Bento: Kontrolovali jsme hru, postup si zasloužíme

22.06.2012, 11:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
HullCity

Za 1.poločas rozhodně ne!To vypadalo,jako kdyby už rozmýšleli,koho v semifinále...doufal jsem,že je za ten 1.poločas potrestáte,ale nevadí.Až na 1.zápas proti Rusku to nebyl špatný turnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

V semifinále proti Španělsku..a tam výsledek 2:1 pro Portugalce..tedy alespoň podle mojí tužky

Reagovat
Ronaldo.com

Ma pravdu musime to uznat portugalci byli lepsi! Rekl bych ze to byl hodne podobnej zapas jako my s polskem akorat sme tentokrat byli v roli polska!!ale jak uz sem psal a hodnekrat se to uz rikalo nasim tezko neco vytknout hrali na hranich svych moznosti v soucasne dobe na vic nemame ale je dobre ze i v obdobi generacni vymeny a celkove obnovy tymu sme se dokazali dosta az do ctvrtfinale!! Jenom jeden clovek a to Bilek by mel odejit....

Reagovat
RickNash

Naše taktika byla nejlepší možná. A první půle byla vyrovnaná, v tý druhý už to prostě nešlo, Limberský to dobře řek: "bez balonu ubíhaj síly rychlejc"

Za včera plus Čechovi, Barošovi, Pilařovi, Jiráčkovi, Bílkovi a Limberskýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale stejně si myslím že sme neměli odejít hned po přestávce. Portugalský nástup do druhého poločasu měl Bílek zachytit a eliminovat ho. Pak bysme to dokopali alespoň do prodloužení, páč síly docházely aji Portugalcům. Kór v tom vzduchu který musel být dusný a vydýchaný.

Reagovat
smazaný uživatel

vzduch byl hrozný, to máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hübschman s Kadlecem taky výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sivok.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že vyloženě špatně včera nehrál nikdo...možná Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

To si dela srandu Bilka a plus? Kdyz nedrzite balon, tak tam bud tam date obrance treba Rajty, aby balon vybojoval nebo nechate hrac, kteri balon podrzet umeji. Baros,Plasil uz slapali vodu posledni 30minut. A on vystridal Darida a misto nej Rezka, ktery vubec nepomahal Gebre s Ronaldo a Coentrao tam byl prakticky volny teze.

Od toho tam je ten trener, aby zastavil tu lavinu. kdyz vidi, ze se uz jenom odkopava balon dopredu, tak at tam jde vysoky hrac, ktery by ty vysoky balon aspon chvilku podrzel. Pekhart byl tedy sasek, hral tedy kulovy. Misto, aby tam sel Necid, ktery tohle aspon umi, tak tam da Pekhart az na posledni 10minut.

Skoda, prodlouzeni byl dosah rukou. Portugalci jasne lepsi, ale ubojovat ala styl Chelsea v LM slo. Hlavne Bilek at uz skonci, podekujeme mu za to skvelou prace a at pakuje dale nekam treba do Emiratu za Haskem.

Reagovat
Pajinho10

Našim očividně docházely síly, na což měl podle mého Bílek zareagovat. STáhl pouze v 60. minutě Daridu a nahradil ho Rezkem a pak až v 83. minutě stáhl Hubschmana a dal tam Pekharta. Škoda, že naši nenavázali na hru z první půle, v té druhé už byl vidět herní rozdíl, ale i tak to nebylo špatné mistrovství.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave, ze stazeni Darida byl dobry krok, ale nasazeni Rezka to uplne pohnojil. Navic na nejsilnejsi stranu. Mel tam jit Rajty, aby pomohl Gebre aspon na chvily oddechnout od Ronaldo a Coentrao. Tim se hra uplne zmenil obraz a tym se dostaval do jeste vetsiho tlaku po nastup Rezka. Rezek nepomahal a jenom stinhoval. Ronaldo a Coentrao tam radili a delali co chteli.

Jednoznace Bilek nejhorsi Cech na EURO a taktik to tedy rozhodne neni a stridat hrace neumi, natoz spravne nasadit zakladni sestavu.

Reagovat
Pajinho10

Jo, je možní, že Darida už nemohl, přece jen toho naběhal hodně, ale po jeho odchodu už nikdo nedokázal podporovat Baroše, kterej byl uplně odříznutej. Jinak souhlasim, že když chtěl někoho dát na pravou stranu, měl to být Rajtoral. Jen mě zarazilo, že po zápase řikal, že bylo vidět, že toho hráči mají dost a jen 2x střídal, z toho jednou až v 83. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Portugalska naprosto zaslouženej, CR fenomenální. My ve druhym poločase nulový, přitom v prvnim to bylo vyrovnaný. Moc nechápu Bílka proč neriskoval hned po inkasovaným gólu, je už jedno jestli se prohraje tři nula, ale vyrovnání se mohlo dosáhnout. Na druhou stranu když se nevystřelí na bránu, tak se těžko mlže vyhrát. Baroš včera opět špatnej, až na jeden zápas přínos k ničemu pro tým, dobře že skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, prosím Vás, jak se jmenuje ta písnička, která vždycky hraje na stadionech při letošním Euru, když týmy nastupují na trávník??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele