Bendtner vstřebal zklamání a je odhodlán pomoci Arsenalu

04.09.2013, 20:59
Aktuality
Nicklas Bendtner byl v průběhu léta neustále spojován s odchodem z Arsenalu a zájem o něho měly například kluby z Anglie a Německa, nakonec ovšem musel dánský útočník v londýnském klubu zůstat. Nyní je připraven vydat ze sebe to nejlepší a pomoci Kanonýrům k úspěšné sezoně...

Bendtner loni hostoval v Juventusu a jeho působení v Turíně hodně poznamenaly problémy se stehenním svalem. Letos měl odejít znovu, Arsenalu se ovšem nepodařilo získat žádného jiného útočníka, na poslední chvíli ztroskotala i snaha o hostování Demby Ba z Chelsea, a 25letý Bendtner tak musel zůstat na Emirates Stadium.

"Není žádným tajemstvím, že jsme s Arsenalem měli dohodu, podle níž mohu v létě odejít v případě, že se na přestupu shodnou všechny tři strany. V průběhu posledního týdne se našlo více klubů, jimž se povedlo dosáhnout dohody, ale jelikož se Arsenalu nepodařilo koupit žádného nového útočníka, využil svého práva a nenechal realizovat můj přestup... Samozřejmě jsem byl zklamaný, jelikož jsem se těšil na novou výzvu v novém klubu a s tím spojený nový začátek v anglickém fotbale," posteskl si.

"O mé budoucnosti se toho po řadě let v Arsenalu hodně namluvilo; pravdou je, že chci jenom hrát fotbal, právě na hřišti jsem nejšťastnější a Arsenal je fantastickým klubem pro každého profesionála. Ke klubu mám stále vřelý vztah, tím spíše po pozitivních jednáních s manažerem a už se těším, až začnu znovu naplno pracovat a pokusím se naplnit očekávání. Během hostováních v Sunderlandu a Juventusu jsem se toho hodně naučil a chci všechny fanoušky Arsenalu ujistit o tom, že dám vše do toho, abychom zažili úspěšnou sezonu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (529)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele