Bentley je nový Beckham, tvrdí Rooney

08.02.2008, 10:05
Aktuality
Angličané mají za sebou debut pod novým trenérem Fabiem Capellem, Švýcarsko porazili 2:1. V dresu Albionu hrál s číslem sedm David Bentley, který si okamžitě vysloužil přirovnání k Davidu Beckhamovi. A to nejen podle svého čísla.

"Myslím, že David zahrál opravdu dobře," chválil svého spoluhráče Wayne Rooney. Angličané se proti Švýcarsku hodně nadřeli, nakonec vyhráli o jediný gól.

"David Bentley je jako mladý David Beckham, neustále hýří nápady a věří si," pokračoval Rooney. "Všichni víme, jak hraje Becks, roky byl tahounem Anglie. Bentley je podobný, pořád hledá možnosti, pořád hledá, komu nahrát. Vytvořil pro mě několik šanci a to je vše, co jako útočník mohu žádat."

Záložník Blackburnu je nyní přirovnáván k Davidu Beckhamovi, na začátku kariéry v něm přitom fanoušci i novináři viděli někoho úplně jiného. Když Bentley jako sedmnáctiletý poprvé nastoupil v Premier League za Arsenal, byl považován za nového Dennise Bergkampa.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
bakasa

nj,právě u tohoto borca mě nejvíc mrzelo že ho Arsene pustil + teď ještě Connollyho

Reagovat
smazaný uživatel

byl to problemovej hrac

Reagovat
bakasa

Já vím,ale to nic nemění na tom že mě mrzí že přestoupil.

Reagovat
Devil

Jeho prime kopy se k Beckhamovi klidne prirovnat daji a jako hrac me prijde jeste mozna lepsi nez Beckham .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,je lepsi,ale Beckham uz ma svoje roky...Ked bol Beckham mlady,bol asi lepsi, aj ked to je tazko porovnavat.

Reagovat
Devil

Mas pravdu to se porovnat asi neda , ale prijde me ze Bentley si s micem rozumi trochu lepe nez Beckham ! Myslim tim po technicke strance !

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim,ze je technickejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze ho AW pustil pryc...jestli ti zkurvenci na UEFE schvali to pravidlo limitujici pocet cizincu v zakladni sestave tak by se nam naramne hodil.Je skvely.Jeho hru si uplne uzivam

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvenec jsi tady tak maximálně ty....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to byl skutečně nový Beckham, tak se rozhodně neplácá v klubu jako je Rovers......není to špatný hráč, ale na absolutní špičku nemá...

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

každej nemusí hrát v top klubu, jeho čas přijde.... myslím, že může být lepší než Beckham, umí přejít přes protihráče, je rychlý, má dobrou střelu ze střední a velké vzdálenosti, Beckhama mám rád, ale nikdy nepatřil mezi rychlostní hráče a prakticky jeho zbraní byly "jen" přesné přímáky a pasy....

Reagovat
smazaný uživatel

je skvělý, ale ještě mu něco chybí do toho aby byl top.

Reagovat
Devil

Mozna mu chyby top klub !

Reagovat
smazaný uživatel

nooo to jsem měl možná na mysli .. ale chybí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele