Bellamy musí na další operaci

19.02.2008, 15:49
Aktuality
Velkou smůlu má Craig Bellamy, jehož neustále pronásledují problémy s břichem. Útočníka West Hamu United nemine další operace, po níž ho bude čekat šestiměsíční přestávka...

Bellamy se první operaci podrobil v říjnu a druhá ho původně měla čekat v prosinci, problémy však nakonec ustoupily a lékařský tým tehdy uznal, že další chirurgický zákrok není nutný. To vše se nyní změnilo a přátelské utkání ze začátku února bylo pro velšského bouřliváka na dlouhou dobu posledním.

"Byl absolutně skvělý. Vše, co udělal, ho přibližovalo k návratu a teď cítí, že pokud se podívá na symptomy, tak se spíše zhoršují. Ty symptomy musí zmizet. Operace doplní skvělou práci, kterou odvedl, a měla by být poslední," řekl lékař Kladivářů George Cooper.

Manažer Alan Curbishley ze zprávy o stavu Bellamyho jistě radost neměl, optimismus mu ale do žil vlily další novinky ohledně zraněných hráčů. Tréninkovou a zápasovou zátěž již snesou Bobby Zamora, Julien Faubert a Nolberto Solano, ve druhé polovině března by po zranění kolene měl s vyklusáváním začít Scott Parker a lehce již trénuje Kieron Dyer, který na začátku sezony utrpěl dvojnásobnou frakturu nohy.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je tedy opravdu hodně frustrující !!!

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Devil

Aspon ma ted vic casu natrenovat golfove udery !

Reagovat
Zajda

Ty seš trapáček

Reagovat
Devil

Je to rebel !

Reagovat
GEGE

pokus o vtip

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me co presne s tim ma?nevite nekdo

Reagovat
smazaný uživatel

to má za to , že mlátí ženský

Reagovat
smazaný uživatel

Seš asi vymrdanej, nikoho nikdy nemlátil a má natrhlou slezinu. Ty seš watte asi dobrej kretén :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele