BECKENBAUER: BALLACK UDĚLAL CHYBU

24.01.2007, 17:24
Aktuality
Nejenom v Anglii se stále častěji ozývají hlasy kárající Michaela Ballacka za přestup do Chelsea. Kapitánovi německého národního týmu tento krok vytýkají i v jeho vlasti, jako poslední se proti němu postavil legendární Franz Beckenbauer...

Ballackovi v létě vypršela v Bavorsku smlouva a jako volný hráč odešel do Chelsea. Na Stamford Bridge se však stále nedokázal plně adaptovat a podobně jako druhá velká posila londýnského klubu, Andrij Ševčenko, se zatím marně snaží získat si přízeň fanoušků.

"V Chelsea pro něho nemají ideální místo v sestavě. Takové, na němž hrál v Bayernu nebo hraje v německé reprezentaci. Lampard je příliš dobrý a hraje na jeho pozici. Michael do Chelsea zkrátka nezapadá, měl raději dát přednost Manchesteru United," myslí si prezident Bayernu Mnichov.

Německému šampionovi Ballack letos hodně chybí. Bayern trápí problémy právě ve středové formaci a trenér Felix Magath příliš variant do zálohy nemá a mít nebude. Sebastian Deisler ukončil kariéru, podobný tah na konec sezóny již ohlásil Mehmet Scholl, na odchodu do Al-Ahli je Ali Karimi, Hasan Salihamidžič v červenci zamíří do Juventusu a jistá stále není budoucnost Owena Hargreavese, o něhož usiluje Manchester United.

"V záloze se musí něco změnit. Chybí nám hráč jako Deco, Diego, Messi nebo mladý Mehmet Scholl. V tuhle chvíli bohužel nikoho takového nemáme a naše hra tím trpí," našel hlavní příčinu prozatimního neúspěchu v lize Beckenbauer, který by se tak možnému návratu Ballacka zřejmě vůbec nebránil. Mnohem pravděpodobněji ale vypadá příchod jiného hvězdného záložníka - Juana Romana Riquelmeho z Villarrealu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Vincent Blanquinegro
Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no a neříkal jsem, že se Jeleň brzo prosadí v top klubu... během MS. a nikdo na mě nereagoval, nezajímavá informace, co?! ... no a teĎ dochází na má slova ... už se zase trefil... proti Marseille 16.min

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

bych mohl působit jako headhunter

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

aha , já blb okamžitě koupit Alberta Medinu

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

trochu stylem připomíná Roque Santa Cruze

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

připomínat může, dopadnout tak nesmí

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

jo tys myslel toho rychlýho poláka

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, hlavně že se chápem ... jinak Ireneusz Jelen -

http://www.youtube.com/watch?v=i1YU7HsqhpY

Reagovat
HOST*viktor

Chybu neudělal,myslím že peněz má dost

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak jestli to bereš tak ... je mi tě líto

Reagovat
smazaný uživatel

ale napriek tomu, chybu neurobil, určite mu treba len viac času. Bude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, jedině že by na "stará kolena" zrychlil svůj pohyb i hru, což asi těžko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele