BERLUSCONI CHCE ODPLATU A ŠEVČENKA

04.05.2007, 14:14
Aktuality
Letošní finále Ligy mistrů bude mít stejné obsazení, jako to před dvěma roky v Istanbulu. V ne zase tak dalekých Aténách změří síly předloňský vítěz FC Liverpool a AC Milán, jehož prezident Silvio Berlusconi slibuje anglickému klubu odplatu...

"Je dobré, že je to Liverpool. Čekali jsme na odvetu. Půjdeme, zaútočíme na vítězství a tentokrát zápas nenecháme dospět až k penaltám," prohlásil bývalý předseda italské vlády.

Milán měl v roce 2005 "ušatou trofej" na dosah. Po prvním poločase vedl zásluhou dvou tref Hernana Crespa a jedné Paola Maldiniho již 3:0 a jeho fanoušci začali slavit. Vítěznému pocitu však podlehli i samotní hráči a po návratu z kabin se nestačili divit. V 54. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro Reds hlavou Steven Gerrard, o dvě minuty později snížil na rozdíl jediné branky Vladimír Šmicer a přesně po hodině hry dorazil penaltu Xabi Alonso. Skóre se poté již nezměnilo a o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch měli pevnější nervy Liverpoolští, jejichž hrdinou se stal brankář Jerzy Dudek.

Milánským tehdy zbyly jen oči pro pláč. Jedním ze smutných hrdinů večera se stal Andrej Ševčenko, který v prodloužení nedal obrovskou šanci a byl to právě on, kdo nakonec neproměnil ten poslední pokutový kop. Ukrajinský útočník před letošní sezónou přestoupil do Chelsea, Berlusconi na něho však nezanevřel.

"Kvůli našemu přátelství jsem rád, že proti nám Ševa ve finále nebude hrát. Je mi líto vyřazení jeho týmu, ale pro nás je lepší nehrát proti němu. Rád by se vrátil zpět, uvidíme, jak to dopadne. Pro něho jsou zde dveře otevřené dokořán," nevyloučil Berlusconi možný Ševčenkův návrat na San Siro.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*kryštof

Ševčenko bezesporu patří mezi nejlepší útočníky na světě, nicméně jeho návrat do Milána bych neviděl jako úplně dobrý nápad. Útok Ronaldo + Ševa by byl podle mého názoru spíše kontraproduktivní - pochybuji, že by si na hřišti rozuměli a zároveň si nedovedu ani jehdnoho představit na lavičce..a odkopnout Ronalda na úkor Ševy by byla hloupost. Ronnie ukazuje, že důvěra v něj se trenérovi bude dlouhodobě vyplácet.

Reagovat
HOST*PD

souhlasím z tvým názorem, pro Ševu by nebyl návrat asi jednoduchej a Ronaldo je pořád špička.

Reagovat
Shevchenko

Jsem přesvědčený v naší výhru!

Reagovat
HOST*

vsak chelsea uz vypadla - scheva

Reagovat
HOST*

vsak chelsea uz vypadla - scheva

Reagovat
Shevchenko

ja ten nick mam tady tak 2 roky

Reagovat
HOST*

a co jako...

Reagovat
sansiro

Jdeme pro 7. * FORZA MILAN

Reagovat
Pharrell

jj ..FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že pro sedmý místo v lize.

Reagovat
HOST*Peli

Uplakanci ACM nejsou schopny vyhrat italskou ligu a tak si titul chtej vybrecet u soudu a v LM proti Liverpoolu dostanou narez JUVE je nejlepsi

Reagovat
Shevchenko

ty si debil

Reagovat
HOST*Peli

proc myslis

Reagovat
Shevchenko

nauc se reagovat a pak odpovim

Reagovat
HOST*

Je tak sorry ty borce

Reagovat
HOST*macca

V Istanbule sme Vám dali náskok v polčase 3 : 0, teraz v Aténach V8m bude stačiť po 45.minútach 4 : 0 ?

Prehráte to v hľadisku ako aj na ihrisku! Ten vás geriatrický ústav zo San Sira nevydrží behať na plno ako REDS! Ešte jedna vec. My nie sme smiešny Man.United, ktorý sa pred Vami posral a dostal trojku!!! YOULL NEVER WALK ALONE!!!

Reagovat
HOST*

Uvidíme.FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten podle tebe směšný Man Utd nečeká skoro dvacet let na ligový titul.

Reagovat
HOST*nesta

Reagovat
HOST*macca

A môžeme čakať aj ďalších 17 rokov a aj tak budeme mať viac titulov ako MU!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele