Beckham podepsal novou smlouvu

11.05.2002, 17:48
Aktuality
Záložník Manchesteru United a kapitán anglické reprezentace dnes konečně podepsal v Manchesteru novou smlouvu. Ukončil tak zdánlivě nekonečná jednání, podepsal na tři roky. Beckham se s klubem dlouho nemohl dohodnout na právech týkajících se jeho image. Vše se nakonec vyřešilo a David se nyní může plně soustředit na mistrovství světa. Jeho zlomená noha už je téměř v pořádku a je stoprocentně jisté, že bude pro šampionát fit. Beckham si podle nové smlouvy v Manchesteru vydělá okolo 90.000 liber týdně. "Chci poděkovat hlavně Peterovi Kenyonovi, Davidu Gillovi a Alexovi Fergusonovi, že mi pomohli uzavřít smlouvu ještě před šampionátem. Vždy jsem věděl, že Manchester je jediný klub, kde chci hrát, nikdy jsem nepochyboval, že novou smlouvu uzavřeme. Ale trochu jsem se bál, abych to stihl ještě před odletem do Japonska," řekl spokojený Beckham.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele