Benatia na odchod nemyslí, spekulace označil za výmysly

10.03.2016, 19:44
Aktuality
Medhi Benatia má v plánu poprat se o další šanci v dresu Bayernu Mnichov. Marockého obránce v bavorském velkoklubu často limitují především svalová zranění a tamní média nyní začala spekulovat o jeho úmyslu změnit po letošní sezoně dres, sám hráč ale něco takového popřel...

28letého fotbalistu si v létě 2014 přivedl trenér Pep Guardiola a do AS Řím za něho putovalo 26 milionů eur. Benatia do této doby odehrál pouze 23 bundesligových zápasů, letos se v německé lize na trávníku objevil jenom osmkrát.

Častá zranění v součtu s chystanou trenérskou změnou, kdy Guardiolu po sezoně nahradí Carlo Ancelotti, jsou důvodem ke spekulacím o odchodu. Tím spíše, když o Benatiu má mít zájem Juventus.

"Po příchodu do Německa jsem bohužel měl často zdravotní problémy. Takové věci se ve fotbale stávají," posteskl si marocký obránce.

"Nemyslím na to, že bych Bayern v dohledné době opouštěl. Informace o tom, že bych mohl po příchodu Carla Ancelottiho odejít, jsou vymyšlené. Já sám teď myslím na co nejlepší konec sezony v Bayernu a triumf v Bundeslize a Lize mistrů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Rudnevs

Sa rýmuje nadpis... Ale iba trocha

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

terorista

Reagovat
Murtago

a taky Zinedine Zidane

Reagovat
Murtago

a taky Obi Mikel, toho zverbovali Boko Haram

Reagovat
Jardman

Možná by ale nad tím zapřemýšlet měl :D Když ho do sestavy nepustí ani Kimmich...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by si ho vzít Pepek do City nejhorší nákup Bayernu ever

Reagovat
Emmett Brown

Tak to vážne nie

Reagovat
Murtago

Reagovat
AndR

Nejlépe hodnocený stoper posledních dvou sezón.

Na hřišti je dokonalý. Jednou si nechal zaběhnout Reuse a dát redku, ale jinak je jistý a s Boatengem byli neprůchodní.

Ty zranění jsou častá, ale kdo není za působení Guardioly věčně zraněný ...

Já doufám, že ho teď chytne forma (forma nezranit se) a podrží nás právě on.

Reagovat
Jardman

Ty sis asi spletl Boatenga s Benatiem, že?

Reagovat
AndR

Jakože Boateng byl s Boatengem neprůchodný?

Ty rozdíly v hodnocení jsou malé a hlavně má Benatia odehráno za dvě sezóny to, co Boa za dvě, takže je to super zkreslené, stejně jako tato rating porovnání (a samozřejmě dle serveru, který si to zrovna cucá z prstu). Pouze poukazuju na to, že je na tom v očích fanoušků a lidí mimo ef mnohem lépe než z něj děláte tady.

Hlavně si Benatii vážím. Jeho přestup se dlouho vyjednával, k tomu byl zraněný, trénoval jen individuálně a do ostrého zápasu nastoupil v LM proti Man. City s výkonem tak dominantním a pečlivým, že působil jakoby za Bayern hrál už několikátou sezónu.

Je trapné na něj plivat a označovat za nejhorší nákup kvůli zraněním.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

V té sezoně u nás snad neprohrál souboj, neskutečná dominance. Rychlost, síla, práce s míčem, a ještě dával góly. Hodně si pomáhali s Castanem, ale Mehdi dal vzpomenout na Wallyho, neřkuli Aldaira.

Reagovat
smazaný uživatel

Benatia, Bernat, Kimmich, Alonso, Rafinha. Těhcto hráčů se musí Bayern zbavit jak nejrychleji to jen půjde. Jinak ve finále proti Barceloně nebude mít žádnou šanci.

Reagovat
Jardman

Aha, tak do finále s Barcelonou se jich asi už zbavit nestihne ;) Každopádně krom Kimmicha by nad prodejem ostatních mohli popřemýšlet ;)

Reagovat
Rudnevs

Kimmich?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by me zajimalo, jak by si vedl v jinych velkoklubech, kdyz byl tehda pred tim odchodem z Rima povazovanej za momentalniho TOP stopera a prakticky vsichni kolem nej krouzili

Reagovat
Rudnevs

Mán taký dojem, že v Bayerne sa toho cez leto nič nezmení, teda okrem trénera...A Ancelotti určite nebude chcieť od začiatku prekopať Guardiolovu robotu, ktorú Pep budoval tri roky. Práve je možné že hráči ako Vidal, Alonso alebo Bernat sa pod ním riadne pozdvihnú. Skôr si myslím že odíde Rode, Højbjerg alebo Tasçi ( možno aj Holger ) a namiesto nich príde niekto zo Serie A... Hoci je pekná predstava že v Bayerne by hrali sympatický Nemci ako Höwi, Merte, Wollscheid, Draxler, Volland a spol. ale takto to proste funguje ( v lige určite, DFB Pokal asi tiež, LM v podstate tiež... ).

Reagovat
bayern987

Alonso s Bernatem musí jít!

Reagovat
Rudnevs

Nemusia...

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stas87

Co stale mas s nemeckym Bayernom?Ancelotti je posledny trener,co by mal chut priviest nemecov do klubu.Ja by som bol rad,aby Ancelotti v lete poslal hracov len na hostovanie a nie na tvrdo prec.Hojbjergovi dalsi hostovacka len prospeje,v S04 hra minimalne.

Reagovat
Rudnevs

No veď akurát vravím, že nemci neprídu a Ancelotti privedie max. nejakých talianov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby byl ve výprodeji, tak bych nebyl proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vic se bojim, ze Ancelotti bude hodne sazet na Alonsa..kazdopadne Benatia zustat musi, verim, ze se rozehraje, pokud mu vydrzi zdravi.

Reagovat
20fredy20

Podla mna paradny stoper, pri kazdom rohu to hrozi od neho golom

Reagovat
Rudnevs

Len je zo skla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele