Ambro.

Paloschi - rád bych, aby dokončil sezonu v Parmě a stáhl se po odchodu Pippa, pro kterýho bude nejspíš tahle sezona poslední. talentu je v něm o parník víc než v Borriellovi, ale na mladý se musí opatrně, je to křehký zboží.

Krasić - u něj by záleželo na postu, na systému..., kvalitu má.

ostatní - Marquinhose, Neymara a Juana Maldonada v podstatě neznám, Bale je hypochondr, nicméně talentovanej hypochondr, Ederson se ještě pořádně neprosadil v Lyonu, je to ovšem prej momentálně nejvěrnější kopie Kaka', Pavlyuchenko/Huntelaar - nevidím rozdíl a Marigu spíš ne..., i když bych se vůbec nedivil, kdyby z něj vyrostl velkej hráč.

p.s.: jsou to všechno jen spekulace, že jo...

Reagovat
herbage

Maldonado nemá na Fenerbahce a na AC jo? To by byl jen Emerson 2 Jinak druhý Kaká by mohl být třeba Carlos Eduardo, jen je to levák

Reagovat
jtbs

Carlos Eduardo ...ale nehra on nahodou z prava?

Reagovat
herbage

Hrává, ale je to čistokrevný levák. Asi jako Messi

Reagovat
jtbs

jo taaak..a ja ze je pravak

Reagovat
herbage

Najdi si na YT jeho přímáky a uvidíš, jaký je jeho levá noha poklad

Reagovat
jtbs

lavonohy Ronaldinho

Reagovat
jtbs

s nadsazkou

Reagovat
smazaný uživatel

sice znovu opakuju, že ho neznám, ale pokud vím, tak hraje za Flamengo a v Turecku nikdy nekopal...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

Tak zní to logicky, LB potřebujete víc, zato podprůměrné CM prakticky vůbec. Zmátla mě zpráva o zájmu AC na TM, ale jde o pohou shodu jmen a klubu. http://www.transfermarkt.de/de/forum/500/rumour/thread/971663/anzeige.html

Reagovat
jtbs

Tak je to dobre Nemenme sa na novu PL

Reagovat
smazaný uživatel

chce to pořádnou čistku kádru,podle mně v Miláně usli na vavřínech a trochu pozapomněli na obměnu kádru,15 z 27 hráčů v kádru má po třicítce a řada znich hraje spolu už nějaký ten pátek,chce to novou krev,která bude mít hlad po úspěších...

PS: pro odborníky přes Serii A,je v lize ted někdo kdo by mohl nastoupit na pozici brankářské jedničky? a nebo kdo by nahradil současnou dle mého přestárlou obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

AC Siena-Allievi 13-1, Maccarone 5 gólů.

Lippi, vidíš to?

Reagovat
10

Reagovat
Shevchenko

Budeš měnit Kharju?

Reagovat
smazaný uživatel

Budu, ale spíše až k lednu, kdy bude větší výběr nových hráčů, takže počkám, a navíc jsem už vypotřeboval 2 výměny. Kharjto nám to pěkně zavařil co...

Reagovat
Shevchenko

To jo teda. Já ho asi vyměním hned, když má ještě 16 mega. Jako možnosti tam jsou Galloppa, Padalino a Donati, tak se ještě rozhodnu. A asi udělám dvojvýměnu, Acqua se zranil a vrátí se až v polovině listopadu a vůbec nepředpokládám, že se vrátí s formou. Takže na zimu mi zbude 1 výměna.

Reagovat
Shevchenko

Tak s Robertem počkám až do zimy, teď je tam výběr celkem na nic, snad v zimě přijde nějaký dobrý striker.

Reagovat
smazaný uživatel

Galloppa noo. Teď jsem celkem na vážkách... možná ho taky zeberu hned a navíc: další Robur do týmu.

Reagovat
Shevchenko

Tak už jsem vzal dalšího rossonera do týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vidím. Doufám, že se ti Max Donati vyplatí. Já si beru toho Galloppinha za 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Ac Milán už dávno není to co bývalo ani Serie A odejde jim ještě Pato do lepšího klubu a budou mít po prdeli

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

hoď se do klidu

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

no a není to snad pravda s tím patem teda jako nwm ale jinak sem se nemílil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele