Beckham bude více chránit svou rodinu

28.11.2002, 16:59
Aktuality
David Beckham, záložník Manchesteru United a kapitán anglické fotbalové reprezentace, hodlá více chránit svou rodinu. Rozhodl se tak poté, co Scotland Yard jen těsně zabránili únosu jeho manželky, ex-Spice Victorie Beckham. A jak vlastně David chce svou rodinu ochránit?

Beckham se rozhodl zakoupit speciální konvoj vozů BMW, ovšem ne jen tak ledajakých - vozy budou celé kompletně opancéřované. Beckham za trojici těchto BMW zaplatí 450 tisíc liber, v přepočtu téměř 25 miliónů korun. Vozy budou určeny jen pro něj, manželku Victorii, dva malé "Beckhamky" a ochránce ze speciální jednotky SAS.

Za své peníze však dostane auto hodné Jamese Bonda. Vozy jsou totiž mimo kulek odolné i proti přímé střelbě z bazuky, dále jsou vybaveny zpětnými zrcátky, aby mohl řidič lépe vidět dozadu a včas uvidět případného pronásledovatele.

Beckham před časem prohlásil, že pro ochranu své rodiny udělá vše - a toto je důkaz. Jeden Beckhamův přítel řekl, že "pokud jde o ochranu jeho rodiny, tak cena není důležitá." A toto je podle všeho jasný důkaz, že Beckham svá slova myslel vážně.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele