Berbr odstoupil z vedení marketingové společnosti STES

15.12.2020, 19:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
ACSMan

stesk

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť pan Starka říkal, že pracovitějšího a poctivějšího člověka nezná

Reagovat
smazaný uživatel

Štát, ktorý prenasleduje a väzní nevinných ľudí, navyše futbalových zanietencov nemôže byť právny...

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

WTF? To takhle plodíš normálně nebo jen po domácí samohonce?

Reagovat
smazaný uživatel

Posudzuj ho podľa jeho práce a podľa toho, koľko toho urobil pre český futbal a nie na základe nejakých vykonštruovaných obvinení a údajných korupčných káuz...

Reagovat
insane

Ty nemužeš bejt real, to musí bejt nějakej kolektiv vtipálků. Jednou napíšeš něco, co má hlavu a patu, načež to zruinuješ tak třema absolutníma nesmyslama.

Reagovat
smazaný uživatel

A safra jde do tuhého Romane bojuj, všichni víme že jsi nevinný

Reagovat
ratusek

Malík bude následovat kdy?

Reagovat
Zdechlina

Jako žebysme se v naší republice dočkali spravedlnosti? Tomu nevěřím, i když bych si to přál.

Reagovat
insane

Chtělo by se tomu věřit, ale čim dýl je člověk na světě, tim víc mu je jasný, že za timhle bude pravděpodobně jiná slizká ryba, která je teprve na vzestupu, popř. na týhle akci má prospěch jakkoliv zainteresovaná skupina lidí, která by Berbrovy sviňárny dělala v klídku taky, kdyby k tomu měla příležitost... a teď třeba bude. Přirovnal bych to ke shazování autoritářskejch režimů, který mnohdy nahradí ještě větší zlo.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Asi tak. Romeš se nechtěl o korýtko dělit a tak zákonitě ostatní čuníci naprášili Vlkovi, kdy Roman nejraději papká. Tomu ještě popřáli dobrou chuť a ať mu chrochtá pěkně nahlas! No a Romeš to holt neprohlídl a Vlk ho čapnul, je to smutné, ale o korýtko je jistě dobře postaráno, teď už bude od Vlka klid, ten už se nažral.

Reagovat
insane

Reagovat
cr7sux

To je od něj hezké

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale myslím že ho k tomu spíš donutily okolnosti, než že by to udělal z dobroty srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brďo, radikální myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, tohle si myslí většina lidí, se kterými jsem o tom mluvil.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Puskas

To jako napsal moták?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo oni se cítí poškozeni? Vždyť já myslel, jak říkal Starka, že Berbr toho tolik dobrýho pro fotbal odpracoval. Nedávno to říkal i Malík myslím, tak o co gou Český fotbal mě nepřestává překvapovat, jeden čurák vedle druhýho. Stát se to v zahraničí, rezignuje na svazu i uklízečka. I Poborák a Nezmar, jak jsem si o nich myslel, tak zklamali. Každý vyhýbavou odpověď na toto téma a přitom to věděli jak to funguje. Myslím, že to na Strahově bylo takové veřejné tajemství, o kterém se jenom nemluvil a všichni drželi hubu.

Reagovat
dave30

Samozřejmě jsou Malík a spol poškozeni. Tím, že jim zavřeli Romana. A teď potřebují nakouknout do spisu (mimochodem jasně se ukazuje, že do něj nakoukl již kdejaký novinář...) aby zjistili, co ti policajti o nich vlastně vědí, aby si mohli připravit vysvětlení, jak to vlastně bylo doopravdy. Proto se přihlásili jako poškozeni.

Reagovat
h8_sfatto

to ještě budem koukat, kolik tu mají STBáci funkcí ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele