Benfica si pojistila argentinského záložníka Gaitána

10.11.2014, 22:52
Aktuality
Nicolás Gaitán hraje už pátou sezónou za Benficu a nevypadá to, že by měl z lisabonského klubu hned tak rychle odcházet. Argentinský reprezentační středopolař totiž dnes podepsal novou smlouvu, prostřednictvím níž se portugalskému mistrovi zavázal až do června roku 2018...

Šestadvacetiletý záložník byl dříve spojován například s Liverpoolem či Manchesterem United, během letošního léta pak o něj údajně stály Monako či milánský Inter. Nakonec ale Gaitán zůstal v Benfice a vypadá to, že nejen pro tento ročník.

"Benfica prodloužila s Nicolásem Gaitánem smlouvu o další dvě sezóny do 30. června 2018. Výkupní klauzule v kontraktu je stanovená na 35 milionů eur," stojí v prohlášení klubu.

Gaitán přišel do portugalské metropole v létě 2010, předtím působil ve své vlasti za Bocu Juniors. Do jejího prvního mužstva se dostal v roce 2008 a o rok později už slavil debut v argentinské reprezentaci, v jejímž dresu si připsal osm startů. Na letošním mistrovství světa, kde Argentinci dokráčeli až do finále, ovšem chyběl.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je ho tam skoda, rad bych ho videl v Italii nebo Spanelsku.

Reagovat
9augi9

Takže v lete do Valencie...

Reagovat
smazaný uživatel

Od MU ho kdysi dělil krůček. Možná by se jim hodil na křídlo, alespoň by tam LVG nezabijel Angela a stavil ho do středu. Ale doufám, že zůstane u nás co nejdýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je to skvělý, ale jestli za něj někdo dá 35 mega, tak je trochu na hlavu.

Reagovat
ACSeRw!n

snad uz brzo nekam prestupuje

Reagovat
Messi14

sem ho v fmku koupil za 4 mega

Reagovat
jester Radka Bejbla

Jednu dobu byl to vypadalo ze prestoupi do chelsea nebo united a bude top, ale nejak z toho seslo a trosku zacina jit dolu

Reagovat
Thundeus

Španělsko je pro něho jako dělané! :)

Reagovat
Benfica

Dá sa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 - klub Czechoslovakian (PC) - hledá hráče na pozici krajních záložníků (křídla). Najdeš nás v sektoru Western Europe nebo mne kontaktuj přes origin:hack008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele