Během ledna zůstanu ve West Hamu, ujistil Arnautović

26.01.2019, 11:53
Aktuality
Marko Arnautović také letos svými góly táhne West Ham United, načež zesilují spekulace, které spojují rakouského kanonýra s odchodem. Ten však lednový transfer odmítl...

Vídeňský rodák do londýnského klubu zamířil před startem minulého ročníku ze Stoke City a svému novému chlebodárci pomohl deseti brankami. Letos jich má na kontě již sedm.

Urostlý kanonýr se proto logicky dostal do spojení s možným odchodem, přičemž největší zájem o jeho služby je v Číně, kde Arnautoviče lákají Shanghai SIPG a Guangzhou Evergrande.

West Ham byl ochotný svoji oporu uvolnit, požadoval však minimálně 50 milionů liber. Nakonec se však ztráty klíčového útočníka obávat nemusí. "Není žádným tajemstvím, že jsem dostal velice lákavou nabídku. Nakonec jsem se však rozhodl, že minimálně do konce sezóny zůstanu hráčem West Hamu United," prohlásil Arnautović pro "Sky Sports" na otázku své budoucnosti.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
topinho

To sa ti tak hodí...

Reagovat
Rarášek

Higuain? Nezájem.

Reagovat
Seydou Doumbia

To je hráč pro top 6 ne pro blbou Čínu. Snad tam neodejde ani v létě. Jeden z mála hráčů, kterému to šlo na křídle a po přesunu na hrot ještě lépe. Takový hráč by se mohl uchytit v kterémkoli lepším týmu PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis je zavádzajúci.

Ako sa v článku dočítame, zostane minimálne do konca sezóny!

Iste, autor asi predpokladá, že vieme,že ak v januári neprestúpi, tak vo februári, či marci to už nepôjde.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já četl i článek. Jen když se spekulovalo že v zimě odejde do Číny tak doufám že tam neodejde ani v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hráč pro tým ze středu tabulky případně hráč na lavičku protop tým, ale to on nikdy dělat nebude

Reagovat
Seydou Doumbia

V Chelsea by mohl hrát základ. V Liverpoolu ideální hráč do rotace do té ofenzivní trojky. V Arsenalu by na křídle základ hrát mohl.

Reagovat
Coutinho10

no do haje...co je se Sport365

Reagovat
db18

si to konečně zapamatuji a oni to zruší?

Reagovat
Coutinho10

snad to je jenom nějaký výpadek....tohle bych asi nerozdejchal

Reagovat
Coutinho10

tak uz to jde....ufff

Reagovat
Seydou Doumbia

v dnešní době je tolik webů kde se dá na fotbal koukat v dobré kvalitě...ale je pravda že taky když to jde využívám jen sport365live

Reagovat
Coutinho10

je to jistota no ...jediná nevýhoda je to lehký zpoždění, ale koukal jsem, že třeba ty streamy z redditu taky nejsou úplně v realu, takže to neni až takový problém a ještě u těch jiných streamů je nevýhoda, že ne vždy jsou tolik stabilní....to se na sportu365 nestává

Reagovat
Seydou Doumbia

Mě to tam tak v 60% jede, ale ve 40 ne. Ale to bude problém v internetu o který se momentálně dělím s několika lidmi. To zpoždění mě štve, když kamarád sleduje stejný zápas a píše mi o dvš minuty napřed že padl gol. Jinak ale třeba polské streamy tam v poslední době mi běží komentátor napřed před obrazem o nějakých pár sekund a to mě taky štve. Jinak v jiných jazycích to běží v pořádku. Jinak na tu stránkou nedám dopustit.

Reagovat
Coutinho10

to se mi stalo v 3. kole FA Cupu jsem koukal na WHU - Birmingham a taky mi tam ke konci sel polsky komentar par vterin pozadu, takze jsem vedel, ze padne gol takze to teda asi nebude nahoda ale jinak max. spokojenost a nejradsi koukam na zapasy se Studiem BeIN Sportu, kde treba v PL, kdyz se hraje i vic zapasu, tak ti hned ukazou gol,kdsz padne v jinym zapase, takze vlastne vse hned vis...nesmis mit teda zapnuty Livesport, abys to nevedel dopredu

Reagovat
Seydou Doumbia

Nesnáším jak koukám někdy na PL nebo LM a skákaji mi tam výsledky jiných zápasů...jsou dny kdy pravidelně s každého kola jsem chtěl vidět tři zápasy LM a ne že budu hned vědět výsledek...ve skupinách LM jsem viděl všechny duely City, Lyonu, PSV, Ajaxu, Bayernu a 4/6 Brugg

Reagovat
Coutinho10

jo u tý LM máš pravdu...to já sleduju naštěstí přes O2, ale tam u toho hlavního zápasu vždy dávají průběžný výsledky, takže ideální koukat na ten ne hlavní zápas a pak si počkat na sestřihy, ale jinak v PL mi to nevadí...to nejde moc stíhat koukat na tolik zápasů, takže preferuju ty delší sestřihy, který maj třeba 7-10 minut a máš tam vše podstatný a hlavně bez výsledku, čili z redditu ...max. koukat souběžně na 2 zápasy, když se hraje třeba v týdnu celé kolo, ale zatim jsem moc nezkoušel třeba PL nebo i tu LM zkusit pouštět přes mobil, protože tomu moc nevěřim a bojim se, že mi tam skočí nějaká reklama a bude to v háji, ikdyž ty mobily by měli bejt víc odolnější než v minulosti....ale zrovna u tý LM bych viděl rád 2 zápasy souběžně (hlavně teď na playoff, co bude), protože na O2 TV mám pouze 1 slot a ten mám na notebooku, takže jestli třeba s timhle nemáš náhodou nějakou zkušenost při koukání přes mobil nebo někdo jiný, tak budu rád

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevíš jinak o nějaké stránce, kde se přidávají fotbalové utkání pozpátku formou celých zápasů? Ty top duely mě nezajímají, ale takový Lyon bych potřeboval. Často mi na ně stream nechce najet a potom už mám smůlu.

Reagovat
Coutinho10

hele asi nejvetsi sanci mas na redditu...prvni link jsou sestrihy, ale obcas ti tam nahrajou i cely polocasy, takze klidne muzes zkusit kouknout i tady

https://www.reddit.com/r/footballhighlights

a nejvetsi sanci mas tady, kde jsou vylozene zapasy ke stazeni

https://www.reddit.com/r/footballdownload/

a koukam, ze na 3. strance je i Lyon, tak muzes zkusit

https://www.reddit.com/r/footballdownload/comments/ai4th8/saintétienne_vs_olympique_lyonnais_ligue_1/

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

od 1.2. se už hlásím v číně

Reagovat
kolouch

Arnautovic dal minulou sezonu 11 golu, ale EF si vede vlastni statistiky a v mnoha pripadech jsou chybne. Na upozorneni na chyby nereaguji..

Reagovat
FC Porto FC

Řídit se podle statistik na EF je sebevražda

Reagovat
Azazelo RD

A upozorňovat na chyby je na EF taky sebevražda.

Reagovat
db18

Musíš si najít ten článek ze zápasu West Ham - Newcastle a upozornit je, že první gól dal Marko a nikoli Antonio (nebo koho tam mají)...

Reagovat
smazaný uživatel

Však je celkem průměrnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Pro West Ham je naprosto rozdílovej proboha. Naplno to ukázal poslední zápas proti Bournemouthu, kde bez něj nebyli schopni něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra základ aspoň v poháru.

Reagovat
Coutinho10

to jsem na nej zvedavej....ale obrana City pro nej bude asi celkem orisek , ale treba prekvapi

Reagovat
Coutinho10

jak Walker sundal ten praporek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jak to ten rozhodci zkousel nasadit

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre, ze zustava...Rozhodne zajimavej hrac, takovej Zlatan po chudy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
soukup

Reagovat
diastan

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Coutinho10

Vydra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele