BERLUSCONI CHCE DREAM TEAM!

12.05.2004, 21:06
Aktuality
Italský premiér a předseda fotbalového klubu AC Milán Silvio Berlusconi chce v nejbližších letech vytvořit z AC Milán dream team, který bude konkurovat Realu Madrid. První dva hráči, na kterých by se měl tým zakládat, jsou Jaap Stam a Michael Ballack.

Pro příští sezonu by trenér Carlo Ancelotti neměl počítat s Redondem - jehož budoucnost je vzhledem jeho věku nejistá, Ruiem Costou - ten s největší pravděpodobností v létě zamíří do Benfiky Lisabon a s Laursenem, který má několik nabídek z anglické ligy. Naopak určitě přijde Dhorasoo z Lyonu a Zebina z AS Řím - oba zadarmo. Za 10 milionů eur by měl přijít Chevanton z Lecce jako budoucí náhrada za Filippa Inzaghiho.

Berlusconimu se už podařilo za deset milionů eur získat holandského obránce Jaapa Stama z Lazia Řím. Hlavním podnětem bylo vytvoření kvalitní stoperské dvojice, hledal se tedy parťák k Nestovi. Tito dva hráči se sebe potkali právě v Laziu. Fanoušci "rossoneri" však nadšení nejsou, protože Stam nejspíš zablokuje místo jejich idolu - Paulu Maldinimu.

Poslední a asi největší nákup by mělo být angažování německého špílmachra Michaela Ballacka z Bayernu Mnichov. Není tajemství, že Ballack je pro Berlusconiho hráč číslo jedna, kterého podle svých slov musí získat. Berlusconi nabízí Bayernu 15 milionů euro plus gruzínského levého obránce Kachu Kaladzeho.. "I když Bayern nutně potřebuje kvalitního levého obránce, čehož si je Berlusconi vědom, tak za Ballacka bude muset určitě nabídnout více než 15 milionů euro," prohlásil Martin Casanovas, odborník na evropský fotbal.

Koupě Ballacka je v Itálii viděna jako základní kámen nového AC.

Autor: Jan Grabec

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stamovi je 32 a Ballack by vám zkazil superzálohu. Chevanton je ale borec, jeden z nejlepších útočníků v Evropě!!!

Reagovat
HOST*Honza

ze by zase zavist? Stam je jistej a Ballack je jedna z moznych variant

Reagovat
PJ

Proč závist? Stamovi je 32, takže to žádný velký omlazení obrany neni, i když je fakt, že toho asi odehraje víc než třeba Costacurta. Ballacka nepotřebujete, stejně by jen seděl jako teď Rui Costa. Jen Chevantona neznam, takže nevim...

Reagovat
HOST*Honza

jenze Stam by byl napriklad v Realu nejlpsi obrance jinak AC ma v hledacku vice hracu! a jaktoze neznas Chevantona? je to uruguyasky reprezentant, talent, dal asi 20 fiku v serii A je to SUPER BOMBER! Sheva Castiga!

Reagovat
PJ

Fakt ho neznam... Serii A bohuzel nemam moznost sledovat, nemam Galaxii... Ale za by byl Stam nejlepsi STREDNI obrance v Realu, to je fakt... Merengues to ale spíš myslel tak, že to neni zas takový omlazení obrany, jaký by bylo potřeba...

Reagovat
smazaný uživatel

No mě se to teda moc nelíbí. Silvio asi prochrápal letošní ročcník LM. Měl by si vzít příklad spíš z Monaka, kde to hrajou srdcem a ne jenom pro prachy, okázale a svelkyma hvezdama.

Ať žije Sigma Forza Milán.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, co to vidím? Že by se Silvio Berlusconi, ten výlupek ctností, opičil po prohnilém, zkaženém, komerčním a zlem prolezlém Realu Madrid?

Reagovat
HOST*milanista

Ať se Berlusconi radši stará o politiku.Tým máme výbornej tak proč takovýhle změny.Zebinu a Chevantona beru.Stam místo Maldiniho?Blbost.Hlavně ať nevymění Kaladzeho.Letos byl furt zraněnej jinak je dobrej.A navíc je mu 26.Dhorasoo?Když je zadarmo tak proč ne.Třeba se chytne.Ale zálohu bych radši neměnil.Ta nemá chybu.

Reagovat
HOST*Tifosi

Reagovat
HOST*Honza

Chybi tady jeste Crespo, o nej ma AC eminentni zajem, tech hracu je vice, ktere chcou!!! Doufam, ze se Silvio do toho opre a AC bude opet vladnout!!! Dida je pan brankar, obranu mame urcite nejlepsi na svete, zaloha jedna z nejlepsich a Sheva, to je SUPER BOMBER!!!! a mozna Crespo, to by bylo neco!!! kdyby jsme prvni zapas s La Corunou vyhrali treba jen 2:1, tak uz se muzeme tesit na finale!!!! Ale my si pockame na pristi rok, to nas nezastavi uz nikdo!!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak někteří fandové AC už jsou skoro jako ti z Barcelony Samé kdyby, kdyby a vyhrajeme všechno, porazíme všechny a nakonec skutek utek

Reagovat
Mr.Jindros

na hrad - nasr*t ...... jinak AC se zacina podobat Barce a fanousci AC tem barcelonckejm :-) na druhou stranu Silvio ma prachy, na rozdil od Laporty

Reagovat
HOST*yarda

Hm,a oba mají velkou hubu

Reagovat
HOST*Honza

jenze my si tu hubu muzem dovolit, Silvio to zacvaka

Reagovat
HOST*Honza

nesrovnavej prosim ty barcelonske ubozaky zadluzene s nama

Reagovat
Mr.Jindros

von mluvil o inteligenci fanousku.... u obou miziva

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen že je lepší fandit jednomu klubu- v době kdy je na koni, v době kdy se mu nedaří nebo je zadlužený. A ne přeskakovat na ty co mají peníze. Koupit všechny super hráče na světě- představa někoho, kdo nemá o fotbale ani to nejmenší tušení. To jste celí vy- nejvíce mě pobavilo:ještě Crespa,A proč? Co letos zahrál dobrého?Ale má dobré jméno, připomíná mi to Real. Taky zakové zazobance...

Reagovat
HOST*Honza

Nikdo nikam nepreskakuje, pokud vim, tak se AC vubec nedari posledni dobou takze to trochu vyvraci tvou myslenku a toho Crespa proste chteji a chteji dalsi hrace. navic Crespo to je utocnik pro italskou ligu, tak pro to. tento rok mel problemy se zranenim....

Reagovat
smazaný uživatel

Ac Milán je skoro v čele žebříčku týmů, tak nevím jaký jiný klub je na tom líp...Crespo má akorát dobré jméno, jinak hraje hov.o

Reagovat
HOST*Honza

no AC BYL v CELE zebricku cely rok, vyjma jednoho mesice a mozna tam jeste je, to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys mi na sebe poslat na michalstastka@post.cz svůj mail? Potreboval bych s Tebou neco dohodnout.

Reagovat
HOST*Milanos

Na týmu AC se nevyplatí moc měnit.Kor na záloze,která by se vůbec měnit neměla-akorát by to týmu uškodilo.Do útoku maximálně toho Chevantona-fakt dobrej BOMBER!A obrana si myslím,že by ještě rok takhle mohla vydržet,až skončí Maldini,pak se teprve hodí kupovat novýho stopera.

Reagovat
HOST*

AT ZIJE AC MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milán!!!!

Reagovat
HOST*Honza

Forza Milan!!!

Reagovat
HOST*

Ja to spis vidim na super pr..er....

Reagovat
HOST*Honza

Veron prestoupil na hostovani do konkurecniho Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Veron je borec, ale toho zrovna nepotřebují, když mají Stankoviče a Emreho. Raději by měli konečně koupit dobré pravé křídlo, aby tam nemuseli dávat útočníky (Kallon, Martins, Recoba).

Reagovat
PJ

Na pravý křídlo přišel van der Meyde, ale bohužel se neprosadil...

Reagovat
HOST*Honza

no Veron, to je technik, hrac pro italskou ligu, jestli predvede to, co v biancoceleste, tak to nebude vubec spatny..... no neber to zadarmo

Reagovat
HOST*

Rivaldo byl taky zadarmo a jak dopadl a ono to neni jen o koupe Janku taky to je o platu a ten u Verona asi nebude nizky...

Reagovat
HOST*nawri

nawri

Reagovat
HOST*

vychvalujete tady Chevantora,ale adriano z interu je lepsi nez nejakej urugvaijec

FORZA INTER

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele