Benzema se proti trestu za vydírání neodvolá

04.06.2022, 14:06
Aktuality
Karim Benzema (© AFP)
Útočník Karim Benzema z Realu Madrid se nakonec proti trestu za podíl na vydírání bývalého spoluhráče z francouzské reprezentace Matthieua Valbueny neodvolá. Uvedl to fotbalistův právník.

Čtyřiatřicetiletý Benzema dostal loni v listopadu roční trest vězení s podmínkou. Bývalý hráč Lyonu navíc musel zaplatit Valbuenovi odškodné 80 tisíc eur (asi 1,97 milionu korun) a pokutu 75 tisíc eur.

Benzema, který kvůli aféře z roku 2015 na šest let vypadl z národního týmu, se původně odvolal, ale necelý měsíc před slyšením si to rozmyslel. Podle právníka Huguese Vigiera je už z celého procesu unavený.

"Už o tom nechce mluvit, už toho všeho bylo dost," řekl agentuře AP Vigier. "Pořád si ale stojí za tím, že nikoho nevydíral. Podle zákona byl sice usvědčen, ale justiční pravda je něco jiného než skutečnost," dodal.

Autor: Martin Vejdělek / ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
16Dave

Zajímalo by mě, proč hráč jako Benzema, který vydělává miliony eur ročně, má zapotřebí vydírat spoluhráče o pár desítek tísíc eur...

Reagovat
Mass

Chtěl pomoct kamárádům rozjet vlastní byznys.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele