Beckham se na stovce zastavit nechce, myslí ještě dále

25.03.2008, 11:44
Aktuality
David Beckham se dočkal návratu do anglické reprezentace a již zítra ho čeká jedno velké jubileum. Záložník Los Angeles Galaxy má na svém kontě 99 startů za národní tým a v přátelském utkání s Francií může dosáhnout bájné stovky...

"Vždycky chcete hrát za svou zem a lámat rekordy. Měl jsem štěstí, že jsem dosáhl čísla 99, ale stovka bude velkou poctou. Dostanu se na stejnou metu jako ti ostatní, kteří odehráli sto zápasů za anglickou reprezentaci a chtěl bych pokračovat dále. Snad dostanu šanci, aby se mi to podařilo. Ještě nejsem připraven přestat reprezentovat Anglii. V tuto chvíli se soustředím na trénink. Prostě si to užívám a jsem rád, že jsem s týmem," prohlásil Beckham.

32letý fotbalista mohl mít stý start již za sebou, trenér Fabio Capello ho ovšem na začátku února nepovolal k přátelskému duelu proti Švýcarsku. Capello a Beckham se dobře znají z loňské sezony, kdy výraznou měrou přispěli k triumfu Realu Madrid ve španělské nejvyšší soutěži a odchovanec Manchesteru United má na adresu italského kouče jenom slova chvály.

"Znám ho jako manažera i jako člověka. Ví, co chce i jak toho dosáhnout. Víme, že máme talentované hráče, víme, že máme dovednosti a nyní máme i zkušeného manažera," pochvaluje si Beckham.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak nevím, jestli vydrží ještě dva a půl roku... a jestli ne, tak to nemá smysl, aby byl v reprezentaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, co si od něj slibují

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže ty Albion netrénuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckhama nemusím a myslím, že mají v současnosti daleko lepší hráče na výběr než je on. Repre není za zásluhy!

Reagovat
smazaný uživatel

Však on vám pochybovačům ukáže, stejně jako vám ukázal v těch dvou zápasech na podzim, kdy byl jasně nejlepším hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já od něj nic nečekám, mě se nikdy nelíbil. Myslím, že záloha by mohla být: J. Cole, Lampard, Carrick, Gerrard - dále tam mají ta Lennona, Downinga, Wrighta-Philipse na pravý kraj zálohy, do středu Hargravese, Jenase, Barryho, atd.

Beckhma má dobré centry, ale jen to nestačí a v tom ostatním je horší jak ti jmenovaní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

O Davidovi toho už bylo popsáno mnoho a já ti nehodlám vypisovat fúru věcí, ve kterých se mu ti tebou jmenovaní fotbalisté vyrovnat nemohou a není to jen o centrech a celkově o kopací technice. David se bude hájit sám až dostane příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase nasměju, až dostane červenou kartu nebo nedá penaltu případně dvě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele