Beckenbauer: Musíme dál posilovat

06.12.2007, 18:53
Aktuality
Už v létě Bayern Mnichov na své poměry nevídaně utrácel a velkorysé nakupování nejspíš bude pokračovat i v zimě. Prezident klubu Franz Beckenbauer prohlásil, že jeho klub pro splnění vysokých cílů potřebuje další posily.

Před letošní sezónou přišly do Bayeru hvězdy jako Ribery, Klose nebo Toni, celkem za všechny letní posily bavorský klub vysázel 70 milionů eur. A ani v zimě se v Mnichově šetřit nebude.

"Jsme fotbalový klub, ne banka," prohlásil Franz Beckenbauer, prezident Bayeru. "Po minulé neúspěšné sezóně potřebujeme dál investovat, protože chceme splnit naše vysoké cíle." Těmi jsou výhra v Poháru UEFA a prvenství v Bundeslize. V domácí soutěži Bayern začal výborně, ale nyní vede před pronásledovateli už jen o bod.

Nejvýše na seznamu zimních posil je obránce Sao Paula Breno. Teprve osmnáctiletá vycházející hvězda by měla vyztužit zadní řady bavorského klubu, které trenér Hitzfeld chce posílit nejvíc.

Autor: Radim Šantrůček / sport.yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Shit Ribery je teď dobrej jako prase. Měl jít k nám do Realu...by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

co furt jebete s tím realem idioti je to tým plný hvězd a kurva když je tu článek tak všichni by nějaké skvělé hráče poslaly do realu

Reagovat
smazaný uživatel

alebo do cheasea..naco do tych preplnenych klubov by mali chodit! potom bY iba vysedavali a ich kariera by bola v haji

Reagovat
Kapřík

Jen ať zůstane tam, kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli by se zrovna v Realu chytal...podle mě je německá liga jiná a lehčí než španělská...

Reagovat
smazaný uživatel

To je vystiženo přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

len aby nedostali pruh z tolkeho posilovania... a patrilo by sa cosi vyhrat, snad v UEFAcupe by mali patrit k top favoritom, aj ked pohare su zrada , takze bundesliga

Reagovat
smazaný uživatel

prajem im aby vyyhrali uefa cup su dobry tentorok potom uvidime co vyprodukuj o rok v lige majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

"jsme fotbalový klub, ne banka", kéžby si tohle řekli Berlusconi s Gallianim...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ve sparte :(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele