BENT NA PŘESTUPU Z CHARLTONU NETRVÁ

24.05.2007, 22:29
Aktuality
Charlton sice sestoupil z Premier League, to však nutně nemusí znamenat ztrátu největší hvězdy. Anglický reprezentační útočník Darren Bent totiž nevyloučil možnost, že by i nadále mohl hájit barvy Addicks...

"Ještě jsem o tom nemluvil s manažerem nebo předsedou. Nemyslím si, že je to celé jenom o mně. Charlton toho pro mě udělal hodně, miluji tento klub a jeho fanoušky, s nimiž skvěle vycházím. Samozřejmě že když jste mladý, tak chcete hrát v nejlepší soutěži v zemi a tou je u nás Premier League. Jsem zklamán, že jsme spadli, ale nepochybuji o tom, že se příští rok vrátíme," vrátil se nejlepší střelec Charltonu k nepovedené sezóně.

O Bentovi se již šest měsíců mluví v souvislosti s možným odchodem z Charltonu. Hráčova cena se pohybuje okolo deseti milionů liber a zájem o něho mají Tottenham a Liverpool, na roční hostování by ho rád získal manažer Arsenalu Arsene Wenger. Nejreálnějí však v tuto chvíli vypadá přestup do West Hamu, kam Benta láká jeho bývalý manažer Alan Curbishley.

"Slyšeli jste tohle, támhleto a ještě něco dalšího. Od chvíle, kdy Alan pracuje ve West Hamu, jsou tu samé spekulace, ale nic se ještě nestalo s mým vědomím," popřel Bent jednání s West Hamem.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

jj prestup hochu do WHU, tam bude potreba nahrade za Carlose

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm spíš bych ho viděl na Liverpool nebo Machester ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele