BECKHAM MÁ ZLOMENOU RUKU

24.05.2003, 01:56
Aktuality
Přátelské utkání, hrané v jihoafrickém Durbanu, mezi domácí reprezentací a Anglii skončilo tragicky pro kapitána Albionu Davida Beckhama. Po srážce s protihráčem se Beckham ocitl na zemi a až diagnóza v nemocnici potvrdila, že si záložník Manchesteru United zlomil ruku.

K nešťastnému momentu došlo v prvním poločase, ale Beckham se rozhodl pokračovat ve hře. Nechal se vystřídat až v 50. minutě, kdy už nemohl snést bolest, kterou mu přinášelo zranění. Že jde o zlomenou ruku, potvrdilo až rentgenové vyšetření v místní nemocnici.

Podle odhadů lékařů, bude vůdce reprezentace kolébky fotbalu chybět až šest týdnů. Nestihne tedy kvalifikační utkání na mistrovství Evropy se Slovenskem, které je na programu 11. června na britských ostrovech. Bude to tedy citelná ztráta, ale Angličané by si měli s průměrnými Slováky poradit, i když je nutné si uvědomit, že na podzim doma remizovali s Makedonií 2:2, což je ještě papírově slabší celek než naši východní sousedé.

A jak vlastně probíhalo přátelské utkání mezi Jihoafrickou republikou a Anglií, kterému přihlíželo 52 000 diváků? Hosté se ujali vedení hned v první minutě, kdy skóroval Gareth Southgate, ale vyrovnání nedalo na sebe dlouho čekat. V 18. minutě srovnal z pokutového kopu Benni McCarthy. Vítězství se však převážilo na stranu Albionu, kdy v 64. minutě rozhodl kanonýr Liverpoolu Emile Heskey.

David Beckham, hvězda fotbalových trávníků a idol mnoha žen bude tedy v současné době léčit zranění. Můžeme se však těšit, že v nové sezóně bude opět udivovat nejen fotbalovým uměním, ale i svými častými módními výstřelky.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (1)

Přidat komentář
Josifek

Tak se to setkání s Mandelou Beckhamovi pěkně vyplatilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele