BEN HAIM SE UPSAL CHELSEA

15.06.2007, 12:47
Aktuality
Chelsea získala po Claudiu Pizarrovi, Stevu Sidwellovi a Dannymu Philiskirkovi čtvrtou letní posilu. Do úspěšného konce byl dotažen příchod izraelského obránce Tala Ben Haima, jemuž vypršela smlouva v Boltonu...

O Ben Heimově přestupu na Stamford Bridge se hodně mluvilo již v zimě. Tehdy měl Jose Mourinho problémy se složením středu obrany a řešením měl být právě izraelský reprezentant. Blues se ale nelíbila požadovaná suma a z transferu tak sešlo. 25letý Ben Haim se od začátku čřervence měl stát volným hráčem a Chelsea za něho tak nemusí platit odstupné.

"Cítím se fantasticky, že jsem přestoupil do takového klubu. Už se nemohu dočkat, až začnu. Každý hráč chce hrát za Chelsea, je to jeden z nejlepších klubů světa a já jsem šťastný, že jsem jeho součástí. Nemám rád příliš povídání o sobě, ale Chelsea dám celých sto procent," prohlásil Ben Haim po podpisu čtyřleté smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
HOST*saso

a som prvy

Reagovat
smazaný uživatel

takze Chelsea ma po rokoch rozhadzovania novu taktiku - ziskat ako posily iba volnych hracov a aj to iba velmi priemernych..mam taky dojem ze sa zachvilku aj z chelsea stane to, cim bola pred prichodom abramovica - priemerny tim, ktory bude bojovat o miestenku v europskych poharoch s tottenhamom a newcastle a to bude drahy spas ked bereme do uvahy plat lamparda, shevu ci ballacka...

Reagovat
HOST*mysman

tak by mi to vyhovovalo a londynu by opet vladl arsenal:)

Reagovat
smazaný uživatel

ee...WEST HAM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*mysman

kdyby arsenal utratil polovinu penez za posily co whu tak vyhrajou vsechno.whu akorat rozproda odchovance a koupi sracky tomu rikam koncept jak svin

Reagovat
HOST*Heretic

Arsenal padne na hubu v okamziku kdy odejde Wenger...a to uz taky nebude dlouho trvat

Reagovat
HOST*mysman

az odejde z MU trener tak to chci taky videt:)

Reagovat
HOST*Heretic

No jasne experte! Ben Haim je/byl nejlepsi obrance Boltonu...mlady a provereny v premier league ...o nejake prumernosti nemuze byt rec!

Reagovat
HOST*Dom

CHELSEA tento rok pěkně šetří..Manchester naopak pěkně posiluje,aby to s těmi hráči uhráli vůbec na 2 místo!

Reagovat
HOST*

no jen aby to Manchester nepřepískl hvězdami a pak nedopadl jako Real Madrid.... nejdůležitější je souhra a né nějaké hvězdy.

Reagovat
PJ

A jaký hvězdy že to koupil Manchester?

Reagovat
Shevchenko

Hvězdy? Dva supertalenty a jedem hodně důležitý hráč, navíc ještě jednoho potřebujou do útoku.

Reagovat
HOST*mysman

ja si myslim ze fergii po 20 letech na lavicce MU vi presne co potrebuje.takze bych radsi mlcel,jeho trenersky misto mu nevyfouknes.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak dobrý není, ale pozici stopera č. 4 by měl v pohodě zvládnout.

Reagovat
HOST*Bohy

Ten třetí je jakej?

Reagovat
smazaný uživatel

Alex, tedy jestli dostane pracovní povolení...

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*mysman

novej stoper čelzí.o tom si este neslysel?de na rocni hostovacku,ale nevi se jestli ho vedeni united pusti.

Reagovat
HOST*mysman

myslim ze alex je jeden z nej. stoperu na planete.sere me ze ho ma cukotka

Reagovat
HOST*CeceFCB

Tato veta ma velmi zaujala!!! "Každý hráč chce hrát za Chelsea, je to jeden z nejlepších klubů světa", ked uz tu tak strasne hovori o JEDNOM z najlepsich klubov sveta, tak sa teda pytam co Chelsea take velke dosiahla??? Vyhral dva krat anglicku ligu a to az po prichode Abramovica, LM v historii este nevyhrala nikdy a v inych anglickych sutaziach tiez nejako neziari(samozrejme tento rok ano)!!Ale aj tak si nemyslim, ze ked ma Chelsea peniaze a SKUPENE hvietdy z celeho sveta, stale sa nemoze pasovat medzi najlepsie kluby sveta!!!Toto je môj nazor!!!Kazdy dobre vie, ze ak sa rata HISTORIA, tak je v Anglicku najlepsi TEAM Liverpool, ktory vyhral LM 5-krat a ma taktiez mnoho ligovych trofeji!!

Reagovat
smazaný uživatel

máš špatný názor, Chelsea se v posledních letech daří, sbírá trofeje a navíc skvěle platí, proto tam (skoro) každý chce hrát, proč by ho zajímala historie? on chce vyhrávat teď a k tomu je Chelsea jedna z nejlepších možností na světě

Reagovat
HOST*CeceFCB

Pre kazdeho hraca su neni peniaze vsetko!!!V muzstvach su aj srdciari, ktory hraju pre klub, ktory ich odchoval a su hrdi, ze nosia na svojej hrudi jeho znak!!!Napr. v barce je to Puyol, v Madride Raul, vo Valencii Canizares, v Manu G.Neville!!!Tak mi nehovor, ze ide len o to koko v tom danom klube platia!!

Reagovat
HOST*

v Chelsea Terry atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jsou ti "atd."? To jako doufám neplatí pro Chelsea.

Reagovat
Shevchenko

A co Lampard ??

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak mi nehovor, ze ide len o to koko v tom danom klube platia!!"

nic takového jsem nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by z takových klubů taky odcházel,že?

Reagovat
HOST*

raul je odchovanec atletica. real mu ho vyfoukl až v nějakém juniorském věku..

Reagovat
HOST*

tak to nevim s tim tvojim garym nevillem ma jit do realu to je ale vernost dostal vic tak sere na man utd protoze jsou to sracky

Reagovat
HOST*

Debile přečti si tu větu... je tam... Chelsea je... ne Chelsea byla... pořád se čumíte na budoucnost jak kokoti.. ta ale ve fotbale nic neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl si říct na minulost, co? Já vím, byly v tom emoce.

Reagovat
HOST*mysman

bude se stavat cim dal casteji ze bohaci si najdou nejaky provincni klub(ty lepsi by jim nikdo neprodal) a vytahnou ho z dluhu,koupi trenera,hrace,a postavi novou akademii a zacnou skautit novy hrace.dnesni fotbal je o penezich a ty proste ambramovic prinesl.kdyby neprisel celzi by nemela na to splatit ty dluhy.asi jak?maj malej stadion,a prodat hrace by byl konec.

Reagovat
HOST*MilZed

Ja si myslim ze udelal peknou hovadinu,pac tam nema sanci,jenom kdyz se nekdo ze stoperu zrani.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele