Berlusconi: Nikdy neprodáme Kaká

03.10.2007, 19:04
Aktuality
Brazilec Kaká patří mezi největší fotbalové hvězdy světa a v Miláně vědí, jaký poklad v sestavě mají. Jakmile se objevily zprávy, že se s ním pohádal trenér Ancelotti, dotyčný to okamžitě popřel. Prezident klubu Berlusconi dokonce vyloučil budoucí prodej klubové opory.

Milánu se zatím příliš nedaří v domácí soutěži. Ve víkendovém zápase s Catanií mělo dokonce dojít k hádce mezi trenérem Carlem Ancelottim a záložníkem Kaká. Spekulace ještě podpořil obchodní ředitel AC Galliani, který uvedl, že mezi oběma došlo k "výměně názorů".

"Zbláznili jste se? Opravdu si myslíte, že bych se pohádal s ikonou AC Milán? To je nesmysl," ohradil se trenér Ancelotti. "Mluvili jsme pouze o průběžném výsledku po první půli a o tom, jak vývoj zápasu s Catanií zvrátit."

Slova Ancelottiho jen potvrzují, jakou pozici Kaká v týmu má. Velký zájem o brazilského záložníka dlouhodobě projevuje například Real Madrid, ale prezident AC Milán Silvio Berlusconi vyhlásil, na Kaká jako potenciální posilu mohou všichni zapomenout.

"Nikdy ho neprodáme," prohlásil Berlusconi. "Nikdy neexistovala možnost že přestoupí do Realu Madrid. A to platí i do budoucna. Nikdy Milán nechtěl opustit a nikdy také nebude chtít. Je to náš symbol."

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*FFabregas

ja bych ho taky neprodaval do realu. Tam je zalozniku jak blech ale nerikam ze by si tam nezahral ale ze se do realu moc nehodi. Ja bych mu přál zustat na san siru nebo přestup do arsenalu. Tam by se nam hodil

Reagovat
HOST*DAVID VILLA

Arsenalu sorry ale to uz by byl fakt lepsi snad i ve Sparte

Podle me se do Anglie a konkretne Arsenalu vubec nehodi sedi mu ta Italie

Reagovat
HOST*

jj

Reagovat
HOST*bistinko

Ze arsenal

Reagovat
HOST*

to je pouze otázka ceny

Reagovat
HOST*Venca

Kaká je v tuhle chvili ,,neprodejnej" hrac, ale az do doby, kdy za nej nekdo nabidle dost penez. Takovejhle ,,neprodejnejch" hracu uz bylo V kazdym pripade by ale mel zustat...a myslim si ,ze arsenal by mu sedel

Reagovat
smazaný uživatel

V létě půjde, bohužel půjde. ACM koupí Ronnieho a obratem prodaj Kakáho

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím.

Reagovat
HOST*

kaká nemůžou prodat,kdo by kopal penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale v Madridu taky na pentle někoho potřebujou, ne?

Reagovat
HOST*

Ruud stačí ale Kaká by je moh taky kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna fanoušek Barcelony bude něco kecat o nepoměněných penaltách. Nebo si to myslel jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

další výborně mířenej rejp. Dneska je to 2:0 pro mě, yarine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ANDĚL

AC hraje v současné době stašně a KAKÁ by si zasloužil mnohem lepší tým, tak hodně štěstí a věřím, že bude zase líp..........FORZA KAKÁ !!

Reagovat
HOST*

Je to gadža

Reagovat
HOST*Crocy

Do Barcelony nevim jestli se hodil,to spis do realu,a do Barcy bych ho ted ani neprodaval,pri 100% zdravi bude jedna superhvezda sedet,takhle by sedeli dve a to by fakt neslo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele