Beckham: Mám co nabídnout

21.03.2009, 11:25
Aktuality

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (1056)

Přidat komentář
Chazy
Reagovat
Chazy

Ty šachy v obsazování HC jsou poslední roky fakt neuvěřitelný. Podle mě nás teď nevyhnutelně čeká rok, kdy se týmy musí trochu stabilizovat a nebudou si moct dovolit zas někoho vyhazovat.

9 HC bude nových, tam se ta změna moc čekat nedá. Už se to samozřejmě několikrát stalo, stalo se to i loni, takže jeden takovej případ tam reálně nastat nemůže.

11 HC je podle mě nevyhoditelných: Belichick, Reid, Tomlin, Harbaugh, McDermott, Shanahan, McVay, Taylor, LaFleur, Reich, Vrabel

Zbývá teda jen 12:

Rivera - Loni hráli PO, svoji kvalitu prokázal u Panthers, podle mě by prostě lepšího HC nenašli

Carroll, Arians - Ti asi můžou skončit sami od sebe, ale týmy je vyhazovat nebudou

Campbell, Saleh, Smith - Všechny ty týmy jsou v rebuildu, navíc Lions a Jets jsou tak nestabilní týmy, že by už nikoho novýho nesehnali, takže podle mě vážně musí ukázat nějakou důvěru a vyhodit nesmí. Navíc ti HC letos vypadali celkem gud

Kingsbury - Jestli znovu začnou dobře sezonu a pak nějak vybouchnou na konci, nepostoupí přes jedno kolo v PO, tak podle mě už musí skončit

McCarthy - Zní to, jakože Jerry ho vyhodí, pokud nedá konferenční finále. Jen se bojím, že si Jerry myslí, že má lepší tým, než reálně má

Rhule - Ten tým je bordel, na druhou stranu nemá kvalitu, chybí QB atd. I tak ale asi musí dokázat, že na to jako HC má a dát třeba aspoň 7-10 s nějakou zlepšující se tendencí výkonů

Staley, Sirianni - Jestli bude Herbert zdravej a nedají PO, tak Staley musí skončit. Sirianni sice dal PO, ale neporazili nikoho s pozitivní bilancí, takže klidně můžou příští rok skončit 3-14

Prostě třeba 3, 4 HC dostanou padáka, ale podle mě neexistuje to, co se děje poslední 3 roky, že se mění 1/4 HC v lize

Reagovat
Chazy

Vypadl mi Stefanski, ten letos taky po té super první sezoně hodně smrděl a může letět stejně jako Rivera

Reagovat
Trand

Mě dostalo když jsem čel, že po Carrollovi jsou McVay a Shanahan (oba 2017) v NFC nejdýl sloužící HC. To mi přijde jako strašněj bizár

Reagovat
Chazy

Holt najít super HC je hrozně náročný, no, ale je to masakr a zrovna v NFC v posledních letech skončili McCarthy, Rivera, teď Payton a ZImmer, což byli ti NFC držáci

McVay a Shanny tam můžou bejt klidně dalších 10 let, LaFleur to má taky asi jistý, dokud má Aarona, ale jinak jako v NFC fakt asi není nikdo, kdo by měl pevnou pozici

Reagovat
Chazy

Nebo jako Arians jo, ale je mu prostě 69. Cardinals by ho taky jen tak nevyhodili a spíš by mu sháněli QB, než že by sháněli novýho HC.

Věřím, že i Bucs ho budou mít, dokud on bude chtít a budou mu zkoušet QB. Nakonec na jejich developement je top strop, taky je top strop na developement koučů, takže jim třeba i toho nástupce najde

Reagovat
formic81

prohru jsem vstrebaval trosku dele.. nema smysl resit, co by kdyby.. dulezity je, ze ta kostra teamu zustane, Lance bude ted na rookie dealu 3 roky a pokud se chytne, tak budem mit opet velkou sanci o SB zabojovat.

Dekuju Jimmymu za ty dva deep play-off runy, ale uz je cas na novou tvar a nemuzeme nechat QBho co nas stal 3 prvni kola nechat dalsi rok na lavicce, kor kdyz Jimmy uz proste vic ze sebe vytriskat nedokaze a vcera to vubec nebyl od nej spatnej zapas. Myslim, ze si nejakou trade value urcite vytvoril a minimalne 2nd rounder za nej dostanem a call me crazy, ale podle me nekdo to late 1 posle.

Doufam, ze zustane Ryans, najde si 2 playmakery do secondary a pristi rok ta defka bude jeste lepsi. 90% hracu v defce zustane, takze tam nemam pochyby. A urcite musime pridat jeste jednoho WR.

Kazdopadne jsem spokojeny. V polovine sezony to vypadalo fakt spatne, nicmene se ukazala sila Shanahana jako HC a to, ze tenhle team ma fakt talent a kvalitu. Fakt doufam, ze development Lance pujde dobre, protoze jakmile budem mit nadprumernyho QB tak si myslim, ze budem fakt kazdorocni heavy contender a Shanny ty prsteny casem udela.

Reagovat
formic81

jo a jeste teda sezona Deeba byla asi jedna z nejlepsich veci, co jsem od roku 2013 videl. Doufam, ze to je mutant a jeho telo tohle jeste nekolik vydrzi, ale v NFL neni hrac co by mel vetsi impact na offense svyho teamu, pokud nepocitame QBs. Chapu, ze v konverzaci o MVP asi nema sanci, ale zrovna jeho skills jsou tak unique, ze by to urcitej smysl davalo.

Reagovat
Chazy

Ta hodnota Jimmyho mě překvapuje, já osobně bych čekal tak 4. kolo

Jsem zvědavej, určitě pro vás hraje fakt, že není pořádnej QB na draftu. Ale obávám se, že Jimmy právě ukázal, proč se do něj investovat nemá

Reagovat
Dawon

taky mam spis pocit, ze v tom PO tak nejak potvrdil, proc tu hodnotu asi spis nema nez ma...kor v situaci, kdy je jasne, ze se ho niners chcou zbavit...ale kdovi, uz me vickrat nejaky divny trade prekvapil Staci jak ho jeden GM/HC v NFL miluje a je to

Reagovat
Chazy

Já koukám, za co šel dvakrát Alex Smith

On February 27, 2013, the 49ers agreed to trade Smith to the Kansas City Chiefs for the Chiefs' second round pick in the 2013 NFL Draft and a conditional pick in the 2014 NFL Draft.

On January 30, 2018, the Kansas City Chiefs agreed to trade Smith to the Washington Redskins in exchange for cornerback Kendall Fuller and a third-round pick (78th overall) in the 2018 NFL Draft.

Palmer:

Palmer was officially traded to the Arizona Cardinals on April 2, 2013, for a 2013 NFL Draft sixth round draft pick and for a conditional pick in the 2014 NFL Draft.

Moc nevím, s čím ho srovnat Alex Smith ale taky nebyl žádná hvězda, tak by to mohlo vážně stát podobně.

Reagovat
Dawon

Jako ja osobne cekam tak 2.-3., 1. by me hodne prekvapilo...a tipuju ze by tam davala smysl nejaka zdravotni podminka podobne jako u Wentze.

A ono se to asi hodne bude odvijet od toho, jak dopadne situace okolo Rodgerse, Wilsona, Cousinse, jestli Brady opravdu teda skonci...to vsechno kartama asi hodne zamicha. Ono zas asi neni moc tymu, kde by Jimmy daval smysl a z tech potencialne dostupnych QB bude asi az uplne na dne toho seznamu.

Reagovat
Busby babes

ja dneska poslouchal na Athleticu podcast, kde se ohlizeli za Bradyho karierou a rikali tam, ze nejakej jejich kolega (jmeno jsem zapomnel) napocital, ze az 19 tymu muze na pristi rok hledat starting QB a tak ze by Jimmy mohl byt celkem vkurzu, protoze tech QB zas tolik nebude... plus teda ze kdyz Brady skoncil, tak vlastne cela NFC south bude mit pristi rok nove QB.

Reagovat
Dawon

ale ta to je zas takova uvaha...jednak 19 tymu urcite QB hledat nebude, tj proste nesmysl a uplne extremni scenar, a jednak Jimmy ma smysl asi hlavne pro nejaky win now tym, ktery teoreticky muze prekonat slabeho startera, pro nejaky rebuildujici tym nema smysl nekoho takoveho podepisovat.

Takze jako jasne, treba Saints nemaji QB, ale ma smysl tradovat pro QB, ktery ti sam se spatnym tymem SB nevyhraje a ktery za rok bude FA pro tym, ktery je aktualne 70 mega pres salary cap na pristi rok a bude muset delat uplne totalni rebuild od nuly? Asi spis nema, to uz si radsi nechaji Winstona, ktery bude 3x levnejsi a ve finale bude uplne fuk, kdo tam na tom QB bude hrat, protoze nebudou mit sanci na nic. To same treba Falcons - jaky by melo smysl vymenit Ryana za Jimmyho? Naprosto zadny....A hadam ze takhle nejak by se to dalo vyargumentovat u spousty z tech 19 tymu.

Za me nejvetsi smysl davaji Broncos, Panthers, Steelers, mozna Washington a to osobne nejsem ani nejak presvedceny, ze by Jimmy byl dramaticky upgrade oproti Heineckemu. A potom jeste kdyby odesel Rodgers, tak Packers, jenze tim by se zas skrtl jeden z tech ostatnich tymu, ktery by pravdepodobne koupil Rodgerse.

Takze jestli realisticky ma smysl pro Jimmyho tradovat treba pro +- 4 tymy s tim, ze pokud bude k dispozici treba Cousins a Ryan, tak se snad nenajde jediny tym, ktery by v takovem seznamu Jimmyho nemel na 3. miste.

Jako jak sem psal vyse, ve finale staci, kdyz ho bude milovat jeden GM a muze ho preplatit, ale v mych ocich tomu v tuhle chvili nic moc nenasvedcuje. Jimmy je fakt na samem kraji NFL startera, v hazeni je hrozne limitovany jak tu Trand daval nejake ty statistiky, je uz relativne stary, takze nejake dramaticke zlepseni uz tam asi moc ocekavat nelze a k tomu je hrozne casto zraneny, to mi fakt nezni jako zhava komodita.

A jako bonus ma smlouvu jen na rok, takze kdyby naaahodou hral nad ocekavani dobre, tak ho hned musis tagovat/zaplatit nebo ti zdrhne.

Reagovat
Busby babes

jasne no, vsak pisu, ze to pisou jako moznost, ne jako jistotu. Tak uvidime jak to nakonec dopadne. Jo a nemyslle jsem to tak, ze ty tymy za nej daj ty vysoky draft picky, ale ze o nej budou mit mozna i tak zajem. Tak uvidime kde nakonec skonci.

Reagovat
Dawon

Patrick Mahomes vs 3-man rushes in the 2nd half/OT:

12 dropbacks

29.1 passing grade

3-8, 15 yards

1 INT

4 sacks

Bengals secondary deserves every ounce of credit in this one.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mithro

dobry je, az prekvapivo

Reagovat
Busby babes

jj, byl vybornej.

Reagovat
Chazy

Bills will interview Ravens WRs coach Tee Martin for their offensive coordinator vacancy.

https://youtu.be/o5fdhfVrg1I?t=1334

https://youtu.be/o5fdhfVrg1I?t=2581

Ono z něj ještě něco bude

Reagovat
niflheim

Ani nemusím otevírat, chtěl jsem to tu taky hned dát

Reagovat
KoryVCF

Myslíte že je možný aby Kupp dostal MVP ?

Reagovat
kubys

Ne

Reagovat
kubys

Pokud teda nemyslíš SB MVP, tak to možný je.

Reagovat
Chazy

To určitě ne, nedostane ani hlas. Nedokázal nic tak mimořádnýho a WR by neměl šanci asi ani s něčím mimořádným

Reagovat
Dawon

nic mimoradnyho MVP urcite nevyhraje, ale zase pls s temahle kecama

Reagovat
Chazy

No ve smyslu MVP race ti ostatní, co dali podobně yardů a TD, tak prostě nebyli v hlasování vůbec. Když dal Calvin ten rekordní počet yardů, tak nedostal ani hlas

Reagovat
Dawon

Tak v tomhle kontextu to chapu a souhlasim, jen se mi uplne nelibi to znevazovani takoveho vykonu

Reagovat
Dawon

Urcite ne, ale tipuju ze vyhraje OPOY

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

nie

Reagovat
formic81

DeMeco Ryans odmitnul interview s Vikes a potencialne jakykoliv HC interview.. zustane ve Friscu

Reagovat
Trand

https://tinyurl.com/epszhftt

Letos pouze jednou z 20 zápasů měl míň než 90 yardů, v 9 zápasech měl přes 120 yardů a chybí mu 161 yardů v SB aby překonal all-time playoff rekord Larryho z roku 2008.

https://www.pro-football-reference.com/leaders/rec_yds_single_season_playoffs.htm

V playoff má zatím 25 catchů ze 32 targetů, 386yds a 4TD. Šanci na MVP rozhodně nemá, ale stejně je to velkolepá sezóna a sakra důležitý je, že se nevytrácí v klíčových situacích, naopak, většinou je vyhledávanej a skoro nikdy nezklame.

Reagovat
Dawon

Je fakt neuveritelny letos A v tom PO je snad jeste lepsi, kdyz clovek vezme v potaz kvalitu souperu...budu hodne zvedavy, jestli se ho Bengam podari zpomalit...celkove to bude epicky WR matchup, hrozne se tesim.

Reagovat
mithro

SeatGeek said that the average price customers are paying for tickets as of Monday was $10,427. StubHub has an average of $9,800. The cheapest seats in Super Bowl LVI are being sold for about $7,000

uz si rozbil prasiatko?

Reagovat
Trand

A to jsem si říkal, že lístky okolo 600 dolarů na ty horší místa na NFC Championship game jsou hodně. Jako to je šílený tohle, na SB se prostě normální člověk nepodívá, to by sis na to musel šetřit celý život pomalu. Ale aspoň bude mít Stan víc peněz v létě na posily.

Reagovat
Busby babes

hele jsou na NFL nejaky permice nebo se kupujou jen jednotlive zapasy?

Reagovat
Trand

Jsou permice, ale na superbowl se to určitě nevztahuje, pravděpodobně ani na playoff.

Reagovat
Chazy

Tom Brady announced his retirement after 22 NFL seasons.

Ofiko

Reagovat
Chazy

Ale rozloučit se 5.000 yardama a jako lídr i v TD, to je fakt husté. Jak říkám, kdyby hrál jako Peyton, bylo by to loučení snazší. Když vím, že mohl hrát ještě 5 let a vyhrát další SB, je to o hodně horší

Reagovat
Kowe

treba si da rok oraz a jeste nejam pujde pak

Reagovat
Chazy

Mně by se líbilo, kdyby třeba ještě 5 let chodil hrát do týmů, co přijdou o QB a jdou hrát playoff/o playoff takový dovolený na prosinec-únor

Reagovat
Busby babes

rikam vam, dejte mu par mesicu doma s tema jeho pubertakama...

Reagovat
Chazy

Podle mě i Gisele se posere z toho, aby ho měla doma a snažila se ho zabavit. On není zrovna ten typ, co bude fungovat jako taťka od rodiny

Favre taky asi 2x ukončil kariéru a vrátil se

Reagovat
mithro

ja som mal taky pocit vzdy ked popisoval ako to doma funguje.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Tak zas jako vybudoval docela obri byznys, myslim ze nudit se asi uplne nebude.

Reagovat
mithro

snad pride aj s nejakym zazivnejsim oblecenim ale teda

Reagovat
Chazy

Aby ta značka nedopadla jako Dominátor

Reagovat
mithro

Brady winning the Super Bowl in the year Peyton went into the HOF.

Reagovat
mithro

pekna grafika, teraz uz konecna teda.

710 TD passes to 92 different receivers ,

https://i.redd.it/77el6xu0gpe81.png

Reagovat
Chazy

Tohle je na jeho kariéře jedna z nejvíc absurdních věcí, no hlavně u Patriots dokázal házet fakt naprosto na kohokoliv. Jak dával výš Trand tu tabulku hráčů, co mají nejvíc yardů v jednom playoff, tak tam Brady dostal Chrise Hogana třeba

Když to člověk srovná s tím, na koho házel Peyton Manning. Aaron ještě nehodil TD ani na 50 hráčů (má přesně 43). Prostě Brady nikdy nedostal luxus toho, aby měl stabilní tým kolem sebe, pomalu každej rok se sehrával s někým novým a i tak byl pořád nejlepší

A byly roky, kdy házel na Dobsona s Thompkinsem

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

tak Brady oznamil konec.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Mike Garafolo reports Jim Harbaugh is a finalist for the Vikings' head coaching vacancy.

Garafolo said Harbaugh is "deep in the process" of vying for the team's head coaching spot as he prepares for a Wednesday interview. His interest in the Vikings job is more than leverage for a new contract with the University of Michigan, Garafolo said, pointing out that Harbaugh worked with new Minnesota general manager Kwesi Adofo-Mensah when both were in the 49ers organization. It wouldn't be surprising to see Harbaugh, 58, fill the Vikings' head coaching vacancy by the end of the week. Harbaugh went 44-19-1 in four seasons with the Niners, winning five postseason games and falling short to the Ravens in Super Bowl XLVII.

Asi to můžou po Ryansovi vzdát i ostatní, vypadá to jasně

Reagovat
Busby babes

Kamos mi pise: teď řešíme na proadě a dohadujeme se, zda dát bradyho na titulní stranu novin jako fotku a nebo jestli rekord za kartičky pokemonu

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

to je ale smutne

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/NBCNewYork/status/1488527100441243655

#BREAKING: Tom Brady, who lost 2 Super Bowls to the Giants during his legendary 22-year NFL career, retires; see his full message here

Reagovat
mithro

vsak zato Giants teraz hraju jak hraju posledne roky

Reagovat
mithro

co Gronk teraz? moze skusit este niekam ist zarobit alebo sa nato uz vybodne a nebude riskovat dalsie zranenia.

Reagovat
Chazy

On řekl docela jasně, že až skončí Brady, skončí i on

Reagovat
Kowe

aby to vzapeti docela poprel

Reagovat
mithro

Former Miami HC Brian Flores is suing the NFL, the Giants, the Dolphins and the Broncos for alleged “racism in hiring”, and he includes texts from Patriots’ HC Bill Belichick in the suit as evidence. Lawsuit filed in Manhattan Federal Court seeking unspecified damages from NFL.

Reagovat
C0br
Reagovat
mithro

Thanks Bill

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Reagovat
Kowe

Flores says that Stephen Ross, the owner of the Miami Dolphins, offered to pay him $100,000 for every loss during 2019 season to help the team get a better draft spot. Was mad when they kept winning.

Reagovat
Kowe

A Watson ho pohřbil

Reagovat
formic81

tankovani neexistuje

Reagovat
Kowe

no minimalne vidis, ze hc to odmital, protoze by to posralo tak akorat jeho

Reagovat
Chazy

Podle mě to dokonale koresponduje se vším, co jsem kdy říkal

Jestli nastane tankování, tak bude iniciovaný majitelem a ne GM a už vůbec ne HC. A může nastat jen v případě, že má GM i HC jistý job na další rok, ale i tak by se na to asi vysrali

Reálně ale tankování může vypadat jen tak, jak si došli Colts pro Lucka, teda že pro HC připraví tak špatnej tým, že nemá šanci a startuje mu Orlovsky s Painterem na QB a nebo v případě Bucs a Winstona, kdy GM callnul posazení Glennona, protože hrál až moc dobře

Ale HC nikdy schválně prohrávat nebude

Reagovat
mithro

#Broncos President John Elway calls the allegations against him and the organization "horseshit." He added "you don't remain as stable within a franchise as I have with foul play." Elway claims he wasn't hungover at the interview but dealing with the side effects of Ivermectin.

tak je jasne, preco sa Qaron zenie do Denveru.

Reagovat
mithro

aj ked teda asi fake

Reagovat
Chazy

Tak Mara měl problém s tím, aby zvažovali jako QB Haskinse, takže to asi nepřekvapí měl prý extrémní problém i s Reesem a využil první možnost na to, se ho zbvavit (když nechal posadit Elie a fanoušci ho začali nesnášet).

Jestli někde čekám, že je Rooney rule jen o tom, aby se to splnilo, Giants patří mezi ně

Reagovat
kubys

Vždyť s tím Rooney rule to je v tomhle případě totální stretch. Vůbec k tomu nepotřebovali Florese, když už předtím měli pohovor s Frazierem.

Reagovat
Chazy

Je to na procenta pohovorovaných, ne?

Reagovat
kubys

Ok, tak ne...

https://operations.nfl.com/inside-football-ops/diversity-inclusion/the-rooney-rule/

Ale myslím, že se psalo někde, že tam už měli 2 černé kouče, pohledám.

Reagovat
kubys

I když, ono to je jedno, já totiž neumím číst.

Clubs must conduct an in-person interview with at least one external minority candidate for any GM or head coaching interview.

Kdo ví teda, jak to bylo s tím shortlistem.

Jinak ten druhý byl Graham, který ale u Giants už je.

Reagovat
Chazy

TheWolverine.com's Chris Balas reports the Vikings are expected to hire Michigan coach Jim Harbaugh as their new head coach.

Pro mě je Harbaugh záruka úspěchu, ale jestli Vikes vadilo, jakej fotbal hrajou se Zimmerem, tak si moc nepomůžou

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/daniel-jeremiah-s-top-50-2022-nfl-draft-prospect-rankings-1-0

Žádnej QB v top 10, jeden na konci top 20, další na začátku top 40. A to má DJ ve zvyku ty QB přecenit, protože ví, že si pro ně týmy tradnou a půjdou vysoko

Vypadá to jako katastrofa, přesně dle očekávání

Reagovat
kubys

London TOP10

Reagovat
kubys

Jinak u WR jsem zvědavý, jak daleko půjde Justyn Ross. 3 roky zpátky vypadal jako naprostá hvězda, jenže potom měl něco s páteří a letos celkem špaténka.

Reagovat
Busby babes

Double-digit leads overcome in the final 12 mins of a playoff game, 1999-present

Brady - 4x

Everyone else - 4x

taky dobra statistika.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

no nic, dufam, ze si to za ten rok da v hlave dokopy a este to skusi

Reagovat
Trand

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1488863185771937796

Tak Washington Commanders nakonec. Nevím, asi jsem od toho čekal trochu víc, ten název se mi moc nelíbí a to logo taky moc ne. Ale je hezký, jak tam mají vypsané ty superbowly.

Reagovat
mithro

meh

Reagovat
Kowe

WC

Reagovat
mithro

Now of course.. They’re gonna be called The Commies.. they’re red.. in the Nation’s capital but nonetheless

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

to se teda fakt nepovedlo velka skoda, ze jejich logo neni jen velke WC

Reagovat
Busby babes

tak lepsi nez Redskins... jde o zvyk, za par sezon nam to treba ani neprijde tak spatny.

Reagovat
niflheim

Ach, mi se líbil ten nápad na "redtails", ale co už

Takže v podstatě Redskins vyměnili za ty, co "redskins" likvidovali

Reagovat
Chazy

Former Browns head coach Hue Jackson implied on Twitter that Browns owner Jimmy Haslam paid him to lose games.

Jackson tweeted "Trust me it was a good number!" in response to a tweet suggesting he was not paid $100,000 per loss, as former Dolphins head coach Brian Flores alleges he was offered by Dolphins owner Stephen Ross. Executive director of Jackson's foundation, Kimberly Diemert followed up with a tweet claiming that they have records that Jackson and Browns executives--including current general manager Andrew Berry--were paid to tank in 2016 and 2017. It's possible that Jackson plans to sign on to Flores' class action suit against the NFL. In either case, this story is far from over.

No a od tý doby v NFL nedostal ani jeden blbej job, protože vypadal naprosto neschopně a potopilo to i Gregga Williamse. Fakt bych tohle nikomu nedoporučoval akceptovat

Reagovat
Chazy

A jestli se to nějak prokáže, potvrdí, tak za mě sebrat Browns tak dvě první kola a Huea i Berryho vyloučit z ligy navždy, Haslama nějak finančně trestat.

Je to prostě uplácení a přijímání úplatků, docela jakože vážný činy, který poškodily týmy, co bojovaly o PO a mohly mít lepší pick + poškodilo to hráče a kouče, kteří byli součástí tý katastrofy.

Jakože nechápu, proč to Hue vůbec řekl, však on byl součástí podvodu a to docela zásadní

Reagovat
Kowe

uplácení to asi moc není máš bonusy za výhru, máš bonusy za prohru. Holt platíš za výkon. Je to nemorální, tresty by měly být, ale uplácení to není v ničem.

Reagovat
Dawon

to vypadá že by z toho ještě mohla být solidní sranda na letošní off-season, jestli takových příběhu bude leakovat více

Reagovat
niflheim

To si snad dělá legraci...

Reagovat
Trand

Chtěl jsem sem jenom hodit ještě pár zajímavých statistik k našemu zápasu s 49ers.

Rams were 1-23 under McVay when trailing by 10+ in second half.

To jediný vítězství je NFC Champinoship Game proti Saints v sezóně 2018.

49ers didn’t gain a single yard in final 12 minutes. The 49ers’ last play that gained positive yardage came with 12:02 left in the game, a 9-yard run by Elijah Mitchell. After that, they ran eight more plays on offense, none of which gained a single yard. 1-yard loss, Run for no gain, Incompletion, Incompletion, Incompletion, Incompletion, Completion for 3-yard loss, Interception

Stafford was pressured on 38.3% of his dropbacks – the highest pressure rate he’s faced this season.

Stafford is the comeback king and the NFL leader in game-winning drives since 2009, but even he’s struggled to erase 10-point deficits in the fourth quarter. Prior to Sunday night, Stafford had lost 26 games in a row when trailing by at least 10 points in the fourth quarter.

In the last three postseasons, teams that held a 10-point lead entering the fourth quarter are now 19-2, with those two losses both being by the 49ers.

Rams are first team ever to erase 10-point fourth-quarter deficit in conference title game. Previously, teams were 0-70 when facing a deficit of 10 or more points entering the fourth quarter. In playoff history, regardless of round, teams that trailed by at least 10 points entering the fourth quarter were 9-302.

Garoppolo was terrible under pressure Sunday. He completed just 2 of 10 passes for 33 yards and an interception when pressured by the Rams, panicking when the pass rush began to collapse the pocket.

Nechci tady psát jakej to byl historickej comeback atd., protože jsme byli podle mě celej zápas lepší a měli jsme i lepší game plan, jenom nám nevyšly ty klíčový chvíle (int v redzone, turnover on downs, minutý FG). Spíš mi to přišlo ale jako choke od 49ers, obrana se sice v poslední čtvrtině hodně zvedla, zejména pass rush, ale třeba ten drive za stavu 17-17, kdy 49ers ubrali z časomíry jen 23 vteřin a Ramsey měl málem pick six, to byla tragédie. A jasně, Jimmy byl v závěru hroznej, ale Shanny podle mě taky nemůže mít čistý svědomí, ať už s playcallingem a nebo s tím rozhodnutím, že budou puntovat na 4. down a 2 z našich 45 yardů.

Reagovat
Dawon

To s těma 10+ bodovyma comebackama je šílenost jakoze není to málo, ale zároveň to není zas tak moc, aby to prakticky nikdo nikdy neotocil, to mě dost šokuje

Reagovat
Trand

Jj, taky mě to překvapilo. 9-302 je brutální statistika.

Reagovat
Busby babes

to taky cumim. asi tam nikdy Brady o tolik neprohraval no. https://twitter.com/Tucker_TnL/status/1488574778575257602/photo/1

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=ipR5XkbeAK4

Ale holt to jsou čísla, pak tam nemáš třeba tohle. Prostě v sezoně, kdy měl jeden z nejhorších týmů, co si jde představit, ještě se všichni zranili, takže v tomhle drivu jeho sestava byla na WR Thompkins, Dobson, Collie a Edelman ve svý první WR sezoně, na TE nikdo, na RB Bolden.

A prostě 73s, 0 timeoutů, 70 yardů, možná nejhorší útok celý ligy a on to dá na hřišti Saints, ještě přes 4. down a s jediným pokusem na TD

Fakt podle mě kdyby člověk vzal jakýhokoliv QB v celý historii NFL, dal ho do týhle situace a dal mu 20 pokusů, aby to dokázal, tak to dokážou max 1x

Reagovat
Chazy

(a ten 24 bodovej comeback proti Broncos byl v tý samý sezoně s tím materiálem)

https://www.youtube.com/watch?v=yy_sHN0y3pM

Reagovat
mithro

ta dvojka Gronk a Hernandez, to mohol byt taky valec dalsie roky, keby ten druhy nebol ...

Reagovat
mithro

to malo ist pod ten zapas s Miami

Reagovat
Chazy

Hernandez byl v hodně aspektech i lepší jak Gronk, no. Jenže ten by stejně utekl za prachama a nikdy by se neudržel jako Gronk

Reagovat
mithro

to ma ani nenapadlo, s tym jak to skoncilo, on predsa podpisal novy kontrakt, predtym, nez sa to cele prevalilo.

Reagovat
Busby babes

koukam, ze mu pak diagnostikovali CTE ve 4 fazi... moc ran do hlavy.

Reagovat
Dawon

To byl zápas, kdy sem se do něj definitivně zamiloval

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=tmYuEnPlboQ

Já tady, no. Ale to byl defacto první zápas toho sportu, co mě zaujal a fakt sem tomu propadl tam. Neuvěřitelný, že tam fakt hodí míč na Slatera

Reagovat
mithro

som si prave vravel, komu to tam hadze ale zas klobuk dole, borci to chytali

Reagovat
Busby babes

skvely no.

Reagovat
Chazy

How rare is it for a QB to erase a two-possession lead with 10 minutes left?

Record when trailing by 10-16 points with < 10 mins remaining:

Brady: 10-26 (.278)

Stafford: 5-30 (.143)

Brees: 6-37 (.140)

Wilson: 3-20 (.130)

Rodgers: 2-16 (.111)

Ben: 3-25 (.107)

Peyton: 1-22 (.043)

Peyton

Reagovat
Dawon

Stafford je v tomhle ale taky hrozne husty...samozrejme ty jeho comebacky sou castecne dane tim, ze hral ve spatnem tymu a proste casto prohraval Ale fakt by me zajimalo jakou by mel karieru v kompetetni franchise...by fakt mohl byt vnimany jako jedna z legend tehle generace, takhle bude asi vicemene vnimany hlavne jako nahanec cisel, ktery snad da aspon ten jeden prsten.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Broncos are expected to hire former Vikings offensive coordinator Klint Kubiak as quarterbacks coach and passing game coordinator.

NFL Network's Ian Rapoport reports that the Bills are expected to hire former Panthers OC Joe Brady as their quarterback coach.

Broncos hired former Packers' TE coach Justin Outten as their offensive coordinator.

ESPN's Adam Schefter reports the Bears will hire Colts safeties coach Alan Williams as their defensive coordinator.

9News's Mike Klis reports the Broncos are expected to hire Rams secondary coach Ejiro Evero as their defensive coordinator.

Reagovat
kubys

Btw Harbaugh zůstal.

Reagovat
Trand

@TomPelissero

The #Vikings met with Michigan coach Jim Harbaugh for 9 hours today, but the team didn’t make an offer, per source.

So Harbaugh returns to Ann Arbor and Kevin O’Connell — soon — is expected to head to Minnesota.

Super, další ofenzivní trenér odchází. To je fakt šílený, za těch 5 let s McVayem jsme měli 2 ofenzivní koordinátory - LaFleur a O'Connell, oba dostali HC job. Taylor byl QB coach, taky se stal HC. Ani jeden z nich necalloval hry za tu dobu u nás. Když se k tomu přidá Staley, tak jsou to 4 HC za 5 sezón. Všechno víceméně neznámí trenéři před prací u Rams. Chtěl bych zažít sezónu, kdy nám všichni zůstanou.

Reagovat
Chazy

McVay sebral tuhle roli Reidovi, no ale o Shanahanovi a LaFleurovi trenéry taky začíná bejt obrovskej zájem, to asi budou tři takový významný coaching tree do dalších let.

LaFleurovi letos utekl první na HC, ale rozkrádají mu trenéry a berou si je jako OC/DC a Shanahan už má Saleha, uvidíme co McDaniel. Ryans taky brzo to místo získá

Reagovat
Chazy

Ještě jsem tu btw postoval toto

9News's Mike Klis reports the Broncos are expected to hire Rams secondary coach Ejiro Evero as their defensive coordinator.

Takže ztrácíte i dalšího pozičního kouče

Reagovat
Trand

Super no, ty poziční kouče ani nevyjmenovávám, protože těch je taky spousta. Vloni odešel Aubrey Pleasant jako secondary coach k Lions, letos Evero, takže dva roky po sobě hledat novýho secondary coache. Dá se očekávat, že Morris možná půjde pryč příští rok, pokud nedostane práci letos, Brad Holmes, kterej řídil scouting vloni odešel dělat GM do Lions. O našem RB trenérovi, Thomasu Brownovi se taky spekulovalo jako o možném HC. Shane Waldron odešel vloni jako passing game coordinator dělat OC Seahawks. To musí bejt extrémně frustrující pořád někoho novýho shánět.

Reagovat
Chazy

Pro HC a klub je to hrozný, ale mě pak hrozně baví fandit těm trenérům. Akorát zrovna ti patriotí jsou katastrofa

Reagovat
niflheim

Až u těch SMS d Floresem mi došlo, že Daboll je vlastně taky patriotí trochu

Reagovat
Kowe

a pritom vsechny ty tri coaching tree pochazi z jednoho

Reagovat
kubys

Teoreticky jsou v coaching tree od tohohle frajera

https://pro-football-history.com/coach/191/jim-lee-howell-bio

I od Paula Browna (i když teda Shanahan sr. byl HC už před Seifertem, takže... )

Reagovat
kubys
Reagovat
Chazy

Mi tohle přijde hrozně úsměvný ale dávat člověku zásluhy za trenéry, se kterýma nikdy nepracoval a kteří se narodili, když on končil kariéru

Prostě jeho tree jsou trenéři, který on vedl

Reagovat
Chazy

Nebo jako chápu to, že to je pravej smysl toho "tree", ale ve finále nevím, jestli to o něm cokoliv říká

U Walshe si třeba myslel, že nemá na to, aby byl HC a brzdil jeho kariéru, dával mu špatný reference. Takže co Walsh dokázal, dokázal i přesto, že ho našel Brown a ne díky tomu, že ho našel Brown. Nehledě na to, že byl lepší HC jak on

Reagovat
kubys

Neřekl bych, že si myslel, že na HC nemá, podle všeho ho prostě nechtěl pustit, protože dělal obstrukce kvůli platné smlouvě etc. Navíc i Walsh sám si myslel, že to je kvůli tomu, že až Brown skončí, tak to po něm převezme, holt nestalo se a všichni víme, jak to dopadlo.

Lepší HC v jakém směru? Moc bych se nechtěl pouštět do srovnání člověka, co měl prime dejme tomu od začátku 40s do konce 50s a člověka, co měl peak v 80s, protože ta hra se posunula jinam, ale pokud bych to měl brát z pohledu inovací, tak v žádném případě, Brown v podstatě položil základy k fotbalu, tak jak ho známe. (pokud teda nepůjdeme více do hloubky povolení forward passu apod. )

Reagovat
Chazy

Brown prostě trénoval v době, kdy bylo v tý lize 12 týmů a on měl snad jako první profesionálnější hráče, takže měl nejlepší týmy. A jo, v tomhle malinkým prostředí byl nejlepší.

Když se založila skutečná liga, kde bylo 26 týmů, tak dal 3x playoff, 3x vyletěl v prvním kole a skončil trenérskou kariéru.

Walsh dominoval lize v době, kdy už byla plně profesionální, kdy hrálo hrozně moc klubů a konkurovali mu lidi jako Shula, Gibbs, Parcells, Levy, Noll

Měl prime v té době, kdy měl, protože mu konkuroval leda tak Hallas a jinak si mohl dělat, co chtěl. Určitě byl nejlepší v té minilize, ale víc se říct nedá

Reagovat
kubys

Jenže to je přesně to, co nechci vůbec srovnávat. V době, kdy došlo k mergi mu bylo 62, byl už za zenitem, jenže v inovacích, co vymyslel předtím jako playbook, OTAs, kempy, sluchátko v helmě (jo zabanovali to pak), face mask apod. se mu prostě prakticky nikdo nevyrovná.

Reagovat
Chazy

Protože to byl nepopsanej list, nakonec by tam inovace vymyslel každý. Já jako nepopírám jeho genialitu a význam pro ten sport, ale když se budeme bavit o tom, jakej je kdo HC, asi bych ho moc nepřeceňoval. Nakonec když u Bengals toho Walshe jako mladý ucho měl, tak on mu předělal playbook, calloval hru místo něj a tak nějak byl tím chytřejším tam.

Zrovna to, že u hry, která se hraje na jednotlivý snapy a pro každej máš jiný úkoly, uděláš playbook, je dost obvious

Reagovat
kubys

Bylo to tak moc obvious, že to před ním nikdo nedělal, stejně jako nikdo necalloval každou hru ze sideline.

Předělal, protože to po něm Brown chtěl, však takhle by HC a koordinátoři měli fungovat, v delegování. To, že tím pak Walsh položil základ West coastu nikdo nepopírá, stejně jako jeho genialitu.

Reagovat
Chazy

Jo, prostě fakt se do toho na týhle úrovni podívalo hrozně málo lidí. Uznávám, že byl první, kdo ten sport nějak profesionalizoval a bral vážně, doopravdy nad tím trávil čas a snažil se to změnit. Ale i proto to měl snadný ve finále

Prostě já osobně, což asi moc důležitý v globálu není, tak abych ho bral jako nějakýho top HC a génia, musel by stát proti skutečný konkurenci ve skutečným fotbale a ne v té srandě, co se tehdy hrála a šlo přehrát soupeře tím, že tě napadne, že si hráči nehrajou podle sebe, ale že jim dáváš pokyny a ty hry dopředu vymyslíš a natrénuješ. Když jsi jedinej, kdo to dělá a kdo nad tím přemýšlí, když teda pominu toho Hallase, stačí docela málo.

Nevím, jak moc je v 60 letech člověk za zenitem, když vidím, jak funguje Belichick, Arians, Carroll, Wade Phillips a nebo Dick Lebeau... spíš si myslím, že jeho myšlenky, strategie, uvažování nad tím sportem, prostě neobstálo ve skutečně konkurenčním prostředí. Ale nikdy se to neověří, takže já holt vždycky ho budu brát takhle. Dejme tomu, že vizionář v konceptu celýho sportu, ale skutečný základy toho sportu, jak se hraje dneska, položili úplně jiní lidi

Reagovat
kubys

K tomu poslednímu odstavci. Já to vidím tak, že ta hranice toho, kdy je ještě člověk schopnej, se furt posouvá. Ono se stačí podívat i jak ti lidi často v 50.-60. letech vypadali a takového pohodového 20níka bys tipl na 45+

Reagovat
Chazy

A ten Harbaugh... mrzí mě to, no, ale hádám, že příští rok už se vrátí. Tipuju Hawks

Reagovat
Trand

Michigan HC Jim Harbaugh told @MitchAlbom that he's done chasing NFL jobs. "From here on out, I’m working at the pleasure of the University of Michigan, because that’s, in my heart, where I want to be.”

Reagovat
Busby babes

jakej je rozdil v platech? on tam nemusi byt zas takovej ne?

Reagovat
kubys

Zrovna Harbaugh dostal před sezónou brutální paycut Ten rozdíl se furt snižuje, ale obecně si pořád v NFL vyděláš celkem víc. Akorát on by šel podle mě s přehledem do TOP3 placených a polepšil by si o dost. (kor po tom skrouhnutí)

Reagovat
Trand

Na to já nejsem úplně povolanej člověk, rptože college zas tolik nesleduju ale našel jsem tohle:

https://www.sportingnews.com/us/ncaa-football/news/jim-harbaugh-salary-net-worth-money-michigan-coach-2021/b45qyfik9fyf11cbl9i7hko65

Z toho vyplývá že Harbaugh by měl základní plat mít kolem 4 mega ročně a pak nějaké bonusy které mu ten plat můžou skoro zdvojnásobit.

https://www.nbcsports.com/boston/patriots/who-are-highest-paid-coaches-nfl-2021-season

Tady je seznam kolik mají NFL trenéři, 4 mega je jedna z těch nižších částek, ale zároveň měl tolik Zimmer u Vikings.

Reagovat
Busby babes

ja prave googlil a vybehlo mi ze nejvic v NFL bere 12 mega Bill a v college 9 mega nejlip placenej hrac... ja jen ze pak si z pohledu financi asi v klidu reknes: a tak budu dal trenovat na univezite no...

Reagovat
Chazy

Ono univerzity maj pro spoustu lidí větší prestiž, není to únik. Harbaugh prostě hrál SB a patřil mezi nejlepší HC v lize, většina týmů by ho brala hned, kdyby on měl zájem. Na college je několik takových HC, který by NFL týmy braly hned, kdyby zájem měli, je tam i jeden z největších talentů současnýho fotbalu a letos jen změnil college místo NFL. Harbaugh prostě Michigan studoval, pro něj je to víc jak NFL.

A pro někoho je asi i zábavnější developovat mládí, shánět je na středních školách, neřešit finance, capy a nemuset řešit profesionály. Studenty fakt jde řídit diktátorsky, člověk je může připravit o stipendium a zničit jim život, takže tam fakt nemá hráč ani trochu páku. V NFL se musí vypořádávat s hráčema, co mají agenty, dělají reklamy, nechodí do kempů, protože se jim nechce/vyhrožují kvůli kontraktu. V NFL se takový sračky neřeší, jen čistej fotbal

Fakt do značný míry jinej sport, jiná kultura. Chce to i trochu jinej charakter, pracovat s osmnáctiletým je prostě jiný

Reagovat
Busby babes

no jasne.

btw tohle je dost vtipny, jak univerzity bojujou za to, aby nemuseli tem hracum platit a ohanej se tim, ze brani ten pravej ryzi amaterskej sport.

Reagovat
kubys

Platit? Šlo o to, že nemohli zpoplatnit svoje likeness apod., což už není pravda.

Reagovat
Busby babes

no porad jde o to, ze se univerzity zaklinaji amaterskym statusem, laskou ke sportu a tak. O tom, ze jim nepovolovali monetizovat ani to, ze na nich vydelava treba EA, ani nemluve. to uz aspon zmenili. Ale proste March madness a tak, na tom se toci obri prachy a ti hraci samotni z toho nemaj vubec nic.

Reagovat
kubys

EA na nich nevydělává nijak, protože NCAA football nevyšel x let. Já jsem byl taky strašně proti tomu, že nemohli si vydělávat ani mimo. Aby je platila univerzita je nesmysl, nemají tam žádnou smlouvu, navíc univerzity se zaklínají tím, že tím, že jim platí stipko, tak vlastně jim platí. Druhá věc je, že fotbal a basketbal cáluje ostatní sporty univerzit, je to celkem zakletý kruh.

Reagovat
Busby babes

muzou jim platit uplne stejne jako plati studentum, co pracuji v knihovne... nebo jako plati tem HC.

Reagovat
kubys

Dívej se, na jednu stranu chápu, jak to myslíš, na druhou na college je prostě HC king a hvězda...snažíš se udržet kouče, hráče ne, protože to logicky nejde. Zvlášť třeba v basketu, kde jsou největší talenti one-and-done.

Reagovat
Chazy

Kdyby ti hráči měli plat, kterej by odpovídal zisku, jež generují, tak si zaplatí stípko pro sebe, všechny svoje kamarády, sourozence atp. Je to prostě okrádání a ohánění se tímhletím je výsměch.

Ale pravda je, že u menších univerzit ty zisky z fotbalu a basketu tak akorát zaplatí chod ostatních sportů. no. A kdyby platy měli fotbalisti, chtěli by je všichni sportovci aspoň v nějaký výši

Reagovat
kubys

Později během dne pohledám, ale někde jsem četl, že vlastně minimum atletických úseků jako celků je v plusu navzdory tomu, jaký zisk generuje fotbal potažmo basketbal. Prostě tohle je v rámci nějakého vyššího dobra.

Reagovat
kubys

https://www.bestcolleges.com/news/analysis/2020/11/20/do-college-sports-make-money/

Třeba tady, on je to obecný problém, navíc během covidu se to logicky daleko zhoršilo.

Reagovat
kubys

But that still doesn't mean all these institutions are making money from athletics. According to the NCAA, among the 65 autonomy schools in Division I, only 25 recorded a positive net generated revenue in 2019.

A loni to byly snad jen 3 školy, to ještě musím najít, kde jsem to viděl.

Reagovat
Busby babes

tenhle argument moc neobstoji v momente, kdy platis 9 mega HC... aspon teda v mojich ocich no.

Reagovat
kubys

Dívej se, super HC -> lepší recruiting -> lepší výsledky -> větší revenue

Reagovat
Busby babes

jenze v kontextu kecu: hracum nemuzeme platit, protoze jsou to studenti a prestali by se soustredit na skolu, coz je nas primarni cil, vzdelani + chranime amatersky ryzi sport v te ciste forme... je to trochu smesny.

Reagovat
Chazy

To jo, když se na to podíváš:

https://www.sportico.com/business/media/2022/nfl-games-account-for-75-of-the-100-most-watched-broadcasts-of-2021-1234657845/

Nic se nerovná NFL samozřejmě, ale druhej nejsledovanější sport je college fotbal, pak je college basket a pak až je NBA a bůhvíkde je MLB, nedejbože NHL.

Ty college sporty jsou prostě extrémně sledovaný, generujou hrozně moc peněz a ti hráči z toho nemají ani prd

Reagovat
Busby babes

a ja treba nerikam, ze jim maj platit miliony. ale proste at jim daj plat par tisic dolaru treba aspon na zacatek. Nebo klidne nejakou obdobu toho, co si vydelavaj studenti, co pracujou v ruznych pozicich v ramci kampusu treba v tech knihovnach...

I kdyz teda jelikoz se do NFL a NBA podiva asi 1 procento z tech studentu, tak by mozna nebylo od veci jim dat ty obri prachy uz jen za tohle, protoze jinou sanci vydelat nebudou mit...

Reagovat
Chazy

Achjo, bál jsem se toho hlavně on to tam nikdy nevyhraje, neporazí SEC. Takže zabije kariéru v Michiganu a nic nedokáže

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/FKmDE3PXMAA72-S?format=jpg&name=900x900

ceny lisktu na SB. a koment k tomu: Is one of the quirky differences between the US and UK like center/centre that they don’t use decimal places when showing prices?

Reagovat
Busby babes

jeste vtipnejsi je cena za parkovani. 2 tisice dolaru za auto je minimum

Reagovat
Trand

Tyhle ceny jsou myslím ale nastavený lidma co ty lístky už mají a pak se to snaží prodat ostatním, když třeba na ten zápas nemůžou nebo chtějí vydělat. Každopádně to nic nemění na tom, že ceny jsou brutální. A ty dva tisíce USD za parkování, to radši ponechám bez komentáře.

Reagovat
kubys

No podle všeho na Ticketmasteru ty lístky začínaly na 6800, takže tady jsou z určitého úhlu pohledu ještě některé ceny v pohodě.

Reagovat
Kowe

nejlevnější lístky víc než průměrnej plat

Reagovat
Chazy

Rick Stroud of the Tampa Bay Times reports that Byron Leftwich is "expected" to remove himself from consideration for the Jaguars head coaching job soon.

The saga continues. The Jaguars are clearly balking at getting rid of GM Trent Baalke, and trying to form some sort of coalition in which he can stay. On a related note, it's February 3 and they don't have a head coach yet. Doug Pederson and Rich Bisaccia remain candidates for the position, per Stroud.

Tje neuvěřitelný Leftwich prý byl jasná volba pro ně, ale on řekl, že odmítá být pod Baalkem jako GM. A proto vlastně se začalo spekulovat o tom, že by k Jaguar šel jako GM Spielman, kterej zrovna skončil u Vikes.

Podle mě je to vyloučený, nemůžou vyhodit GM kvůli HC kandidátovi. I když je pro mě Baalke jeden z nejhorších GM, co jsem zažil, tak by to ukázalo naprosto nefunkční strukturu a kdo by jim pak šel dělat toho GM místo něj. A Pederson by jim mohl pomoct, pokud něco umí a nebyl celej jeho úspěch jen o Reichovi

Reagovat
Dawon

Neni nad to vzit na HC asi 5. volbu jen protoze sis nechal nejneschopnejsiho a nejvic nenavideneho GM v lize

Reagovat
formic81

Shanahan si taky vybiral GM

Reagovat
Chazy

Hodně HC si vybírá GM, i když je nesmysl to tak nazvat. Hledá se GM, co má zájem s tím HC pracovat a sám by si ho vybral.

Nicméně se kvůli Shanahanovi žádnej GM nevyhodil, aby se vzal jinej. Neměli jste GM ani HC, vzali jste první HC a pak GM. Jaguars mají GM, nemají HC a toho HC má vybrat GM, místo toho by Leftwich chtěl, aby kvůli němu GM vyhodili a vzali jiného GM.

To by bylo naprosto šílený z hlediska pohledu na hierarchii jejich řízení.

Reagovat
Chazy

MLive.com reports Lions TEs coach Ben Johnson is a "leading contender" to be promoted to offensive coordinator.

49ers beat writer Cam Inman speculates that the price for Jimmy Garoppolo in trade could be a "Day 2 draft pick ... be it in 2022 or 2023."

Aaron Wilson of Pro Football Network reports that Josh McCown, Jonathan Gannon, and Brian Flores are finalists for Houston's vacant head-coaching job.

Giants hired Chiefs QBs coach Mike Kafka as offensive coordinator.

NESN's Zack Cox reports the Patriots and Bill O'Brien have "mutual interest" in New England's offensive-coordinating vacancy.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Raiders interviewed former Bears DC Sean Desai for its defensive-coordinating vacancy.

Upřímně neznám Johnsona ani Desaie, dávám to jen jakože se to děje. Naopak Kafku sem i zažil v NFL, zkoušel to v kempu u Pats. A jako má obrovskej hype jako další génius, 5 let byl pod Reidem, takže od něj čekám jen zázraky. Jones teda dostal Dabolla, kterej naučil Allena hrát fotbal po tom, co neuměl trefit stodolu a přečíst ani polovinu hřiště, do toho Kafku, kterej už je hypovanej jakože bude HC a je taky QB expert. Asi se pro něj nedá udělat víc a pokud nepřijde zlepšení pod nima, tak asi nikde.

Finalisti Texans jsou dost kuriozní, ale respekt, že si tam Florse nechali, i když podle mě ho nikdo nemůže vzít, když se soudí s NFL. Přeju si McCowna, bych mu fandil asi jako nikdy žádnýmu HC OBriena bych k Pats bral, hráli jsme pod ním dobře, Texans pod ním byli první roky ofenzivně super, Alabama pod ním byla super. Snad mu neujel vlak jako Garrettovi.

No a 2. day pick za Jimmyho asi odpovídá, nečekám nic jinýho

Reagovat
Chazy

Jaguars hired ex-Eagles coach Doug Pederson as head coach.

Tak uvidíme, no. Pro mě je zvláštní postava, vypadal jako top HC, ale pak se mu to celý šíleně rychle dojebalo. Fakt to vypadalo, jakože jeho úspěch stál na Reichovi a skončil, když Reich zmizel. Ale kdo ví, třeba to tak vůbec nebylo a prostě jen odešel kvalitou Wentz a posralo se to tím. Nakonec ani ten Reich ho letos už neprobudil

Reagovat
Chazy

The agent for Steelers DC Teryl Austin says the Lions conducted a sham head-coaching interview with his client in 2018 before hiring Matt Patricia.

Austin was the Lions' defensive coordinator when they fired Jim Caldwell after his 9-7 campaign in 2017. "(Ex-Lions GM) Bob Quinn knew he was hiring Matt Patricia and used Teryl to comply with the Rooney Rule,” Austin’s rep said. “Didn’t work out well for the Lions. Never should’ve fired Jim Caldwell.” Austin spoke about the experience to the Associated Press in October, saying it's tough to take interviews when you know the team has already made up its mind, and it would be better for all involved if teams entered the process with a truly open mind. Although not yet technically the Steelers' defensive coordinator, Austin is Keith Butler's presumed replacement in Pittsburgh.

Zábavné téma

Reagovat
Trand

San Francisco OC Mike McDaniel’s interview with the Dolphins is this afternoon.

McDaniel, too, was on the 2012 Washington offensive staff with Kyle Shanahan, Sean McVay, and Matt LaFleur. Yale graduate. Has been coaching in the NFL since 2005 — with a stop in the UFL in between

Reagovat
Chazy

je to sympaťák, snad to vyjde

Reagovat
Chazy

Raiders hired Giants DC Patrick Graham as defensive coordinator.

49ers hired Anthony Lynn as an assistant head coach.

Colts hired Gus Bradley as defensive coordinator.

Reagovat
kubys

Btw, když už se tu řeší college, tak musím říct, že se podle mě na jihu (Miami) něco chystá. Ono to sice nevypadá podle toho 15. místa (247composite), ale vypadá to, že Cristobal začal dělat hodně dobrou práci (jen aby to nebylo tak, jak pod Richtem.

Jinak Penn State, North Carolina taky super classes...a Aggies samozřejmě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Budete nekdo koukat na SB v Praze v hospode? Kam se chystate?

Reagovat
Busby babes

odted prej Superbowl uz jen v Dallasu, aby se nestavalo, ze bude mit domaci tym vyhodu.

https://pbs.twimg.com/media/FK3bVbaWQAI96_E?format=png&name=small

Reagovat
mithro

pro bowl bol vzdy taketo divadloi? to uz mohli radsej hrat flag football.

Reagovat
Chazy

Jo, na to se fakt nikdo nedívá, je to sračka

Reagovat
Kowe

bohuzel jo, tam se da divat jen na soutez presnosti qb

Reagovat
Dawon

Jako jak se koukam na ty letosni HL, tak to je snad horsi nez kdy driv Par let zpatky jak ty dva tymy draftovali Deoin a Irvin, tak se ti hraci aspon v zaveru zapasu trochu snazili a alespon nejake naznaky tacklovani tam byly, tady tohle je teda naprosta komedie

Reagovat
Chazy

The Packers are expected to release WR Randall Cobb this offseason.

Rodgers je kvalitní GM

Reagovat
kubys

McDaniel je Dolphin, každopádně jsem v šoku, že to je bráno jako "minority hire".

Reagovat
Chazy

Já jsem na něj hrozně zvědavej vypadá jak totální antimanažer, ale nesmysl ho tak soudit

Reagovat
niflheim

Discount Josh McDaniels?

Reagovat
Chazy

Chápu narážku ale je to potenciálně geniální hire. Už dva roky má obrovskej hype z hlediska ofenzívy i jednání s hráčema, že ho kabina fakt miluje. Byl součástí tý Shanahanovy party u Redskins, pak si ho vzal Quinn k Falcons a byl tam první dva roky, kdy se dostali do SB, pak šel k niners. A on má být architekt runový hry u 49ers a i těm Falcons tehdy běh jel neuvěřitelně.

Naopak Josh... fakt je asi nejvíc děsivej hire letos. Už prý hráči Raiders dost nadávají, zaprvý žádnou změnu nechtěli, zadruhý Josh má za jednání s hráčema podobnou pověst jako Gase.

Mně přijde, že to je příběh všech HC od Billa až na Florese a OBriena. Patricia prý byl totální mrdka vůči hráčům, Josh taky, Judge taky. Prostě Bill si jede trochu diktát, ale on si to může dovolit díky reputaci a tomu, že si skládá sám tým z lidí, co to budou snášet. Tyhlety jeho ucha pak někam přijdou a začnou se tam chovat jako kdyby byli Belichick, přitom si musí teprve vybudovat respekt a oni se snaží si ho získat silou

Reagovat
C0br

bílý černoch, šalamounské řešení situace

Reagovat
niflheim

Takže picky pro 49ers i Dolphins?

Reagovat
Chazy

Jen pro 49ers

Reagovat
Trand

The #Dolphins are working on a deal for #49ers OC Mike McDaniel to be their coach, per me and @TomPelissero. Miami was down to two finalists and they pick McDaniel over #Cowboys OC Kellen Moore.

Las Vegas police arrested Saints’ RB Alvin Kamara on a battery charge after today’s Pro Bowl.

@AdamSchefter

Texans are now in talks with their associate head coach and defensive coordinator Lovie Smith about potentially becoming their next head coach, sources tell me and @fieldyates. Texans still believe Josh McCown will one day be a great HC, but it just doesn’t look like today.

Reagovat
Chazy

Já fakt nechápu, co Texans dělají, jestli jako pokračují v tankování nebo co

Je taky možný, že s nima žádnej skutečnej talent nechce mluvit, ale tomu se mi těžko věří. Ale jejich seznam letošních pohorovaných je naprosto katastrofální, nemluvili prakticky s žádným velkým trenérským talentem.

Mají tam Gannona, kterýho poslali dpč, pak vtipy jako Hines Ward, Jared Mayo, McCown. A pak neschopný dědky jako Lovie Smith.

Sice údajně mají ve finále toho Florese, ale je jasný, že nevezmou HC, co se soudí s NFL.

Já to prostě nechápu. Loni se na to vysrali a pak na random vzali Culleyho, kterýho vyhodili, i když byl fakt dobrej a teď zas nikoho nepohovorují. Prostě já nevím

Reagovat
Kowe

Já bych do toho bordelu taky nechtěl ale. Prostě spoustukrát jsou ti Hc one and done a promrdat si ten svůj pokus tím, že vlezu do nejvíc rozbité organizace, to bych taky radši zůstal jinde jako OC/DC a počkal si na další rok.

Reagovat
Chazy

Mě by jen zajímalo, fakt nikoho nepozvali z těch talentů a nebo je vážně odmítali

Reagovat
formic81

Dve treti kola za odchod OC je stejne good deal. Navic jsme podepsali Lynna, kterej skvele rozumi running game, tudiz kdyz jsme ho podepsali hodne lidi uz byla smirena s odchodem McDaniela.

McDaniel sice vypada jako nemotornej ajtak, ale prej je strasne sympatickej a rozhodne je velmi talentovanej. Na tech tiskovkach je videt jak tomu sportu rozumi a fakt tim zije. Jsem zvedavej jak bude resit QB a asi prdel budou i souboje se Salehem dvakrat rocne.

Jinak i po tom massive tradu pro Lance mame hodne picku, coz je super. Pokud jeste tradneme Jimmyho za 2nd rounder tak mame 10 picku na letosni draft. Skvely jak ta franchise funguje.

Reagovat
Chazy

Jo, pro Lynna ideální pozice. On fakt nemůže být OC

Reagovat
Kowe

Rodgersova přítelkyně jí hlínu, protože tam jsou minerály a vyplavuje ji to toxiny z těla. Ok, ti se hledali

Reagovat
Chazy

Reagovat
Busby babes

Rogan ten mel podcast s nejakym paleontologem. tak treba neslysela uvod a myslela si, ze to je doporuceni moderni vedy.

Reagovat
Trand

In 2010 Woodley and her mother co-founded the nonprofit organization All it Takes, a youth leadership program that aims to educate young people to practice empathy, compassion, responsibility, and purpose in hopes to foster sustainable, positive change for themselves, others and the environment.

To by se tam Aaron mohl taky přihlásit klidně

Reagovat
mithro

ja ked som to prvykrat zachytil, tak som myslel, ze som sa prepocul. dalsi super smart critical thinker

Reagovat
Chazy

McDaniel je ofiko. Bude to mít ale hrozně těžké po Floresovi.

Dle mě pro ně platí to samé, co platí pro Lions, pro Jets, Giants, Jaguars, Texans... nesmí toho nového HC vyhodit tak 3-5 let a dát prostor na přestavbu. Zaprvé se s těmi týmy nedá nic dělat, protože se musí vybudovat od nuly, zadruhé prostě potřebují získat lepší pověst a vytvářet dojem, že jsou stabilizovaný

Reagovat
kubys

Bisaccia asi nový ST koordinátor u Packs...jako je mi ho upřímně líto, že si neudržel ten HC kobra u Raiders, ale pro GB parádní hire. I když pokud odejde Rodgers, tak by nás špatné Special Teams az tak netrápily

Reagovat
formic81

to je podle me super steal ale pro vas.. ja doufam, ze vezmem Judge jako novyho ST koordinatora.

Reagovat
kubys

Jo to nepopírám, je to super hire. Jen pokud AR fakt odejde, tak budeme řešit trošku větší problém (pokud se teda Love nějak zázračně nezlepší )

Reagovat
Chazy

Saints promoted DC Dennis Allen to head coach.

Reagovat
formic81

ja trosku nechapu ceho chce Flores dosahnout.. to nevidel u Colina jak tyhle pripady dopadaj

Reagovat
formic81

stejne nechapu co Texans zamysli s Lovie Smithem a proc nenechali Culleyho

Reagovat
Trand

Podle mě chtěli Florese ale teď ho vzít nemůžou kvůli tomu soudu. Nedává mi smysl, aby vyhodili Culleyho a vzali místo něj jeho DC. Museli mít vymyšlenou nějakou náhradu a pak to z nějakýho důvodu nevyšlo.

Reagovat
Eric_The_King

Čekají jak to dopadne s Watsonem a do té doby budou tankovat?

Reagovat
kubys
Reagovat
Zaschrona

https://www.faz.net/aktuell/rhein-main/frankfurt/nfl-gastiert-in-frankfurt-und-muenchen-mit-regulaeren-saisonspielen-17790995.html

Dneska mají být oznámena NFL utkání ve Frankfurtu a Mnichově v nejbližších sezónách.

Reagovat
kubys

Reagovat
Mada

Uděláme zájezd?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Noice!

Reagovat
mithro

tak este ceny

Reagovat
aither

1. technická- Podle čeho se ty týmy vybíraj a je nějaká šance na Packers nebo to pořád budou nějací Jaguars?

2. technická - Nevysírá to trochu americký fandy? Přece jen zápasů je málo, tak by mě nasral i ten jeden někde v Evropě.

Reagovat
Chazy

1. Já myslím, že na tom se týmy nějak domlouvají v offseason. Nikomu se to nevnutí snad, Patriots nikdy nebyli v Evropě a nikdy nebudou podle mě. Naopak Jaguars o to právě bojují, Khan i koupil Fulham, chtěl by přestěhovat i ty Jaguars do Londýna.Takže oni hrají každý rok a chtějí hrát každý rok.

2. Vysírá a ta představa, že se nějakej tým přestěhuje do Evropy, je sere úplně ultimátně jsou to byznys otázky a to fanoušek z USA asi neřeší, no

Reagovat
Dawon

Pats uz v Anglii hrali 2x, jen vzdy jako hostujici tym, tam si pak nejsem jisty, jestli se tomu ten hostujici tym muze vyhnout, kdyz to na ne "vyjde"...ale samozrejme aby tam ten tym mel domaci zapas, to si zrejme odsouhlasit musi sami

Reagovat
Chazy

No, to je vlastně pravda, že ten venkovní zápas tam asi může padnout komukoliv

Reagovat
Trand

To asi hodně záleží na majitelích, třeba vím, že Rams měli hrát v roce 2020 v Mexico City a Kroenke plánoval i zápasy v Číně nebo co, v Londýně už několikrát hráli. Pak jsem taky četl něco ve stylu že Chiefs mají spolupráci s Bayernem, takže by se mohli v Mnichově objevit oni, ale moc nevím, na kolik je to pravdivý. Většinou do Evropy jako domácí týmy jezdí spíš ty méně úspěšný nebo známý typu Jags, Falcons, Lions atd.

Reagovat
kubys

Packers jsou zatím jediní, kteří v zahraničí nehráli, takže bylo by to fajn.

Reagovat
aither

Právě, ale jak psal Trand, tak většinou jezdí ty řekněme míň významný týmy, ale třeba to někdy vyjde, že pojedou jako hostující tým.

Reagovat
kubys

Jako home jo, ale jak ti říkám, Packers jsou zatím jediní v celé NFL, kteří v těch international series nehráli (tam beru i Mexiko)

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=XBBVdOERUno

Achjo, to zas bude vypadá jak Lamar pro chudý, ale nevidím nic, čím by byl horší než Lance. Atletickej potenciál neuvěřitelnej, hodí šílený věci, ale ta technika je na první pohled příšerná. Občas udělá super rozhodnutí, ale jak mu nehrajou první dva ready, tak bere míč a běží, takže takovej Manziel a Allen.

Měl by ho vzít tým, co nemá ambice další roky bojovat o playoff, je v hlubokým rebuildu a může si dovolit na něj počkat (případně má slušnýho startujícího QB a může ho za něj schovat)

Třeba 49ers plánujou Lance hrát už letos, podle mě je to moc brzo a i ten Willis potřebuje 2 roky. Ale tak vypadal i Lamar a druhej rok byl MVP, no

Reagovat
formic81

no jako my jinou moznost nemame. Ocekavam podpis Taylora nebo Daltona kdyby byl velkej pruser a urcite ho nekdo jeste musi mentorovat. Navic Kyle, kterej k Lancovi pusobil az odtazite tak rekl, ze v druhy pulce sezony predvedl neskutecnej progress a jde nad ramec toho co cekali.

Ted je to Treyuv team a moc se na to tesim.

Reagovat
Chazy

Věřím tomu, ale tohle se říká vždycky. Bohužel i Broncos chválili Lynche a Packers Lovea i kdyby byl neschopná sračka, co nedokáže udělat tři ready za jeden snap, tak nemůžou říct veřejně, že dali tři kola za neschopnou sračku. Holt to ukáže až sezona, no

Ale šlo mi hlavně o toho Willise, vypadá úžasně a hrozně zároveň

Reagovat
formic81

to mas pravdu, ale pak to stejne vetsinou praskne kdyz to "naprasi" nejakej insider nebo nekdo kolem teamu. Pamatuju si prvni sezonu kdy Love redshirtoval, tak pak leakli informace ze vypada uplne neschopne, to samy o Lynchovi..

ja tu college teda letos ignoroval jak nikdy, jak nemame ten 1st rounder.. asi spis otazka na Kubyse ale letosni draft je vic deep v obrane nebo utok? popripade jaky pozice.. Niners budou mit k dispozici 10 picku a zejmena ty nizsi kola docela trefujem.

Reagovat
kubys

Nejvíc deep jsou za mě WRs teda, tam podle mě půjde hodně dobrá value sehnat i ve 3.-4. kole pravděpodobně.

Reagovat
Chazy

https://youtu.be/_AwBnobxz3M

Pickett je takovej Aaron pro chudý nebo aletickej Goff pro chudý. Vypadá jako fajn, neříkám nic, klidně bych ho na místě Lions vzal

Reagovat
kubys

Já jsem ještě zvědavý, jestli někdo riskne Zappeho, to je taky zajímavý příběh. Frajer udělá transfer z FCS a v FBS najednou překoná rekordy v yardech i TD.

Reagovat
Dawon

Packers QB Aaron Rodgers was named 2021 Associated Press Most Valuable Player.

Rodgers finished with 39 of the 50 votes, and only Tom Brady (10) and Cooper Kupp (1) received votes.

Tak podle ocekavani

A pozdrav pro Chazyho ohledne Kuppa

"Chazy

01.02.2022 11:34

#

To určitě ne, nedostane ani hlas. Nedokázal nic tak mimořádnýho a WR by neměl šanci asi ani s něčím mimořádným "

Zbytek cen:

Titans HC Mike Vrabel was named the 2021 Associated Press Coach of the Year. - za me ok Co s tou marodkou predvedli bylo skvele, skoda ze v PO uplne vybouchli.

Bengals QB Joe Burrow was named the 2021 Associated Press Comeback Player of the Year. - nakonec to teda nevyhral Dak, ale ta uvaha ze to v takove situaci vzdycky vyhraje QB byla spravna Hlasovani bylo 28-21 pro Burrowa, Derwin James dostal ten posledni hlas, takze Bosa nemel fakt zadnou nadeji.

Rookie jsou Parsons a Chase - tady to asi nemohlo dopadnout jinak, Parsons jediny jednohlasny vitez, Chase dostal hlasu 42, takze taky uplne jasne. (Mac dostal 5 hlasu, coz jen opet dokazuje, jakou obrovskou vyhodu maji v techto cenach QB oproti WR - Chase nejlepsi rookie sezona na te pozici v historii, Mac da se rict naprosty prumer a presto by mu tu cenu 5 lidi dalo Zbyle hlasy dostali lajnari (Humphrey, Slater), coz mi prijde trochu jako snaha o hipster pick od tech novinaru, jakkoliv vim ze oba byli hrozne chvaleni

Steelers OLB T.J. Watt has been named the 2021 Associated Press Defensive Player of the Year. - zbyle hlasy Parsons (5), Donald (3) - to fakt jen dokazuje Prasonsovu uzasnost, ikdyz u toho Donalda je to uz spis takove, ze se jeho vykonnost bere za samozrejmost, protoze objektivne by tu cenu asi mel vyhravat kazdy rok

Rams WR Cooper Kupp was named 2021 Associated Press Offensive Player of the Year. - Kupp won the award with 35 of 50 votes, with Jonathan Taylor (10) second and Tom Brady (3) and Aaron Rodgers (2) also receiving votes - za me je tohle nejretardovanejsi cena napric celym tim sportem. Meli by z toho proste udelat non-QB ofenzivni cenu, absolutne nechapu jakou ma logiku, ze tady Rodgers a Brady dostavaji par hlasu

Reagovat
Chazy

Takže je Aaron první, kdo má 4 MVP doteď to dokázal jen Peyton, ale ten jich má 5.

Budou společně sdílet nejlepšího hráče základních částí Ale jako je to hustý. Když se člověk podívá, jak málo je hráčů, co mají 3 nebo i jen 2 MVP

https://www.pro-football-reference.com/leaders/mvp_career.htm

Já třeba myslel, že Mahomes třeba fakt vyrovná Peytona a nebo jich dá 6, ale i on se svým skillem má problém to opakovat

Reagovat
Dawon

Ono to MVP holt je obcas taky trochu o stesti - nejde jen o to mit dobrou sezonu, ale taky mit dobrou sezonu ve spravnem roce. Troufnu si asi rict, ze Brady mel letos o dost lepsi rok nez v te svoji posledni MVP sezene v 2017, ale holt tehdy tam nikdo lepsi nebyl a letos jo (ackoliv teda to je v mych ocich pri nejmensim diskutabilni )

https://www.pro-football-reference.com/players/M/MannPe00.htm

Peyton vyhral 2x MVP kdyz nedal ani 30 TD, to zpetne pusobi skoro az komicky. Ty sezony 03 a 08, to sou proste cisla jak od Jimmyho nebo Cousinse V 08 mel 4000 yardu, 27:12 TD:INT a za toto bral MVP

Beru ze 03 byl ten sport jeste hodne jiny a 4300 yardu tehdy byla asi silenost, ale ta 08 proste pusobi hodne komicky v kontextu 07, kdy to vyhral Brady s 4800 yardu a 50:8 TD:INT To je jak by ti dva hraci ani nehrali stejny sport

Takze nechci tim uplne rict, ze by MVP byla haluz, ale urcite to tam roli hraje no.

Reagovat
kubys

Nejlepší MVP je stejně Mark Moseley.

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

td/int ratio cena

Reagovat
Dawon

Hele jako ono se to nestava moc casto, ale letos je to asi jeden z tech roku, kdy to mohli vyhrat oba a oba by se dali v pohode obhajit. Ja bych to samozrejme dal spis Bradymu, ale asi nejsem uplne nezaujaty soudce 37:4 TD:INT je proste hodne huste cislo, to se neda nic moc delat.

Nicmene je to hrozna skoda, asi neni moc roku, kdy by Brady s timhle vykonem to MVP nevyhral. Tam asi rozhodujici bylo nacasovani tech spatnych zapasu. Zatimco Brady tam mel par hroznych vykonu v druhe polovine (asi i dost vinou tech zraneni), tak Aaron to mel naopak a to ten obrazek pro ty hlasujici vzdycky trochu zkresluje. Nakonec byli Packers nejlepsi tym ZČ a mohli dokonce posadit startery v poslednim tydnu, takze se toho zas az tak moc asi namitat neda.

Reagovat
mithro

pre mna jasne Brady, bez neho by si Tampa tazko skrtla, beh taky priemerny at best, stalo to na nom viac ale zas je fajn vidiet, ze rodgers nemoze hrat ublizeneho, ze ho woke novinari neignorovali.

INT su hrozne zavadzajuce, tam mas kopu ktore idu aj za receiverami, etc. chytrejsi ludia spravili rozbor tej sezony a ten pomer 39-10 je proste smiesny, rozhodne rodgers nemal o tolko lepsiu sezonu.

plus rodgers ich stal jednu prehru, tym, ze bol immunized a musel sediet

Reagovat
Dawon

Jo, jak rikam, ja bych to dal samozrejme Bradymu, ale proste sem zaujaty a od tech osobnich (ne)sympatii se oprostit nedokazu

Reagovat
Fernando_Torres

Nějaký tipy kam v Praze na SuperBowl?

Reagovat
Busby babes

tipuju, ze irish bary to budou davat...

Reagovat
Chazy

My tady organizovali SB v Praze jen jednou, to jsme měli ve Fridays.

Hledal bych cokoliv takovýho, co prostě je jakože americkej bar/restaurace. Hooters to určitě budou mít

Reagovat
Chazy

Ale btw ať jsme to měli kdekoliv, v Praze nebo v Brně, je fakt nutný si to zarezervovat. Minimálně na SB Pats bejvá plno, u Rams Bengals kdo ví, no

Reagovat
miky10

Jo, tam na nás vzpomínaj.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Komu zítra fandíte? Za mě jasná volba Rams

Reagovat
kubys

Burrowovi

Reagovat
KoryVCF

Taky Rams

Reagovat
Kowe

Benga a Stafford

Reagovat
niflheim

Jako když vyhrají Rams, tak se zlobit nebudu kvůli hráčům, kteří si prsten zaslouží. Ale jinak Bengals.

Reagovat
Busby babes

Bengals, ale myslim , ze vyhrajou Rams

Reagovat
Dawon

U obou bych si našel důvody proč jim to přát, takže za mě v tomhle směru super SB z pohledu nezaujatého člověka, fakt jen doufám ať je to dobrý zápas a zbytek je mi fuk

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
niflheim

Jinak Gamepass za dolar na SB.

Reagovat
Chazy

Raiders hired Patriots’ WR coach Mick Lombardi as their offensive coordinator.

Mám strach z toho, jakej tým si tam skládá Josh a že to bude katastrofa. Btw není tam žádné spříznení s Lobardim z Packers

Reagovat
Dawon

Já mám teda dost strach z toho co zbyde u Pats Billovi se poslední roky vůbec nedaří ty lidi kvalitně nahrazovat...aktuálně ten tým nemá oficiálně ani DC ani OC, což je fakt dost absurdní...a jestli má být Judge nějaký pseudo OC tak mě teda fakt dost děsí

Reagovat
Kowe

florese na dc bych si dokazal predstavit

Reagovat
Trand

https://twitter.com/MySportsUpdate/status/1492987492584378369

Dpč co to je za zprávy? Ještě se začalo psát o tom, že McVay možná zanedlouho skončí a půjde dělat tv analytika.

Reagovat
mithro

tiez ma to prekvapilo, ale nevedel som, ci ej to novinka

Reagovat
Dawon

Tim McVayem bych se netrápil, já ty jeho prohlášení chápal víceméně tak že jen neví jistě, že bude trénovat do 60...ale Donald by byla teda velká škoda...tak snad prohrajete no

Reagovat
Trand

Jo, ten McVay mě zas tak netrápí, respektive je jasný že neskončí teď, ale to že by mohl za pár let skončit a bejt jako Gruden říká i Peter Schrager, kterej mu je hodně blízkej, takže na tom asi něco je. A navíc já si to plánoval že u nás bude aspoň tak dlouho jako u vás Bill, tohle je čára přes rozpočet.

Reagovat
Busby babes

Delali jste vlastne letos nejakej SB sraz nebo ne?

Reagovat
Trand

Tip na výsledek? Za mě 31-20 Rams.

Reagovat
Dawon

27:24 Benga, McPherson vítězný 55yd fg

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

A oznámí trenérovi před tím FG "Guess we won a superbowl coach"

Reagovat
Busby babes

18:7 Rams. Schvalne zkusim low scoring game

Reagovat
Kowe

nevim

Reagovat
niflheim

0:0

Reagovat
Busby babes

A ja chtel tipovat low scoring game

Reagovat
mithro

to by bola paradna noc

Reagovat
C0br

srát na romantiku, Excel mluví jasně

31:14 Rams

Reagovat
Tomoro

31:26 Bengals

Reagovat
misomy6

Ide ešte niekomu ten premiér šport na pi.u ?

Reagovat
Mihi

Ako písal hore nif, gamepass je za euro, top kvalita aj s reklamami

Reagovat
niflheim

a mám to hezky na tv přes appku na ps.

Reagovat
misomy6

Game pass som mal minulý rok, bol v cajku a aj keď viem anglicky tak český komentár ma baví viac no… reklamy le chýbajú to je pravda

Reagovat
niflheim

A to jsem si říkal, že Kupppa Bates sundá hned a jasný 4th

Reagovat
Trand

Kupp má myslím s Deebem nejvíc yards after catch za poslední dva roky, on na to nevypadá, ale skoro nikdy ho nesundá první obránce.

Reagovat
mithro

pekny hod, uz ma to behanie zacinalo srat

Reagovat
aither

Pěknej hod

Reagovat
mithro

a catch

Reagovat
aither

lepší chycení.

Reagovat
Trand

Chase je bůh.

Reagovat
formic81

Chase je rookie a uz ted top 5 wr..

Reagovat
misomy6

Ta Ramseyho aura začína dostavať pekne na frak… v championsip game to Brady hádzal na Evansa cez neho často a dúfam ze aj Burrow a Chase sa ho nezľaknú… rozhodne to nie je no fly zone

Reagovat
Trand

Každej CB někdy prohraje proti elitnímu WR. Však teď skoro chytil interception. Proti Bucs tam dal Evans ten dlouhý TD, ale jinak nic moc nepustil, co si pamatuju..

Reagovat
misomy6

Proti Bucs to tam Brady pravidelne hádzal do matchupu 1vs1 a Evans bol častejšie úspešnejší…plus sa tam aj dosť slovne hecovali…mne ide o to ze sa o ňom hovorí ako o najlepšom CB ever … A mne príde ze táto reputácia ho trosku viac predchádza ako by mala no

Reagovat
misomy6

Tak 4x evans zachytil a 5x nie..y opticky ale aj tak by som dal Evansa za víťaza mikrosuboja …

Reagovat
Trand

Jo, souhlasím, že to nebyl Ramseyho nejlepší zápas. Hlavně ten dlouhý touchdown hodně zamrzel.

Reagovat
misomy6

V pohode… mne sa ako hráč Ramsey páči, najmä keď si trúfne aj blitz na QB tak to je nadhera… len mi príde ze býval lepší… dúfam ze z neho nebude druhý Sherman

Reagovat
Chazy

Nepřijde mi, je nejlepší v lize a nikdo krom pár nejlepších wr proti němu nic nedokáže. Wr má vždycky výhodu a proti ramseymu se ta výhoda úplně maže

Reagovat
misomy6

Otestoval by som ho dnes trosku viac ci to stále platí … ale je to frajer samozrejme o tom nemôže byt reč…

Reagovat
Euphael

Prosim, at to vyhrajou Bengals at se ten zkundyksicht Kroenke pojebe do rici

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

kdyz rams vyhrajou, tak nam da urcite vetsi budget na dalsi prestupak

Reagovat
mithro

ako Glazers

Reagovat
formic81

verim ze Kroenke neni az takovej zid jak vypada. Navic on ty penize dava pravidelne, jenom jsme je pre Artetou nevedeli vyuzit

Reagovat
SunFells

Jaj chlapci

Reagovat
Euphael

Reagovat
aither

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Noice

Reagovat
mithro

Mixon TD som si predstavoval trochu inac teda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Pěkné a Chase je fakt neskutečne zvíře, co tam zas dnes chytá

Reagovat
Busby babes

Jinak ta taktika nebudem hlidat Kuppa v endzone... nevim jestli je dobra.

A Mixon krasne pak

Reagovat
formic81

OBJ asi acl ne

Reagovat
niflheim

Ale ne

Reagovat
mithro

prve Icko doma

Reagovat
C0br

arm punt

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Int zas tak nemrzí, na FG by to bylo daleko a stejně bychom puntovali.. Ale jako nebyl to ideální hod no. A Jefferson se teda mohl aspoň trochu snažit něco dělat.

Reagovat
niflheim

Ten taunting

Reagovat
niflheim

Snad ho pošlou na hotel toho vola

Reagovat
Trand

Hargreasův nejlepší moment v NFL

Reagovat
smazaný uživatel

no nejlepsi reklama zatim asi anna kendrick s temi barbie, a pak larry david , mensi zklamani bohuzel dolly parton a awkwafina to jsem cekal vic teda

Reagovat
Busby babes

Docela pobavili Jones

Reagovat
Dawon

Mi se hrozně líbila ta s lenochodem na chipsy

Reagovat
C0br

koukám, že po dad rocku už vznikl i dad rap

Reagovat
niflheim

To má 50 cent svaly nebo tak přibral?

Reagovat
Busby babes

Halftime nejlepsi za posledni roky ale Beyonce porad o level vejs.

Reagovat
Trand

Mně se to taky celkem líbí, k LA se tahle hudba skvěle hodí a rozhodně lepší než Coldplay nebo jiný umíráčky co tam byly poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi, kdyz je jich vic, ma to vetsi energii, weeknd minuly rok nebyl uplne spatny, ale neutahl to

Reagovat
niflheim

Mi se líbila Madonna a pak left shark

Reagovat
Jerichoo

Za mna teda tato najlepsia

Reagovat
Dawon

Já jsem teda dost zklamaný ...přišlo mi to jednak hrozně špatné nazvucene pro TV (vokály hrozně potichu) + to že je tam ještě světlo a nedala se dělat nějaká poradna světelná show tomu hrozně ublížilo.

Pěkná nostalgie, ale čekal sem od toho teda víc.

Reagovat
Kowe

zda se mne, ze se tu hodne ozyva nostalgie protoze ta show byla sama o sobe slaba, minimalne tomu chybela tma.

Reagovat
raduinho

Bruno Mars 2014. Pro mě best HTS ever.

Reagovat
Euphael

V te prestavkove show je nejak malo belochu..snad si bude nekdo v usa stezovat na tuto nevyvazenost

Reagovat
SunFells

Eminem přišel splnit normu

Reagovat
Euphael

nemyslel jsem mezi ucinkujicimi...s ohledem na zanr je jasne, ze cernosi jsou lepsi. Ale ty ruzne podrztasky co tam hopsaji meli snad namichat

Reagovat
Trand

Bez OBJ to bude extrémně těžký, Jefferson musí začít hrát protože jinak to nepůjde. Tam kromě něj a Kuppa nemá kdo chytat, Hopkins, Blanton a Skowronek mají dohromady za jejich kariéry maximálně 15 catchů dohromady. Musíme taky začít zlepšit běhy, tam to vůbec nejde a pass rush taky nic moc, ale mají to těžké, Burrow hází hrozně rychle.

Reagovat
Euphael

Pokud se Beckham nevrati, tak to Bengals vyhrajou.

Reagovat
Trand

Tak to je trochu zjednodušenej pohled ale ok

Reagovat
Euphael

Neni to pohled, jako spis tip/predikce Samozrejme nemam vesteckou kouli, ale duvody jsi rekl. Krome Jeffersona a Kuppa tam nema kdo relevantni poskytnout receiving. Jefferson se mi nelibil v prvnim polocase a Kuppa si pohledaji. Naopak Chase je roztrha na maderu

Reagovat
smazaný uživatel

musim rict, ze dobra show kdyz jsem videl ten lineup plny vykopavek, tak jsem se dost bal, nakonec me ale snad nejmin bavil kendrick, i presto, ze black pepe kemr sel hodne na jistotu

Reagovat
Euphael

Higgiiiiiiiiiiiins picooo

Reagovat
mithro

to bolo rychle

bez OBJ budu mat Rams co robit teda.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Euphael

O-o-obrana

Reagovat
Trand

Higgins zkušeně Aby to rozhodčí neviděl

Reagovat
kubys

Ramsey

Reagovat
Trand

Reagovat
kubys

Jen mě bavil ten pohled na něho, jak to nemohl pochopit

Reagovat
Trand

Jo, to bylo vtipný

Reagovat
niflheim

Souhlas

Reagovat
niflheim

Přeji Bengals, ale tohle byl zářez jak kráva.

Reagovat
mithro

ale teda, je fajn, ze zapiskaju taunting ale toto nevidia

Reagovat
mithro

a potom hned Icko. bengals to fakt daju

Reagovat
Busby babes

Jako takovej facemask nepisknout....

Reagovat
niflheim

Jako to ale penalta jak kráva

Reagovat
niflheim

O kurva.

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

Skowronek klasik

Reagovat
Euphael

Reagovat
Dawon

Na ramseyho bohužel jasný faul při tom TD, nicméně pro vývoj zápasu asi fajn

Reagovat
Euphael

Ten mlady typek na PS si moc preje, aby vyhrali Rams

Reagovat
Trand

OBJ je free agent po sezóně. Jestli to je ACL, tak je to fakt chudák.

Reagovat
Euphael

co je ACL?

Reagovat
Chazy

Přední zkrizeny vaz. Hrozně častý zranění nfl hráčů, že si ho v koleni utrhnou

Reagovat
Euphael

diky

Reagovat
Trand

Nevím jak je to česky, ale myslím že přední křížový vaz. Většinou tak 9 měsíců pauza, občas i víc.

Reagovat
Euphael

diky

Reagovat
niflheim

Proč dpc nekrmí raději Michela.

Reagovat
Chazy

Protože je fakt příšerný rb

Reagovat
niflheim

Na konci základní části ale celkem válel.

Reagovat
Chazy

Jo ale nemůžeš čekat, že bude úspěšný v situacích, kde lepší rb úspěšní nejsou

Reagovat
niflheim

To souhlas, ale když to s Akersem nefunguje a zkouší to po zemi pořád dokola, tak by taky mohli zkusit změnu. Nějak mi to hlava nebere, že měl balón jen 1x.

Reagovat
mithro

niecio potrebuju spravit, ten utok sa im uplne zastavil

Reagovat
Busby babes

Docela by me zajimal prumernej cas Burrowa nez hodi. Rikal jsem si ze rozhodne ta spatna O line ... a ted je nic moc ale burrow hazi rychle mi prijde

Reagovat
Trand
Reagovat
Busby babes

Dik super

Reagovat
Trand

Obrana hraje druhý poločas skvěle, ale někdo z útoku musí sakra zabrat.

Reagovat
mithro

ten utok rams je na uterak.

Reagovat
Trand

Kupp je zdvojený, Jefferson dnes nic nechytí a zbytek jsou special teams hráči v podstatě.. Kdyby byl aspoň Higbee, tak by to bylo o něčem jiným. Ale je to hrozný, nemůžeme už dostat TD, jinak bude zřejmě po zápase.

Reagovat
mithro

tak od toho tam je trener superstar

Reagovat
niflheim

Tak i backup TE je mimo, to je pech prostě.

Reagovat
niflheim

Co to za holding

Reagovat
mithro

kompenzace facemask

Reagovat
Trand

Stafford tenhle drive Clutch

Reagovat
Trand

A Kupp samozřejmě

Reagovat
mithro

MVP?

Reagovat
Trand

Za mě asi Stafford, ale klidně by to mohl dostat i Kupp nebo Donald, kdokoliv z nich si to zaslouží

Reagovat
Euphael

Stafford nejhorsi moznost z tech tri

Reagovat
Busby babes

Kupp. Kdo jinej?

Reagovat
Chazy

Donald by klidně mohl, byl nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
Busby babes

Jo, pokud bude nereknu nic ale i tak za me jasne Kupp

Reagovat
Trand

A proč ne Stafford? Měl jeden špatnej hod - INT a jinak hrál dobře a když bylo potřeba, udělal super drive a to mu celej zápas nefungovala běhová hra a ztratil jednoho WR a jednoho TE. Prostě ten drive ze kterýho byl poslední TD, to byla krása sledovat.

Reagovat
Chazy

Jako 30 minut hry neudělal nic a nebýt obrany, tak žádný drive udělat ani nemohl ten clutch drive vysel asi na šestý pokus

Reagovat
Busby babes

Jo kdyz to podaa takhle...

Reagovat
Trand

Kupp měl do posledního drivu 4 catche...

Reagovat
Busby babes

Me Kupp prisel proste lepsi. Co na nej hodili to chytil. Ale nejak hadat se nebudu

Reagovat
Trand

Jo v pohodě, nemám s tím problém samozřejmě. Za mě mohl MVP dostat kdokoliv z těch 3. Jako ideálně bych dal MVP celé obraně, ale to bohužel nejde no, Donald byl z obrany nejlepší, ale byl to skvělej týmovej výkon, Miller 2 sacky, A'shawn Robinson zastavil několik běhů sám, cornerbackové skvěle bránili..

Reagovat
niflheim

Donald.

Reagovat
Busby babes

Kupp

Reagovat
Trand

Nejlepší hráč v NFL

Reagovat
niflheim

Zaslouženě celkem.

Reagovat
aither

Fajn zápas.

Reagovat
Euphael

No tak snad Standovi zašmakuje NFL trofej a bude hladovy i po LM a zafinancuje to

Reagovat
Chazy

Po tom co postavil v tom inglewoodu? A furt to není hotové. Do rams peníze nesype, je tam prostě hardcap a má i spodní hranici, takže se šetřit nedá. A fakt ta investice do zázemí byla monumentální, ještě mu do toho vlezla korona. Ten potřebuje naopak z těch klubu těch peníze dostat

Reagovat
SunFells

Už to financuje.

Reagovat
Busby babes

Ten holding smesnej. Ale gratulace Rams

Reagovat
SunFells

Pro mě je utěšující vidět, že sudí nesuckují jen v PL

Reagovat
Chazy

Potazeni tam bylo, já bych to tak nehrotil. Přísný ale nic hroznýho. Nejhorší byl ten necall na ramseyho

Reagovat
niflheim

To by jim zabilo ten drive a druhá půle by možná vypadala jinak

Reagovat
Trand

Na první pohled mi to taky přišlo jako soft call, opakovačku jsem neviděl.. V kontextu celýho toho zápasu kdy víceméně nepískali nic to bylo asi divný zapískat faul v tuhle chvíli. Ještě bych rád jednou taky viděl ten holding Havensteina u toho odvolanýho TD, to jsem taky moc dobře neviděl.

Reagovat
Busby babes

Dobrej point ze v kontextu zapasu..

Reagovat
Busby babes

Jo, to mas pravdu. Asi jen ze jsem to xkrat videl nepisknout plus fandil Bengals...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Euphael

Jinak podle me byl utok Bengals v posledni ctvrtine znacne ovlivnen tim zranenim Burrowa

Reagovat
niflheim

Ale jinak toho moc nepředvedli v druhé půli. TD, FG po intu a pak už nic. A balón teda měli často. Defka Rams držela.

Reagovat
Busby babes

Fakt? To mi teda vubec neprislo

Reagovat
Chazy

Se jim složila ta OL, podle mě rozhodlo to. Už neměl čas na nic, běhat nešlo

Reagovat
misomy6

Škoda tých zranení OBJ a Burrowa bolo by to ofenzívne zaujímavejšie a lepšie stretnutie…so sezónou ale spokojnosť, playoff bolo úžasne sledovať a teraz už len čakať na september

Reagovat
Trand
Reagovat
Dawon

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

neschovával sis to i pro případ prohry?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Dawon

Nakonec fajn zápas, škoda že teda McPherson nedostal šanci to ještě srovnat...Tohle nakonec rozhodla DL Rams, v druhém poločase fakt začli Benga hrozně vraždit.

Nakonec je to takhle asi dobře, ten tým Rams je hrozně stary a je tam kupa hráčů pro které to třeba byla poslední šance, Benga tu šanci snad brzo dostanou znovu

Reagovat
niflheim

Té skupině Weddle, Whitworth, Donald, Stafford i OBJ to nešlo nepřát.

Jinak dostane D-Jax prsten?

Reagovat
Trand

Jj, Weddle, Miller, OBJ, Donald, Stafford. Těm všem to a si většina lidí přeje a už by moc možností mít nemuseli. Nejlepší příběh je stejně asi Weddle, vrátit se z důchodu, hrát jeden měsíc, vyhrát prsten a ještě callovat hry v SB.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Ale zase jako Bengals jsou sice mladí, ale pořád mají v konferenci Mahomese, Allena, Lamara, možná třeba Rodgerse a jako je strašně těžký se vrátit v takový konkurenci do SB. Takže doufám, že se Bengals taky dočkají, ale bude to fakt extrémně těžký.

Reagovat
Cobra

Reagovat
niflheim

https://www.spotrac.com/nfl/free-agents/cincinnati-bengals/

Tohle ale vypadá dobře, navíc 55 míčů v capu. Jsem na ně hrozně zvědavý v offseason.

Reagovat
Trand

Jako joo, ale vezmi si prostě že musíš v playoff pravděpodobně porazit alespoň jednoho z dvojice Chiefs/Bills, možná dokonce oba, pak tam máš týmy jako Ravens, Titans, Herberta, Broncos a Colts kterým chybí víceméně jenom QB aby se dostaly do playoff.. A když tohle všechno porazíš, tak tě ještě čeká nejlepší tým z NFC. Jako neříkám že je to nemožné, ale je to prostě extrémně těžké se do Superbowlu dostat znovu. Vím že to byla jiná doba a nedá se to tak úplně porovnávat, ale třeba Dan Marino se do SB dostal hned ve svojí druhé sezóně a pak už nikdy a jakej to byl skvělej QB. Navíc Bengals 30 let nevyhráli playoff zápas a a měli za předchozí dvě sezóny dohromady 6 výher. Jako jak říkám, nechci malovat čerta na zeď, ale prostě je to fakt extrémně těžký, zvlášť v konferenci, kde je tolik QB talentu.

Reagovat
Dawon

AFC vypada na následující roky šílené nadupane no, tam to určitě nebude sranda se prokousat do SB, ale ten tým má fakt úžasnou kostru, když se jim podaří spravit tu OL tak se můžou zařadit k těm každoročním superfavoritum

Reagovat
Trand

A Whit samozřejmě, jak jsem na něj mohl zapomenout Ten na 99% ukončí kariéru.

Reagovat
mithro

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Busby babes

Rams SB naposled vyhrali kdyz Brady jeste nehral ..

Reagovat
Chazy

Brady svůj první vyhrál proti nim, no. To byli rams neuvěřitelnej tým

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Btw tohle je dost zajímavý..

Chris Mortensen

@mortreport

The odd vibe between the @AZCardinals and Kyler Murray is indeed alarming:

Murray is described as self-centered, immature and finger pointer, per sources.

Murray is frustrated with franchise and was embarrassed by playoff loss to Rams and thinks he’s been framed as the scapegoat.

Where’s it headed?

Despite the acrimony, the Cardinals expect things to calm down and Murray is their QB.

Select veterans hope to reach Murray on how he handle adversity better.

Coach Kliff Kingsbury also is self-scouting where he can provide better alternatives for QB.

Reagovat
C0br

Statistika je jasna - pristi SB se hraje u Cards, takze musi vytrejdovat pro noveho QB

Reagovat
niflheim

Prý i přestal sledovat účty od Rams na twitteru a instagramu

Reagovat
niflheim

Jinak musím říct, že až na wildcard round to bylo asi nejlepší play off co jsem viděl. Snad všechny zápasy mimo WC (tam myslím Raiders-Bengals?) rozhodl poslední drive a byly vždy o jedno skóre/OT. Fakt krásná a napínavá podívaná.

Reagovat
Dawon

A teda nutno říct, že je huste, jak Rams nakonec ten šílené neortodoxní team building vyšel...sice taktak, ale Miller, OBJ nakonec naprosto klíčoví hráči v tom PO. Byl to sice hrozný risk, kdyby to nevyšlo a všichni ti veteráni jim odešli + by zase neměli žádné picky, tak by to mohlo působit dost na hovno, ale takhle prostě mají splneno a je to zajímavá ukázka toho, že se ten tým dá fakt budovat i prakticky úplně bez draftu.

Bude otázka, jak to s nima bude vypadat další roky, na druhou stranu ta NFC by teď pár let mohla být trochu slabší a možná s výjimkou Packers tam žádný supertym nevidím.

Reagovat
Trand

Tak bez draftu.. On se hodně jede ten narativ, že jsme tradovali pro hvězdy, což je svým způsobem pravda, ale velkej draft kapitál jsme poslali víceméně za Ramseyho a Stafforda. Spousta hráčů je v tom týmu z draftu - Donald, Kupp, 3/5 OL, celá secondary kromě Ramseyho, linebackeři, důlžeití hráči v DL - Gaines, Joseph-Day, v útoku pak Jefferson, Higbee, i ti další dva tight endi, kteří v playoff hráli překvapivě dobře na to že v podstatě nikdy nehráli.

Jako jasně jsou tam ty hvězdy - Stafford, Ramsey, OBJ a Miller, pro který se tradovalo, to nelze popřít (i když by se dalo říct, že minimálně OBJ už takovou auru kolem sebe nemá a Miller už taky není branej mezi nejlepší pass rushery nebo aspoň nebyl před tradem), ale často čtu jak Rams prostě posbírali nejlepší hráče a kašlou na draft a to prostě není pravda. Ta OL je postavená z hráčů z 2., 4. a 5. kola a z hráčů o který nebyl nikde zájem, všechno víceméně neznámí hráči, který si Rams sami vyvinuli (až na Whita samozřejmě). Co se týče DL, tam jsme zase vzali před 2020 Floyda, o kterým se myslelo, že to bude bust a připsal si u nás nejlepší dvě sezóny kariéry, Woods byl v Bills taky čistě průměrnej WR a co se z něj stalo u nás. Co tím chci říct - ano, ten tým má několik hvězd, hlavně DL je opravdu narvaná, ale stejně tak Rams umí skvěle vyvíjet hráče, každý dva roky z naší obrany odcházej defensive backové do FA a dostávají obrovský peníze, OL byla co se týče pasové protekce jedna z nejlepších v lize.. Když McVay přišel do Rams v roce 2017, udělal ze 4-12 týmu 11-5 a to ve FA získal z těch významných hráčů je Whitwortha a Woodse, jinak pracoval skoro se sejným týmem jako předtím Fisher. McVay ještě ani jednou nevybíral za celou dobu u nás v prvním kole a stejně se nám nějakým způsobem daří ty hráče zlepšovat a nacházet klenoty v nižších kolech.

Ono se pak podívej třeba na Jags, sice získali za Ramseyho dvě první kola, ale draftovali z nich Etienna a K'Lavona Chaissona, kterej letos zaznamenal 1 sack jakožto pass rusher. Takže když ten tým draftovat neumí, tak je to stejně k ničemu. A co se týče toho, že jsme investovali celou budoucnost do tohle týmu - jo, to se říkalo i v roce 2018, kdy jsme tradovali pro Peterse a Taliba a Cookse a nevím koho všechno ještě a byl z toho 1 rok kdy jsme s bilancí 9-7 nepostoupili do playoff a pak už zase playoff bylo (a to jsme ještě vypláceli ty hrozné smlouvy Gurleymu a Goffovi). Když máš kvalitního trenéra, tak si tohle dovolit můžeš. Jinak omlouvám se, že to píšu zrovna tobě, to není myšlený přímo na tebe, jen jsem to často viděl na netu, jak jsou Rams tým superhvězd co nedraftuje a jenom si kupuje hvězdy, tak jsem to chtěl trochu uvést na pravou míru.

Co se týče nás, tak asi skončí Whitworth, což bude velká ztráta, OBJ pokud má ACL tak nestihne začátek sezóny, takže kdo ví, jak to s ní bude když je FA, Millera asi zkusíme nějak domluvit a jsem si jistej, že on bude chtít zůstat, ale uvidíme jak to bude s capem no. Jako průser by byl samozřejmě kdyby skončil Donald, to by byla taková malá katastrofa (i když by pak třeba byl cap space na Vona), s tím asi nikdo podle mě nepočítal, než to naznačil teď před SB. Ale jinak my podle mě budeme konkurenceshopnej tým každej rok, už jen kvůli tomu jakýho máme trenéra. S FA na tom nejsme tak špatně, kromě Vona a OBJ končí smlouvy Reederovi, Williamsovi, Corbettovi, Michelovi, Gayovi a Noteboomovi. Reeder a Williams můžou odejít nebo zůstat na nějakým levným kontraktu, Corbett by se mohl zkusit podepsat za rozumnou cenu ale když odejde, tak se myslím zas tolik nestane, Michela můžeme klidně pustit, Noteboom bude pravděpodobně náhrada za Whita na LT, ale neměl by stát moc jelikož pravidelně nehrál (ale když hrál, tak fakt dobře, alespoň letos) a Gay by se měl podepsat, ale je to kicker no..

Bucs prý chtějí zkusit Wilsona nebo Watsona, to by pak mohl být zajímavej tým, ale je otázka na kolik je to reálný. Cowboys by mohli být dobří, pokud se jim podaří vyřešit ty problémy s útokem. Cardinals mají slušně našlápnuto, 49ers s Lancem moc nevěřím, i když ten tým je kvalitní, pak už tam asi opravdu nikdo není, možná Vikings, kdyby je nový HC zvedl..

Reagovat
Dawon

Jo jasně, já to napsal trochu nešťastně, myslel sem spíš bez picku vysoko...ten příklad s Jags to pravé úplně super ilustruje, že i to jak ste to posledních pár let dělali vy může být cesta, že se to nemusí dělat jen přes levné rookie, tak jak se to snaží dělat většina ligy.A určitě k tomu patří i právě ta úspěšnost na nižších místech na draftu, kde se vám poměrně hodně daří...v podstatě sem tom chtěl asi hlavně říct, že Snead s McVayem tam odvádí fakt hrozně hustou práci při skládání rosteru.

Udržet Millera a OBJ nebude asi prdel, oni sice oba možná budou ochotni přistoupit na nějaký discount, ale je otázka jak moc velký. Navíc u OBJ kdoví, jestli chceš platit zraněného hráče, když už platíš kuppa a Woodse. Donald samozřejmě bude ten zásadní kus, kdyby skončil on + odešel Miller tak já to najednou průměrná DL a ten tým se úplně transformuje.

Bucs osobně nevěřím ani kdyby sehnali QB, mají šílené moc klíčových FA a skoro žádné peníze, tam si fakt myim že se to dost rozpadne. Cowboys budou dobří, Cards asi budou dobří, ale nejsou to prostě týmy, že kterých bych byl posrany jako třeba z Chiefs nebo Bills.

A k tomu OBJ a Millerovi, souhlas že už k vám nesmí v takových hvězdných pozicích, ale o to je právě hustější, že se u vás fakt zase probrali a v tom PO hráli naprosto klíčové role. Miller včera v tom druhém poločase beastil skoro stejně jako Donald, OBJ kdoví jaké by měl čísla, kdyby se nezranil, ale i za ten poločas toho stihl hrozně moc a to zranění vás skoro potopilo. Vyšlo to všechno fakt skoro dokonale no, což se u těchto velkých tradu ne vždycky úplně daří, obzvlášť když je to uprostřed sezóny

Reagovat
Trand

Jo, souhlas, jako samozřejmě ne všechno se jim povede - kontrakt pro Gurleyho a Goffa, koneckonců i ty trady pro Taliba a Peterse nebyly moc úspěšný, ale jsou ochotní si to přiznat a posunout se dál, což je klíčový.

Jinak souhlas, v NFC ty týmy fakt nevypadají tak dobře jako v AFC, tam to bude brutální no. Souhlasím i s tím co k Millerovi a OBJ, bude to těžký nějak vymyslet. Jediný co mě utěšuje, že kdyby nedejbože opravdu Donald skončil s kariérou, tak to uvolní hodně místa v capu. Ale samozřejmě to by bylo hodně slabá náplast, já doufám, že bude pokračovat dál, fakt mě tím zaskočil.

Jo, OBJ se v playoff rozehrál neskutečně a jak píšeš, bez něj se nám vlastně rozpadnul útok. Dal 7 TD za 12 zápasů u nás, u Browns dal 7 TD za 29 zápasů. Von se taky skvěle rozjel, za 12 zápasů 9 sacků, z toho 4 v playoff. A to přitom oba začali spíš rozpačitě, Miller ještě dolečoval zranění a první tak 4 zápasy nebyl skoro ve hře a OBJ trvalo tak 7-8 zápasů, než se se Staffordem pořádně sehrál. Navíc oba přišli v nejhorším momentu sezóny, když jsme prohráli 3 zápasy za sebou. Ale z posledních 10 jsme vyhráli 9 - jediná prohra byla v posledním týdnu v prodloužení s 49ers. Fakt si to celý hezky sedlo. Všichni si pochvalujou týmovou kulturu a spousta hráčů chce hrát pod McVayem i kvůli tomu jakej je člověk, Stafford je navíc taky oproti Bakerovi co se týče chování zlatíčko, takže pro OBJ to určitě bylo mnohem lepší než toxický prostředí v Browns. Oba mě pozitivně překvapili, já od OBJ moc nečekal, myslel jsem že má to nejlepší za sebou, ale on ne, fakt nás ten podpis zachránil, když si Woods den potom utrhnul ACL, protože jinak to dopadá jak se Skowronkem, to jsme mohli vidět včera a proti 49ers, jak dropnul ten TD kdy byl sám v endzóně.

Reagovat
Trand

Promiň za ten sloh, trochu jsem se rozepsal

Reagovat
sinter

zápas celkovo jeden z tých priemernejších, Rams , halftime show dosť slabé

Reagovat
Chazy

to souhlas, kvalitou to byl dost nic moc SB. Kdybych seřadil ty, co jsem viděl, tak:

1. Patriots - Seahawks

2. Eagles - Patriots

3. Ravens - 49ers

4. Chiefs - 49ers

5. Patriots - Falcons

6. Packers - Steelers

7. Giants - Patriots

8. Rams - Bengals

9. Bucs - Chiefs

10. Hawks - Broncos

11. Broncos - Panthers

12. Patriots - Rams

Jakože.. nebyl to blowout, rozhodlo se to na konci, ale tje tak všechno

Reagovat
Chazy

Kdysi se u Panthers říkalo, že Gettleman je génius, protože vlastně dělá rebuild a přitom jde pořád na prsten. Podobně funguje i Belichick, DeCosta a podobně.

Ti Rams mi přijdou ještě neuvěřitelnější v tom, že oni nedělali rebuild ve smyslu, že nahrazovali tým, co by zestárnul/šel výkonnostně dolů a bylo potřeba ho nahrazovat. Snead fakt posral co mohl, podepsání Gurleyho byl fail, podepsání Cookse byl fail, Goff byl fail, měli tým plnej špatnejch podpisů. Do toho už investovali do Ramseyho, protože chtěli prsten a všechno kolem se mezitím posralo. Když to všechno tradli/cutli s brutálníma dead money, fakt asi nešlo očekávat, že půjdou bojovat o prsten

Jakože být schopný takhle managovat cap, vyhazovat picky za hráče a stavět tým, zatímco se zbavili opor, na kterých ještě v roce 2019 chtěli stavět dalších 5-8 let, to mi přijde neuvěřitelný. Jednou vynechali playoff, další dvě hráli a vyhráli SB. Třeba i ten Floyd jim vyšel parádně, přitom předtím se hrozně spáli na Fowlerovi.

Samozřejmě kdo ví, co s nima bude dál, ale mají nadprůměrnýho QB na dalších pár let, mají dva super WR, obrana není špatná. Ale během pěti let postavit takovou mašinu, jako byl ten tým kolem Gurleyho, pak si uvědomit, že se to celý udělalo špatně, rozpustit to a udělat za dva roky tým podobně silnej, tje fakt hustý spousta GM postaví top tým jednou a pak jim trvá věčnost, než se to podaří znovu

Reagovat
Trand

Fowler měl prove it deal za 12 mega na sezónu a pak ho Rams nepodepsali, protože se neosvědčil, ale jako fail bych to neoznačil. S Floydem to bylo víceméně podobné, ale ten měl smlouvu na 10 a osvědčil se, tak ho prodloužili. Jinak se zbytkem souhlas Ale dodal bych, že velkej podíl na tom má i trenérský tým, snad všichni FA, co od nás za poslední dobu odešli hrají hůř/nestojí za ty prachy. A jak jsem psal výš, dokáží ty neznámý hráče solidně rozvíjet.

Reagovat
Chazy

To jo, kdysi jsem četl článek o Corbettovi, podle kterýho byl nejhorší lajnař, co se kdy dostal do NFL a odehrál docela slušnej rok u vás

Teď pro vás bude ale zásadní nahradit Withwortha, no. Podle PFF byl i letos 4. nejlepší lajnař v NFL

Reagovat
Dawon

Uvidime jestli se jim nevyhne nejaka posuperbowlova kocovina, nebo si i s timhle zvladnou dobre poradit a ten tym dostatecne ozivit.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports Odell Beckham tore his ACL in the Super Bowl against the Bengals

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/RamsNFL/status/1493342097142779909

Wow, tohle je hodne huste od Stafforda

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

A hlavně to bylo fakt důležitý a ne jen tak nějaká frajeřinka, protože díky tomu že koukal jinam se Bell fakt posunul, kdyby zůstal tam kde byl, tak by tam Stafford nemohl házet. On je v tomhle dobrej, dělá to pravidelně.

https://twitter.com/tejfbanalytics/status/1493070575585087490

A jako letos se potvrdilo, že Stafford nikdy nebude elitní QB, že si neodpustí svoje hloupý rozhodnutí a zbytečný interceptiony jednou nebo dvakrát za zápas, ale zároveň se zase potvrdilo, jak moc clutch hráč to je. Lidi si budou pamatovat jak mu Tartt dropnul interception, ale to že podal perfektní výkony proti Cardinals a Tampě a že podal dobrý výkony i proti 49ers a proti Bengals a dokázal 3x úspěšně zařídit vítězný drive, to už se moc neřeší. Jako lidi co píšou že má být v HOF jsou zas druhý extrém, ale mám pocit že lidi se zaměřujou jen na jeho chyby a ne na to, jak skvěle to playoff odehrál. V základní části měl po Bradym nejvíc TD a taky několikrát dokázal letos zařídit game winning drive..

https://pbs.twimg.com/media/FLlXTY8X0AIUSgL?format=jpg&name=900x900

Matthew Stafford's 1,188 passing yards this postseason were the second-most among any QB in a single postseason. Game-winning drives in the Divisional Round, Conference Championship, and Super Bowl. Letos v playoff 1188 yds, 9TDs, 3INTs, 70 % kompletních přihrávek, 2 rushing TDs a 108,3 passer rating.

Reagovat
Dawon

hlavne ty cisla ve 4. ctvrtine sou fakt huste.

Kecy o HoF sou aktualne samozrejme smesne, ale kdyby pridal par podobnych let v LA a treba jeste jeden prsten, tak kdovi. Ciste co se tyce kvantity bude mit proste na konci kariery silene cisla, coz asi nemuze ublizit.

Reagovat
Trand

To je na něm super, že i když třeba nehraje dobrý zápas, tak pokud je to na konci vyrovnaný, tak dokáže zapnout a stejně to tam nějak dotlačit. Letos to zvládl v ZČ proti Colts, Lions, Seahawks a Ravens. Asi tohle nebude úplně náhoda: 34 Fourth Quarter Comebacks, 42 Game-Winning Drives. Stafford je 5. all-time ve 4QT comebacks. Jo, kdyby přidal prsten a držel si podobnou kvalitu ještě tak 3 roky, tak by se o tom asi dalo uvažovat, ale stále ma zápornou bilanci výher (vím, neurčuje to kvalitu QB, ale současně si myslm, že mu to v očích mnoha lidí může ublížit), byl zvolenej pouze jednou za svoji kariéru do pro bowlu a kromě comeback player 2011 nikdy nic nevyhrál. Což je prostě pro HOF problém, tam se řeší i all-decade týmy a podobně, Staffordův největší úspěch je jeden pro bowl no. Do letoška ani neměl výhru v playoff, byl 0-3..

Reagovat
Dawon

ja bych fakt Pro-bowly neresil nikdy v nicem za zadne situace Fakt me hrozne vysira, ze se to bere jako nejaka berna mince pro cokoliv. Je to hlasovani fanousku, soutez popularity...a jako bonus tam ve fotbale polovina tech rosteru byva slozena z nahradniku namisto hracu, kteri bud hrajou SB, nebo se omluvili kvuli zraneni a nebo protoze se jim proste nechce ucastnit takove sracky

Pak to dopada tak, ze Mac Jones byl letos pro-bowler A za 15 let nikdo nebude resit, ze v tom pro bowlu nemel co delat, proste bude mit vedle jmena napsane, ze tam letos byl a nazdar

Reagovat
Trand

Zcela souhlasím, ale prostě se to tak bere no. A vzhledem k tomu, že by Stafford musel mít opravdu epickou sezónu, aby se dostal do all-pro, tak jsou pro bowly jeho jediná naděje na nějaké ocenění. A HOF tyhle věci právě hodně řeší.

Reagovat
Kowe

Tak kdyby pridal druhej prsten tak tam je urcite at uz se deje jinak cokoliv

Reagovat
Chazy

Ok, ono se to řeší tady s tou HoF

Reagovat
Busby babes

neni jeden prsten malo?

Reagovat
Chazy

U něj jo, ale to zdaleka není jediný kritérium. Dan Marino je top 5 QB historie, jeho rekordy v yardech a TD se překonávaly přes 30 let a je to HoF hráč.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Super_Bowl_starting_quarterbacks#Quarterbacks_with_multiple_Super_Bowl_starts

Na druhý straně Plunkett byl taková sračka, že nikdy neměl na HoF naději

Ale Stafford je fakt specifikum, láme rekordy v tom, jak rychle získal kolik yardů atd. Ale za mě nesplňuje ani jedno kritérium na HoF, no.

Reagovat
Dawon

On je holt taky specifikum v tom, ze hral v jedne z konsistentne nejhur vedenych franchise v tom sportu. Ty tymove uspechy mu v tomhle smeru proste budou hrozne chybet a na tymove uspechy jsou casto tak trochu navazane i osobni uspechy - QB spatneho tymu to vzdycky bude mit trochu do kopce u all-pro/pro bowlu.

Nicmene ve finale pokud tam bude Eli (coz se porad hrozne obavam, ze bude), tak Stafford byl (je) podle me lepsi QB. Navic treba Big Ben ma taky 0x All Pro a ten je asi tak nejak jednohlasne vnimany jako jasny HoF. Celkove maji ti dva hodne podobne statistiky, kdyz se na to clovek podiva.

https://www.pro-football-reference.com/players/R/RoetBe00.htm

https://www.pro-football-reference.com/players/S/StafMa00.htm

Jestli zvladne odehrat jeste 4-5 let a dostane se v yardech a TD hodne vysoko v historickych tabulkach, tak by to asi mohlo pomoct, ale tipuju ze bude treba alespon jeden SB nebo jedno all-pro. Tim by se trochu postavily ty roky u Lions u do perspektivy a mnohem snaz by se argumentovalo tim, ze byl skvely celou karieru a fakt ho jen srazel nepredstavitelne spatny tym.

Reagovat
Kowe

a ne nedal ani omylem

Reagovat
Mada

Reagovat
Dawon

Highest PFF pass-rush grades in a superbowl since 2006:

Von Miller (SB 50) - 94.5

Von Miller (SB 56) - 93.2

Da se asi rict, ze to od Rams byly dobre utracene picky

Reagovat
niflheim

Jako na co jiného spálit draft capital než na SB run

Reagovat
formic81

Colts pravdepodobne cutnou Wentze v dalsich tydnech... noo to byl teda deal jak vino.. 1st rounder za one year rental..

Reagovat
Chazy

Hrozně za to Colts respektuju, ale nevím, kde chtějí letos vzít náhradu

Reagovat
Trand

Tipuju že po něm skočí zoufalí Panthers a skončí to vyhazove Rhula v listopadu

Reagovat
Kowe

Ale zase pokud by za něj nic nedali, tak je to lepší než co mají a zadarmo

Reagovat
Trand

Tojo, ale nevěřím že by za něj Colts nic nedostali. Podle spotracu by po 2022 měl jít cutnout tak, že tam nebudou žádné dead money. https://www.spotrac.com/nfl/indianapolis-colts/carson-wentz-18950/

Reagovat
Chazy

Dali byste Stafforda do HoF, kdyby teď skončil kariéru?

Reagovat
Chazy

Asked if he'll return to the Rams for the 2022 season, Rams head coach Sean McVay said, "We'll see."

Omg snad není další Gruden a fakt neukončí kariéru někdy v 45 letech

Reagovat
formic81

tak to by byla asi nejvetsi rana pro ten team.. pravdepodobne top 3 HC v lize a v 36 letech si to snad nemuze dovolit.

Reagovat
Chazy

Tak Gruden přesně to udělal právě, takže proč by nemohl

Reagovat
Trand

Tak někde jsem viděl, že Romo má plat 14 mega ročně, to je jak ti nejlepší HC v lize. A McVay by určitě taky dostal neskutečný peníze. A místo stresu si 20x v sezóně zakomentuješ, máš přes týden mnohem víc času a máš víc času na přítelkyni a rodinu. https://pagesix.com/wp-content/uploads/sites/3/2021/01/11421-sean-mcvay-veronika-khomyn.jpg?quality=80&strip=all

Jako když to takhle napíšu, tak je to celkem dream job. Ale nevěřím že by v dohledný době skončil, on ten fotbal fakt strašně moc miluje na to, aby ho přestal dělat.

Reagovat
Trand

Podle mě chce vylepšit smlouvu a tohle je jeho taktika. Pokud by nás ten SB stál Donalda a McVaye najednou, ta by to bylo asi nejhorší vítězství ever. Já si fakt myslel, že McVay bude náš Bill. A on miluje fotbal podle mě strašně moc na to, aby šel někam dělat analytika. A navíc pokud by skončil letos, tak by mi nedávalo smysl, že bychom pustili O'Connella pryč. O McVaye se fakt nebojím, spíš ten Donald mi dělá starosti, ale podle mě to taky nezabalí.

Když si vzpomenu na to mizérii před ním a na to jak těžký je sehnat kvalitního HC, tak bych dostal regulérně depresi, kdyby skončil.

Reagovat
Kowe

Ten si zase ještě nevydělal tolik aby končil, doufám 100mega na 5 def hráče historie, věřim, že těch 50 co má na další roky ho ještě udrží v lize A furt tu může být ještě rekord na nejvíc DPOY v historii.

Reagovat
Chazy

Předtím jste měli dobrýho HC btw

Reagovat
Trand

Tak nebyl to vyloženě tragéd level Patricia, ale u nás moc nezářil. U Titans podle všeho střídal dobré sezóny se špatnýma, ale to jsem NFL nesledoval, tak nemůžu říct, jak moc dobrej byl. Ale dovedl je jednou do SB, tak dokážu uznat, že tam asi byl celkem dobrej. U nás to nebylo vyloženě špatný, ale měl 5 let a dostal se s tím nejvíc na 7 výher a ke konci už to byla obrovská křeč. Bilance 31-45-1 prostě nemůžu označit za dobrou. A jo, startovali za nás na QB všelijaký tragédi, ale za to si Fisher z části mohl sám a navíc kdo sledoval ten tým, tak ví, že jsme neměli moc nějakou identitu, i ta obrana, což byla Fisherova devíza nebyla zas tak dobrá, žádný roky jsme neměli top5 obranu. Lidi označovali Goffa za obrovský bust hned po rookie sezóně, protože byl fakt hroznej, až McVay ho trochu spravil, hrát pod Fisherem, tak je podle mě po rookie kontraktu mimo NFL. Teď můžeš Fisherovi fandit v USFL, poprvý po vyhazovu od nás bude někde trénovat. Ale jako já proti němu nic nemám, draftovali jsme za něj Donalda za což mu budu navždycky vděčnej, ale jako dobrýho HC bych ho za období u nás neoznačil. U Titans klidně, ale u nás fakt ne.

Reagovat
Chazy

Dal 7-9 v sezoně, kde za něj startoval 9 zápasů Clemens a 7 Bradford, podle mě to je úspěch level Super Bowl

Reagovat
Chazy

6-10 v sezoně Austin Davis a Shaun Hill (oba 8 startů)

Já nevím, podle mě je to fakt neuvěřitelný a kdyby tam byl Stafford, tak je to 13-3 jak nic

Reagovat
Trand

Já to vím, já si ty tragédy pamatuju, já sledoval každý zápas. Taky dal 4-7 s Folesem, 7-9 s Bradfordem (2012) a 3-4 s Bradfordem (2013),4-6 s Keenumem (2016).. Zajímavý, že tam Fisher byl 5 let a nedokázal si sehnat pořádnýho QB a je zajímavý, že tam přišel jiný trenér a z 4-12 týmu udělal za rok 11-5 a rok potom se dostal do SB, když byl Fisher u nás tak skvělý. Navíc Fisher tehdy těžil z tradu s Redskins, kdy Rams měli za 3 roky 5 picků v prvním kole. Snead dělal GM už tehdy, takže v potenciálním tradování pro QB problém být nemohl.

Tu poznámku s tím Staffordem fakt nemůžeš myslet vážně, to může napsat jen někdo kdo ten tým nesledoval hrát. Problémem toho týmu opravdu nebyla jenom absence QB. Btw k těm Titans, ještě jsem se na to díval, za 17 let dokázal udělat 5 výher v playoff, z toho 3 v tom jednom SB runu. Tzn. že za 16 ostatních sezón měl 2 výhry v playoff.. Nesledoval jsem tehdy fotbal takže nevím jak měl dobrý kádr, jaká byla konkurence v konferenci atd., ale to prostě nijak zázračně nepůsobí. Nemám problém uznat že je to solidní HC, ale dělat z něj génia a psát to co píšeš, to je podle mě fakt přestřelený.

Co se týče naší obrany, tak tady máš statistiku kolikátí jsme byli v lize podle počtu obdržených bodů:

2012 - 15. (3. v divizi)

2013 - 13. (4. v divizi)

2014 - 17. (4. v divizi)

2015 - 13. (3. v divizi)

2016 - 23. (3. v divizi)

Já vím, když máš špatný útok, tak jsi automaticky na hřišti častěji a dostaneš více bodů a proto přidávám ještě jednu statistiku, která je podle mě nejférovější v kontextu celý sezóny - yards per play.

2012 - 5,3 (16. v lize)

2013 - 5,4 (18. v lize)

2014 - 5,6 (24. v lize)

2015 - 5,4 (14. v lize)

2016 - 5,2 (8. v lize)

Jak říkám, není to žádná tragédie, ale tohle pro mě prostě není žádnej velkej úspěch, sorry.

Reagovat
Chazy

Nikdo nezpochybňuje, že je McVay top HC a Fisher mu nesahá po kotníky a nedokázal nikdy nic, co by se mu vyrovnalo. Určitě dokázal z toho týmu vytřískat víc, jenže to by pravděpodobně dokázal z každýho týmu, protože je lepší než jejich HC. Nevím, kdo je lepší než on, jestli vůbec někdo.

Jen říkám, že Fisher není špatnej HC, mohli jste prostě dokázat o dost víc s ním, kdyby dostal lepší tým. Jak moc mohl mluvit do výběru QB, to nevím, ale určitě byl forcnutej do toho, aby hrál Bradforda, když jste z něj udělali first overall a nejdražšího rookie v historii ligy. Přitom Bradford byl fakt sračka, kdyby nebyl neměl za sebou ten pick, tak skončil po 2-3 sezonách. Ten druhej rok u vás nedal ani 55 % kompletaci

Reagovat
Trand

Mně jen přijde, že prostě z nějakýho důvodu strašně miluješ Fishera a nechápu proč. Bradford je možná sračka ale svoje dvě nejlepší kompletní sezóny měl po odchodu od nás, kdy měl btw kompletaci 65 a 71%. 2016 měl passer rating dokonce 99. Keenum měl statisticky svoji nejhorší sezónu u nás (passer rating 76), o rok později u Vikings měl passer rating 98. Foles měl u nás svoji suverénně nejhorší sezónu a i když to v podstatě nikdy nebyl v žádným jiným týmu starter, tak předtím i potom ukázal, že na to být v NFL má. Neříkám že Fisher byl zodpovědnej za útok, ale vybíral si lidi, kteří byli a ten útok byl prostě hroznej. Fisher byl zodpovědnej za obranu, která prostě byla celkem průměrná. Jestli něco šlapalo, tak to byly special teamy, za to mu klidně kredit dám, ale to je bohužel z těch 3 to nejmíň podstatný.

Já se ti snažím házet argumenty a fakta a ty píšeš svoje pocity. Jak píšeš že byl forcnutej do Bradforda - ano, byl, ale Bradford svůj poslední zápas za Rams odehrál v půlce sezóny 2013, to jsou potom další 3 sezóny s jiným QB. Jinak já taky neříkám, že Fisher je špatnej HC, píšu že byl solidní, ale nic extra, aspoň za ten čas u nás. U Titans jsem ho nezažil, tam můžu vycházet pouze z dat a ty jsou že za 17 lets vyhrál 5 playoff zápasů, jednou došel do SB. A z toho mi vychází že to rozhodně nebyl tragéd, ale žádná hvězda taky ne. Prostě průměr no. I když to že tam vydržel 17 let je samozřejmě obdivuhodný. A s tím, že kdyby měl Fisher lepší tým - měl 3 roky Donalda, 2 roky Gurleyho, 2016 jsme měli 1st overall pick, 2013 2nd overall pick.. Já nevím, je jasný, že ten talent tam chyběl, ale příležitosti získat ho byly. Jo, to jde i za GM, ale co Fisher do toho taky dost mluvil. Navíc dobří HC se vyznačují tím, že hráče zlepšují a vyvíjí, u Rams prostě bohužel za těch 5 let nepřišla žádná změna, naopak, 2016 jsme vypadali hůř než 2012. A to ani nemluvím o tom, jak neatraktivní fotbal jsme hráli. Fisher byl v tomhle dinosaur, pro kterýho byl základ běhová hra a kdyby mohl, tak by 40x za zápas běžel a 15x házel.

Já kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak Broncos teď pod Fangiem. Možná s tím rozdílem že Broncos měli víc ofenzivního talentu (hráči jako Jeudy, Fant atd. to sice ještě úplně nepotvrdili, ale byli neskutečně vyhypovaní) a zároveň se lépe dařilo jejich obraně. A řekl bys, že Broncos byli v tomhle období úspěšní? Nevím, takhle to vidím já no. Jak říkám už asi po pátý, to není žádnej hate na Fishera, koneckonců já ho mám celkem rád, byl to sympaťák, ale jeho angažmá u nás prostě jako dobrý hodnotit nemůžu a nemyslím si, že bys našel jedinýho dalšího člověka na světě, kterej by to hodnotil stejně dobře jako ty. Což neznamená, že Fisher je špatnej HC, znovu opakuji, za mě solidní průměr, ale nic extra.

Snažím se prezentovat obě strany argumentů, uznávám že měl na nic QB, uznávám že ten tým neměl tolik talentu, uznávám, že byl v těžké situaci a snažil se dělat co mohl. Ale je náhoda že vesměs ti quarterbaci, co po odchodu od nás hráli jinde byli lepší? Je náhoda že jsme se posunuli za jeden rok z 32. útoku v lize na nejlepší útok v lize s víceméně podobnými hráči?

Hele mně to je koneckonců jedno, klidně si o Fisherovi mysli co chceš, jen mi přijde že to z nějakýho důvodu vnímáš trochu zkresleně. A já vzhledem k tomu že jsem ten tým sledoval tak nějak cítím povinnost se k tomu vyjádřit.

Btw to s tím McVayem nemělo sloužit k tomu, aby se tady vychvaloval, on má taky spoustu chyb, koneckonců půlka analytiků a různejch expertů nadává na jeho clock management a dokonce i playcalling v superbowlu, ať už zaslouženě nebo ne. To mělo sloužit k tomu, abych ti ukázal, že s hodně podobným kádrem se dal hrát úplně jinej fotbal a úplně jiný výsledky.

Reagovat
Dawon

Ja uprimne taky chazyho lasku k Fisherovi nechapu Mi to prijde dost podobne jako debaty McCarthy vs Payton...on proste nektere HC miluje, nektere nesnasi a pak s nim nikdo a nic nehne

Reagovat
Chazy

Ovlivňují mě sympatie v tom, jak hodnotím lidi? Jo, tak jako všechny. Ale nemyslím, že jsem nějak ukrutně neobjektivní, víš že se vysměju Hargreavesovi a komukoliv, koho miluju. Ale když byl HC index na nfl.com, tak každej rok tam byli McCarthy a Payton jako top 8 HC, tak nevím, proč je špatně vidět McCarthyho jako super kouče že Paytona si tak moc nevážím.. určitě v tom ty antipatie roli hrajou, na druhou stranu 3x 7-9 s Breesem, když takovej sráč jako Fisher to dal s Bradfordem a Clemensem

Reagovat
Chazy

Ale já všechny ty fakta a statistiky beru, i když samozřejmě si pořád myslím, že čísla tý obrany jsou zkreslený tím, že byla na hřišti furt (ono se to propíše do všech statistik, prostě i do těch yardů na hru). Ale nepopírám, že drafty dobrý nebyly, nepopírám, že neměl brát lidi jako Schotty... na druhou stranu ten tehdy byl hrozně hypovaný za to, jak nastartoval Sancha, že s ním dali dvě konference a byl to supertalent s HC potenciálem, takže z něčeho, co bylo vnímaný jako totální bomba podpis (odmítl např. HC job u Bills, neprodloužil s Jets a šel k vám rozvíjet Bradforda), je najednou něco jako Fisherovo selhání. Vzal ofenzivního masterminda a QB experta, aby rozvinul Bradforda a prostě to nevyšlo. Ale tak striktně defenzivní kouč nic moc víc udělat nemůže.

Si vzpomeń, jaký jste měli WR Austin měl bejt vaše spása a WR1 na roky dopředu, pak jste tam měli Givense, Gibsona a podobný experty. Na OL jste zázračně vzali Robinsona, ze kterýho byl totální bust. Samozřejmě na tom má Fisher podíl, ale prostě nebyly to dobrý drafty ani od GM, ani dobrý stavění týmu. Že pak přišel nejtalentovanější HC za poslední roky a dal to dokupy, jo dal, nikdy jsem nenaznačil, že se FIsher měl takovým rovnat. Fisher odešel z týmu, kde byl na LT Robinson, WR Austin a Britt, no a pak přišel McVay a dostal Whitwortha, Woodse a Watkinse

Ale já fakt ani náznakem nechci říct, že to u vás byl nějakej velkej úspěch. Já jen reaguju na to, že se jednalo o mizérii. Prostě měli jste HC s dobrým renomé, kterej získal trenéry s dobrým renomé a byli jste kompetitivní tým, co každej rok udělal dobrý výhry a mockrát jsme tu v sezoně řešili, že jste černej kůň, nějak urvete PO a tam budete všechny trápit. Nikdy to nevyšlo, ale bylo co sledovat, byli jste schopni sundat Seahawks, SB vítěze Broncos. Neudělal tam nějakou hroznou práci.

Mizérie jsou lidi jako Gase, Hue Jackson, McDaniels a další. Nebo prostě co třeba předvedl Lynn s týmem, kterej měl Riverse a loni Herberta. Že ofenzivní hráči pod Fisherem neměli progres a hra byla jak z pravěku, s tím souhlasím, ale holt vsadil na špatný koně v ofenzívě, no. Ale říkám, Schottyho tehdy chtěl každý. HC jako Fisher musí mít toho dobrýho QB. Quinn taky ví, proč do takových týmů nejde a radši si ještě rok počká u Cowboys.

Jinak Fangio je fajn příměr. Věřím, že kdyby měl dobrýho QB, taky se na něj díváme jinak. Jako se třeba díváme jinak na Johna Foxe, kterej objektivně žádnej top HC nebyl, ale měl u Broncos Peytona, dostal se do SB atd. Fakt se jen vyhrazuju proti mizérii

Reagovat
Trand

No tak kdybys to napsal takhle, tak s tebou i částečně souhlasím, ta mizérie o který jsem psal se vztahovala k tomu, že před McVayem jsme měli 12 sezón bez winning recordu za sebou, ne k Fisherovi. Respektive asi i k Fisherovi, ale zejména k poslední sezóně, kdy se mu ten tým rozpadl pod rukama. První dvě tři sezóny za mě byly v pořádku, v první sezóně zlepšil tragický tým z 2-13 na 7-8-1, což vypadalo jako fajn první krok v rebuildu, bohužel se na to pak nijak nenavázalo.

Ohledně WR, ano, souhlasím že ten tým na tom nebyl dobře, Austin byl bust, ti ostatní za moc nestáli.. Btw když zmiňuješ ty WRs, tak Britt u nás dal 1,002 yardů, Watkins u nás nachytal 593 yardů. Woods když k nám šel, tak jeho nejlepší sezóna byla 699 yardů a to měl za sebou 4 sezóny. Vybavuju si, jak jsi psal, že jsme mu dali přestřelený kontrakt a že to takhle budeme muset dělat i dál kvůli daním v Kalifornii. Btw za to tě neobviňuju nijak, v té chvíli to opravdu vypadalo jako šílené přeplacení do té doby průměrného WR, jen tím chci demonstrovat, že Woods v tý době nebyl vnímanej jako žádná hvězda s mega potenciálem.

S tím že jsme byli černej kůň co dokázal potrápit favority a byli jsme pro většinu týmů nepříjemnej soupeř, s tím taky souhlasím, bohužel jsme se ale za těch 5 let neposunuli nikam dál, naopak, zhoršili jsme se. Za těch 5 let jsme nebyli ani jednou blízko postupu do playoff, chyběli vždycky aspoň 3 výhry ještě. Co si tak vybavuju, tak po Schottym k nám žádný pořádný OC nechtěl, to podle mě taky o něčem vypovídá.

Souhlasím že asi není úplně fér srovnávat Fishera s McVayem, že McVay je přeci jenom úplně jinde, ale prostě Fisher měl 5 let na to, aby si postavil vlastní tým, aby ho zlepšil a dostal do playoff. A za těch 5 let se nic nezměnilo, to podle mě jde z velký části na vrub HC. Níže ti hodím nějaký články a úryvky z nich z tý doby, abys věděl jak to vnímali ostatní a ne jenom já:

Reagovat
Trand

Tohle je podle mě úplně top článek od člověka, kterej v krátkosti sepisuje celou jeho kariéru a podle mě objektivně, protože se ho nebojí i chválit:

https://www.turfshowtimes.com/2016/3/4/11160818/los-angeles-rams-head-coach-jeff-fisher-record-mediocrity-8-8-life-is-fine

"At the outset, I sought to define Fisher's ceiling and floor.

I think the floor's certainly easier to identify. In the 20 full seasons he's been head coach, only two of his teams have finished with less than six wins.

That makes it hard to qualify Fisher as a "bad" coach.

Of course the problem is, he's had so many middling seasons, you can't really put him anywhere near a top tier. Just six of those 20 seasons saw Fisher's teams finish with a winning record. That means 12 of Jeff Fisher-coached team seasons finished between six and nine wins.

That is the eternal paradox of Fisherball.

It's rarely going to be bad. He instills a physicality into his teams on both sides of the ball that punish their way to victory often enough.

It's also rarely going to be very good. His offenses are never dynamic enough to hold up in the modern NFL and inconsistencies on defense (due to overaggressiveness both as it related to play style and penalties) too often give easy points to even weaker opposition.

Just this week, we got a coaches ranking at Rotoworld that placed Jeff Fisher 18th among all NFL head coaches -- a fair ranking.

If you stay away from Fisherball long enough, from the outside there's enough to like to assume that at some point it all comes together.

From the inside, you've died a thousand deaths before ever getting there to the point that it's just not worth it to wait it out.

That's what's terrible."

Já myslím že líp to ani vystihnout nejde.

https://fivethirtyeight.com/features/the-jeff-fisher-rams-are-an-offensive-tragedy/

Ultimately, the team’s failures over the last five years fall on Fisher. The veteran head coach may have inherited a bad team, but the Rams rank 26th in winning percentage since he arrived. No team had more draft capital from 2012 to 2014 than the Rams. Those drafts could have rebuilt the roster, and they formed the core for a 2016 team that could contend for a Super Bowl.

The last time one of Jeff Fisher’s teams had a winning record was in 2008. If the Rams lose another game, he will become just the fifth coach in history with five consecutive losing seasons with the same team. The last was David Shula with the Bengals, who was fired midway through his fifth season in 1996.

And while Fisher is respected in NFL circles, it’s fair to say that no modern coach has been given as long a leash, and delivered such short results, as Fisher has with the Rams.

Reagovat
Trand

https://www.espn.com/blog/los-angeles-rams/post/_/id/39794/how-the-rams-overcame-the-disastrous-end-of-the-jeff-fisher-era

Fisher didn't make the Rams great, but he did steady them. He inherited a franchise that lost 65 of 80 games in a five-year stretch and lifted it to 7-8-1 in his inaugural season in 2012. The Rams hovered right around there for the next four years and appeared to build some momentum down the stretch in 2015, winning three of their last four with Case Keenum at quarterback.

With Austin coming off a productive season, Todd Gurley emerging as a star and the defense continuing to look solid, there was thought that the Rams might take a leap in 2016, attain their first winning record in 13 years and perhaps even make the playoffs.

Then Monday Night Football happened.

The Rams opened a crucial season in prime time on ESPN against a hapless 49ers team they could easily beat up on. But they amassed 185 total yards and suffered a 28-0 loss. The Rams initially faced a daunting, uphill battle in a city that felt generally apathetic toward their return. Then they made the worst first impression possible.

.....

The Rams won that game, improving to 4-5, but it was an unfathomable struggle. In the words of one Rams staffer: "It set football back decades." The final score was 9-6. Three field goals were kicked, and one touchdown was scored. The two teams combined for 312 passing yards, a number Goff surpassed in eight games this season. It was the type of game Fisher's teams played far too often, regardless of the quarterback.

Fisher's teams never figured out the offense, largely because Fisher never had the right guy running it. The knee injuries that plagued Sam Bradford were a major culprit early on, but the trouble thereafter began in January 2015, when Brian Schottenheimer left to become Georgia's offensive coordinator. Fisher couldn't replace him with anybody he really wanted. Adam Gase, Kyle Shanahan, Nathaniel Hackett and Greg Roman all turned him down.

Reagovat
Trand

Tady k těm draftům:

All that said, it is worth noting two quotes in the piece. This first one from Fisher:

“I thought it was a matter of time,” you say. “I spent over four-and-a-half years working on that roster and had a lot to do with the way the drafts went. I knew they, or we, were close—a few players away. I’m just really happy for the success the players and coaches and support staff had. It’s an outstanding group of people that I worked really close with.”

https://ramblinfan.com/2018/02/08/los-angeles-rams-jeff-fisher-far-from-memory/

Reagovat
Dawon

Jako ja nevim, ja myslim ze McVay ma nekonecnou munici na lepsi smlouvu i bez takovych kokotin, to se mi moc nechce verit, ze by delal jen kvuli penezum

Bych to furt tipoval pri nejlepsim v horizontu par let treba, az prijdou deti. Zatim deti nema a nema je ani na ceste snad pokud vim, takze by bylo takove dost divne skoncit, aby mel vic casu na rodinu, kterou nema

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports that the Vikings are planning to introduce Kevin O'Connell as their next head coach on Thursday.

There has been some speculation making the rounds that Sean McVay's retirement could trigger a scenario where O'Connell succeeded McVay as Rams head coach. That would be quite a shift in plans, but it appears at this point that the Vikings are still locked on to O'Connell and look likely to seal the deal on Thursday. O'Connell couldn't officially agree to the job while the Rams were still in the playoffs.

Reagovat
Chazy

Titans beat writer John Glennon speculates that some "conceivable cuts" for Tennessee this offseason are LT Taylor Lewan, LB Zach Cunningham, and LG Rodger Saffold.

Jako kdyby byl cutnutý Lewan, tak už fakt nevím není úplně top, ale je lepší než Solder, když se dostal do FA. A nikdy nezapomenu ten jeho dash

https://youtu.be/XNuwLn-2P98?t=38

Reagovat
Chazy

According to NFL Network's Mike Garafolo, Kyler Murray refused to go back into the team's playoff loss to the Rams in the fourth quarter.

"Case in point, the playoff game here, a minute left and the game had been decided, and backup Colt McCoy encouraged Murray to finish the game with his teammates. A banged-up Murray said no, that’s it, I’m done. so I know a lot of Cardinals folks were not happy with that one,” Garafolo reported. Despite the organization's statement that "nothing has changed" regarding their high regard for Murray, this is the kind of cold war you don't really want to have brewing with your franchise quarterback who is extension-eligible this offseason in the fourth year of his rookie deal. The clouds over the Arizona situation have been gathering for a bit, portending an interesting offseason at the very least. For what it's worth, Ian Rapoport also said Monday that "he is going to be the Arizona Cardinals quarterback for next year."

Reagovat
formic81

naprosto dementni chovani, ktery tvuj QB nesmi predvadet. Jsem celkove na Cards a Murrayho zvedavej, jak moc jeste muze rust a zda-li nekdy neco vyhraje.

Reagovat
Chazy

V Texas AM ho neměli moc rádi za to, jak odešel, pak posral Oakland z MLB a teď vypadá jak fracek i u Arizony, no

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports that the Vikings are planning to introduce Kevin O'Connell as their next head coach on Thursday.

ESPN's Adam Schefter reports that the Vikings will interview Rams running backs coach Thomas Brown for their offensive coordinator vacancy.

Reagovat
Chazy

Vikings hired Rams' offensive coordinator Kevin O'Connell as their head coach.

Jsem zvědavý Vikings mám hrozně rád, fakt bych ocenil, kdyby tu divizi ovládli. Furt věřím, že Cousins může nějakej Flaccovskej zázračnej run v PO udělat, ale chce to kvalitní koučing a Zimmer byl fakt divná konzerva.

Na druhou stranu je potřeba říct, že ty první 4 roky to Zimmerovi fungovalo neuvěřitelně a posunul je po Lesliem neuvěřitelně. I proto tam podle mě teď chtěli tak kvalitní lidi. Jsem na ně fakt zvědavý, mají top talent na GM i HC

Reagovat
Chazy

Bengals have extended head coach Zac Taylor through the 2026 season.

na to, že má bilanci 16–32–1 (.337), tak slušný

Reagovat
Trand

Já o něm pořád nejsem úplně přesvědčenej. Neříkám, že je to tragéd, to rozhodně ne, to jak letos zvednul Bengals bylo obdivuhodný, ale potřeboval bych vidět víc. Pokud potvrdí podobnou formu i příští rok, tak už to bude o něčem jiném.

Reagovat
formic81

Derek Carr's upcoming extension is likely to fall in the "$40 million-per-season range", per @VinnyBonsignore

Reagovat
Chazy

Holt když to loni dostal Prescott a cap zas vyrostl jak prase, tak to nejde jinak, no Mahomes by letos už dostal třeba 52 mega na rok

Reagovat
Dawon
Reagovat
Trand

Zní to hezky, ale ožralí hráči který jsou pravděpodobně 3 dny v lihu a ještě v eufórii nejsou úplně důvěryhodný. Ale věřím že zůstanou oba, jak psal Kowe, podle mě Donald bude chtít získat rekord v DPOY a zkusit ještě aspoň jeden superbowl.

Reagovat
Trand

https://twitter.com/benbbaldwin/status/1493982461507907589

Tady taková zjednodušená tabulka ke capu a potenciálním restrukturalizacím. Ti Falcons jsou hodně vtipní na to, že v tom týmu není skoro žádná kvalita.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Axios reports that the Titans are considering building a new riverfront stadium in East Nashville instead of renovating Nissan Stadium.

The website, typically a political news hub, reports a new stadium would be "a dramatic centerpiece in the team's broader plan to transform the riverfront in East Nashville with an ambitious mixed-use redevelopment project." That plan would fit with the broader trend in American sports of teams viewing stadium projects more as sprawling real estate developments than sports-only complexes. The Titans have confirmed the report, and claimed that renovating Nissan Stadium would cost well north of $1 billion. That is impossible to believe for a 23-year-old building, but the political posturing is just beginning.

Jako sláva další v pořadí by měli bejt Bills a Redskins. Fakt nevýrazný, stárnoucí stadiony, který nenabízí absolutně nic.

Na druhou stranu je potřeba, aby si na to najali někoho kvalitního, protože Giants/Jets a 49ers maj relativně nový stadiony a patří mezi absolutně nejhorší v NFL lokací, kvalitou návrhu, zpracováním, prostě vším

Reagovat
Busby babes

tak hlavne bude otazka, jak moc jim ustoupi mistni politici s financovanim...

Reagovat
Chazy

To určitě, ale ve finále asi žádnej stát/město nechce ten NFL klub ztratit, no

Kor když to je pojatý jako developerskej projekt týhle velikosti. Rams tím získali prachy, jaký by jinak nebyly myslitelný

Reagovat
Busby babes

no uz to neni takove eldorado, jako driv. Prave diky tomu, ze ty velky trhy jako LA a Vegas, ktery fungovali prakticky vsude jako zaminka ke stehovani, jsou ted uz plny. A s tim, jak ted na hodne lidi dopadaj dusledky covidu to bude jeste horsi s odporem proti tomu, aby mesta/stat financovali soukrome obri stadiony misto aby zaplatili treba opravu silnic nebo skol... jsem zvedavej jak se to bude vyvijet. NFL kluby josu v tomhle strasny zmrdi.

Reagovat
Trand

Jen taková zajímavost, co se týče LA, tak Rams na tom co se týče fanoušků nejsou zas tak dobře. Nebo jako mají solidní fanouškovskou základu, všechny zápasy vyprodají, ale není to prostě jen tak ty fanoušky zase získat. Teď výhra v SB určitě pomůže a je skupina lidí co fandila celou dobu, ale v letech 1994-2016 nebyl v LA tým a tak vlastně celá generace lidí vyrostla v tom, že fandila někomu jinýmu - 49ers, Raiders, Cowboys.. Ta nová generace fanoušků Rams v LA teď teprve vyrůstá, ale vesměs většinu dospělých Rams zas tolik nezajímají, obzlášť když máš ve městě Lakers/Clippers a pak Dodgers/Angels a teoreticky asi i LA Kings, i když ty nevím, jak na tom jsou co se týče fanoušků. A navíc ve městech jako LA je pořád co dělat, pak máš města jako Cincinnati/St. Louis/Kansas City, kde toho zas tolik není kromě pár jiných sportovních týmů z jiných sportů a ti lidi tím pak žijou daleko víc.

Chargers jsou na tom ještě o dost hůř, tam to je úplnej propadák, těch se drží víceméně jen lidi ze San Diega, kteří na ten tým nezanevřeli. Stadión sice taky vyprodají ale co se týče LA, tak si myslím že tam to může být tak 80:20 pro Rams v poměru fanoušků, koneckonců to udělali Chargers úplně debilně, než se postavilo SoFi, tak hráli stadinu LA Galaxy s kapacitou 27K lidí kde byly předražený lístky.

Takže jako velkej market tam samozřejmě je, plus ten novej krásnej stadion je lákadlo na superbowly a všelijaký další akce, ale je to běh na celkem dlouhou trať, rozhodně to není tak, že se tým přestěhuje do novýho velkýho města a fanoušci se automaticky objeví. Za 15 let to už bude o něčem jiným.

Reagovat
Busby babes

ja to myslel tak, ze behem tech let 94- 2016, prakticky kazdej NFL tym, co chtel novej stadion prisel za mestem a rekl: bud nam to zaplatite nebo stehujem tym do LA.

Reagovat
Trand

Ok, tak to jsem nepochopil. Je pravda že teď už není moc kam, možná Chicago by mohlo mít dva týmy? San Antonio/Austin možná taky, ale rozhodně to nejsou pro majitele týmů tak atraktivní destinace jako LA nebo Vegas no.

Reagovat
Zaschrona

Aglomerace San Antonio-Austin by určitě měla být první volba, se z toho v podstatě už stalo jedno velké souměstí, raketově tam roste počet obyvatel i se tam stěhuje byznys. Pak už asi leda návrat do St. Louis.

Reagovat
Chazy

Jako Tennessee je tak buranskej stát, že těm bych to stěhování do Texasu i prominul

Ale stěhovat tam Buffalo nebo Washington by bylo hodně smutný

Reagovat
Trand

St. Louis mě napadlo, ale je tam trochu problém že v East St. Louis je myslím největší počet vražd na obyvatele v USA nebo tak něco a celkově to město na tom není moc dobře co se týká ekonomiky a sociálních problémů. Konekonců například Ferguson riots v 2014, to je v podstatě předměstí St. Louis. Ale jako market to samozřejmě je, jen nevím, jak moc by se tam investorům teď chtělo. Taky by se musel postavit novej stadion, ten co Rams používali už byl v tu dobu kritizovanej, že je zastaralej.

Reagovat
Dawon

Uspechy vzdycky pomuzou no, pokud Chargers Herberta totalne nedoserou a budou tak uspesni, jak by byt meli, tak si tu zakladnu asi taky vytvori.

Ale ty jejich zapasy na tom fotbalovem stadionu byly komicky smutne no

Reagovat
Kowe

Tak smutne jako parade Rams tedka

Reagovat
Trand

Tak není to tak slavné jako jinde, co si budeme, ale není to tak špatný:

https://twitter.com/KaraHenderson/status/1494033771309371392

Na to že je to ve středu kolem oběda to jde. Ale souhlasím, že skoro všude by asi přišlo víc lidí no.

Reagovat
Kowe

https://twitter.com/newaaaawlins/status/1494199324258885632?s=21 je to dost bida no a po ceste tam nebyl uz vubec nikdo

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Tvl, to je jak kdyby to byl WNBA tým

Reagovat
C0br

v LA by za tohle byli Clippers rádi

Reagovat
Trand

https://www.latimes.com/california/story/2022-02-16/rams-fans-celebrate-first-ever-super-bowl-parade-in-los-angeles

https://twitter.com/SoCalDuckMafia/status/1494053696111472641

Neřekl bych nikdo, ale určitě je to slabší než v jiných městech no, když to člověk porovná s jinými parades v komentářích, tak je to výrazně méně.

Reagovat
Chazy

Tak asi nikdo neříká nikdo jakože tam není ani jeden člověk, ale v kontextu parades je to naprosto katastrofální fakt jsem asi nikdy neviděl smutnější. Každej leteckej záběr ukáže prázdný ulice a pár řad lidí

Reagovat
Trand

Jo, máš pravdu, souhlasím že je to velmi slabý a i fotky z hokejových parades např v St. Louis ukazují obrovskej rozdíl. Jak jsem psal výše, je potřeba aby si lidi ten vztah k tomu týmu ještě vybudovali no. Přeci jenom LA není fotbalový město, Lakers a zřejmě i Dodgers jsou králové. A když to pak zkombinuješ s parade kvůli které by si lidi museli brát dovolenou (což by museli všude), tak se na to většina vykašle, protože jim to za to nestojí. Ale věřím, že superbowl víc fanoušků přitáhne, hlavně dětí.

Reagovat
Kowe

Nechces napsat knihu?

Reagovat
Trand

Sorry, nudím se v práci, nebudu tady už tolik vypisovat

Reagovat
Chazy
Reagovat
Busby babes

jeste bych pockal s tim rozloucenim.

Reagovat
mithro

ale teda, tiez nie som presvedceny ze sa neskusi vratit podla tych reci co idu okolo.

Reagovat
Chazy

New Vikings head coach Kevin O'Connell has confirmed he will be the team's play-caller in 2022.

New Vikings coach Kevin O'Connell said at his introductory press conference that he was "anticipating" Kirk Cousins remaining the team's starting quarterback for 2022.

NFL Network's Ian Rapoport reports Jim Harbaugh's contract extension with the University of Michigan contains a modest buyout.

NFL Network reports the Bucs have done a "ton of work" looking into a Russell Wilson acquisition.

Broncos hired Rams secondary coach Ejiro Evero as defensive coordinator.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Saints will retain OC Pete Carmichael.

Musím říct, že letos se na ty nový HC fakt extrémně těším. To, co se nestalo u Bieniemyho, se teď stalo u Hacketta, OConnella a McDaniela. Člověk netuší, jakou roli na tu ofenzívu měli.

Naopak u Dabolla, Joshe a Eberfluse jde spíš o to, jak to ublíží těm původním týmům, jestli se nestane něco jako u Eagles, když odešel Reich. No a Saints jsou naprosto speciální případ... Carmichael je tam OC od 2009, ale nikdy nedostal žádnou šanci na HC (mluví se o Bieniemym, ale Carmichael je šílenější). A hned jak Payton odešel, tak ho chtěl Allen poslat na pozičního kouče, ale na pohovoru nikdo neuspěl, tak si ho jako OC nechají

Reagovat
Busby babes

proc jsi u Eberfluse skeptik? me prisel docela nadejnej... (premyslim, ze bych zacal fandit Bears, ted kdyz mi Brady skoncil. )

Reagovat
Chazy

Nejsem, naopak, já mu hrozně věřím. Stejně jako právě dabollovi, u mcdanielse je problém v tom, že je od patriots a už jednou jako hc šíleně vyhořel. Jinak bych mu taky věřil.

Jde o to, že oconell je jako ofenzivní koordinátor v týmu, kde je mcvay jako ofenzivní hc, který calluje hry. Hackett to samé u LaFleura a McDaniel u Shanahana. A nevíš jestli ten oc dokáže sám vymyslet nějaký dobrý gameplan, jestli dokáže ten tým řídit, vytipovat talenty atd.

Naopak eberflus byl DC u ofenzivního hc a měl to sám na starosti, josh u Billa a daboll je ofenzivní kouč u striktně defenzivního mcdermotta. Takže víš víc, co dělají a jak to umí. A taky tam hrozí, že ten odchod bude větší ztráta pro jeho tým

Reagovat
Busby babes

aha, tak jsem to spatne pochopil. Ja na nej prave cetl docela chvalu, tak me to zarazilo.

Reagovat
Chazy

Já vyloženě nevěřím jen Loviemu a Joshovi. Lovie byl v NFL kdysi dobrej HC, dostal Bears do SB, ale pak už fakt hořel, vyhodili ho, šel k Bucs, naprosto vyhořel i tam, šel na college a hořel dál.

Josh je trotl, jednou totálně nezvládl HC job, hned ztratil kabinu. A teď v LV ho hráči nemají rádi už teď, protože chtěli, aby jim zůstal caretaker, je to Billův člověk, což poslední dobou je rozsudek smrti pro HC. Ale budu mu hrozně fandit

Reagovat
Chazy

The Athletic's Ben Standig said the Commanders would trade "almost anyone" -- including Chase Young -- to acquire a top-tier quarterback this offseason.

Reagovat
Dawon

Jestli píšou "almost" anyone a prodali by i Younga, tak by mě zajímalo koho by teda nepustili

Reagovat
Trand

https://www.youtube.com/watch?v=WNldZo4f0rs

Není podle mě moc sympatičtějších sportovců

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Busby babes

Steelers vzali Florese jako senior defensive assistant/linebackers. Docela cumim, po tom, co zazaloval NFL jsem cekal, ze od nej daji vsichni ruce pryc.

Reagovat
Chazy

Rooney rule se jmenuje po bývalým majiteli Steelers, takže asi je to spíš symbolické. Je to vnímaný jako organizace, kde rasismus není a nikdy nebyl.

Potíž je, že Art Rooney, což je současnej majitel, podle mě docela působil jako old school MAGA rasista, když šlo o Kaepernicka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

Pro Football Network reports the Vikings are expected to hire Rams TEs coach/passing-game coordinator Wes Phillips as offensive coordinator.

Coach Sean McVay continues to deal with the downsides of having an elite team/coaching staff. Wade Phillips' son, Wes was part of the Gruden/McVay clan in Washington before eventually linking up with McVay in Los Angeles. He was just promoted to passing-game coordinator in 2021. New Vikes coach and former Rams assistant Kevin O'Connell has said he will call his own plays in Minnesota, so 43-year-old Phillips will be allowed to grow into the role of coordinator.

Fakt chudák McVay

Reagovat
Trand

A na OC prý chce McVay vzít tohohle týpka:

https://en.wikipedia.org/wiki/Liam_Coen

Reagovat
Chazy

Dle wiki byl u vás tři roky, než šel ke Kentucky, takže asi proč ne. Ale budete tvořit novej staff tak nějak celkově

Fakt jsem tohle nikdy neviděl, to se nedělo ani u Reida, natož u Belichicka

Reagovat
Trand

Jj, k tomuhle má aspoň nějakou vazbu, ale občas nevím kam na ty lidi chodí. Staley byl před příchodem k nám víceméně neznámý poziční trenér a po roce z něj byl HC a dokázal vytvořit nejlepší obranu v lize.

https://twitter.com/seattlerams_nfl/status/1494102165194829825/photo/1

Brown nakonec snad zůstane a bude povýšenej a Cooleyho se nám podařilo zablokovat, protože bude povýšenej v rámci organizace, ale stejně je to mazec, 5/19 odchází

Reagovat
Trand

Tady je rok předtím:

Defensive coordinator Brandon Staley (Chargers)

Pass Game Coordinator Shane Waldron (Seahawks)

Offensive Line Coach Aaron Kromer (neprodloužena smlouva, letošní sezónu byl OL trenér u Bills)

Offensive Line Assistant Andy Dickerson (Seahawks)

Assistant Head Coach / Linebackers Joe Barry (Packers)

Cornerbacks Coach Aubrey Pleasant (Lions)

Director of College Scouting Brad Holmes (Lions)

Director of Pro Personnel Ray Agnew (Lions)

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Sports Illustrated's Albert Breer said Patriots offensive assistant Joe Judge is "expected" to work with the team's quarterbacks.

Matt Patricia, meanwhile, is expected to work with New England's offensive line. Judge and Patricia, both of whom came back to Bill Belichick after disastrous head coaching stints, "will do so without much experience having coached offense before they became head coaches over the last few years," Breer said. Having Judge work with Mac Jones would be a curious choice after Daniel Jones floundered under Judge and former Giants offensive coordinator Jason Garrett. Judge's role on the Patriots coaching staff in 2022 could be bigger than once thought.

Belichickovi kompletně hrabe ne

Reagovat
Dawon

boha tohle bude fakt katastrofa, jestli tam neprivede nikoho zkuseneho a overeneho a bude recyklovat tyhle trotly a navic na pozicich, ktere nikdy nedelali

Tak jak McVay ten svuj coaching staff nahrazuje uplne fantasticky, tak Bill je v tom posledni cca 3 roky uplne otresny a rek bych ze i to ma dost vliv na upadek toho tymu.

Reagovat
Chazy

Já bych neřek, že jsou trotlové, podle mě jsou solidní trenéři. Ale proč jdou dělat něco úplně mimo svoji expertízu, tje fakt záhada, no a fakt proč se Belichick tak hrozně brání tomu, aby si bral nový lidi s novým pohledem na věc, to je záhada

Reagovat
Kowe

Tak oni to trotlove urcite nejsou zase jako. Ale to, ze budou na pozicich, kde nebyli me desi. Kdyby se vratili do Defky/St tak jsem hodne rad.

Reagovat
Dawon

Ja osobne Patriciu nemiloval nejak dramaticky ani jako DC, Florese bych tam mel zpatky mnohem radsi...Judge byl jako ST koordinator asi fajn, ale ze jde ted delat neco s QB, to je fkat desivne

A jestli teda nakonec fakt nebudem mit oficialne ani DC ani OC na pristi sezonu, to je teda velka radost.

Reagovat
mithro

Reagovat
kubys

Thinking outside the box

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Longtime Packers writer Bob McGinn said Aaron Rodgers' "careful, calculating" approach has hurt the team in recent postseason games.

“Rodgers . . . for years has played a careful, calculating game understanding that number of interceptions plays a disproportionate, nonsensical role in the passer-rating formula,” McGinn said. “Bad interceptions are, well, bad. Then there are interceptions that are the cost of doing business for unselfish, competitive, stats-immune quarterbacks battling to make plays and lead comebacks until the bitter end. When a quarterback, especially one with a powerful, usually accurate arm like Rodgers, deliberately minimizes chances to deliver a big play for fear of an interception." Indeed, Rodgers had the lowest interception rate in the NFL last year, with a minuscule 0.8 percent of his passes going for picks. His career 1.3 percent interception rate is absurdly low. McGinn isn't the first Packers observer to hint that Rodgers' sometimes-conservative play hinders Green Bay's offerense in critical moments. Interceptions avoidance might not play well with fans and beat writers, but it wins MVP awards.

Mi přijde, že k tomuhle názoru se přiklání víc a víc lidí z té industry. Ono jedna věc je, že je tu Brees nebo Allen, kteří chcou být hrdinové, berou to na sebe až moc a potenciálně můžou posrat zápasy. Ale zas jich spoustu vyhrají a stačí, aby v PO to neposrali až moc, aby občas po posraní pomohla obrana, ale bude to prstren.

Pak tu je ale Aaron, kterej tak hrozně chce nedělat chyby a mít super čísla, že nedokáže zariskovat vůbec a hodit cokoliv odvážnýho, vzít to na sebe a udělat to velký rozhodnutí, kterým to může vyhrát. Bez sebevědomí a riskování se opravdu nic dokázat nedá, samozřejmě člověk se musí snažit to riziko snižovat, ale úplně se mu vyhnout, to nikdy úspěch nepřinese. Peyton, Brady, Mahomes, Burrow, Marino, Elway, Montana, Young, Staubach, Favre, všichni t QB prostě riskovali a dokázali to v klíčovej okamžik vzít na sebe, vystoupit a vymyslet něco, co vyhraje zápas.

Rodgers takový taky býval a v tý době vyhrál SB. Netuším, proč se to ztratilo, ale ten zápas s 49ers by nikdo z těch vyjmenovaných neprohrál a je to kvůli tomuto. Musí to v něm někdo probudit a fakt ho fackovat za každej moment, kdy nehodí potenciální TD kvůli tomu, že je tam 10 % riziko INTu. S jeho skillem to riziko INT bude vždycky menší než u ostatních, ale on hraje jak kdyby byl backup, co si nevěří

Reagovat
Chazy

* ale bude to jednou prsten

Reagovat
Trand

https://tinyurl.com/2p8w6fyy

Donald podepisoval v roce 2018, kdyby podepisoval dnes, tak má přes 30, šílený jak rychle ty platy rostou. A ten Hopkinsův plat teda taky vypadá hodně přestřelenej když na to teď koukám ( https://www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/deandre-hopkins-12307/ ).

Reagovat
Chazy

https://www.spotrac.com/nfl/rankings/average/wide-receiver/

Jako je to tak, ale brzo to dostanou další hráči

Reagovat
Trand

Tyreek dostane dost, ten má poslední rok smlouvy. Z těch top 7 se dá podle mě nějakým způsobem ospravedlnit jenom Hopkins (i když je to teda hodně přestřelený, ale do letoška ta produkce byla), Thomas, Tyreek a Julio, protože ten to podepsal před sezónou 2019. Allen a Cooper jsou kvalitní hráči, ale za ty prachy podle mě nestojej, no a Golladay ten je totálně mimo, když ve svojí nejlepší sezóně nachytal 1,190yds. Ale je to všechno důsledek toho, jak se ten cap posouvá nahoru no.

Reagovat
Chazy

Já chápu všechno až na Tima Patricka

Reagovat
Trand

No to taky nechápu ty Broncos, navíc letos prodloužili za velký prachy Suttona a mají ještě Jeudyho, kterýho asi budou taky někdy chtít podepsat, tak nevím jak to chějí udělat. I když Patricka můžou po letošku celkem bezbolestně cutnout, pokud by chtěli udělat místo pro Jeudyho.

Reagovat
Chazy

https://www.foxsports.com/stories/usfl/usfl-draft-every-pick-of-the-draft

To je strašný, ty jména to je možná i horší než XFL

Reagovat
Chazy

(myslím teď hráče, co tam chodí, ne názvy franchise)

Reagovat
Kowe

znám tam 4 hráče tam nejsou ani žádný vyhořelý hvězdičky mimo Lynche

Reagovat
Chazy

The Milwaukee Journal Sentinel's Tom Silverstein reports "there have been no discussions" between the Packers and Davante Adams in regards to a contract extension.

Jsem zvědavej, jestli bude ochotnej hráč na tagu

Reagovat
Dawon

Mi prijde ze pro ne Tag je ta nejhorsi varianta, protoze tam s tim cap hitem nehnes, coz oni prave dost akutne potrebujou.

Reagovat
Chazy

Pravda no, ale chce právě víc než má Hopkins

Reagovat
Dawon

neni to lehke tak ani tak no, do toho kokot Rodgers, co odmita oznamit svoje plany

Reagovat
Chazy

Aaron podle mě chce vědět, jestli mu zůstane Adams, no

Reagovat
Trand

ESPN is deep in negotiations with Fox Sports’ Troy Aikman to make him its lead analyst on “Monday Night Football,” The Post has learned.

Aikman’s deal is not completed yet, but there is an expectation that it will be finalized. Aikman has also been courted by Amazon.

The exact figures of Aikman’s deal are not yet fully finalized, but for him to leave Fox it is expected to be comparable to or exceed Tony Romo’s 10-year $180 million with CBS.

To jsou neskutečný prachy

Reagovat
Chazy

Amazon prý jde extrémně po McVayovi právě

Reagovat
Trand

Tak po něm by šel každej asi, to může být novej Romo klidně, navíc má tu skvělou paměť že si třeba pamatuje cally ze zápasů 6 let zpátky atd. A dobře komunikuje, to je taky základ pro práci v televizi. Ale ten už je víceméně potvrzenej, že se vrátí, teď se řeší jenom ten Donald. A u toho to je prý tak 50 na 50, údajně chce abychom podepsali Millera a asi i OBJ. On se vyjadřoval nějak v tom smyslu, že mu jde jen o další prsten, nic dalšího ho asi nezajímá.

Reagovat
Chazy

Podle mě je to jen normální projev člověka, co měl velkej sen, kterej se nedailo splnit a konečně ho dosáhl. Přijde ten pocit uspokojení a že není za čím se dál hnát.

Věřím tomu, že někdy v dubnu se probudí a ten konec ho ani nenapadne, ještě on má shot na nejlepšího def hráče historie. Ale teda podle mě nepodepíšete ani jednoho z nich

Reagovat
Trand

Snad jo, ale uvidíme, tohle říkal ještě tak týden po SB, tak byl možná ještě emočně nevyrovnanej no.

Já bych se na ten cap musel podívat, vím že to nevypadá moc dobře, ale restrukturalizací kontraktů můžeme uvolnit kolem 60 mega, navíc Whit na 90 % skončí, to by mělo být dalších 17 mega. Manévrovací prostor tam je, teď jen záleží jaký budou priority ve FA a který odcházející startery budeme chtít udržet. OBJ v podstatě nepotřebujeme, navíc jestli se vrátí někdy v říjnu/listopadu, tak by půlku sezóny nehrál. Rád bych ho viděl zpět, ale pokud budou ostatní zdraví, tak by to byl až zbytečný luxus. Miller by byl skvělej a bylo yb super, kdyby se podařilo ho udržet, ale uvidíme no. Odchází myslím 2 starting OL, tak minimálně jednoho budeme muset podepsat za nějaký rozumný kontrakt, podepíšeme Gaye a pak možná budeme chtít sehnat nový CB. Zbytek se dá víceméně nějak oželet, i když samozřejmě by bylo ideální podepsat ty míň známý hráče co do teď hráli na rookie smlouvách nebo za málo (Howard, Joseph-Day, Howell) za nějaké rozumné peníze, ale s tím moc nepočítám..

Reagovat
Chazy

NFL Network's Mike Giardi reports impending free agent CB J.C. Jackson wants to be paid like a top-five cornerback.

Potíž je v tom, že on není top 5 CB. Na druhý straně top 5 CB /= 5 nejdražších CB, protože nejdražší CB jsou ti, co mají nejnovější kontrakty, prostě chvíli byl nejdražší Byron Jones, chvíli Xavien Howard. Z tohodle pohledu by to asi dostat měl... ale teda upřímně si nepřeju, aby mu to Pats dali

Reagovat
Chazy

Former Rams and Jets RB Zac Stacy faces three misdemeanor domestic violence battery charges and two misdemeanor criminal mischief charges stemming from an August 2021 incident in Orange County, Fla.

Stacy, 30, was caught on camera brutally beating his ex-girlfriend back in November of last year and was charged with a pair of felonies. He's very clearly a habitual abuser and utterly disgraceful human. Kristin Evans, Stacy's victim, said, "He physically assaulted me several times because he wanted the money back he gave me for our rent. He punched my legs, slapped me, picked me up by my arms, and threw me into my window, which broke. I had glass in my feet that I removed myself." Stacy deserves every bit of punishment he receives in and out of prison.

Se mi líbí ta poslední věta. Kdyby to byl Derrick Henry, tak to nikdo neřekne a kdyby se z toho vyplatil, tak bude hrát dál

Reagovat
Trand

Já viděl to video někdy v září už nebo kdy se to zveřejnilo a bylo to fakt hrozný, to byl level Ray Rice, tam by to možná nešlo nijak omluvit ani kdyby byl hvězda ligy.. Ale jinak souhlasím no, hvězdy mají special treatment.

Reagovat
Chazy

ESPN's Dianna Russini reports that Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon.

Russini reports that multiple teams have trade offers on the table for Rodgers, but those are on hold until and unless the Packers allow a trade. Green Bay had been scrambling to clear cap space--totaling $14 million over the last two days--as they work toward offering Rodgers a deal that would make him the NFL's highest-paid quarterback. It's possible that Rodgers is simply done playing for the Packers, however. The quarterback will be highly paid wherever he plays in 2022, so it is ultimately up to Rodgers to decide whether or not he wants to return to Green Bay. All Packers skill players would take a major hit if Rodgers is traded.

Reagovat
Chazy

ProFootballTalk's Mike Florio reports that multiple teams are willing to trade for DeShaun Watson with civil cases still pending.

Watson faced both criminal and civil complaints. Watson's lawyer said in court that he expects the grand jury to make a decision on any criminal charges by April 1. The level of those charges (felony or misdemeanor) should also be known at that time. Watson also faces civil cases from 22 women. There is no clear timeline on when those charges will be resolved. However, Florio reports that multiple teams are willing to trade for Watson with civil cases still pending. Meaning, if Watson's criminal cases are resolved by early April, his trade market could heat up, even while 22 civil complaints remain unresolved. The Texans are reportedly still looking for five to seven assets for Watson, including three first-round picks.

Reagovat
Trand

Tomu fakt nevěřím, že by za něj někdo dal 3 první kola i s těma obviněníma. To mi přijde jako šílenost.

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter suggested the 49ers might keep Jimmy Garoppolo this offseason.

Reagovat
kubys

Prosím ať to jsou 49ers a Aaron se neukáže jako spasitel, to by mu jeblo totálně...a z důchodu by přišel Tom

Ale je to fakt škoda no, jen jeden prsten, za poslední 3 sezóny jsme 1 měli dát :(

Reagovat
kubys

Každopádně jsem rád hoši, že tu mezi vana jsem, ve středu jsem měl letět do Oděsy a dostal jsem rozum, vyjebal se na to...doteď bych byl asi v Rumunsku minimálně

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

to sou taky napady ale super, ze si v pohode

Reagovat
kubys

Tak to už bylo delší dobu v plánu, měl jsem jet na narozky od kámošky, to nemělo být žádné dobrodružství, jezdím tam běžně.

Reagovat
Kowe

Tak snad budes brzo moct jet znovu.

Reagovat
kubys

A jinak vím, že to lidi nezajímá, ale Poláci čekají na hranicích jen na pokyn, nikdy jsem neviděl asi tak odhodlanou armádu jít pomoct někomu přes křivdy v historii.

Reagovat
Kowe

Tomu neverim, ze by se to fakt stalo.

Reagovat
mithro

tak podla reportov v tom nemecku maju mat Bucs domaci zapas. nemohol to Tomas este rok vydrzat?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

@MySportsUpdate

Just announced: The #Packers, #Saints and #Jaguars will be going to London next season. The #Bucs are going to Germany. The #Cardinals will be going to Mexico.

All those teams will be the "home" teams.

Tak co, kdo je natěšenej na Gabberta v Mnichově?

Reagovat
mithro

ak bude po vsetko, s radostou pojdem aj na Gabberta

Reagovat
Chazy
Reagovat
miky10

Produkt Pittse

Reagovat
Chazy

Jako chytil mu 12 TD z 43 no ale jen 770 YDS z 4300

Reagovat
Trand

Ok, tak kdo je natěšenej na Traska v Mnichově? Kromě tebe samozřejmě

Reagovat
Chazy

to neříkám. Ale QB Bucs bude někdo úplně novej a nebo Trask. Prý hodně usilují o Wilsona. Ale Gabbert to nebude, oni furt mají tým na playoff a boj o SB, a to bez ohledu na ztrátu Bradyho, takže budou zkoušet co se dá, aby získali novýho QB a nebo zkusí loňský druhý kolo

Reagovat
aither

Reagovat
formic81

tenhle tyden zacina combine.. utika to nejak rychle, akorat letos asi na to nebude nalada..

Reagovat
Trand

We have reached agreements on contract extensions with GM Steve Keim and Head Coach Kliff Kingsbury.

Each is now under contract with the team through the 2027 season.

Dobrá zpráva pro NFC West

Reagovat
Djibril6

Jaké může být rozpětí lístků do Mnichova? Koho byste si přáli aby byl soupeř Bucs?

Reagovat
Chazy

The Athletic's Matt Schneidman reports the "worst-kept secret" of the Combine is that Aaron Rodgers will remain with the Packers for 2022.

"Though the back-to-back MVP has yet to officially declare his intentions, it seems inevitable that he’ll be in a Packers uniform next season and beyond, however long that ends up being," is Schneidman's takeaway from the week in Indy. This, of course, is no longer breaking news, but it's good to have further confirmation of which way the wind is blowing. If you are basing Dynasty league decisions off Rodgers ending up in Green Bay or somewhere else, it is time to begin recalculating.

Reagovat
mithro

#Patriots are releasing LB Kyle Van Noy today, as @FieldYates tweeted. Clears $5 million off the books and allows Van Noy to find his next gig now.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Dobry tah, uz byl bohuzel uplne k nicemu...ale na tom LB to teda bude silenost, tam fakt musi prijit vysoky draft pick a musi to byt trefa

Reagovat
Zaschrona

NFL suspended Falcons WR Calvin Ridley for the 2022 season for betting on games.

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

to bolo tiez celkom prekvapko. a este parlay stavky

Reagovat
Dawon

One of his bets reportedly involved the Falcons, though the league's statement clarified that Ridley bet on games during a five-day period in November. This was after he had left the team to tend to his mental health. The memo also states that Ridley was not betting with any insider information. No players or staff members of the Falcons knew he was betting. These notes make it abundantly clear that Ridley was doing this on his own and the integrity of the game was not compromised. Ridley can appeal the suspension but the NFL takes gambling offenses extremely seriously. They will likely push to keep his indefinite punishment in place. After missing most of the 2021 season, this suspension puts Ridley's career up in the air. If he only misses the upcoming season, which is far from a given, he will be coming up on 29 years old the next time he can take the field. Shortly after the story broke, Ridley tweeted, "I bet 1500 total I don’t have a gambling problem."

Chapu ze se to nesmi, ale jestli teda opravdu sazel jen for fun bez nejakych inside informaci, tak je rocni ban teda brutalni, kdyz clovek pomysli za jake jine prohresky ti hraci obcas dostavaji par zapasu

Reagovat
Busby babes

me tenhle boj prijde desne pokryteckej. Chapu, ze nesmis sazet na svoje zapasy, ale na jine... maji v nFL nejaka omezeni na reklamy sazkovek? Treba Premier league a tak je v tomhle strasna. Pulka ligy ma na dresech sazkovky, ale hraci dostanou trest pokazdy kdyz si vsadi na francouzskou ligu...

Reagovat
Chazy

A nebude to o tom, že mají ty ligy smlouvy se sázkovkama, že hráči nesmí sázet? Protože mají třeba větší inside, než normální člověk a mají tím výhodu oproti bookmakerovi.

Třeba prostě má kámoše v nějakým týmu a ten mu řekne, že je ten tým úplně fyzicky out, že nejsou vůbec připravení na druhej den a on si vsadí. Já bych tohle čekal a kdybych tu sázkovku měl, asi bych si pojistil, že nikdo z té ligy nebude využívat svoje vědomosti na sázení.

Reagovat
Trand

NFL spolupracovala s těmi sázkovkami na vyšetřování :

From our breaking news coverage on @nflnetwork: The NFL made it clear they’d be able to work with their gambling partners to gather information on potential violations by players and team employees. That’s how Calvin Ridley was caught.

https://twitter.com/MikeGarafolo/status/1500944588214870026

Reagovat
Dawon

Jo, taky mi to prijde retardovane...kdyz jeste navic v NFL si k tomu prictes ten monstrozni fantasy business, coz je vlastne jen sazeni v jinem kabatu.

Ja jako chapu tu logiku za tim, je tam obava, ze ti hraci maji nejake tajne info zevnitr NFL...nejaky trest OK, ale celou sezonu za takovou picovinu? To je silenost...obzvlast kdyz za mlaceni bab/deti ti hraci dostanou treba 4 zapasy

A teda podle tech dostupnych informaci prosazel 1500 dolaru, to by snad taky melo nejakym zpusobem byt brano v potaz, ze nesel okradat sazkovky o miliony

Reagovat
Trand

By mě zajímalo jaký trest dostanou Dolphins, jestli se nějak prokáže, že majitel nutil Florese tankovat.

Reagovat
Chazy

Tak začalo se mluvit o tom, že bude muset Ross prodat Dolphins

Jen by bylo bizarní, že on by musel prodat Miami hned po tomto a Snyder nic

Reagovat
Trand

Toho Snydera nechápu, na něj je tolik špíny a pořád nic. Jako to je fakt objektivně odpornej člověk.

Reagovat
Dawon

Franchise tag tracker:

- The Cincinnati Bengals used their franchise tag on Jessie Bates. The tag for safeties is $12.911 million.

- The Cleveland Browns used their franchise tag on David Njoku. The tag for tight ends is $10.931 million.

- The Kansas City Chiefs used their franchise tag on Orlando Brown. The tag for offensive linemen is $16.662 million.

Njoku toho teda moc nechapu

Reagovat
Chazy

No a Cowboys prý chcou tagovat Schultze, Dolphins zas Gesickiho.

Já to chápu z toho titulu, že TE chodí z college víc a víc jako hybridní WR, co vůbec neumí hrát TE a naučit toho hráče hrát NFL TE zabere 4-5 let, tzn. celej ten rookie kontrakt. Pokud to není fakt speciální talent, pokud nebyl na college v pro offense a nebo pokud ho nechceš i ty utilizovat jako hybridního WR.

No a když už do toho jednou jdeš, dáš vysokej pick a najednou konečně z něj vychováš dobrýho TE, tak ho nechceš nechat odejít a projít si tím znovu.

Tím neříkám, že Njoku, Schulz nebo Gesicki jsou ty případy, ale pokud ten tým to tak cítí a nemá jiného adepta na tag, tak to chápu

Reagovat
Dawon

Tak já u Gesickiho třeba ten progres vidím a tag chápu, ale u Njokua ten příslib právě moc nevidím

Reagovat
Chazy

The NFL announced the salary cap for the 2022 season will be set at $208.2 million.

Potvrzené, fakt šílená částka. https://www.spotrac.com/nfl/cba/

Reagovat
Chazy

Pro Football Network's Oliver Hodgkinson said Liberty QB Malik Willis "wowed" teams with his workout at the NFL Combine.

The speedy Willis did not run the 40-yard dash but impressed during throwing drills at the Combine. "His arm talent was on full display, drawing cheers from the assembled crowd and excitement from the commentary box," Hodgkinson said. "Following his stellar performance at the Senior Bowl, Willis continues to ace the process as one of the winners of the NFL Combine." Hodgkinson added Willis "impressed everyone he spoke with" during the Combine. Yahoo's Eric Edholm said about Willis: "We suspect that if any team is considering a Trey Lance-ish trade up, this is the player for whom they'd be doing it. Willis isn't without his flaws, but it's hard not to get excited about the easy pop and velocity in his throws." Last week, ESPN's Todd McShay said Willis is "more athletic, a more dynamic athlete and he definitely has a stronger arm" than Jalen Hurts, a mouth-watering prospect for QB-needy teams with top-10 picks in the 2022 draft. Depending on his landing spot, Willis has a chance to be a Week 1 starter in 2022.

Těším se na něj, je to Lamar pro chudý, tak jako Lance a Love. Ale hroznej sympoš

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports Bill Belichick could be the Patriots' offensive play caller in 2022.

Reagovat
Chazy

Prdel bude, až se ukáže, že je lepší OC než Josh a nebo naopak to bude úplně stejná hra jako pod Joshem, takže Belichick by byl ten, kdo mohl za to zoufalý nevyužívání Bradyho na dlouhý pasy

Reagovat
Chazy

The Athletic's Jourdan Rodrigue reports Matthew Stafford could get as much as $45 million per year in new contract with the Rams.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Rams could restructure Aaron Donald's contract to give him "a big raise" in 2022.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Packers have begun extension talks with contract-year CB Jaire Alexander.

NFL Network's Ian Rapoport reports impending free agent S Tyrann Mathieu is expected to test the open market.

The Athletic's Vic Tafur reports extension talks between the Raiders and contract-year DE Maxx Crosby "have begun and are going well."

9News Denver's Mike Klis reports Aaron Rodgers will make a decision on whether he'll return to the Packers before Tuesday's franchise tag deadline.

Yahoo Sports' Charles Robinson reports “there hasn’t been any interest” in trading for Amari Cooper.

Reagovat
Trand

A Von Miller vypadá že půjde zpátky do Denveru, alespoň podle toho co dává na instagram.

Reagovat
Chazy

Já nevím, jak to brát vázně, no, tak jsem to nepřidal. Ale jo, asi Denver fakt miluje

Reagovat
Trand

Já taky ne, poslední dny dění okolo fotbalu skoro nesleduju, jen jsem to zahlídl na twitteru a taky nevím jak moc je to vážný, možná ho jenom baví mást všechny okolo. Jinak pro Broncos by to byl super trade, poslat pryč skvělýho hráče v odepsaný sezóně, dostat za něj 2. a 3. kolo a pak ho získat zase zpátky.

Reagovat
miky10

The #Packers and MVP QB Aaron Rodgers have agreed to terms on a 4-year, $200M deal that makes him the highest paid player in NFL history, sources say. He gets a whopping $153M guaranteed and his cap number goes down. A monstrous commitment by GB for years to come.

Reagovat
Chazy

Tje fakt absurdní, v sezoně mu bude 39, takže většinu kontraktu odehraje v 40+ letech a v tom věku zatím doopravdy uspěli jen dva QB v celý NFL historii. Brees ve 38 taky ještě vypadal dobře, Peyton taky, je to risk jak prase.

A jo, letos jim to sundá cap number jeho, ale do dalších rok jim ho to šíleně zvětší a kvůli garancím z toho není cesty zpět. Udrží Adamse, ale celková kvalita jim po 2022 rapidně půjde dolů a do toho prostě jsou PO tragédi. V téhle fázi kariéry prostě ani Brady u Patriots neměl moc peněz a ty garance měl pochybný, protože jsme si nebyli jistí, u Bucs pak hrál za 25 mega na rok a hrál líp jak Aaron.

Podle mě to znamená dvě věci. Zaprvý to, že Love je fakt hrozná sračka a střelí ho za 5. kolo, protože kdyby měl nějakej větší talent a mohl být franchise QB, tak tohle podle mě nikdy neudělají.

Zadruhý se ukazuje, že kontrakt Mahomese je nejlepší v historii USA sportu, protože už teď má starší a horší QB o 5 mega ročně víc jak on, tím se zas posune trh a brzo bude mít spousta dalších QB lepší kontrakt jak on. Nakonec bude Mahomes naprosto levnej pro Chiefs, kor s vlivem inflace a každoročním růstem capu. Ten desetiletej kontrakt prostě vyhráli Chiefs na plný čáře.

Na Packers jsem zvědavej... letos jsem jim věřil na prsten asi jako jsem nikomu nevěřil od Seahawks 2013, neviděl jsem moc dominantnějších týmů a nebylo z toho nic. Příští rok můžou být v ZČ jedině horší a pak to musí převést v prsten.

Reagovat
Dawon

Je to silenost...na druhou stranu jestli je Love sracka, tak jim asi nic moc jineho nezbyvalo no, dost blba situace

Reagovat
formic81

lol.. o contendera min aspon

Reagovat
mithro

looking forward to Rodgers’ IG post thanking the Broncos for being such active participants in a leverage play

Reagovat
Chazy

Aaron Rodgers tweeted, "I will be playing with the Packers next year, however, reports about me signing a contract are inaccurate."

Reagovat
kubys

Russell Wilson k Broncos

Reagovat
Chazy

Prý hodnotou jeden z největších tradu historie nfl. Čekám tak tři první kola, suttona a locka

Reagovat
mithro

tak aspon maju jeho, ked ich karen len zneuzil na vyjednavanie

Reagovat
formic81

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

The full package for Seattle, which also sent a fourth-round pick Denver's way: two first-rounders, two second-rounders, a fifth-rounder, quarterback Drew Lock, defensive tackle Shelby Harris and tight end Noah Fant, per NFL Network Insider Ian Rapoport.

Reagovat
Dawon

Mi teda nakonec neprijde jako takova palka. Lock je bezcenny, Harris potencialne byvala hvezda na ustupu, Fant ma dejme tomu potencial ale zatim nevypada, ze by z neho mela byt superstar.

Pro Broncos naprosto paradni obchod. Neprisli o zadneho klicoveho hrace a asi by jim nic nemelo branit v tomu, aby se nestali contender okamzite. Jeste kdyby se jim povedlo podepsat zpatky Millera - coz verim ze pro nej diky tomuhle bude zase silene lakave.

A teda ta divize bude naprosto brutalni, chudak McDaniels

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Achjo. Fakt jsem veril, ze to budem chtit postavit kolem Russella a bez Carrolla.

Reagovat
Jerichoo

Hrozna skoda, ani neviem ci im budem moct dalej fandit

Reagovat
Maresma

Videls ten trade? To je naprosta katastrofa, jeste kdyz si to srovnam s tim, co sme dali za Adamse

Reagovat
formic81

mne to prijde teda jako dobrej haul.. Lock bridge QB, letos budete hrozny, ale da se to behem dvou offseason upne otocit a ta dalsi QB class by mela bejt o dost lepsi a budete v pozici, ze si pro nekoho kdo vas bude bavit i tradnete.

podle me zrovna z tohohle jste vykresali hodne.

Reagovat
Chazy

Já teda nesouhlasím, podle mě příšernej trade. Ve finále jsou to jen dvě první kola, Lock nemá hodnotu, ti ostatní hráči mají průměrnou hodnotu a i ty picky budou otřesný, když tam bude Wilson.

Fakt jsem čekal, že QB kvality Wilsona stojí minimálně ty 3 první kola a jednu hvězdu. To letošní první kolo je 9. pick, ale příští pravděpodobně bude 22+, takže to už bude na hranici prvního a druhýho.

Jediná naděje je, že budou tak špatní, že se tím vytankují pro novýho QB, jenže to máš tak 50 % naději na franchise QB a 5 % na dalšího Wilsona. Do toho Carroll, kterej QB sotva rozvine s tím, jaký má kouče kolem sebe a jakej trotl je. A mně teda v tuhle chvíli přijde, že i QB class 2023 je dost o ničem, i když změnit se to může

Reagovat
formic81

jakej je rozdil mezi trema prvnima versus 2 prvni, 2 druhy, fajn TE a nadprumernej DE.. pokud vim tak Harris mel skvely cisla od PFF..

jinak to ze tam zustalo duo Carroll a Schneider je vec druha

Reagovat
Chazy

Je to lepší kapitál na trade, když jdeš po QB, no letošní druhý kolo tradovat pro QB asi nebudou, tam není za koho a příští rok už to bude skoro třetí kolo.

Reagovat
Chazy

Jenže oni stejně vezmou příští rok v prvním kole DT nebo RB, tak je to jedno

Reagovat
Jerichoo

Totálna katastrofa. Tam mało ísť niečo také čo píše Chazy nižšie. Zároveň by ma zaujímalo čo tým hawks sledujú lebo nahradiť QB ako Wilson je zložitejšie ako nahradiť trénera ako Carroll. Fakt ma zaujíma ich aktuálny plán

Reagovat
Chazy

Podle mě najít top HC je podobně náročný jako najít top QB, takže kdyby Carroll top HC byl, sám bych poslal Wilsona. A vaše vedení holt asi vidí Carrolla jako top, no.

Další věc je, že Wilson za vás prostě hrát nechce už, nepodepsal by s váma. Lepší než ho ztratit zdarma a nebo ho mít demotivovanýho

Reagovat
Sali5

Snad bude aspoň tohle stačit na 3. místo v AFC West

Reagovat
Chazy

Seahawks released MLB Bobby Wagner

Jsem zvědavej, kam půjde. Snad teda vybere něco, kde mu bude možný fandit Každopádně 8 all pro, fakt neuvěřitelná kariéra, půjde do HoF tak po 5 minutách, co ho budou diskutovat

Reagovat
kubys

Jako jo, taky předpokládám, že to bude 1st ballot, ale takový Zach Thomas to má až na ten SB podobně a furt tam není.

Reagovat
Dawon

toho sem teda vubec neznal, ale hodne huste ze neni furt v HoF, jak koukam na ty jeho cisla na to ze je eligible snad od roku 2014 jestli koukam spravne.

Reagovat
Chazy

Wtf, neměl nějaký problémy s dopingem nebo s drogama, cokoliv?

Reagovat
Chazy

Jako tje fakt neuvěřitelný, pak hráči jako Ben a Eli se tam dostanou napoprvý

Reagovat
kubys

Právěže nevím o ničem, přijde mi, že je finalista každý rok, ale zatím nic. Tak možná příště.

Reagovat
Chazy

Titans re-signed OLB Harold Landry to a five-year, $87.5 million contract.

Chargers re-signed Mike Williams to a three-year, $60 million contract.

Oba super hráči, kontrakty zasloužený, ale teda ty prachy ukazují, že se nám to zas celý posouvá. Williams 5. nejlíp placený WR, Landry 6. OLB

Reagovat
Trand

No Mike Williams nevím, to zas taková hvězda není, dvakrát se sotva vyškrábal na 1000 yardů.

Reagovat
Dawon

Jemu bych takovou palku teda taky spise nedaval

Reagovat
formic81

ja mu naopak verim, ze bude jenom lepsi.

Reagovat
Trand

Tak je to dobrý hráč na hluboké přihrávky a 50/50 míče a do redzóny, ale nějak extra rychlý není a jeho maximum je 76 catchů v sezóně, předtím 11, 43, 49, 48. Není to samozřejmě žádný tragéd, ale takový peníze bych mu prostě nedal. Teď je mu 27, takže by měl být asi v nejlepší formě, tak se dá očekávat, že bude asi hrát celkem dobře, navíc ma QB, ale že by se nějak extra zlepšil po pěti letech, tomu taky nevěřím.

Reagovat
Chazy

No, Hill teď měl podepsat taky kolem 20 mega na rok, ale po tomhle se asi vzpamatuje a nepůjde pod 26. A když budou top WR dostávat něco mezi 25 a 30, tak bude 20 za Williamse ok. Ukážou to další kontrakty, tohle zas trochu resetuje ten trh

Reagovat
Dawon

Tak tj otazka jestli se to stane no...pokud Hill mel podepsat za 21/rok a oni s Williamsem vyjednali 20/rok, tak mi to neprijde jako moc dobry deal

Reagovat
Chazy

NFL reporter Jordan Schultz reports the Bengals, Chargers, 49ers, and Dolphins all have "legitimate interest" in free agent CB J.C. Jackson.

Yahoo! Sports' Charles Robinson reports there is a "strong belief" among teams involved in the quarterback market that impending free agent Mitchell Trubisky will end up signing with the Giants.

Saints did not assign the franchise tag to LT Terron Armstead.

Seahawks did not assign the franchise tag to FS Quandre Diggs.

Bucs assigned the franchise tag to WR Chris Godwin.

Pewter Report reports the Bucs are expected to let impending free agent CB Carlton Davis hit the open market.

Packers assigned the franchise tag to WR Davante Adams.

Reagovat
mithro

Wentz new Commander

Reagovat
mithro

Washington is paying the full $28 million due to Carson Wentz this year, which includes a $5 million roster bonus due next week.

Reagovat
Chazy

Tje za starting qb zadarmo. I on by z fa stal víc peněz

Reagovat
Dawon

Tak to si teda moc nemyslím po tom posledním roce respektive po posledních x letech jeho kariéry

Reagovat
kubys

Já si hlavně nejsem úplně jistý, jestli to je fakt takový upgrade oproti Heineckemu.

Reagovat
Chazy

Oproti němu je upgrade i ten Fitzpatrik Heinecke je fakt totální backup, ten nemůže být ani bridge QB. Wentz byl aspoň chvíli skvělý a i letos měl nějaké dobré hody

Reagovat
kubys

Já neříkám, že Wentz není lepší, ale...jako co si od toho Skins slibujou, takhle se zbavili draft kapitálu a přidá jim to kolik? 1 možná 2 vítězství, než kdyby měli Heineckeho? Samozřejmě za předpokladu, že Carson vydrží zdravý, to se taky musí hodit do mixu.

Reagovat
Dawon

Reagovat
kubys

*Commanders

Síla zvyku.

Reagovat
Busby babes

Commies.

Reagovat
Trand

Tak ztratili dvě 3. kola (jedno se změní na druhé, pokud odehraje víc než 70 % snapů), to není zas tak hrozný. A já teda ve Wentzovi oproti Heineckemu vidím značný upgrade, on mi vloni nepřišel tak tragickej až na ten konec sezóny. Ale možná to bylo tím že hrál v Reichově systému a u Commanders bude špatnej, uvidíme. Ale za mě dost v pohodě trade pro Washington, dvě třetí kola nejsou skoro nic za upgrade na QB.

Reagovat
Dawon

Jako to je jeden pohled na vec...druhy pohled na vec je ten, ze je to QB, ktery behem 3 let bude hrat za 3 ruzne tymy a evidentne se ho vsude kde byl, chteli zbavit

Jakoze ja si nemyslim, ze je dost dobry, aby jim v uplne stejne situaci jako byla letos pomohl do PO...a to se pak teda nabizi otazka, k cemu to pak ma byt?

Reagovat
Trand

Jo to souhlasím, že letos by je do PO nedostal. Ale pokud dokážou spravit obranu, tak o playoff můžou hrát, obzvlášť u nich v divizi, kde taková konkurence není. A Ron to bude mít asi za chvíli taky dost na hraně s prací, tak možná zkouší co může? On by si asi úplně nemohl dovolit další špatnou sezónu a Wentz je podle mě oproti Fitzovi i Heineckemu lepší hráč a dává Commanders větší šance na vítězství (i když to není game changer).

Reagovat
Dawon

Jako upgrade to je, ale jestli takovy, aby je to nejak citelne posunulo, to uz moc nevim...Kdyz k tomu navic clovek pricte to, ze je to podle vseho naprosty kokot a muze se kazdou chvili zdravotne rozbit

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/top-101-nfl-free-agents-of-2022-who-are-the-best-nfl-players-available

Ten Armstead v FA je fakt neuvěřitelnej úkaz, prostě tohle si Saints posrali

Reagovat
Dawon

Otazka jak je na tom zdravotne a jestli treba saints nevi neco, co ostatni ne...je mu skoro 31 a 0x v kariere odehral plnou sezonu asi bych byl taky trochu nervozni z nej udelat nejlepe placeneho tackla v lize a postavit na nem svoji OL, coz se velmi pravdepodobne stane

bude dost na hovno, jestli ho Bengals podepisou jako spasitele a on bude pul sezony mimo s platem 20/rok

Ackoliv sou Saints v naprostem capovem pekle, tak ve finale verim, ze misto na toho jednoho hrace jde vzdycky nejak udelat, kdyz opravdu chces - staci se podivat na Packers a Adamse (ti sou na tom aktualne pred zapocitanim Rodgersova noveho cap hitu jeste hur nez Saints dle spotracu)

Reagovat
Chazy

Jo, tohle já chápu, chce to mít za něj nějakýho solidního backupa. Ale když ti dá těch 14 zápasů v sezoně na top levelu a z toho 4 budou v playoff, tak to za to stojí

Reagovat
Chazy

Jsem si to prošel celé a nějací hráči jsou fakt neuvěřitelní

Calais Campbell 36 let a pořád defacto top hráč na svý poziic

Duane Brown ve 37 letech dál asi bude mít šanci startovat jako LT

Randy Gregory z takovýho feťáka, že se neměl být schopný vrátit do normálního života, nakoenc top 20 FA

Juju Smith teprve 25 let

Haden ve 33 asi bude dál startovat na CB za slušný prachy

Reagovat
Dawon

Ten Juju je hodne zajimavy...bych ho mozna i zkusil k Pats, tipuju ze by mohl byt dost levny a treba se v nem ten talent jeste zase probudi.

Reagovat
formic81

celkove mi ta FA prijde velmi kvalitni..

Reagovat
formic81

Jimmy G pry udajne zamitl Washington a souhlasil si by s tradem do Saits, Steelers nebo Colts. Udajne maji byt ve hre jeste Panthers.

Jsem zvedavej, nejvice se zminuje to druhy kolo, ale jako Commies dali relativne hodne za Wentze, tak si myslim ze i ten late 1st neni uplna magorina.

Reagovat
Busby babes

a to se tu mluvilo o tom, jak o nej nebude zajem.

Reagovat
Dawon

nemyslim si, ze by kdokoliv rikal, ze o Jimmyho nebude zajem Ale je zajem a zajem...je rozdil chtit ho za 3. a 1. kolo

Jinak teda ja z zadnych verohodnych zdroju necetl, ze by Jimmy neco odmital nebo ze by se o nej pralo x tymu, tak je otazka, odkud tohle info formic cerpa V podstate je to takova novinarina stylu "vim ktere tymy potrebuji QB, vim ze Jimmy je naprodej - tak to dam dohromady a budu reportovat, ze je tam zajem"

Ve finale to muze byt jen snaha Niners/jeho agenta zvednout mu cenu, jestli tyhle veci vypousti do eteru, to se dela celkem bezne

Reagovat
Chazy

Prý Jimmy odmítl Commies

Reagovat
formic81

mam veskery informace z ninersnation nebo od twitter insiders, co reportuji 49ers..

absolutne nevim jak moc to je legit, ale proste jsem prinesl informace ktery jsou k dispozici. Chapu, ze je cool delat z Jimmyho dementa, ale za me je to furt QB co do ty ligy patri.

Reagovat
Dawon

Nevím teda kde dělám z Jinýho dementa a nebo ho vyhazuju z ligy, neber si to tak osobně prosimtě je to ok QB, ale myim že k SB nikoho neposune a za mě prostě nemá smysl za takového QB posílat nějaké velké picky, nic víc neříkám.

Reagovat
Chazy

Ale tak to všichni víme, že zájem bude. Otázka je, jestli ho někdo vidí jako franchise QB (1. kolo), jako QB na krátkodobej boj o prsten (2. kolo) a nebo jako bridge QB (3.-.4.) kolo.

To první je podle mě naprosto vyloučený, protože on franchise QB není a to druhý je za mě dost pochybný, ale asi reálný. Někdo tu chybu prostě udělá, že ho vezme a řekne si, že s top obranou a týmem kolem sebe, ten prsten vyhraje.

Ale taky je možný, že to prostě bude trade, kde podle jeho výkonů a odehraných snapů se z toho první kolo stát může v průběhu roku

Reagovat
formic81

Ja to late 1st tenkrat psal ciste jenom kvuli tomu, ze obcas je NFL divna. Viz trade Wentze do Commies. Kdybych byl GM tak bych prvni taky neposlal.

Navic Niners jsou jeste v nevyhode, kvuli tomu ze jsme over the cap a potrebujem se ho pred FA zbavit, abysme meli love na top CB ci jakoukoliv jinou posilu, ikdyz picku mame relativne dost.

Udajne jsou nejbliz Colts a to hlavne kvuli trase Lynch - Ballard, kteri spolecne maji dobry vztah. Dokonce jsem videl i rumours ohledne navratu Bucknera, ale jsou to rumours.

Neverim, ze by po nem sli Steelers. Myslim ze vzhledem k nabity AFC jsou bez sance a pujdou pro QB az dalsi draft.

Panthers nebo Saints tezko rict. Rhule bude bojovat o preziti, mozna by ho mohl zkusit k Darnoldovi a at lepsi vyhraje v campu. Allen bude take bojovat, aby nebyl jenom nahrada na jednu sezonu a uprimne bych si ho tam dokazal predstavvit. Jenom nevim jak by to zvladl salary cap NO.

Reagovat
Trand

Já souhlasím s tím co píše Chazy, viděl bych ho plus mínus jako Goffa. V dobrém systému a týmu může chvíli i vynikat, ale málokdy ti zápas sám vyhraje, potřebuje aby vše kolem něj fungovalo, koneckonců oba se do SB dostali. Klidně jsem asi ochotnej akceptovat že Jimmy je o trochu lepší než Goff, ale kdyby ho vzal nějaký špatný tým, tak by to vypadalo plus mínus stejně jako Lions letos.

Reagovat
Dawon

On ho nekdo urcite koupi, dost mozna ho i nekdo preplati, ale budu si o tom myslet to same jako o tom tradu Wentze...je to polovicate reseni, ktere je ve finale k nicemu a jen se na tom spali draft picky a penize

Jak pise Chazy vyse, tak u toho Jimmyho by urcite podobne jako u Wentze davalo velky smysl tam mit nejake podminky na odehrane zapasy + treba i vykonnost

Reagovat
formic81

ja si myslim, ze Jimmy v dalsim pusobisti ukaze ze je daleko lepsi nez Goff. Uprimne to srovnani me totalne pije krev

Reagovat
Chazy

Já si třeba myslím, že je lepší goff

Reagovat
formic81

ja nevim jak tohle porovnat, jenom Goffa nemam rad. Vypada jak totalni dummy.

Reagovat
Trand

Tak pokud hodnotííš QB podle vzhledu tak 1. kolo za Jimmyho chápu. Btw nevolal jsi tady v sezóně po posazeni Jimmyho na úkor Lance?

Reagovat
formic81

jasne ze volal, kdyz tradujes pro QB tak vysoko, tak ho chces videt hrat co nejdriv.. ale clovek pak nemysli objektivne no

Reagovat
Chazy

Lions released DE Trey Flowers.

One of the big splashes of the 2019 free agent class when the Lions were busy trying to become the Patriots, Flowers is getting the heave ho three seasons into a "five-year" deal.

Commanders released S Landon Collins.

Washington signed Collins to a six-year $84 million deal in 2019.

Jenom takový každoroční připomenutí, že výše kontraktů = garantovaný peníze a délka kontraktů = roky, kde jsou garantovaný peníze.

Reagovat
Chazy

Titans released LG Rodger Saffold.

CBS Sports' Jason La Canfora reports the Ravens are attempting to trade Miles Boykin.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Cowboys are engaged in "active trade talks" with regards to RT La'el Collins.

The Athletic's Jourdan Rodrigue reports the Rams are confident that their $14-16 million contract offer will convince Von Miller to re-sign.

Ravens released CB Tavon Young.

The Athletic's Greg Auman believes that impending free agents Leonard Fournette and Ronald Jones are both likely to depart Tampa Bay.

Panthers re-signed K Zane Gonzalez to a two-year, $4.5 million contract.

Ten La'el, tje něco jako Orlando Brown loni. Kdo má cap space a potřebuje top tackla, tak klidně za něj dát první kolo, pokud není top 5. Lepšího hráče prostě draftem jen tak sehnat nejde

Reagovat
Chazy

Alejandro Villanueva announced his retirement from the NFL after seven seasons.

Vím, že asi ne moc výrazná postava pro random fanouška, ale pro mě fakt úžasná kariéra. Zaprvý u Steelers byl dva nebo tři roky vážně skoro top LT, hrál neskutečně, ale hlavně on vystudoval Army, šel UDFA v 2010, odkroutil si nějaký ty roky v armádě, pak se přes hromadu workoutů dostal do NFL k Eagles na minimální mzdu jako body do preseason, v preseason zápasse hrál proti Steelers, zaujal Tomlina, ten si ho pak vzal, udělal z něj tackla a nakonec si Villanueva vydělal $33,460,910. Přitom jeho první kontrakt byl za 100.000 na rok a celkově kvůli té Army odehrál jen 7 let s tím, že začal hrát ve 26 NFL.

https://en.wikipedia.org/wiki/Alejandro_Villanueva_(American_football)#Tryouts

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

Bosa a Mack

solid

Reagovat
Chazy

Chargers acquired OLB Khalil Mack from the Bears in exchange for 2022 second-round pick and 2023 sixth-round pick.

Docela dost za hráče, kterýmu je 31

Reagovat
formic81

2 top sezony tam da urcite.. z pohledu fanouska Chargers super deal si myslim.. celkove jim toho na papire moc nechybi.

asi se da urcite investovat do o-line, ale jinak ta defka moc der nema, mozna jeste cornera.

Reagovat
Trand

Jako produkce v Chicagu už moc nebyla, ale druhý kolo za Macka mi přijde naopak jako dost dobrej deal. Však jaká je šance, že v druhým a šestým kole draftuješ někoho podobně dobrýho.

Reagovat
formic81

tak Watson zahadne zprosten viny..

no bojim se ze prijdou Seahawks..

Reagovat
Chazy

Já bych si ho přál ke Colts, aby měl Reich zas kvalitního QB.

Jinak ale mě to celý trápí s tím Watsonem, buď je prostě hrozně poškozenej on a nebo ty ženy, ale nikdy se to nedořeší. To obvinění bylo z věcí, co jsou skoro nemožný dokázat, kor proti kvalitnímu právníkovi. Ale zas kdyby to byl konstrukt, tak je oběť Watson. Hrozně vymrdanej případ od začátku

Reagovat
Dawon

No ono se to částečně dořeši, grand jury rozhodla že nebude trestně stíhán, ale ty civil suity zůstávají.

Reagovat
Chazy

Browns acquired WR Amari Cooper from the Cowboys in exchange for a 2022 fifth-round pick.

ESPN's Adam Schefter reports the Browns have given Jarvis Landry permission to seek a trade.

NFL Network's Tom Pelissero believes "it wouldn't be a shock" to see free agent Christian Kirk get $15 million or more per year.

NFL Network’s Tom Pelissero reports free agent WR Marquez Valdes-Scantling is expected to sign for over $10 million per year.

Pustit Beckhama s Landrym a vzít Amariho... velmi úsměvný. Ale že NFL už dává hráčům jako Kirk 15 mega a hráčům jako MVS 10, tje fakt neskutečné

Reagovat
Zaschrona

Půjdou teď Browns po Watsonovi?

Reagovat
Zaschrona

The Cleveland Browns have sufficient interest in Texans quarterback Deshaun Watson to take a meeting with him. Per multiple reports, the Browns will sit down with Watson on Tuesday in Houston.

ano

Reagovat
Kowe

sileny ze tskovej wr jako amari stoji 5 kolo. Bych se posral blhem mit nekoho jako je on u Pats. Skoda ze nas cap je to, co je.

Reagovat
Sali5

Brady

Reagovat
Chazy

Favre měl asi dva retirementy, než doopravdy skončil, tak se asi Brady chce vyrovnat i v tomto

Já věděl, že ho ty děti a Gisele budou srát

Reagovat
Sali5

Ho beztak překecal včera Ronaldo na Old Trafford

Reagovat
C0br

podle mě víc on sere je

Reagovat
mithro

mami, kedy uz pojde otec spat do prace??

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

To je bůh Hlavně že ten míč kterým hodil poslední TD se vydražil za 500,000 USD

Reagovat
aither

to nechceš

Reagovat
kubys

No to bych se regulérně nasral a požadoval anulaci dražby, protože ten míč je najednou v podstatě "bezcenný".

Reagovat
Chazy

Ale teda... přece snad nebude hrát za Bucs v té sestavě, co mají. Ať jde na rok k 49ers, ke Colts, Steelers, Dolphins

Reagovat
Trand

No v tom příspěvku doslova psal "I"m coming back to Tampa", takže bych moc nepočítal s tím, že půjde někam jinam. Navíc Arians už se někdy po sezóně vyjadřoval že ho v žádném případě nikam nevytradujou, kdyby se vrátil.

Reagovat
Jerichoo

To je kral

Reagovat
niflheim

Ach jo

Reagovat
Dawon

Eh...wtf Jakoze takhle rychle sem to teda fakt necekal

Reagovat
Trand

Cristiano ho přemluvil. A pak že je CR7 u vás zbytečnej.

Reagovat
mithro

jeden zapas na Old Trafford, pokec s Fergusonom a bum

Reagovat
Chazy

Bucs re-signed C Ryan Jensen to a three-year, $39 million contract.

Reagovat
mithro

som zvedavy, ci si ten retirement rozmysli aj Marpet. este sezonu s Bradym by snad vydrzal ale neviem, ake mal on dovody.

Reagovat
Dawon

by dost davalo smysl

Reagovat
Busby babes

pet minut s Ronaldem a hned je vsechno jinak.

Reagovat
mithro

ale teraz tie listky do Mnichova asi poriadne nepojdu zohnat

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

#Packers star WR Davante Adams has informed the team he won’t play on the franchise tag, and the sides remain far apart on a long-term deal, per sources. It’s all coming to a head. Something has to give.

Tohle teda bude taky jeste zajimave + teda v souctu s tim, ze Rodgers tvrdi, ze ten reportovany kontrakt rozhodne nepodepsal

Reagovat
Chazy

A když odchází určitě MVS, protože Packers mají rozum a nedají mu to, co mu dá FA trh

Reagovat
Chazy

https://www.49erswebzone.com/articles/156749-whats-holdup-trading-jimmy-garoppolo-49ers-insider-theory/

Tohle by teoreticky vážně mohlo Jimmymu snížit cenu, zatím 49ers moc kroků v tomto směru nepodnikli a prostě bez toho, že se ho zbaví, si budou muset měnit kontrakty, restrukturalizovat a nebudou mít za co utrácet v FA. Když ho střelí za 3. kolo, tak hned můžou podepisovat

Reagovat
Dawon

Tj docela zajimavy point, na tom urcite neco bude...ty prachy aby se vesli pod cap by urcite nejak nasli, ale precejen dneska vicemene zacina FA a mit nebo nemit 25 mega je pomerne dost velky rozdil.

Jinak teda jeste jedna dulezita vec:

Garoppolo will undergo surgery on his throwing shoulder in the coming days. That could impact his trade value—or, at the very least, the timing of a deal. With an estimated 16-week recovery time, quarterback-needy teams might be hesitant to trade for a signal-caller who they won't see throw until late June or early July.

Mam pocit ze o tomhle se skoro nemluvi, pritom me by to jako potencialniho kupce naprosto desilo. Mas uz tak silene skleneneho QB a kupovat ho v situaci, kdy bude po operaci na hazecim rameni a ready bude nekdy v lete...

Reagovat
Chazy

Btw dneska defacto začíná FA, protože se už smí mluvit s cizíma hráčema. Tak na 5 dní teď bude NFL hodně zajímavá zas, pak to umře až do draftu

Reagovat
Chazy

Z pohledu Pats mě trápí to, že po tradu Wilsona následující týmy maj lepší kádry než Pats (dávám velkej důraz na kvalitu QB):

Chiefs

Broncos

Chargers

Bills

Ravens

Bengals

Colts (po tradu Watsona nebo i Jimmyho)

Dolphins a Titans jsou tak na levelu Pats, možná lepší, ale Tua i Tannehill jsou divní

Fakt potřebujeme nějakej zázrak ze strany Maca v jeho rozvoji, protože ta konkurence je brutální letos a bohužel i na další roky

Reagovat
Dawon

Ja teda i ty Titans bohuzel vidim o dost vys nez Pats...Tannehill neni zadna hvezda, ale jinak je ten tym fakt vyborne poskladany.

S tim ze Pats nemaji zadne penize a jeden z nejstarsich tymu, tak by to mohl otocit asi jen uplne zazracne dobry draft + kdyby Mac udelal velky krok dopredu no.

Jinak teda nevim jestli uz tu bylo, ale Pats prodlouzili McCourthyho o dalsi rok za 9 mega, takze zase dalsi velka castka za prestarleho hrace, co ma to nejlepsi za sebou

Reagovat
Chazy

Former Bucs LG Ali Marpet plans to stay retired.

Reagovat
Trand

@MikeGarafolo

Ali Marpet wants to work in the mental-health field. He’s discussing a variety of options with multiple charities to support and provide care to those with mental-health issues, according to Ross. That’s now his top priority, so the football chapter of his life remains closed.

Jen pro doplnění.

Reagovat
Chazy

Aha a já myslel, že půjde malovat obrazy a nebo tak něco, když je z Hobartu

https://en.wikipedia.org/wiki/Hobart_and_William_Smith_Colleges

Fakt ho za tohle neskutečně respektuju, je a těžko někdy přestane být nejvýš draftovaný hráč z třetí divize. Tam neměl pořádný trenéry, zázemí, spoluhráče, protihráče, zaručeně neměl stipendium a žádný výhody. Dostat se s tím vším do druhýho kola, stát se nadprůměrným NFL hráčem, to muselo bejt neuvěřitelný nasazení z jeho strany.

Otázka je, proč na posranej Hobart vůbec šel asi vůbec neměl ambice mít sportovní kariéru

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/Hobart_and_William_Smith_Colleges#Athletics

V sekci football je to omezený čistě na Marpeta

Reagovat
kubys

Však měl filosofii a ekonomiku jako obory, ne?

Reagovat
kubys

*ekonomii

Reagovat
Chazy

To netuším, znám jen tu školu

Reagovat
kubys

Hlavně jsem teda tím chtěl říct, že "liberal arts college" neznamená čistě uměleckou školu.

Reagovat
Trand

Ta jeho cesta je opravdu obdivuhodná.

Reagovat
Chazy

Cleveland.com's Mary Kay Cabot said a Browns trade package for Deshaun Watson would have to include multiple first round draft picks, Baker Mayfield, and possibly other players.

Reagovat
Chazy

Packers signed OLB Preston Smith to a four-year, $52.5 million extension through 2026.

Smith was scheduled to count $19.7 million against the cap. This extension likely pushes a large chunk of that money into the future, giving the Packers some much-needed cap savings. It also keeps one of their most important defenders in the fold for the foreseeable future. Smith recorded nine sacks last season and has 25 in three years with the Packers.

Reagovat
Chazy

The Athletic's Matt Scheidman believes Packers CB Jaire Alexander will be the league's highest-paid cornerback headed into the 2022 season.

Packers released OLB Za'Darius Smith.

Packers released OT Billy Turner.

Reagovat
niflheim

Nevíte kdy začně prodej lístků?

Reagovat
mithro

boli ste niekto niekedy v londyne? ja vobec netusim ako to funguje s NFL ale to bude asi tiez klikfest niekedy o polnoci

Reagovat
niflheim

Já zatím jen našel tohle na registrování zájmu https://shp.csharmony.epsilon.com/pages/NFL_US/2022_Germany_ROI/

Reagovat
Dawon

Taky jen tohle zatim, a taky teda netusim, jak to funguje Ale nedelam si teda na ty Bucs moc velke nadeje

Reagovat
Chazy

Dolphins re-signed DE Emmanuel Ogbah to a four-year, $65 million contract.

Bengals signed RG Alex Cappa, formerly of the Bucs, to a four-year, $40 million contract.

Rams re-signed LT Joseph Noteboom to a three-year, $47.5 million contract.

Dolphins signed RB Chase Edmonds, formerly of the Cardinals, to a two-year, $12.6 million contract.

Falcons signed LT Jake Matthews to a three-year, $52.5 million extension through 2026.

Browns released WR Jarvis Landry.

Cardinals re-signed RB James Conner to a three-year contract.

To okrádání Ogbaha nemá konce Matthews slušné prachy ale

Reagovat
Chazy

Bengals re-signed DT B.J. Hill to a three-year, $30 million contract.

Eagles signed OLB Haason Reddick, formerly of the Panthers, to a three-year, $45 million contract.

Jaguars agreed to terms with WR Christian Kirk, formerly of the Cardinals.

Titans re-signed C Ben Jones to a two-year, $14 million contract.

Jets agreed to terms with LG Laken Tomlinson, formerly of the 49ers, on a three-year, $40 million contract.

Jaguars signed DT Foley Fatukasi, formerly of the Jets, to a three-year, $30 million contract.

Jaguars agreed to terms with LB Foyesade Oluokun, formerly of the Falcons, on a three-year, $45 million contract.

Bengals agreed to terms with LG Ted Karras, formerly of the Patriots, on a three-year, $18 million contract.

Jaguars signed RG Brandon Scherff, formerly of the Commanders.

Seahawks re-signed S Quandre Diggs to a three-year, $40 million contract.

Bears agreed to terms with DT Larry Ogunjobi, formerly of the Bengals, on a three-year, $40.5 million contract.

Steelers agreed to terms with QB Mitchell Trubisky, formerly of the Bills, on a two-year contract.

Panthers released CB A.J. Bouye.

Reagovat
mithro

Trubisky starter?

Reagovat
Chazy

Asi hej, ale daleko víc se mi líbila vize, že by šel k Giants k Dabollovi. Tam jsem věřil, že z něj vážně můžou udělat dobrýho QB a ještě by uspěl.

Samozřejmě to může i u Steelers, ale věřím tomu méně.

Reagovat
miky10

To se mi taky líbilo víc než vidina pokračování s Jonesem.

Reagovat
niflheim

Nej část offseason

Reagovat
Chazy

Tak tak, má to 7 měsíců a v nich je asi 5 zajímavejch dní, oproti tomu sezona má 5 měsíců a zajímavejch dní jen tam jen asi 80

Reagovat
Trand

It’s a 4-year deal worth $72M, source said with a max value of $84M. A huge deal for Christiain Kirk.

Jakože wtf?

Reagovat
mithro

Christian Kirk has never had 1,000 yards in a season.

He has 4 career 100-yard games in 56 career games. He had a single 100-yard game last year.

17 career TDs. 5 last season.

Reagovat
niflheim

Loooool

Reagovat
Chazy

Každej rok se dělá wtf na snad každej novej kontrakt.. prostě ten cap roste, všechny kontrakty se resetují, ani rok starej kontakt neodpovídá trhu. Když měl Xavien Howard největší CB kontrakt v historii, prostě nebyl nejlepší CB ligy, jen měl nejnovější kontrakt.

Člověk to takhle musí brát, nemá smysl to porovnávat s kontraktem z doby, kdy byl cap o 30 mega nižší

Reagovat
Trand

Jako jo, ale on není podle mě ani v top30 ligy. Za dva roky to tak hrozně vypadat nebude, ale podle mě je to stejně strašná pálka za někoho, kdo WR1 není.

Reagovat
Chazy

Já tě chápu, ale holt to už asi není cena za WR1. Jako loni šel za stejný prachy Golladay a letos ten cap vyrostl, takže asi to odpovídá, že je prostě o kus horší jak on a dostal stejně, protože se navýšil cap.

Já s tím takovej problém nemám, pokud ho dokážou využít. Kvalitu toho kontraktu prostě určí to, jak bude hrát. A já třeba nechápu, co to znamená z hlediska Shenaulta, protože ten šel ve druhým kole a podle mě nedává smysl, aby byli na hřišti oba dva najednou. Mně by dával smysl Chark - Kirk - Marvin Jones, ale Chark jim odejde a Shenault není wideout

Mně přijde o něco děsivější ten Scherff, hrozně hrozně mi připomíná situaci Norwella, kterýho náhodou podepsali taky Jaguars a byla to hrozná chyba. Je mu 30, začíná mít problémy se zranaěními, vyloženě top grade dle PFF měl jen v roce 2020 a už 5 let neodehrál celou sezonu. Navíc tam šel spíš kvůli prachům

Reagovat
Dawon

Jenže u Golladaye se myslelo že bude fakt WR1 a hvězda, měl 1200 yardů a 11 TD, to je úplně jiný level...tohle si snad u Kirka nikdo myslet nemůže, když se přiblížil k 1000 yardů v 17zaoasove sezoně kde navíc kus sezóny byl zraněný Hopkins a on měl být ten co to po něm převezme...za mě fakt bizarní kontrakt

Reagovat
Dawon

Já s tou tvoji obecnou myšlenkou souhlasím, ale tohle mi přijde jako šílený úlet fakt...teď JC Jackson dostal 16/rok a to byl asi nejlepší FA CB...Kirk je prostě asi okej WR2, ale tohle.mi přijde úplná magořina, zas tak moc ten CAp prostě neroste

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports Christian Kirk's four-year deal with the Jaguars is worth "up to" $84 million.

Jestli Kirk má 21 mega na rok, tak je kontrakt Wiliamse naprosto v pořádku a prostě je jen Tyreek (jeho agent, nevím), kokot, že chtěl brát 22 nebo kolik

Reagovat
Chazy

Packers re-signed LB De'Vondre Campbell to a five-year, $50 million contract.

Pro Packers důležitý a dost levný. Hádám, že tje tak 2-3 letej kontrakt, kdyby ten jeho lońskej rok byl fluke

Seahawks re-signed TE Will Dissly to a three-year, $24 million contract.

Bills signed LG Rodger Saffold, formerly of the Titans, to a one-year contract.

Reagovat
Trand

Brian Allen returning to the Rams on a three-year, $24 million deal, per source.

Podpis Notebooma zřejmě znamená teda definitivní konec Whitwortha, Corbetta pak asi pustíme. Allenova smlouva vypadá fajn.

Reagovat
Chazy

Ty kontrakty pro hráče, co jsou v rotaci, jsou neuvěřitelný:

Dolphins signed WR Cedrick Wilson, formerly of the Cowboys, to a three-year, $22.8 million contract.

Colts re-signed TE Mo Alie-Cox to a three-year, $18 million contract.

Seahawks re-signed TE Will Dissly to a three-year, $24 million contract.

Jets re-signed WR Braxton Berrios to a two-year, $12 million contract.

Pomalu se podle mě blížíme do situace, kdy hraní NFL kompenzuje ty zdravotní rizika a prostě jakýkoliv delší kariéra dá člověku zajištění do života. I totální mrdky dostávají miliony:

Titans signed OT Jamarco Jones, formerly of the Seahawks, to a two-year, $5.8 million contract.

Jones was drafted by the Seahawks in the fifth-round of the 2018 NFL Draft. He never took over as a starter for the team but did pitch in for seven starts over the past three seasons. He was taken as a tackle at Ohio State but has played every position but center on the line. Jones gives the Titans some versatility but projects as a strong backup.

Reagovat
Trand

Toho Disslyho teda nechápu vůbec, to musí být nejlepší blokař v NFL, protože jeho rekord je 23 přihrávek a 262 yardů. A momentálně je před ním jen 12 TE v platech.

Reagovat
formic81

Wilson letos mel dobrou season, tomu verim.

Reagovat
Chazy

Jo, já nezpochybňuju podpis nikoho z nich, všichni svoji kvalitu mají. Ale je to průměrnej WR3 a prostě dostane 7,5 mega na rok, tje hrozně luxusní

Reagovat
formic81

jj, ale nemam s tim vubec problem. Spousta z nich ty penize vrati komunite a owners to nezabije

Reagovat
mithro

The #Chargers are expected to sign former #Patriots star CB JC Jackson to a big money deal.

Reagovat
mithro

five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed

Reagovat
Chazy

Chargers agreed to terms with CB J.C. Jackson, formerly of the Patriots, on a five-year, $82.5 million contract.

Jackson gets $40 million guaranteed. It's essentially the same deal Byron Jones got from the Dolphins last offseason, putting Jackson among the league's highest-paid cornerbacks at $16.5 million per year.

Podle mě není moc, asi ten zájem o něj nebyl velkej

Reagovat
Dawon

Taky sem teda cekal vic...a v kontextu tech ostatnich kontraktu mi to prijde vylozene bidne Ikdyz z tech nej CB furt ty prachy dostal nejlepsi no

49ers signed CB Charvarius Ward, formerly of the Chiefs, to a three-year, $42 million contract.

Tohle muze byt pro niners super podpis za ty prachy

Prijde mi, ze prachy pro CB se nehnuly ani o dolar, zatimco WR dostavaji letos tak o 30 % vic penez nez loni, fakt to moc nechapu

Reagovat
Chazy

Bucs re-signed CB Carlton Davis to a three-year, $45 million contract.

Reagovat
formic81

toho jsem chtel do Niners

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Parada Bez nej by ta secondary byla desiva

Reagovat
Chazy

The Houston Chronicle's John McClain reports Deshaun Watson has "rejected everybody but Carolina and New Orleans.”

Carolina

Reagovat
niflheim

Jedině že by chtěl hrát poblíž domova.

Reagovat
Chazy

Cowboys re-signed DE DeMarcus Lawrence to a three-year, $30 million contract.

Jets signed TE C.J. Uzomah, formerly of the Bengals, to a three-year, $24 million contract.

Reagovat
Dawon

Evan Engram's departure makes it 11 straight Giants first-round picks who didn't get or play a long-term second contract with the team. ELEVEN! Last one to do so was Kiwanuka (JPP pieced together a few short term deals and Odell was signed then traded). That's a loooong stretch.

Those 1st round picks:

Aaron Ross

Kenny Phillips

Hakeem Nicks

JPP

Prince Amukamara

David Wilson

Justin Pugh

Odell Beckham Jr.

Ereck Flowers

Eli Apple

Evan Engram

Jak se jednu doba delala sranda z Browns a jejich prvnich kol, tak Giants maji taky dost slusne skore

Reagovat
formic81

Not gonna lie, a Jags receiving corps of Marvin Jones, Zay Jones, Laviska, Kirk, Agnew, and Engram still feels like it’s in the bottom third of the AFC even though it probably costs more than every other team in the conference.

Reagovat
Dawon

Mi to prijde dost desne...docela mi to pripomina lonske podpisy Pats, kdy vesmes ani po 4 velkych FA podpisech se ti receiveri asi nedali s cistym svedomim oznacit alespon jako ligovy prumer

Reagovat
Trand

Vidím to stejně no. Jako mají několik slušných WR2/3, ale žádná hvězda tam není a přitom peněz jim platí celkem dost.

Reagovat
formic81

nojooo vlastne, ja zapomnel ze tenhle team buduje Trent Baalke to uz vysvetluje tyhle "moves"

Reagovat
Chazy

Pokud já vím, tak Baalke moc power nemá a tak jako loni dostal obrovskou moc Meyer, tak letos to mmá stejně Pederson. Hádám, že role GM bude spíš na správu capu atp

Reagovat
Chazy

Laviska je prý dostupný pro trade

Reagovat
formic81

Chiefs sign S Justin Reid to 3-year, $31.5M deal

Tohle je podle me kradez od Chiefs. Naprosto skvelej safety.

Reagovat
Chazy

Ex-Commanders OG Brandon Scherff's new three-year contract with the Jaguars is worth $49.5 million, and includes $30 million fully guaranteed.

Broncos agreed to terms with DT D.J. Jones, formerly of the 49ers, on a three-year, $30 million contract.

Reagovat
Chazy

Lions signed D.J. Chark, formerly of the Jaguars, to a one-year contract worth up to $12 million.

Dát si prove it kontrakt zrovna u Lions

Reagovat
Dawon

Jako uz asi ztracim nadeji, ze by Pats mohli na WR upgradnout, jestli prove-it kontrakty jsou na 12 milionech

Reagovat
Chazy

Nakonec je to 10 a potenciálně 12, mi přijde od lions dost fajn

Reagovat
mithro

On first read of #Packers QB Aaron Rodgers' new contract, he gets:

$42 million in 2022

$59.515M in 2023

$49.3M in 2024

So that's $150.815M over the next three years, and the first two are fully guaranteed at signing.

slusne. ale nejde mu o prachy, nikdy

Reagovat
formic81

Jags cutli Jacka.. jako uprimne tenhle move nechapu, letos mel slabsi sezonu ale tu predchozi byl tusim hodnocenej jako top 3 off-ball LB..

vim, ze podepsali Oloukona, ale i tak bych se Jacka nezbavoval.

podle me budujou dalsi pruser, od kteryho je muze zachranit akorat talent Trevora.

Reagovat
Chazy

Titans released CB Janoris Jenkins.

Cowboys re-signed S Malik Hooker to a two-year, $8 million contract.

Rams released P Johnny Hekker.

Reagovat
Trand

Chudák Hooker, vypadal na začátku kariéry fakt dobře než se zranil.

Reagovat
Chazy

Cowboys re-signed DE Randy Gregory to a five-year, $70 million contract.

The deal features $28 million in guarantees.

Reagovat
Dawon

Tak prý nakonec broncos to ale asi teda znamená že Miller tam zpátky nepůjde

Reagovat
Trand

The tradeoff for cap savings now: If Aaron Rodgers retires or the #Packers move on after the 2023 season, they would have a $68.205 million dead cap hit on the books in 2024.

Reagovat
Chazy

Když skončí Aaron a nemají žádného Lovea, tak půjdou do rebuildu a je to vlastně jedno, no.

Je to win now, jen win now, kde mají QB, co neumí vyhrát prsten bez top hráčů a platí mu tolik peněz, že nemůžou mít top hráče

Reagovat
Trand

Njn https://tinyurl.com/2p9962rb Jako je to lehčí, když máš doma Gisele, ale něco na tom je no.

Reagovat
Chazy

No, platí to stoprocentně u Bucs, ale co za týmy měl u Pats ti mu propustili všechny hvězdy vždycky a radši podepsali někoho do ST. A ten jeho list TD chytačů, tje hroznej bizár, Peyton hodil TD asi na 50 hráčů, Aaron na 35 a Brady na 90

Ale jako jo, v tomhle byl Brady vždycky skvělej, no, Belichick měl větší prostor hrát si s rosterem. Však teď u Bucs hraje za 25 mega, takže za polovinu a přitom hrajou defacto stejně dobře. A navíc prostě Brady má i větší vliv na hráče kolem sebe, on podepíše a hned zůstane Jansen, zůstane Davis, přijdou za nim hráči. Aaron podepíše a Adams řekne, že pod tagem hrát nebude a chce bejt nejdražší WR v lize. Edelmani, Gronkové, Welkerové, Amendola ale i spousta obránců, všichni ti hráči hráli se slevou, aby mohli zůstat u Bradyho. Loni ten David, Barrett, Suh ani nezkusili FA trh a podepsali se slevou, aby to zkusili znovu vyhrát

Je to prostě o obojím, vzdává se peněz a ještě má tu auru, že když tam hráči budou, tak něco vyhrají.

Reagovat
Chazy

Věřím, že Mahomes, Burrow budou mít podobnej efekt na hráče. U Hawks taky hráči zůstávali s Wilsonem, i když to pro ně nebylo úplně výhodný

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

rodgers o tom len keca a filozofuje.

Reagovat
Chazy

No Rodgers a filozovat... podle mě teď sjíždí fotky z Ukrajiny a hledá tam herce

Reagovat
mithro

necudoval by som sa, ze preto meskal s kontraktom

Reagovat
Chazy

Ravens signed FS Marcus Williams, formerly of the Saints, to a five-year, $70 million contract.

Reagovat
Trand

Jsem docela zaspal dobu, jsem myslel, že safeties mají o dost míň peněz než cornerbackové a ono to je hodně podobné.

Reagovat
formic81

ja myslim ze tam bude jeste gap mezi FS a SS..

Reagovat
Chazy

To mají

Jets signed S Jordan Whitehead, formerly of the Buccaneers, to a two-year, $14.5 million contract.

Reagovat
Dawon

Tohle je uplne zadarmo, to fakt vubec nechapu, ze o nej nebyl vetsi zajem nebo ze ho Bucs nedokazali takhle udrzet

Reagovat
Trand

Tak to je bizár ale, to by z něj momentálně dělalo až 23. nejlíp placenýho safetyho. 23. nejlíp placený CB má 8,4 mega na rok, takže rozdíl jen milion cca. A mezi Adamsem (nejlíp placený safety) a Ramseym (nejlíp placený cb) je rozdíl jen 2,5 mega (20 vs 17,5). Jsem si nějak podvědomě myslel, že safeties nejsou moc dobře placení.

Reagovat
mithro

Patriots re-sign RB James White to two-year, $5M contract (per

@TomPelissero)

Reagovat
niflheim

Hehe, Bill ho prostě Bradymu nepustí

Reagovat
Chazy

Nevěřím, že by ho vzali, je dost reálný, že už je washed úplně

Reagovat
Chazy

Falcons re-signed K Younghoe Koo to a five-year, $24.25 million contract.

Koo is getting $11.5 million guaranteed.

Na kopáče dost slušné

Reagovat
Trand

Whitworth oficiálně končí:

https://www.youtube.com/watch?v=WOuzkp_Hr28

Skvělej hráč a jsem rád, že se mu povedlo ve 40 letech konečně ten Superbowl vyhrát zasloužil si to. On je jeden z těch hlavních lidí, kdo stáli za našim zlepšením v posledních letech. A k tomu ještě letos vyhrál Walter Payton cenu, takže i skvělej člověk. Bude chybět.

Reagovat
formic81

HoF mozna?

Reagovat
Trand

Nad tím jsem nepřemýšlel, ale když člověk takhle vidí ty úspěchy, tak asi proč ne.

https://tinyurl.com/2p8wabc2

Navíc ten Walter Payton Man of the Year mu přidá hodně kreditu.

Reagovat
Chazy

Těžký, protože nedělá nic s míčem. Je daleko lepší na svý pozici než Frank Gore, ale Gore tou svoji nesmrtelností nasbíral hromady a hromady yardů, i když má jen jedno all pro. Whitworth má ty allpro 4, ale je jedno kolik let odehraje, nemá žádnou podobu yardů, tackly, nic. Takže jde ve finále jen o ty individuální ocenění

Ale kdo ví, třeba se nad ním slitují. Otázka ale je, jestli silně nadprůměrní hráči s velkou životností patří do síně slávy. Já bych tam čekal legendy, co ten sport nějak posunuly

Reagovat
mithro

Former Falcons receiver Russell Gage intends to sign with the Bucs, per source.

Reagovat
mithro

#Patriots trading G Shaq Mason to the #Buccaneers, sources tell me and

@RapSheet

Reagovat
niflheim

Win jak cyp pro Bucs.

Reagovat
mithro

mna by zaujimalo, co zas Bill vymysla

Reagovat
Chazy

Lol, jeden z nejlepších guardů ligy za 5. kolo

Jakože je to salary dump trade, takže co, děláme rebuild?

Reagovat
Dawon

wtf takze krome tackla ted shanime jeste guarda? aneb jak se postarat o mladeho QB

Reagovat
formic81

a Bucs berou penize kde.. Godwina snad nemuzou podepsat..

Reagovat
formic81

aha vidim tag uz.. to jak polepili

Reagovat
Dawon

Těch týmů co nemají žádné peníze a podepisujou jak diví je víc...mi Cap přijde fakt s každým rokem smesnejsi jak se tam může cpat libovolně množství těch fake roku a s tím cap hitem se dá jakkoliv manipulovat

Teoreticky tím máš obětovat budoucnost ale reálně mám pocit že to u většiny těch týmů nikdy nenastane a furt to je posuvaji dál a dál...letošní Saints, packers, rams, niners...všichni sou na tom šílené špatně na papíře a stejně úplně volně podepisujou velké kontrakty

Reagovat
Trand

Tak my jsme ještě nikoho za velké prachy nepodepsali, jen dvěma OL jsme prodloužili smlouvu za celkem dobré peníze ale žádné obří kontrakty, naopak několik našich bývalých hráčů odešlo jinam (Corbett, Okoronkwo, Joseph-Day, Darious Williams půjde skoro jistě pryč - prý možná k vám, propustili jsme puntera,..). Co se týče velkých podpisů, tak se plánuje prodloužení Stafforda (ale ten má ještě na letošek smlouvu), jedná se s Millerem a pak případně OBJ no, ale na žádné velké příchody odjinud to nevidím. Navíc teda skončil Whit, čímž se uvolnilo 16 mega v capu, plus jsme vloni ještě platili Gurleyho a část Goffa, což zabralo skoro 20% celého capu, ty už letos neplatíme. A asi bych se nebránil ani kdyby Miller podepsal jinde, je to sice skvělej hráč, ale bude chtít hrozně peněz, už je starší a pravděpodobně bychom za něj dostali 3. kolo kdyby odešel.

A s tím capem máš víceméně pravdu no, je to docela pro srandu, hlavně Saints jsou na to experti, ti to dělají každý rok.

Reagovat
Dawon

Velké podpisy stě sice nedělali, ale jestli se nepletu, tak stě byli dost v mínusu i bez podpisu a i tak ste podepsali minimálně toho noteboona za 10+ ročně ti bucs teda aspoň meli nějakých 20 mega tuším, akorát půlku týmu FA no

Reagovat
Trand

Jo máš pravdu, 20 mega přes cap jsme byli původně, jsem ani nevěděl že tolik. Whit uvolnil 16mega a pak tam přišly nějaké restrukturalizace no.

Reagovat
miky10

Giants sign QB Tyrod Taylor for 2 years, 17M.

Reagovat
Chazy

No, jakože za mě je Tyrod docela slušnej QB, ale čekal bych ho někde, kde se bojuje o playoff a došlo se k naprostýmu zoufalství ohledně QB pozice. Když byl v Bills, tak ten útok byl dost mašinoidní, ale tehdy tam nebyl Schoen ani Daboll, tak nevím jak je to napadlo

Reagovat
miky10

Je to slušnej QB, kterej je naprosto nevhodnej do naší aktuální situace a na backupa stojí moc peněz na tým, kterej žádný peníze nemá. Nechápu to vůbec. Asi to znamená, že Jones se za rok (možná i dřív, co se týče startování) kopne doprdele, za rok se draftne QB, kterej bude rok za Taylorem a pak převezme rebuildnutej tým? Nevím.

Reagovat
Chazy

Nebo jdete draftovat Malika Willise, proč něj by byl ideální mentor, když je to Lamar pro chudý. Kdo ví, no, uvidíme

Reagovat
Chazy

ESPN's Ed Werder reports the Cowboys have "high interest" in free agent Von Miller after losing Randy Gregory to the Broncos.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports both the Panthers and Saints are offering at least three first-round picks for Deshaun Watson.

Tohle jsem čekal za WIlsona a nechápu, že se to nestalo

Reagovat
formic81

kde by se ti libil vic?

Reagovat
Chazy

Seahawks signed DE Uchenna Nwosu, formerly of the Chargers, to a two-year, $20 million contract.

Raiders agreed to terms with OLB Chandler Jones, formerly of the Cardinals, on a three-year contract.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Rams are close to re-signing Von Miller.

Raiders acquired CB Rock Ya-Sin from the Colts in exchange for DE Yannick Ngakoue.

Titans released Julio Jones.

FOX's Jay Glazer reports there could be a resolution to the Deshaun Watson trade saga by Wednesday afternoon.

ESPN's Chris Mortensen reports Baker Mayfield and the Browns are "breaking up regardless" of the team's pursuit of Deshaun Watson.

Ravens signed OLB Za'Darius Smith, formerly of the Packers, to a four-year, $35 million contract.

Bears released LB Danny Trevathan.

Raiders released LB Nick Kwiatkoski.

Reagovat
mithro

Bills expected to sign LB Von Miller to six-year, $120M deal. (via @RapSheet

Reagovat
mithro

The #Bills aren’t done. Source said they are signing former #Bucs TE OJ Howard.

no snad sa preberie, po tom zraneni to bolo slabsie.

Reagovat
smazaný uživatel

6 let?

Reagovat
Trand

To je teda obří smlouva. Určitě tam budou i nějaký možnosti ho cutnout dřív bez toho aniž by mu museli nějak strašně hodně platit, ale stejně.. Čekal jsem teda míň peněz a i kratší dobu.

Reagovat
mithro

realne niekto z tych insiderov pisal, ze ide o 3 roky a 50 mega? zvysok je asi na to aby im sedala cap matematika.

Reagovat
Trand

To by dávalo mnohem větší smysl, každoopádně zrovna včera na jedné stránce co se zabývá capem psali, že u něj očekávají 11-12 mega ročně, takže pro Millera je to celkem skvělá kombinace hodně peněz a dobrého týmu.

Reagovat
Dawon

Jako Bills fakt hodne chcou ten SB prolomit Ale budu teda na Millera zvedavy, v tom PO byl ted skvely, ale otazka jestli po dalsim prstenu zase najde tu motivaci, protoze pred tim tradem tam byl docela vykonnostni pokles...ale zas jde k jasnemu contenderovi, tak to snad bude jine nez ty roky u spatnych Broncos

Reagovat
mithro

Buccaneers’ franchise player Chris Godwin reached agreement on a 3-year, $60 million deal that includes $40 million fully guaranteed at signing, sources tell ESPN.

Reagovat
mithro

Bucs have void years added onto Chris Godwin's three-year, $60 million deal, so his initial cap number for 2022 is just $5 million.

Reagovat
Dawon

Boha tohle me tak vysira a fakt nechapu, ze to jeste nebylo zakazane

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

vsetci plno reci o tom, ze je nejaky cap a kto je nad a ako moc. a potom vidis, ze za dva dni to papierovo dokazu upravit a ziadne nasledky to nema.

Reagovat
Chazy

Jakože hele, cap prostě existuje, je to hard cap, dělá obrovský limitace a týmy si s tím nemůžou úplně vytírat prdel kdyby cap nebyl, vypadá ta liga úplně ale úplně jinak.

Ale uznávám, že tohle už je hodně šedá zóna a NFL by to měla začít řešit

Reagovat
Dawon

jako wtf, jestli Godwin ma min penez nez Kirk nebo Williams NFL se fakt zblaznila

Pro Bucs naprosto uzasny podpis, ale Godwin se teda hrozne musel okrast

Reagovat
Chazy

Jako, já nechci furt otravovat ale prostě to není srovnatelný.

Jeden kontrakt určil volnej trh, kdy chodilo víc nabídek, byla hrozná WR FA a týmy chtěly posílit. Takže ono kdyby nedostal Kirk toto od Jags, dostane třeba o 1 mega méně od někoho jiného a nebo jen třeba méně garancí atd.

Godwin prostě je nucený hrát na tagu po tom, co se loni vážně zranil a je kvůli tomu určitě pod tlakem, že by ho další zranění mohlo připravit o kariéru a spoustu peněz. Tak podle mě akceptoval tohle, aby měl nějakou životní jistotu a do toho mohl zůstat v týmu, kde jsou velký ambice atd. Takže jo, dal velkou slevu, ale prostě dostal ten kontrakt od jedinýh týmu, se kterým mohl podepsat a v době, kdy si loni urval koleno. Je to taková specifická situace

Reagovat
Dawon

mas urcite castecne pravdu, ale ja pokud bych byl Godwin a videl ty prachy co tam litaji, tak bych se na to proste vysral, odehral rok na tagu a pak dostal 30/rok Jestli se nepletu, tak by letos hral na tagu podruhe v rade, tzn uz i ten tag by byl za hodne pekne penize + teda uz mel vydelano nejakych 20 mega (+ letosni plne garantovany tag, ktery by byl asi taky cca 20 mega), takze nebyl uplne v situaci, kdy by se musel bat, ze by mu zraneni znicilo zivot a poslalo ho do chudoby no.

Jasne, zvolil jistotu, ale zrovna tady to asi moc nechapu...Brady tam stejne beztak vic jak rok nebude (doufam ), takze nevim co by ho tam tak hrozne moc melo drzet.

Reagovat
mithro
Reagovat
mithro

*bez vcera

Reagovat
Chazy

The Athletic's Matt Barrows reports that for the last week Jimmy Garoppolo's market has "been Indianapolis and ... Indianapolis."

Reagovat
Chazy

PFT Mike Florio reports that Deshaun Watson is "incredibly torn" between the four teams that made presentations to him.

It's starting to sound like the Watson decision won't come tonight, as rumored earlier by Jay Glazer. Florio adds that there's "no specific timeline for a decision." The Browns, Saints, Panthers, and Falcons all have offers out, and all had ownership/general manager/head coach delegations meet with Watson over the past three days.

Reagovat
Trand

A o Juju prý neprojevil zájem ani jeden tým. Asi o ně není takovej zájem, jak si představovali.

Reagovat
niflheim

Že by kvůli té jeho aktivitě na sociálních sítích a brali by to jako distraction?

Reagovat
Trand

The Saints have restructured the contracts of QB Taysom Hill, CB Bradley Roby, LB DeMario Davis and S Malcolm Jenkins to clear major cap space, per source.

The Saints are now officially at $29.9M in cap space

Každej rok tady píšeme, že je to konečně doběhne, tak co.. Myslíte, že je to někdy doběhne? Jinak souhlasím že by NFl něco měla dělat s těmi void years, protože je to celkem výsměch.

Reagovat
mithro

njn, cislo, ktore vsetci vedia obist. ked to zvladli aj saints, zas a znovu

Reagovat
mithro

Bucs are again restructuring receiver Mike Evans’ contract to free up additional cap space. Some of his $14 million base salary for 2022 converted to bonus as they work to re-sign more of his teammates. He’s done this several times on his current deal already.

Reagovat
Chazy

Každej tým, co takhle fungoval, to nakonec doběhlo. Jednou ty kontrakty budou plně garantovaný a nebude s nima možný udělat nic

Reagovat
Trand

Nj, když já mám pocit že o Saints už se to říká minimálně třetí rok a pořád nic. Jak dlouho můžou reálně ještě jet takhle "na dluh"? Letos se čekalo, že půjdou do rebuildu a oni místo toho jdou po Watsonovi.

Reagovat
Chazy

Tak ale třeba to, že musí pustit jednoho z nejlepších LT v lize, to je prostě dopad toho

Reagovat
Dawon

No ale oni ho prostě pustit nemusí to je jen tvoje domněnka, já nemám nejmenší pochyby že kdyby ho chtěli udržet, tak ho udrží...a to že pořád nikde nepodepsal celkem značí, že už jako top tackle asi ani není vnímány

Reagovat
Chazy

Commanders agreed to terms with LG Andrew Norwell, formerly of the Jaguars.

Tje asi dost pohodová náhrada za Scherfa

Reagovat
Trand

Darious Williams is coming home: The #Ram CB is expected to sign with the #Jaguars, source said, his hometown. He gets a 3-year deal worth $30M — $39M max. $18M fully guaranteed. He had higher offers, but chose home.

Looking over the three-year, $29.5 million deal the Panthers gave new RG Austin Corbett, his cap figure for 2022 is only $4,490 million. It jumps to $12,255 million in 2023 and is $9,905 million in 2024. He had $13,600,000 guaranteed.

The Rams are the first team to reach the maximum of 4 comp picks per season, for 2023:

•5th: Von Miller

•5th: Darious Williams

•5th: Austin Corbett

•6th: Sebastian Joseph-Day

If they lose another compensatory free agent, they can sign one without risking losing a comp pick. A pokud by někdo vzal po sezóně Morrise jako HC, tak přibudou dvě 3. kola, jelikož u nás už bude dva roky.

Reagovat
Trand

The #Browns have been told they're out on Deshaun Watson, per @MikeGarafolo. Down to the 3 NFC South teams.

Reagovat
Chazy

According to Joe Person of The Athletic, the Panthers are likely out on Deshaun Watson.

That's "barring a Hail Mary," according to Person, who is the Panthers' top beat writer. It appears Watson is heavily leaning toward the Saints, but the Falcons are also still in the mix. The Panthers are stuck with Sam Darnold for the time being.

Reagovat
mithro

kam pojde ten Baker? u browns podla vsetkeho skoncil, aj ked tam nepojde mr rapist.

Reagovat
mithro

#Browns QB Baker Mayfield has requested a trade, per sources.

Cleveland has been hoping to move forward after its Deshaun Watson pursuit and offered to fly to Texas to meet with Mayfield. But from the QB’s perspective, the bridge is burned and it’s time to move on now.

Reagovat
formic81

jako ten A-Rob do Rams mi radost nedela

Reagovat
Chazy

Eagles released DT Fletcher Cox.

Bills signed LB Shaq Lawson.

Giants released DB Logan Ryan.

Rams signed Allen Robinson, formerly of the Bears, to a three-year, $46.5 million contract.

Bengals signed TE Hayden Hurst, formerly of the Falcons, to a one-year contract.

NFL Network's Ian Rapoport reports OLB Za'Darius Smith will not sign with the Ravens.

NFL Network's Ian Rapoport reports OLB Za'Darius Smith will not sign with the Ravens.

Falcons signed CB Casey Hayward, formerly of the Raiders, to a two-year, $11 million contract.

Bills released WR Cole Beasley.

Reagovat
Chazy

Cowboys informed RT La'el Collins of his release.

Mělo být místo jednoho Zadariuse

Reagovat
Zaschrona

Packers are trading Pro-Bowl WR Davante Adams to the Las Vegas Raiders for two prime 2022 picks, league sources tell ESPN

Davante Adams get a new contract worth $141.25M over 5 years, source say. He gets an average of $28.25 average.

Reagovat
Chazy

Hodně hustý kontrakt, ale Hopkins nepřekonán. Kažodpádně to má být letošní první i druhý kolo, tzn. 22. a 53. To je hodně slušný, ale prostě Mack šel za dvě první, no

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports Aaron Rodgers "knew Davante Adams would never play for the Packers again" before negotiating his contract.

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Prý mu Packers nabídli srovnatelné peníze ale on chtěl prostě do raiders...existuje jiný top QB, kterému by se tohle mohlo stát, než Rodgers? fakt neuvěřitelné

Sem na Rodgerse zvědavý, teď na WR nemají fakt zhola nic, asi určitě budou WR draftovat, ale ne každý rok se podaří trefit Chase nebo Jefferson

Reagovat
Trand

Prý mu podle jeho agentů nabídli i víc než Raiders. Fakt bizár.

Reagovat
mithro

ale tak, ked das QB 50 a WR1 30, tak poskladat ten zvysok by bolo zaujimave.

Reagovat
kubys

Třeba chtěl jen reunion s Carrem.

Reagovat
Dawon

No on to taky tvrdí, ale to mi teda přijde snad ještě bizarnejsi

Reagovat
formic81

oni jsou si prej dost blizko jako lidi... best buddies

Reagovat
kubys

Jako mi to přijde taky divný, ale co naděláš.

Reagovat
Dawon

Rams po podpisu Robinsona jdou prý tradnout Woodse...já nevím, já bych na jejich místě teda snad radši měl Woodse, zvláštní krok...jediné že by jeho recovery po ACL šla nějak blbé a oni to vedeli

Reagovat
Trand

Nj, to mi z toho tak nějak logicky vyšlo, že někdo bude muset z kola ven. Přeci jenom Kupp/Robinson/Woods/Jefferson a potenciálně OBJ to je strašně moc talentu na jednu pozici. Že podepíšeme Robinsona opravdu nikdo nečekal, WR byla asi poslední pozice, kde bylo potřeba posílit. Jeho podpis dává smysl z toho pohledu, že takový typ WR co právě vyhraje ty 50/50 souboje nám chyběl. Samozřejmě nejlepší by bylo kdyby zůstali všichni, Woods je skvělej, ale když se na to člověk podívá z hlediska skládání týmu, tak by někdo měl jít ven no a Kupp to logicky nebude a Jefferson má ještě dva roky na rookie contractu. Kdo ví jak to ještě bude s tím OBJ.

Reagovat
Trand

Co s těmi Packers a WR, kdo jim tam zbývá? Mohli by zkusit tradnout pro Woodse, ve FA je Julio, Landry, potenciálně OBJ (i když ten by se měl vrátit snad až v listopadu), pak Juju a potom už ti hráči za nic moc nestojí. No, zajímalo by mě, co budou dělat.

Jinak AFC West bude brutál - Mahomes, Herbert se snad lepší obranou (obrana Bosa, Mack, Derwin James a J.C. Jackson vypadá top), Wilson a Carr s TOP1/2 WR v lize.

Reagovat
formic81

Landry by daval smysl + jit agresivne po 2 WRs na draftu. Ta class je nabita a da se tam vybrat. Navic maj prvni a druhy kolo zdoublovany a jinak moc tech der v teamu nemaj.

Reagovat
Zaschrona

Deshaun Watson is waiving his no-trade clause to go to the Cleveland Browns. He will get a new 5-year, $230M contract. The Browns are trading three first-round picks, and two additional picks to the Texans for QB Deshaun Watson, per sources.

No, po tom trejdu pro Coopera tohle fakt nepřekvapuje. Ta cena je ale masakr, velkej all in.

Reagovat
Zaschrona

Kde vidíte cenu Mayfielda?

Reagovat
Chazy

Jako on je za tři první kola a další dva picky levnej, je to generační talent. Ale je to neuvěřitelný, když tam ještě před týdnem nechtěl

A abych odpověděl, s Mayfieldem je to těžký, ale asi by měl být cennější jak Garoppolo

Reagovat
kubys

Ani piču, za 2 měsíce je zpátky u soudu tipuju

Reagovat
formic81

ja si teda myslim, ze cennejsi je jenom diky tomu ze je mladsi a asi odolnejsi na zraneni. Herne to je 50:50

Reagovat
Chazy

Deshaun Watson this week became the latest high-end quarterback to turn down the Panthers after a full year of all-out recruitment by Panthers owner David Tepper and the QB-desperate organization. Russell Wilson, meanwhile, did not waive his no-trade clause to come to Carolina, instead choosing Denver. In 2021, Matthew Stafford shunned the Panthers in favor of the Rams. Christian McCaffrey and D.J. Moore haven't proven appealing enough for an elite QB to take a chance with the Panthers, and head coach Matt Rhule -- who will likely be gone after 2022 barring a drastic turnaround -- hasn't had any success in luring big-name signal callers. That leaves the team with the hideous prospect of starting Sam Darnold again in 2022 if they don't use their first-round pick (sixth overall) on a QB.

Tam asi bude potřeba změna, Rhule musí nějak zázračně jít na playoff, jinak končí v průběhu sezony

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

jazda.... jen hezky zustan v AFC

Reagovat
niflheim

Sessler se do toho slušně opřel, i kvůli tomu, že je to snad full guaranteed.

Reagovat
mithro

este vacsia sranda bude, ked nedostane ziadny trest.

Reagovat
Chazy

Bengals re-signed CB Eli Apple to a one-year, $4 million contract.

ESPN's David Newton believes Gardner Minshew could be "a possibility" for the Panthers.

Bucs signed CB Logan Ryan to a one-year contract.

The Milwaukee Journal-Sentinel reports the Packers are "very interested" in re-signing free agent WR Marquez Valdes-Scantling.

Panthers signed DL Matt Ioannidis, formerly of the Commanders, to a one-year contract.

Bears are not signing DT Larry Ogunjobi after a failed physical. Ogunjobi had reportedly agreed to a three-year deal worth $40.5 million before the failed physical that submarined the agreement.

Titans signed Austin Hooper, formerly of the Browns, to a one-year, $6 million contract.

Seahawks released DE Carlos Dunlap.

Panthers signed WR D.J. Moore to a three-year, $61.9 million contract extension.

Reagovat
Chazy

Chiefs signed JuJu Smith-Schuster, formerly of the Steelers, to a one-year, $10.75 million contract.

The Athletic's Jeff Howe reports Baker Mayfield has told the Browns he wants to be traded to the Colts.

Panthers signed P Johnny Hekker, formerly of the Rams, to a three-year contract.

Reagovat
formic81

No jsem zvedavej jak cela ta QB saga skonci.

Mayfield asi ke Colts, pricemz se jeste udajne snazi Seahawks vlozit do tradu. Matt Ryan muze byt na blocku, ale pochybuju ze by ho nechali jit k Panthers nebo Saints. Takze snad Jimmyho poslem nekam do NFC south.

Z toho mi pak vychazi ze Steelers vzhledem k jejich divizi asi muzou jit do peknyho rebuildu, Seahawks draft QB? Lions tem je to asi cely jedno a zbytek teamu bud ma situaci vyresenou nebo angazovani nekoho z trojice Baker, Jimmy a Ryan nema moc smysl.

podle me to nejvic dojebal Washington s tou unahlenou akvizici Wentze. Zaroven rebuild by daval smysl i Saints.

Reagovat
Chazy

Watson i Wilson měli notrade klauzuli, takže by určitě k Redskins nešli. Jimmy už je taky odmítl předtím. Je to nejvíc nefunkční franchise, každej hráč to ví, dokonce ani Rivera to nespravil. By fakt mohli mít leda Mayfielda nebo toho Wentze

Reagovat
formic81

ja myslel i treba Ryana.

Reagovat
Tomoro

Woods k Titans za 6. kolo 23 ?! Jasně Rams WR plní, po zranění, ale i tak steel. Tam se mohli i Raiders posnažit, byť je potřeba doplnit OL i DL, tak je potřeba Derekovi nabít zbraně nejen Adamsem, byť Hunter je TOP . Ta divize bude ultimátně těžká.

Reagovat
Dawon

Jako tohle je pro Titans naprosto paradni trade a od Rams to teda moc nechapu...je to v podstate swap Woodse za Robinsona s tim, ze Robinson je jeste o chlup drahsi. Woods uz je tam provereny, ten utok s nim paradne fungoval, divne, ze zrovna do tohodle meli potrebu sahat.

Titans ziskaji elitniho WR2 prakticky za nic a jeho plat je vzhledem k tem WR smlouvam, co letos litaly, taky hodne na pohodu. To koleno samozrejme trochu strasi, ale urval si ho uz na zacatku listopadu, to by snad na zacatek sezony mel byt ready celkem v pohode.

Reagovat
Trand

Taky to moc nechápu, jedině že by trenéři měli nějaké inside info ohledně zranění a báli se? V té kompenzaci byl taky problém v tom, že jsme ho museli vytradovat do určitého data, jinak by mu naskočil roster bonus 3,5 mega a ten den kdy se trade uskutečnil byl poslední možný, takže zřejmě i proto jen šesté kolo. Taky mi to evokuje, že zřejmě budeme chtít udržet OBJ a že si ho možná trenéři cení víc než Woodse. Pak je tam teda ještě jak jsem psal výše to, že Robinson nám dává do týmu typ WR, kterýho jsme neměli, vysoký WR, který dokáže vyhrávat souboje fyzicky a ne routami, jako to dělali Kupp a Woods.

Ale jinak z toho mám smíšené pocity no, Woods je příkladný profík, skvělý hráč a jeden z těch, kteří stáli u změny směřování celý franchise, navíc hrál za USC a pochází z LA a chtěl u nás dohrát kariéru. Titans získali skvělého hráče prakticky za nic. Podle zpráv doktorů by se navíc měl Woods vrátit už na training camp, takže by neměl vynechat ani přípravu, což je taky hodně důležitý z hlediska souhry s Tannehillem.

Reagovat
Dawon

U OBJ bych se trochu bal, aby pak zas vedle Kuppa a Robinsona nebrblal, ze nema dost targettu

Reagovat
mithro

"The Patriots have informed me that they will no longer need my services next season simply because they will no longer have my position on the roster", new Las Vegas Raiders fullback Jakob Johnson told @dpa this week.

Reagovat
Dawon

Docela zajimave...to vypada, ze by se ten utok s odchodem Joshe mohl docela prekopat, protoze FB u Pats byl docela hodne vyuzivany snad celou dobu, co to sleduju.

Reagovat
Chazy

Bengals signed OT La'el Collins, formerly of the Cowboys, to a three-year contract.

Takže nejdnou je jejich OL Williams - Cappa - Karras - RG - Lael

To není špatný, i když bral bych v prvním kole někoho do vnitřku ještě

Reagovat
mithro

[John Barr] TonyBuzbee, the attorney for the 22 women, who are suing Deshaun Watson, just told me no NFL teams have reached out to him or his clients in the course of their efforts to research Watson.

Reagovat
Trand

https://www.nfl.com/news/top-101-nfl-free-agents-of-2022-who-are-the-best-nfl-players-available

Seznam FA co ještě zbývají. Z těch zajímavých jmen tam pořád je Mathieu, Armstead, OBJ, Gilmore, Wagner, Landry atd. Pořád je z čeho vybírat.

Reagovat
Trand

Tohle tady myslím nebylo:

Matthew Stafford and the Rams agreed to a four-year extension worth $160 million, keeping the quarterback in Los Angeles through the 2026 season. According to Spotrac, the Rams lowered his cap number from $23 million to $13.5 million this year, a savings of $9.5 million this year. His cap hit is manageable in 2023, too, at just $20 million. Where things really start to get costly for the Rams is in 2024. His cap hit that year balloons to $49.5 million, followed by $50.5 million in 2025 and $49.5 million in 2026. Essentially, the Rams can’t get out of his contract until after the 2025 season. From 2022-2025, his contract carries at least $24 million in dead money each year if he’s cut. In 2026, that dead cap charge drops to $12 million.

Reagovat
niflheim
Reagovat
niflheim

Your score is: 46292 (GRADE: A)

Your Picks:

Round 1 Pick 21: Andrew Booth Jr., CB, Clemson (A-)

Round 2 Pick 21: Arnold Ebiketie, DE/OLB, Penn State (A+)

Round 3 Pick 21: George Pickens, WR, Georgia (A+)

Round 4 Pick 21: Alontae Taylor, FS/CB, Tennessee (A+)

Round 6 Pick 31: Chris Hinton, DT, Michigan (A+)

Reagovat
Eric_The_King

Your score is: 49141 (GRADE: A)

Your Picks:

Round 1 Pick 23: DeMarvin Leal, DT, Texas A&M (A-)

Round 2 Pick 25 (BUF): Alex Wright, DE/OLB, UAB (A)

Round 3 Pick 23: Zonovan Knight, RB, N.C. State (A+)

Round 4 Pick 25 (BUF): Luke Goedeke, OG, Central Michigan (A+)

Round 5 Pick 25 (BUF): Jacob Gall, C, Baylor (A+)

Round 6 Pick 24 (BUF): Dalton Kincaid, TE, Utah (A+)

Round 6 Pick 38 (COMP): Charleston Rambo, WR, Miami (A)

Round 7 Pick 10 (BUF): Damarion Williams, CB, Houston (A+)

Round 7 Pick 23: Dane Belton, FS/OLB, Iowa (A+)

Round 7 Pick 25 (BUF): Andrew Rupcich, OT, Culver-Stockton (A-)

Round 7 Pick 38 (COMP): Allie Green IV, CB, Missouri (A+)

Round 7 Pick 40 (COMP): Chase Brice, QB, Appalachian State (A-)

Charleston Rambo je můj nový oblíbený hráč

Reagovat
niflheim

Colts acquired Matt Ryan from the Falcons for a 2022 third-round pick.

Reagovat
mithro

som tam na neho zvedavy.

The #Falcons will carry a $40.525 million dead cap hit in 2022 for Matt Ryan. That's actually a savings of $9,093,382 ... which they now will need to add a new starting QB.

Reagovat
mithro

Tom Brady is now the longest-tenured starting QB in the NFC South.

Reagovat
Dawon

Tohle dava hodne smysl Myslim si ze je Ryan furt o dost lepsi nez byl Rivers, kdyz tam sel a da se s nim porad vyhrat.

Nicmene teda kam s Jimmym? Ten jeho trh zacina dost mizet. Zbyvaji teoreticky Saints, Panthers?

Reagovat
mithro

a co ta atlanta? tam to vyzera, ze to mozu zapalit a zacat znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Ted maji 40 mega dead money za Ryana, asi si moc nedokazu predstavit, ze by si k tomu vzali jineho QB za 30 Navic k cemu by jim to bylo, Jimmy taky bude stat nejaky pick, za rok je FA, letos maji jeden z nejhorsich rosteru v NFL takze asi ani s Jimmym by nemeli moc nadeji na PO, tam mi to vubec nedava smysl.

spis tipuju nejaky totalni rebuild a uplne odepsanou sezonu, pripadne zkusit QB draftovat, ackoliv letos to podle vseho stoji dost za hovno.

Reagovat
mithro

We have agreed to terms on a two-year contract with QB Marcus Mariota.

Reagovat
Dawon

Taky možnost Nebudou úplně zoufale trapní ale zároveň asi furt dobrá šance na slušný pick za rok

Reagovat
Chazy

Teoreticky by i mohl být fakt dobrý a stát se jejich Tannehillem, teoreticky by mohl být pak tradovatelný jako bridge QB nebo top backup, kdyby někoho fakt zaujal.

Extrémně to dává smysl, akorát on se do tří zápasů zraní.

Reagovat
Dawon

Castecne to muze byt i tohle, ale spis si proste nemuzou dovolit jit do sezony uplne bez QB, protoze s timhle rosterem by si fakt hlasite rikali o neco jako 0-17/1-16 a hromadne vyhazovy.

Reagovat
Dawon

Tak Saints si taky muzem skrtnout

Saints re-signed Jameis Winston to a two-year, $28 million contract.

Reagovat
mithro

pre nich asi najlepsia varianta? uvidime ako bude vyzerat po zraneni.

Reagovat
Chazy

Panthers potřebují jít na prsten, takže by měli brát Minshewa

Reagovat
Chazy

(to jako nebyl pokus o trapnej vtip, on s nima byl spojovanej, prý ho hodně chcou a já prostě věřím, že má furt potenciál bejt kvalitní starter, co by mohl hrát playoff)

Zároveň Rhule musí prokázat, že má na to, aby byl HC NFL a cokoliv jinýho než playoff ho asi vyhodí, takže nějakej zkušenej QB, co už v NFL umí házet, by se jim hodil. Jimmy samozřejmě smysl dává taky, ale nebude mít možnost se sehrát. Minshew ale i loni hrál fakt dobře, v nekompetentních Jaguars vypadal líp než kdokoliv jinej během posledních let a zaslouží si šanci v týmu, kterej má aspoň trochu talentu. Věřím tomu, že něco jako Tyrod Taylor být může a ten se do toho playoff dostal 2x

Reagovat
Chazy

Lol, zájem o Jimmyho je evidentně neuvěřitelný

Reagovat
formic81

dostanem velky hovno a nebo ho cutnem.. no nic

So why didn't the Colts go after Jimmy G?

Form what I was told, there were concerns over the shoulder injury. Not so much the medical side of it but the idea of missing time in the offseason with a new team. This was a red flag.

Reagovat
Busby babes

shit.

Reagovat
kubys

Reagovat
formic81

Myslim ze tahle offseason je naprosto special, nikdy jsem takhle razantni zmeny nevidel na pozici QB a troufam si tvrdit, ze se nikdy nic podobnyho nestalo.

ja jsem teda i docela dost zvedavej co budou delat Browns s Mayfieldem..

Reagovat
Chazy

https://www.sporcle.com/games/g/nflcoaches

Můžete zkusit letošní HC sestavu. Já poprvý po letech přiznávám nějakou chybu, sem si absolutně nemohl vzpomenout na Saints jak to bylo interní povýšení, ten člověk byl mimo veškerý debaty, tak vůbec, přitom všechno ostatní za 2 min

Reagovat
Trand

Já zas po letech 32/32, vždycky jsem aspoň jednoho nebo dva zapomněl. Pořád jsem čekal, že na někoho zapomenu i teď, ale nakonec ne. Největší problém jsem měl u Eagles, tam jsem si nemohl vzpomenout na jméno i když jsem věděl obličej a u Texans jsem zase měl štěstí že jsem jel popořadě podle abecedy.

Reagovat
Trand

https://www.sporcle.com/games/g/nflstadiums

Btw co stadiony? Ti sponzoři jsou zlo, ale po letech trénování jsem to dotáhl na 30/32. Chyběli mi Bills, který si asi nikdy nezapamatuju a pak jsem si nemohl vzpomenout na 49ers.

Reagovat
Chazy

Lol, píčovina mám 16/32 a jsem rád.

Sem věděl jen Cowboys, Broncos, Packers, Lions, Texans, Colts, New Yorky, SF, LA, KC, Pats, Saints, Steelers a Bucs

Třeba Hawks, Bills, Jaguars, to asi slyším všechno poprvý

Reagovat
Trand

Tak Hawks měli Century Link Field, což bylo docela známý podle mě, ale vloni nebo předloni to změnili.

Reagovat
Dawon

Century link sem tam zkousel a nevyslo no

Reagovat
Dawon

Heh, tak to vubec 16/32

Nevzpomnel sem si ani na ten vas novy stadion

Reagovat
Trand

Však jo, ty názvy podle sponzorů jsou zlo. Různý banky, pojišťovny atd.

Reagovat
Dawon

30/32...bears a taky saints

Reagovat
Chazy

In a Monday piece for The Athletic, Jayson Jenks and Mike Sando reported ex-Jaguars coach Urban Meyer routinely belittled and berated coaches and players in his lone season in Jacksonville.

It's impossible to get every noteworthy quote and story in this space, so it's best to click the link below to read the full story. But Meyer arrived in Jacksonville and almost immediately started getting on the bad sides of everybody around him. He threatened to cut players for preseason mistakes, saying, "You couldn’t get a job paying more than $15 an hour," according to numerous people in the room at the time. Meanwhile, now-former Jaguars WR D.J. Chark said Meyer would routinely threaten to fire assistant coaches in front of the players, choosing to lead by fear and intimidation. Meyer, per Chark, pushed for live contact drills early in the summer despite objections from those around him, and one drill ended with Chark breaking his finger and missing the rest of training camp. Meyer also allegedly belittled veteran WR John Brown in front of teammates, and he made another unnamed player cry at one point. One member of the football operations staff called Meyer's tenure the "most toxic environment I've ever been apart of." And this doesn't even come close to encompassing all of Meyer's dysfunction. He apparently wasn't familiar with opponents, failed to board the team flight back home from the Week 4 loss in Cincinnati, allegedly kicked K Josh Lambo for missing kicks, benched James Robinson and then put him back in hurt in garbage time, and refused to take any blame for his team's performance. Meyer will never sniff the NFL again.

Reagovat
Chazy

Meyer is said to have been “unfamiliar with star players around the league,” as multiple sources told The Athletic – including future Hall of Fame defensive tackle Aaron Donald. In fact, Meyer is said to have asked a staffer, “Who’s this 99 guy on the Rams?” and “I think he might be a problem for us.”

Reagovat
Trand

Jo to jsem taky četl, ale tomu snad nemůžu uvěřit, že by byl takhle mimo. A jestli ano, tak by mě zajímalo, jak vypadal přijímací proces Jaguars. Prý neznal ani Deeba a Jamala Adamse.

Reagovat
Chazy

No, za Meyera prostě mluvila reputace a že je mašina na úspěchy. Takže si holt asi řekli, že ok, věnoval se college, nemá znalost NFL, to může být případ mnohem víc college HC a že někdo tak schopnej, ambiciozní a úspěšnej, prostě se dokáže rychle naučit, ty znalosti nabere a ten tým otočí.

Na mě to působí, jak kdyby si chtěl jen vydělat a nechat se vyhodit

Reagovat
Trand

Možná jenom ignoroval NFC West no. A jinak souhlas, to jsou určitě věci který se jdou rychle doučit. A asi bych dokázal pochopit Deeba i toho Jamala, ale prostě Donald je už teď jeden z nejlepších defenzivních hráčů historie NFL, to mi prostě přijde nepochopitelný.

To co píšeš by asi šlo, ale že by mu nevadilo si takhle zničit ten zbytek reputace co měl? To nevím no, jako vím že po tom skandálu u Buckeyes se o něm nic dobrýho nepsalo, ale tohle byla taková druhá šance. Teď si o něm regulérně celá Amerika myslí že je to toxickej zmrd a hajzl, co se neumí chovat a šikanuje ostatní.

Reagovat
Dawon

Tak ve finale jestli uz nemel moc ambice dal pracovat, tak si asi vydelal prijemne penize na duchod no Asi neni kazdy takovy magor jako Bill a spol, ze na te lavicce chcou umrit

Ale to s tim vyberovym rizenim, ja bych hrozne chtel jednou videt nahravku z HC pohovoru v NFL...je mozne ze by to pro obycejneho smrtelnika, co tomu oproti nim skoro vubec nerozumi, byla totalni nuda, ale hrozne by me zajimalo jak takova vec probiha

A taky treba jak se to lisi mezi tema historicky spatnyma franchise oproti tem uspesnym.

Reagovat
Chazy

https://www.si.com/nfl/2019/01/08/head-coaching-interview-hiring-firing-process-offseason-behind-scenes

Ale nic velkého se tam nedočteš, nicméně ta zmínka o Nagym je úsměvná

Reagovat
Kowe

Aspoň poznal, že je dobrej

Reagovat
Dawon

To je uzasny bizar fakt Vzdycky zahreje u srdce, kdyz nejaky takhle nesympaticky kokot ukaze, ze je opravdu naprosty kokot.

Reagovat
mithro

The #Bucs are re-signing RB Leonard Fournette, as more of Tom Brady’s friends return to Tampa. He gets a 3-year deal worth $21M up to $24M.

to cumim na tie prachy.

Reagovat
Dawon

tak on pry chtel 12/rok Takze to hodne slevil...jestli ten zaklad je 7/rok, tak to neni zas takova palka...bych rek, ze se tymy s tema velkyma smlouvama pro RB hodne poucily v poslednich par letech

Reagovat
Dawon

NBC Sports' Matt Maiocco said he's not sure "anybody knows" if Trey Lance is ready to start for the 49ers in 2022.

Maiocco said the team believes Lance will be ready when he's called on as the starter, whether that's this year or next year. 49ers general manager John Lynch said this month that Lance is "everything we thought he was when we traded a lot to go get him, and more," countering reports that Kyle Shanahan remains wary of trading Jimmy Garoppolo and rolling with Lance as the Niners' starter in 2022. The quarterback market has narrowed considerably over the past week, leaving the 49ers without many trading partners for Garoppolo. "A lot has changed" since the start of the NFL new year, Maiocco said, including Jimmy G undergoing shoulder surgery. In February, ESPN's Adam Schefter reported Lance "was probably further behind than people realized, Trey Lance is greener than people realize, Trey Lance is going to need more work than people realize, and they have a roster that can win now." There's been no indication the 49ers are ready to commit to Lance.

Aby tam ještě nakonec Jimmy nezůstal jako starter

Reagovat
formic81

tvl to je divny.. minulej mesic rikali zas neco jinyho.. neverim nikomu uz

Reagovat
Chazy

Mě to vůbec nepřekvapí, Lance je prostě projekt a to si lidi nedomýšlí, co znamená.

Mahomes byl projekt, ale holt se dokázal naučit všechno hrozně rychle, tje spíš unikát. Ale jak dlouho tvalo, než Allen přestal bejt neschopná a zbytečná sračka, Lamar se furt učí efektivně házet, i když občas je skvělý i v tom.

Jestli by příští rok hrál jako Allen hrál ve druhý sezoně, tak na co ho tam cpát, když ten tým má na SB

Reagovat
formic81

ja uprimne teda nechapu, proc by Shanahan na season review tiskovce rekl, ze Trey je starter od pristiho roku a Jimmy si bude hledat novej team..

nebo jako to blafoval, aby zaroven Jimmymu snizil cenu pro potencialni trade talks? Trey bude ready.

Reagovat
Dawon

Protoze treneri lzou? Jako nevim, nehledal bych za tim moc vedu Stal vas 3 prvni kola, chteli ste ho hrozne moc, proste z nej musi byt hvezda, jinak je to absolutni propadak, to je myslim celkem jasna a logicka motivace lhat/trochu zabarvovat pravdu.

Nebo by ses jako fanda citil lip, kdyby na konci sezony na tiskovce rekl, ze Lance je sracka a urcite jeste nema na to, aby startoval?

Reagovat
formic81

a insiders a novinari teda vzdycky mluvi pravdu?

protoze mne obcas prijde, ze vlastne kazdej nazor se da vyvratit. Skoncila season a najednou se zacalo objevovat hodne highlights Lance z treninku, kde ukazuje co vsechno dokaze hodit. Jimmy je odepsanej a okamzite na trade blocku.

Ted Jimmyho nikdo nechce a najednou se zacne spekulovat, ze asi zustane protoze Lancuv development mozna neni skvelej jak se predtim rikalo..

proste ta casova posloupnost absolutne nedava smysl

Reagovat
Dawon

Tak insideri vylozene nelzou, rikaji to, co jim je receno aby rikali zejo (sami treba ani tu pravdu neznaji)...vylozene lhat, to by byla pro novinare asi dost velka hloupost...ja jen reaguju na to, ze se divis, proc by Shanahan v necem takovem lhal, tak ti jen davam celkem jednoduchy duvod.

Taky se psalo, ze mate na stole 2x 2. kolo za Jimmyho, coz teda bud byla lez, nebo je Lance sracka a nechcete Jimmyho pustit a nebo ste kokoti. Ja osobne se priklanim spis k tomu, ze to byla lez, ktera mela zvednout jeho cenu.

Ja nemam duvod verit ani jednomu, ani druhemu, dokud Lance neuvidim poradne hrat, tak sou to vsechno jen spekulace a kecy. Mnohem vic nez recem verim cinum tech lidi. Jimmy na konci sezony hral, ikdyz byl zraneny a hral misty fakt dost spatne. Pokud Lance nemel na to startovat v prosinci/lednu, tak se na tom do brezna asi tezko neco zmenilo.

Ale ve finale se to stejne dozvime az v sezone, jestli je ready. Jen sem poukazoval na to, ze HC/GM proste lzou...nekdo vic, nekdo min, ale delaji to asi skoro vsichni a je to uplne normalni soucast te prace.

Reagovat
Dawon

Ale jinak teda kdybych se mel pokusit pochopit, proc nejdriv reknou, ze je starter a za par mesicu bez treninku a zapasu najednou pochybujou (udajne, kdovi kde je pravda), tak me napada jedine tohle:

Mysleli, ze je Jimmy cenny a dostanou za nej hodne, tak prohlasili Lance starterem s tim ze posili diky tem pickum a budou vyvijet mladeho QB. Ted Jimmyho nikdo nechce a tak si rikaji, jestli si ho teda radsi nenechat, kdyz je v tuhle chvili lepsi QB a je s nim lepsi sance na prsten.

Jen jedna z variant, co me napada no. Samozrejme ve finale vime vsichni hovno, ale souhlasim s tim co rikas, ze by to od vas bylo trochu nelogicke a tak se snazim vymyslet, co by za tim mohlo byt

A nebo to sou proste jen kecy, Lance je starter a Jimmy se proda za drobne nebo se cutne, to je druhe velmi jednoduche vysvetleni.

Reagovat
Chazy

Vikings signed EDGE Za'Darius Smith, formerly of the Packers, to a three-year, $42 million contract.

Reagovat
Chazy

Miami signed LT Terron Armstead, formerly of the Saints, to a five-year, $75 million contract.

Reagovat
Dawon

S bonusama pry ale az 87 mega...dava smysl u takhle IP hrace, pokud by to bylo jen tech 15/rok tak by to bylo teda hodne hluboko pod ostatnima top tacklama

Reagovat
Chazy

Jojo a garance 43 mega, takže je to spíš tříletej kontrakt, kde při nějaký hrůze by to asi šlo i ten třetí rok ukončit.

Ale podle mě to bude super podpis pro ně, no, upřímně asi nikdo v lize nemá horší tackly jak oni. Jestli by někdo měl zkusit Fishera, tak oni, ale spíš dává smysl draftovat T v prvním kole

Reagovat
Chazy

https://www.instagram.com/p/CbarUqevcZx/

Jako hází neuvěřitelně takhle bych řek, že je lepší než Love, Lance i Allen, ale spousta expertů ho nemá ani v prvním. Na druhou stranu to platilo i o těch třech

Reagovat
Chazy

Ale teda je to asi největší QB monstrum od doby Cama, a to ještě v NFL určitě něco nabere. Akorát teda Cam má 196 cm a on jen 183, což je naprd

Reagovat
Dawon

NFL Network's Ian Rapoport reports the Chiefs have given WR Tyreek Hill permission to seek a trade.

Hill is in the last year of his contract with the Chiefs and has been in talks on a contract extension for weeks. Talks appear to have broken down. Adam Schefter reports that the Jets and Dolphins are already in "serious talks" to trade for Hill. It's highly unlikely that those are the only teams seriously interested if Hill is truly available. Hill's next contract can be expected to be massive if he lands with a new team, but the 28-year-old is a game-changing presence that could take a contender over the top. The Chiefs are hosting Marquez Valdez-Scantling for a visit, who would help replace Hill's downfield abilities, but won't be able to fill his No. 1 wide receiver shoes. That may fall to Juju Smith-Schuster, who would rack up targets with Hill gone, but the former Steeler is several notches less explosive. If Hill is traded it will be a downgrade for the entire Chiefs offense.

Hmmm...videl ty WR kontrakty a upravil svoje pozadavky z 20/rok na 30/rok a Chiefs ho poslali do prdele?

Reagovat
Chazy

no hlavně ať neskončí u packers

Reagovat
Chazy

Bucs ani Pats bohužel asi na něj nemají kapitál ale byl by to nejlepší Bradyho receiver od Mosse. Belichick by ho zas na druhé straně asi ani nechtěl za tu cenu

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
Dawon

Dolphins acquired WR Tyreek Hill from the Chiefs in exchange for five draft picks including 2022 first-round and second-round picks.

The full haul is a first (pick 29), a second (50), and a fourth-round pick in 2022, as well as a fourth and sixth-round pick in 2023. The Dolphins will now get to work on finalizing a contract extension with Hill that will make him the highest-paid wide receiver in league history.

Reagovat
formic81

Chiefs dostali skvelej haul a Juju, Hardman a Robinson jsou furt super a urcite jeste nekoho dodraftujou.. ale podle me to jejich hru dost poznamena. Nemluvim ani o ty rychlosti Hilla, ale spis o celkovym porozumeni s Mahomesem a to jak chape coverages a celkove tu hru. Kolikrat Chiefs doslova vytahnul z uplnejch sracek. Chapu, ze ho asi museli kvuli financim pustit, ale jako uplnej win bych to rozhodne nebral.

Krok Phins uprimne moc nechapu, sice to spojeni s Waddlem bude dost zajimavy, ale nemaj QB. Kdyz si vezmu jak ta AFC je nabita, tak by me boj o play-off hodne prekvapil a stejne by se pak asi jednalo o one and done team.

Reagovat
Busby babes

neukazuje to trochu i to, ze ten cap aspon nekde funguje? nebo je to fakt o tom, ze si Chiefs rekli: meh, za to nam nestoji?

Reagovat
Chazy

Já se omlouvám, že to furt řeším, ale ten cap funguje stoprocentně a funguje všude. V celý lize není tým, co by byl výrazně kvalitnější jak ostatní, není ani taková skupina týmu a není ani skupina týmu, co by mela týmy vyloženě špatný a nemohla mít lepší. Nikdo nepodepise v jedny sezóně dvě hvězdy a spousta týmu nemůže podepsat žádnou. Ty haty capu jsou absurdní, sice uznávám ty fake roky že škodí, ale i když se třeba saints nebo packers dokáží ochcavkama vejít do capu aby neztratili hvězdy, tak pár hráčů stejně ztratí, nikoho nepodepsali a rozhodně se jim zhorší kvalita náhradníků a ST. Cap jako fakt funguje, drží tu ligu v naprostý vyrovnanosti

Reagovat
Busby babes

v pohode. ja se prave ptam, protoze temhle detailum zatim tolik nerozumim, je to dost slozite. Chapu, ze t ty franchise nejak flekuji a tlaci pred sebou, ale prave mi taky vzdycky prislo, ze to v zasade funguje, ze jak rikas, neni tym, co by byl uplne jinde. Respektive je to rok od roku ruzne a tak. I tak diky za vysvetleni, pro me je v pohode, ze to porad resis, ja to ctu rad.

Reagovat
Chazy

Ty týmy to dost zvládají i proto, že každej rok vyroste cap o 10 mega a můžou s tím operovat. Proto možná ta strategie tlačení toho balvanu před sebou není až tak nesmyslná, jako bývala dřív, kdy to týmy fakt zničilo na roky

Reagovat
Trand

Na první pohled to vypadá jako dost, co za něj Dolphins dali, ale to je první kolo je 29. pick, takže žádnej prémiovej. A 5 picků celkově mi teda přijde docela hodně, ale zas je to skvělej hráč. Tyreek dostane lepší peníze a bude žít místo v Kansas City v Miami, což je asi o dost příjemnější, stejně tak Chiefs dostali poměrně hezkou kompenzaci. Jen teda Chiefs budou muset doufat ve velkej comeback Juju, protože pak tam je jenom Kelce a na ty ostatní WR není vůbec spoleh.

Reagovat
Chazy

Jako Hill má prsten, tak si může jít pro prachy, no ale bál bych se ho v pozici Miami. Ale určitě je fajn mít hodně peněz, být v Miami a mít nulovou daň

Reagovat
niflheim

Asi nejvíc psycho offseason co jsem zažil.

Reagovat
mithro

ja som si vravel nieco podobne, ale tiez to podrobnejsie nesledujem tak dlho

Reagovat
mithro

Patriots sign CB Malcolm Butler to two-year deal

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

nice ♥

Reagovat
niflheim

Tohle jsem nečekal

Reagovat
Chazy

Free agent LB Bobby Wagner is visiting the Rams on Wednesday.

There's reportedly "mutual interest" in doing a deal per Ian Rapoport.

Reagovat
Dawon

Rapoport and Pelissero reported Hill's new extension is for four years and is worth $120 million with $72.2 million guaranteed.

Tak padlo tech 30/rok

Reagovat
Chazy

https://www.spotrac.com/nfl/rankings/average/

Takže už tři WR berou víc jak Brady

Reagovat
niflheim

Ten Wentz tvl

Reagovat
Chazy

Nevím no, když nejdrazší QB ligy stojí 50 mega na rok, tak 32 mega na rok je asi to nejlacinější, co dáš za franchise QB veterána. Prostě ta Dalton line bude tak 30 mega, pak už se doplácí za kvalitu toho QB. Carr má sice taky málo jako Brady, ale teď by podepsal za 40, Tannehill tak za 37

Reagovat
Dawon

Kdyz to podas takhle, tak je to fakt hodne vtipne Zajimalo by me, za kolik by letos Brady podepsal, kdyby byl FA

Reagovat
Chazy

Letošní draft je naprosto retardovanej

V prvním kole má jeden tým 3 picky, 4 další týmy mají 2 picky. A to ještě ani nezačal

Reagovat
Chazy

Tak 5 týmů má 2 picky, zapomněl sem na Packers

Reagovat
Chazy

Chiefs signed WR Marquez Valdes-Scantling, formerly of the Packers, to a three-year, $30 million contract.

Reagovat
Chazy

Myslíte, že hrozí jinej scénář, než že Packers vezmou dvě WR v prvním kole?

Ale jako WR tam ještě jsou - Beckham, Landry, Fuller, JuJo

Reagovat
Dawon

ta WR sestavicka Chiefs v tuhli chvili teda vypada dost bizarne

Reagovat
formic81

mne to prijde teda furt dost v pohode a vzhledem k ty deep class je dost pravdepodobny, ze jeste nekoho privedou.

Maj duo Hardman a MVS, ktery mozna dokaze bejt obcas labilni, ale furt je to vynikajci duo deep threats. Juju s poradnym QB muze udelat jednoduse 1000y + season. A furt maj Kelceho. Nevidim v tom problem.

Naopak oni musi proste nacpat tu obranu talentem.

Reagovat
Trand

Já teda nesouhlasím. Juju má sice potenciál a hrál v hrozném útoku se špatným QB, ale vrací se po zranění a reálně má za sebou jednu velmi dobrou sezónu, kde z velké části těžil z toho, že Steelers měli i Antonia. Určitě může udělat přes 1000 yardů, ale že by to byla jistota si úplně nemyslím. Hardman nějaký potenciál má, ale hvězdu v něm nevidím. MVS je pak vyloženě deep threat, jeho kariérní průměr je 49,8% zachycených pasů, takže prostě WR na kterýho se nemůžeš spolehnout při běžných situacích, navíc vloni 26 zachycených přihrávek, to nejsou ani 2 na zápas, jeho maximum je 38. Kelce je hvězda, o tom se asi nemusíme bavit, sice mu bude 33 letos, ale ještě dvě/tři super sezóny by mohl dát.

Co mě moc nenaplňuje optimismem je druhej poločas proti Bengals v playoff, tam nebyl jedinej WR Chiefs, kterej by ukázal něco navíc, naopak tam byly dropy a špatné routy, navíc Hardman se začal vztekat že na něj Mahomes nehází. MVS měl vloni 430 yardů, Hardman trochu lepších 693, ale to prostě není nic skvělýho. Sice ubyde Hill, takže pravděpodobně přibudou Hardmanovi yardy, ale zase si ho budou týmy líp hlídat. Jako s tím Kelcem ta situace není úplně tragická, ale pokud bereme čistě WR, tak to vidím jako spíš podprůměr ligy.

Reagovat
formic81

jj ja souhlasim, ale beru to v kontrastu Mahomese a Reida, ktery z nich dokazou vytezit to nejlepsi..

furt si myslim, ze to mojo budou mit kazdej rok. Nekdy to nevyjde viz letos se Cincy, ale pristi rok to muze bejt zas jina pisnicka.

Reagovat
Dawon

Teoreticky máš pravdu, ale je to totálně best case scenario, kdy by všechno šlo přesně podle plánu a všichni ti WR udělali nějaký krok dopředu...Hardman a MVS sou za mě doplňkovi WR3, JuJu je velká neznámá, může se probrat ale taky prostě může být k ničemu, už je to fakt dlouho co byl dobrý...no a Kelce bude mít 33 a už loni si myslim šel výkonnostně trochu dolů a to jen může pokračovat, obzvlášť pokud by byl jejich jasná jednička a obrany se soustředily plně na nej.

Čekám že určitě budou draftovat vysoko, ale kdyby to nebyla trefa, tak to podle mě je fakt bída a mohli by v té divizi nakonec tahat za kratší konec. Člověk by si sice nikdy nevsadil proti reidovi s mahomesem, ale kvalita té divize je fakt anomálie a jestli toho Hilla nějak pořádně nenahradí tak je to obrovsky kvalitativní pokles.

Reagovat
kubys

MVS 1500 yds letos

Reagovat
Kowe

Reagovat
kubys

Si povíme

Reagovat
Kowe

ukladam si

Reagovat
Chazy

No, já tady asi jsem na straně prositrany, prostě ti jejich WR jsou fakt totálně nespolehliví a podivní.

Já nejvíc věřím JuJu, tje podle mě fakt špičkovej receiver a ukáže se to. MVS je takovej DeSean pro hodně chudý, nikdy sem tyhle WR neměl rád, ale ok, něco umí.

Hardman mi ale přijde, že neumí vůbec nic, jakože fakt vůbec, má jen atletičnost, ale není to WR ani. Ale taky má nějakej upside a třeba ho probudí, ale co ho má probudit, když se neprosadil ani loni.

Souhlasím s tím, že Reid a Mahomes, jenže loni Mahomes vypadal fakt ztraceně a nikdy nehrál takhle špatně. A to měl jen oslabenej útok, teď už ho má fakt průměrnej. Prostě elitní QB podle mě dělá útok, vždycky bych radši měl top OL, která pomáhá i RB a dává tomu QB čas, než mít top receivery, prostě nikdy bych si nevybral cestu Bengals. Nicméně Mahomes zatím moc neukázal, že dokáže ten tým držet nad vodou ve stylu Bradyho, což od něj teda osobně očekávám.

Vím jako co udělal proti Bills a maximální respekt za to, ale během té sezony prostě dobře nehrál a teď bude mít tým ještě slabší

Reagovat
Chazy

USA Today's Glenn Erby reports the Eagles are interested in free agent CB Stephon Gilmore.

Pro Football Network's Aaron Wilson reports the Chiefs have interest in trading for Giants CB James Bradberry.

The Pioneer Press reports the Vikings "could still re-sign" free agent CB Patrick Peterson.

Reagovat
Chazy

Největší aktuální spekulace NFL je Brady -> Dolphins

Reagovat
Chazy
Reagovat
steve321

Great content.

Reagovat
steve321

UEFA contends that the decision to award a penalty for a handball, following contact with the body, is not an error. In the Champions League incident, they argue the referees' judgment aligns with the rules, defending the controversial call.

You can also check the status of South Africa's team funds on <a href="https://sassastatus-checks.co.za/">SASSA</a>.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele