BECKHAMOVI SE BUDE STÝSKAT

08.05.2007, 15:58
Aktuality
Do konce letošního ročníku španělské Primera Division chybí ještě pět kol, David Beckham si však zahraje maximálně ve čtyřech zápasech. Ve víkendovém kole proti Seville dostal anglický záložník znovu desátou žlutou kartu v probíhajícím ročníku a tentokráte mu ji zřejmě již nikdo nesmaže. Ve druhé polovině června se pak s bílým dresem rozloučí a zamíří do Los Angeles...

"Vždycky vám budou chybět noci, jako byla tato - atmosféra, fanoušci a to, jak hrál tým. Tohle vám bude chybět pořád, ale každý se stěhuje," prohlásil Beckham po vítězném střetnutí proti Seville.

"Bílý balet" se Sevillou prohrával 0:1, po změně stran však dokázal zápas otočit, vyhrál 3:2 a udržel si šanci na mistrovský titul. I po 33. kole činí jeho ztráta na vedoucí Barcelonu pouhé dva body, a to má v kapse ještě trumf v podobě lepších vzájemných utkání, které budou rozhodovat v případě rovnosti bodů.

"I když prohráváme, tak jsme schopni zápas otočit a vyhrát. Věci se změnily jak v šatně, tak i na hřišti, protože jsme spolu jako tým. Nejsou žádné individuality, je dobré, že máme skvělý tým. Samozřejmě jsme nechali nějaké velké hráče odejít, ale v tuto chvíli se nám daří, a tak by tomu mělo být," pochvaluje si Beckham a pomýšlí na svůj první ligový titul během působení na Santiago Bernabeu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A to som bol pred pár mesiacmi horlivým zástancom jeho odchodu .

Reagovat
smazaný uživatel

Budes mi chybat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když si seženeš přenosy americké ligy, tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

na myp2p.eu LA galaxy, to som si isty

Reagovat
HOST*

je to pan fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to teraz trochu ľutuje aj Capello. Ale viem na 100%, že to ani trochu neľutuje Victoria..

Reagovat
Pharrell

Beckham je pod pantoflem Victorie,proto odejde vlete do LA Galaxy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele