Berdyjev si do Rubinu přivedl také ceněného útočníka Azmouna

15.07.2017, 11:07
Aktuality
Rubin Kazaň dál pokračuje ve vykupování Rostova, ze kterého už dříve přetáhl úspěšného trenéra Kurbana Berdyjeva. Stopy obránce Fjodora Kudrjašova následuje útočník Sardar Azmoun a brankář Soslan Džanajev...

Nejlepší rostovský hráč uplynulého kalendářního roku Soslan Džanajev ve skutečnosti s Rostovem ani neprodloužil smlouvu poté, co v druhé půli sezony platil pouze za náhradního gólmana, takže přichází jako volný hráč. Kvůli jisté klauzuli v kontraktu potom prý Rubin nemusí platit ani za žádaného forvarda Azmouna.

Íránský útočník s kazaňským celkem už delší dobu trénoval i figuroval v přípravných zápasech, dlouho ale ve hře zůstával přestup do Lazia či Bayeru Leverkusen. Nakonec se ale Azmoun Rubinu přeci jen upsal na tři roky a převzal dres s číslem 33.

Rostov vedle toho přišel o další dvě velké opory vinou Zenitu Petrohrad, který si od něho stáhl Poloze s Jerochinem, a očekává se také odchod zadáka Cesara Navase, který se kvůli nemoci otce má vrátit do Španělska. Po pádu na šestou příčku ruské Premier Ligy tak možná bude následovat další.

Autor: Tomáš Daníček / sport-express.ru

Komentáře (23)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Íranskej Messi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Škoda, Azmoun má rozhodně navíc, ale na druhou stranu to dává smysl - rok před MS neriskuje, jde do stabilnějšího prostředí a za koučem, kterýho dobře zná. Po Rusku snad na západ.

Reagovat
fantomas

* na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne potrebuje hrat pred MS, zaklad ma isty. Nepoznam ho, to je vazne tak dobry ze ma na niektoru s TOP 5 lig?

Reagovat
fantomas

Jako jo, mel by mit. Ze je nejvetsi zabijak v Asii jeste moc o nicem nevypovida, ale on celkem vycnival i v tech par zapasech LM. Fakt inteligentni, pohyblivej utocnik, co dobre cte hru a zakonci na vice zpusobu. Pokud si v tech 23 za rok vybere dobre, tym s poradnym koucem, muze udelat paradni karieru. Pokud Iran nekoho umi dlouhodobe produkovat pro Evropu, tak to jsou utocnici, takze by jeho prosazeni nakonec ani tolik neprekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za popis

Reagovat
Pipo123

Stále má o neho záujem Lazio, vraj kluby jednajú a Rubin chce za neho 15 mega. Bol by som rád keby sa to podarí, já som ho videl proti Bayernu a tam si obranu súpera vodil celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v Kazani dostane víc prostoru než v Rostovu, tam hráli hlavně Poloz s Bucharovem..

Reagovat
Bandita_Harry

o rok snáď Nemecko

Reagovat
smazaný uživatel

3-5. místo podle mě dají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Berdyjev i Azmoun už v Kazani něco předvedli, třeba navážou...

Reagovat
smazaný uživatel

A Džanajev si také zaslouží angažmá ve špičkovém klubu.

Reagovat
El Fáňos

nešel náhodou Poloz také z Rostova?

Reagovat
smazaný uživatel

Poloz s Erochinem přestoupili do Zenitu.

Reagovat
El Fáňos

číst umím... předtím byl v Rostovu a z Rostovu šel do Kazaně a ted do Zenitu. Pamatuju si ho z předkol EL/LM proti nějakému českému týmu a hrál výborně (ještě za Rostov)

Reagovat
smazaný uživatel

Poloz ale nehral za Rubin

2009–2011 Lokomotiv Moscow

2012–2017 Rostov

2017– Zenit St. Petersburg

Reagovat
El Fáňos

Reagovat
Rarášek

Proti Spartě samozřejmě .

Reagovat
El Fáňos

to si to 5 měsíců hledal?

Reagovat
Rarášek

Ani nevím, jak sem se sem dostal..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Berdyjev sa vracia do Kazane predsa. Snad ich dovedie do poharov, ten stadion na ktorom hraju sa mi paci.

Reagovat
Liquid

vypadá to zase na úpadek Rostova, a takový sympatický klub to byl, dokonce i více fanoušků v sektoru hlanví tribuny než domácích Sparťanů tam bylo kde sem byl já

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele