Benfica se dohodla s trenérem Floresem

24.05.2008, 09:12
Aktuality
Novým koučem Benfiky Lisabon bude Španěl Quique Sánchez Flores. Bývalý trenér Valencie se se slavným portugalským klubem dohodl na dvouleté smlouvě. Benfika se předtím snažila získat Svena-Görana Erikssona, který už klub vedl, ale neúspěšně.

Eriksson v současnosti vede Manchester City, jeho budoucnost je však nejistá. V Benfice už dříve působil a nyní se mohl do Portugalska vrátit, podle tamního tisku byly překážkou peníze.

Když Benfica neuspěla u Erikssona, obrátila se na Florese. Třiačtyřicetiletý Španěl naposledy trénoval Valencii, kde byl loni v listopadu odvolán. Předtím koučoval bývalý obránce Realu Madrid a právě Valencie také Getafe. Podle listu O Jogo se dohodl s portugalským klubem na dvouleté smlouvě, která mu ročně vynese 1,5 milionu eur.

Sánchez Flores vystřídá na lavičce krajana Josého Antonia Camacha, který v březnu odstoupil. Benfica dokončila sezonu pod vedením asistenta Fernanda Chalany na čtvrtém místě v ligové tabulce a čeká ji Pohár UEFA.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Benficu pozvedne, momentálně je to klub zašlé slávy. Flores už má pár slušných angažmá za sebou, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

dost dobrá volba,doufám,že vrátí Benfiku zase do LM

Reagovat
smazaný uživatel

přeju mu úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

sice me ve Vae sral hernim stylem ale aspon umel vyhecovat hrace... a ti ho meli aj radi.... ale nekdy delal divne stridani:(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele