Benjani: Budeme hrát evropské poháry

05.11.2007, 16:52
Aktuality
Jedním z nejpříjemnějších překvapení letošního ročníku Premier League je Portsmouth. Celek vedený manažerem Harrym Redknappem zatím okupuje čtvrtou příčku ligové tabulky a jeho hráči a fanoušci již pomýšlejí na účast v příštím ročníku evropských pohárů...

"Myslím si, že se můžeme dostat do první šestky. Možná ne do nejlepší čtyřky, ale určitě budeme hrát v evropských pohárech. Je to reálné a může se nám to podařit. Bojujeme společně a navzájem se podporujeme," nastínil současnou atmosféru v kabině Pompey nejlepší střelec probíhajícího ročníku anglické nejvyšší soutěže Benjani Mwaruwari.

Portsmouth má nyní fantastickou formu a z posledních šesti zápasů vytěžil šestnáct bodů. A mohlo to být ještě lepší, kdyby právě Benjani proměnil pokutový kop v nastaveném čase remízového utkání s West Hamem.

V Premier League se pravidelně láme chleba na přelomu roku a v případě Portsmouthu to letos bude platit dvojnásob. Na začátku roku 2008 se totiž v Ghaně bude konat Africký pohár národů a manažer Harry Redknapp tak bude muset na čas oželet například nigerijské útočníky Kanua s Utakou nebo ghanského záložníka Muntariho. "Jsme silní, ale přijdeme o čtyři nebo pět kvalitních hráčů a to nás hodně oslabí," obává se Redknapp.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

porsmouth hraje nyní ve skvele forme,a hlavne benjani je skvely hrac..myslim si ze maji velkou sanci patrit k nejlepsim tymum premier league

Reagovat
smazaný uživatel

je určitě oslabí.. zatím hrají dobře, co jsem mohl vidět, nelíbí se mi sice jejich styl hry, ale nejsou špatní. Silný tým. Škoda toho poháru, podle mne jsou na tom fyzicky hodně dobře, mohli by to tam hodně promíchat i v zimě. Takoví těžkooděnci atletičtí, pro každého nepříjemný soupeř. Ale jak říkám, nelíbí se mi moc jejich hra a proti silným to budou mít těžké, podle mne nejsou tak zázrační, stačí do nich pořádně zatlačit. A budou těžce chybovat..

Reagovat
HOST*Lop

černoši prej maj dlouhý čůráky.....

Reagovat
HOST*s.a.f.c

??????????????

Reagovat
HOST*

zavidis nebo co???

Reagovat
HOST*Lop

to nevíš? tak to si teda něakej omezenej a zajmáš se jenom o fotbal......

Reagovat
HOST*

v pohode ..aspon nejsem buzík ...

Reagovat
HOST*s.a.f.c

tenhle tým si pamatuju predminulou sezonu tak tak záchrana v premier l.Minulou to bylo podstatne lepsí.. a tak tak jim ty poháry utekli ..celkem jim to letos preju ..ta silná čtverka nebo pětka v premier .l .je uz celkem ohraná..

Reagovat
HOST*

Portsmouth ma vysoke cile Ruso-francouz Gaydamak(vlastnik klubu) ma vysoke cile Hrat o pohary a new stadion.Ale letos to jeste nebude.Ale do dvou let by tam Liga mistru nebo UEFA mohla byt.

Reagovat
smazaný uživatel

prej prekvapko...a kolikaty byli touhle dobou vloni?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime ako zaposobi ten africky pohar, ak vobec

Reagovat
HOST*Fanpompey

myslim si ze kluci na to maji jen budou pro nas krusne tydny jak se bude hrat africky pohar!ale myslim si ze harry jeste kadr doplni!play up pompey:) budujici web o pompey http://www.pompey.tym.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele