Benfika bez trenéra, přijde Camacho?

20.08.2007, 16:32
Aktuality
Nepříjemné probuzení čekalo na Fernanda Santose, ocitl se totiž bez práce. 52letý trenér odchází z portugalské Benfiky Lisabon, na jejíž lavičce vydržel celkem třináct měsíců...

"Benfika se s Fernandem Santosem a Jorgem Rosáriem dohodla na zrušení jejich kontraktů. Chceme jim poděkovat za věrnost během posledních třinácti měsíců. Prozatimní trenér Fernando Chalana se ujme dnešního odpoledního tréninku a vedení bude brzy informovat hráče," sdělil portugalský klub.

Santos na lavičce klubu z hlavního města Portugalska nahradil Ronalda Koemana, nyní by jeho povinnosti mohla převzít další velká postava evropského fotbalu. Benfika údajně jedná s Josem Antoniem Camachem, který na její lavičce stál již v letech 2002-2004.

Santos sice s Benfikou neprohrál ani v jednom ze dvou letošních utkání, vedení si ale výsledky obou zápasů představovalo jinak. Lisabonský celek v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů doma porazil FC Kodaň pouze 2:1 a ve víkendovém úvodním utkání ligové soutěže si přivezl jenom bod ze hřiště Leixoes.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Slejdy

sem teda zvedavy jestli ten cicinho skonci v tom ASR

Reagovat
Pharrell

doufam ze ne , to by Real udelal dalsi chyba ktera by je pak mohla mrzet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele