Behrami: Klíčem k úspěchu je týmová práce

23.09.2014, 23:02
Aktuality
Hamburk má za sebou špatný vstup do sezóny, naposledy sice dokázal přístavní celek uhrát bezbrankovou remízu s Bayernem, tak jako tak má však po čtyřech utkáních pouhé dva body. Valon Behrami proto vyzývá spoluhráče k tvrdé práci a jednotě...

Mizerný úvod sezóny Rothosen odnesl kouč Mirko Slomka, jenž se musel po pouhých třech zápasech z lavičky severoněmeckého mužstva pakovat. Na jeho místo byl nakonec dosazen bývalý kormidelník rezervy Josef Zinnbauer, jehož cílem je vytáhnout tradiční celek z bahna.

Hned první duel pod novým lodivodem se však HSV vydařil, když před vlastními fanoušky uhrálo bezbrankovou dělbu s mnichovským Bayernem. A ve stejném duchu by nejdéle sloužící bundesligový klub rád pokračoval. "Proti Bayernu jsme hráli jeden za druhého. To musí být naší prioritou," je si vědom Valon Behrami, jenž do Hamburku přišel během léta z Neapole.

Hamburk právě dlouhodobě sráží až přílišné spoléhání se na individuální kvalitu, kdežto týmová souhra poněkud vázne. I to je jeden z hlavních důvodů, proč se HSV poslední roky trápí. "Pokud budeme vzájemně spolupracovat, můžeme se posunout kupředu. Jinak nemáme šanci. Jen s individuální kvalitou nemůžeme uspět," nabádá spoluhráče Behrami.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? To je opravdu překvapivé....

Reagovat
stas87

tak ako som bol optimisticky prve tri kola tak teraz mam depresiu pondelkove slagre sa blizi..a fakt neviem ako z toho von,vyhrat potrebujeme a superi boduju,dneska som v bod minimalne veril a prisla facka

Reagovat
smazaný uživatel

mysliš že Selke dokaže v priebehu par rokov vytiahnut werder z golovo produktivnej biedy? ..ma na to?

Reagovat
mastakillah

Chybíš nám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele