Bazeley zůstává trenérem Nového Zélandu, vydrží do MS 2026

04.07.2023, 22:36
Aktuality

Nový Zéland bude dál trénovat Darren Bazeley, který "All Whites" povede až do mistrovství světa v roce 2026. Zároveň bude koučem reprezentační třiadvacítky, se kterou se pokusí kvalifikovat na olympijské hry v Paříži. Oznámil to novozélandský svaz.

Padesátiletý Bazeley vedl seniorskou reprezentaci provizorně poté, co po neúspěchu v kvalifikaci na loňské MS v Kataru odstoupil Danny Hay. Podle novozélandských médií byl hlavním kandidátem svazu na post trenéra John Herdman, jenž ale v únoru prodloužil smlouvu s Kanadou.

Anglický rodák Bazeley působí na Novém Zélandu s přestávkami od roku 2011, získal i tamní občanství. Vzhledem k tomu, že Oceánie má jisté místo na rozšířeném MS 2026, má Nový Zéland velkou šanci na postup. Mezi světovou elitou si dosud zahrál pouze v letech 1982 a 2010.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele