Bažant přinesl Barce postup

11.04.2002, 19:44
Aktuality
Oba španělské velkokluby, Real Madrid a FC Barcelona postoupili do semifinále Ligy Mistrů, oba zápasy provázely velké emoce, Barceloně dokonce pomohl bažant, který vypustil ve druhém poločase domácí fanoušek. Barcelona zažila velký šok již v 8. minutě, kdy překvapil domácího golmana Bonana kyperský střelec Konstantinu a najednou musela dát Barca tři góly. Devadesátitisícový kotel Barci zažil první gól ve 23. minutě po gólu Luise Enriqua, nebyl to ovšem jeho jediný gól, ve 49. minutě přidal další. Hned po gólu zapracovaly nervy na straně řeckého týmu, když chtěl okamžitě po gólu vzít z brány Panathinaikosu míč útočník Saviola, obránce hostí mu v tom bránil až oba spadli. Naštěstí pro Barcu se nakonec v 61. minutě trefil Saviola a tento výsledek Barca udržela až do konce i když se nastavovalo dlouhých sedm minut. Po utkání si ještě neodpustil poznámku trenér hostí na účet pořdatelů když se divil jak mohl fanoušek na stadion propašovat bažanta. Ještě snad oněco vyhecovanější utkání se hrálo v Madridu, kde hrál německý Bayern který sem přijel s výhrou 2:1 z původního utkání. Ještě před utkáním poznamenal obránce Realu Roberto Carlos že kdyby Real hrál takovým stylem jak Bayern, tak na ně chodí maximálně tisícovka diváků. Bayern se neustále bránil stálému tlaku královského Realu a bránil se úspěšně. Spojnici tyčky a břevna se podařilo nastřelit kouzelníkovi Zidanovi a v deváté minutě se zapletl míč Morientesovi který byl sám před brankou. Ve druhém pločase se už Bayern neubránil a v 69. minutě se trefil Helguera. Kapitána hostí pak diváci trefili nějákým předmětem do hlavy a musel být chvíli ošetřován. Pojistku přidal pět minut před koncem Guti a tak se přihlížející španělský král Juan Carlos mohl těšit z postupu Realu. Real se utká v semifinále právě s Barcelonou. Další utkání sehrál anglický Manchester s la Coruňou, její šance na postup byli ovšem mizivé poté, co doma prohrála 0:2. Na toto utkání také nikdy nezapomene argentinec s rakouským pasem Duscher, záložník Deportiva, který chladnokrevně poslal k zemi anglického miláčka Beckhama a vykoledoval si žlutou. Horší pro celou Anglii je to, že Beckham nejspíš nestihne první utkání Anglie na MS proti Švédsku. United v tomto utkání nastříleli pět branek, přesto vyhráli těně - 3:2, dva góly byli totiž vlastni. Právě za Beckhama nastoupil Ole Gunnar Solkajser který dal gól hned ve 23. minutě. Ve 45. si ovšem dal vlastní Blanc a tak hráči odcházeli po poločase do šaten za nerozhodného stavu 1:1. V 56. přidal Solkajser druhý gól a v 69. po skvělé individuální akci třetí Ryan Giggs. Ovšem v minutě devadesáté kopal Djalminha přímý kop který si srazil do sítě Butt. Hráči Deportiva navíc dostali dvě červené.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1244)

Přidat komentář
fantomas

What a night, what a big big night!! Dneska se mi bude fakt dobře usínat..

Reagovat
Logan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Fantomas se svěřuje eurofotbalu

Reagovat
Kowe

to už dělá pár let ne?

Reagovat
Chazy

Jako jo, ale že chodí k náhodným starým článkům, aby tam hodil takovýhle výkřiky do tmy, to je zas jinde

Reagovat
Chazy

Občas člověk narazí na divný věci, když takhle hledá

http://www.eurofotbal.cz/clanky/keane-zraneni-me-zmenilo-28789/

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo pěkně užitečný věci. Sem teď projel úplně ty nejstarší články a zjistil sem, že funguje tohle:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No, užitečný nvm....... ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

za minútu toho stihol dosť

Reagovat
Swarley

právě ty vole, to ani nejde

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Eric_The_King

Tady ten článek je jako léčka nebo proč se tu nepíše?

Reagovat
Chazy

Tenhle článek se bude líbit Swarlosovi, když se vezme, co oni dělaj v Olomouci na hokeji

Každopádně máme před sebou poslední tejden ZČ ve fantasy a protože nikdo nemá napomenutí a v PO už aktivitu nekontroluju, znamená to, že všichni aktuální hráči dohrajou sezonu. A i když by pro zlomení tohdle rekordu stačilo, aby sezonu dohrálo nějakejch 23 aktivních hráčů, tak dohrává sezonu 35 aktivních hráčů, což je podle mě na třetí sezonu naprosto neuvěřitelný, kor když jsou to NFL ligy na fotbalovým fóru. Takže za tu sezonu vážně díky všem, že jste to dohráli, ať už máte v plánu pokračovat dál nebo ne, vážně super. Všechny ligy byly naprosto regulérní a díky všem, co převzali týmy v céčku v průběhu ligy, do jednoho se podařilo ty týmy zlepšit a všechny získaly i nějaký výhry, aither dokonce vyhrál ZČ, i když postup mu to bohužel nepřinese.

Asi nejzajímavější poslední kolo bude v béčku, kde bude přimej souboj o postup mezi mnou a vrkym. Nikdo do toho nemůže vstoupit, protože máme oba dobrou bilanci proti divizi, vítěz bere všechno. Navíc tam bude další přímej souboj, a to o postup do PO mezi w.hughesem a swarlosem. V Alizée jsou jasní bye, ale bude tam pěknej boj o postupový místa. V céčku je to taky drsný, protože kdyby apes prohrál a raduinho vyhrál, tak raduinho skočí z 6. místa rovnou na postup do Belizée. Ale kdyby raduinho prohrál, tak nebude hrát ani playoff. A bohužel u kopeho může nastat situace, kdy bude mít nejvíc výher ze všech hráčů s nárokem na postup, ale i tak nepostoupí, protože nejlepší místo v divizi zabral nepostupovej tým Sestupující jsou naopak jasní všude, mada a mancunian podle mě můžou bejt rádi, že z céčka už se sestoupit nedá, protože s jejich stylem hry budou na posledních místech i tam.

Kdyžtak ligy teda:

http://football.fantasysports.yahoo.com/league/alizee

http://football.fantasysports.yahoo.com/league/blizee

http://football.fantasysports.yahoo.com/league/clizee

http://football.fantasysports.yahoo.com/league/efnflkeeper

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem za príležitosť, veľmi ma to bavilo a rád budem pokračovať o rok

Reagovat
Chazy

Jako parádně ses zved, pět výher v řadě je super. Jestli vyhraješ, tak máš to PO jistý a pak klidně můžeš zabojovat o postup v něm.

A koukám ještě, že kowe a chowas maj přímej souboj o bye taky, protože maj stejnou divizní bilanci. Pěkně to v tom béčku vyšlo na ty přímý zápasy o něco.

Reagovat
Jerichoo

dík za pozvanie Chazy, tá liga a samotná NFL ma úplne pohltila

Ak tomu dobre rozumiem my teraz budeme hrať spolu 2 zápasy po sebe?

Reagovat
Chazy

No, může to tak být, ale nemusí. V PO maj první dva bye a pak spolu hrajou 3. se 6. a 4. s 5., takže stačí, aby se to pořadí posledním kolem promíchalo jinak.

V každým případě ti doporučuju mě porazit, protože jinak o to PO docela snadno můžeš přijít. Woody má o tolik víc naskórovanejch bodů, že stačí, aby vyhrál, když ty prohraješ. Raduinho by zas měl lepší bilanci jak ty, kdyby vyhrál a tys prohrál. A to se jako obojí může stát. Prostě mě pro jistotu klepni

Reagovat
Jerichoo

no vidíš to som si ani nevšimol a už tu oslavujem play-off, mohol by si postaviť aspoň toho Gordona

Reagovat
Tomoro

Jo jo měl bys vyhrát, protože ještě nevíš o mém spanilém plánu porazit raduinha a získat o 50 bodů víc než ty a předběhnout tě

Reagovat
Jerichoo

není šanca

Reagovat
smazaný uživatel

neraď mu s tolika nahranýma bodama prostě postoupit musim !

Reagovat
aither

Jo jen to fajn , pár lidí jsem ponížil, já jsem spokojen

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Kopy-

počkej si na víkendovou prohru.

Reagovat
aither

Ty seš jedinej, koho jsem v divizi neporazil a to se změní

Reagovat
I am Mancunian

ja uz dalsi rok nehram

Reagovat
Chazy

to přece nemusí být, prostě se víc snaž za rok a vic si s tím týmem hraj, aspoň poznáš víc hráčů

Reagovat
I am Mancunian

mna to nebavi

Reagovat
Chazy

Tývoe, to je škoda, ale ok. Sem právě původně myslel, že tebe to bude bavit moc. Takže budu zas shánět nový hráče hm, myslel sem, že nebude potřeba.

Reagovat
I am Mancunian

akoze ja to mozem hrat, ten jeden draft ma nezabije, ale asi tak aktivne ako teraz, 3 minuty tyzdenne

Reagovat
Chazy

Však klidně, nic tím neporušuješ.

Reagovat
I am Mancunian

alebo by bolo mozno lepsie autodraft

Reagovat
Mihi

Hrozná sezóna, všetko zle..

Reagovat
Swarley
Reagovat
kubys

Nuuuda...

Reagovat
Swarley

jako měli ho naučit show alá Dan Nekonečný nebo co jako čekáš?

Reagovat
kubys

Spíš převádět něco v hledišti, i když je fakt, že za ty 2 roky, co je Mora v Extralize se to možná změnilo. Ale těžko říct, v EL stojí za něco jen HK, Kometa a občas Sparta.

Reagovat
Swarley

tak jasné, v Extralize je to teď jiné, chodí mnohem víc lidí a ta atmosféra je hodně slušná..."plecharéna" se otřásá v základech, je to malý, starý a má to dobrej zvuk...

ale stejně, prachy nejsou, tak to asi dlouhé trvání mít nebude...a než aby se něco měnilo k lepšímu, tak se neopak ještě stahují mračna kolem Dopity a celé to vypadá, že to je z dlouhodobého hlediska neudržitelný...tak je třeba si tu současnou situaci užít, protože loni to taky vypadalo dobře a pak se to tak tak zachraňovalo....

Reagovat
Chazy

Dopita WTF, on ještě hraje? Doufám, že nechybí Patera, Tomajko, Kratěna, Sršeň, Procházka atd.

Reagovat
Chazy

Ok, vlastní to tam, ale ne že bych to netušil z toho komentáře. Každopádně aspoň se mi připomněl ten legendární Vsetín

Reagovat
kubys

Tomajko je asistent v Olmu, Patera tam loni ještě hrál... Každopádně Kratěna furt hraje a je kapitám v Plzni.

Reagovat
Chazy

Lol, to mě fakt nenapadlo, že je možný, když jsem to psal. Pěkně dlouholetý kariéry.

Reagovat
kubys

Navíc Sršně si pamatuju ještě 5 let zpátky, jak proti nám nastoupil za Uničov.

Reagovat
Chazy

To je teprve hustý on byl vlastně starej už v tom Vsetíně. Já tam vynechal Čechmánka, protože jeho jako jedinýho ten osud znám, asi před rokem se o tom krachu psalo. Škoda, že nezůstal v NHL i po výluce, protože narozdíl od Hniličky byl fakt fenomenální. Sice posral jedno PO, ale čísla měl šílený a ta jedna sezona byla epická, skoro dal Vezinu. Moh si vydělat víc, i když kdo zbankrotuje s 200 mega, by asi zbankrotoval vždycky.

Reagovat
kubys

Jako jo byl už tenkrát starej, potom ještě tady za nás hrál Extraligu, potom šel do Norska nebo kam a pak do toho Uničova no.

A Čechmánek je kapitola sama o sobě, ale pokud vím, tak on se nějak s Kings nemohl nebo možná ani nechtěl domluvit na smlouvě. Ale jako jasně, pár dalších milionů dolarů by ho asi nezachránilo, jen by to prohloubilo jeho dluhy imo, protože by přišel i o to.

Reagovat
Kowe

Čechmánek je typickej sportovec, má klapky na očích a ve zbytku reality se hovno vyzná. Škoda ho.

Reagovat
Chazy

Problém se sportovcema je prostě v tom, že abys dokázal uspět v tý nekonečný konkurenci podobně talentovanejch děcek, tak musíš mít povahu takovou, která ti prostě skoro stoprocentně brání v tom, aby ses po kariéře jenom válel a užíval peněz ... a maj i pak tu potřebu něco dokazovat, v něčem bojovat atd. Ale nechápu, proč se pustil do tolika věcí najednou no.

Reagovat
Kowe

Ale to by bylo všechno dobrý, mě jde spíš o to, že ten člověk neměl jakýkoliv ekonomický povědomí, rval peněz a peněz do různých píčovin a tak. Pokud už chtěl investovat, tak nemá věřit kamarádům a taky si nechat něco bokem. Klidně mohl investovat 100 mega a dalších 100 si nechat jen tak. Debil.

Reagovat
Chazy

Jo, to jasně, je to kokot no.

Reagovat
Swarley

jinak nasral bych se, kdybych teď to PO nedal, ale super závěr sezóny, alespoň to bude zajímavý...

ani jinak nevím, jestli ti za tu organizaci někdy někdo poděkoval, ale super práce vole, fakt se to rozjelo nečekaně dobře...

Reagovat
Chazy

Díky. A jasněže většina těch nevděčnejch zmrdů tu práci nikdy neocenila ... ale zas se na druhou stranu aspoň nikdo nehádá, že by se to mělo dělat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ses peknej hajzl, vzal ais toho Chandlera jenom kvuli tomu, abych ho nemohl mit ja

Reagovat
Chazy

Jo, to byl původní plán, dát 8 dolarů na Chandlera a ještě nějaký TE, abys Gronka nenahradil. Ale Eifert má taky nějakej problém, tak jsem ho radši přepálil, abych ho měl určitě, možná ho budu muset hrát.

Každopádně GL, bude to sranda

Reagovat
Mada

Letošní sezóna je u mě průser, nemám vůbec čas, stíhám maximálně nastavit sestavy.

Reagovat
Tomoro

Chazy taky se musím přidat k těm děkujícím! Chytlo mě to, baví mě to, splnilo to přesně to, co jsem od toho očekával. Přitáhlo mě to blíže k NFL, znám více hráčů, čím dál více týmu poznávám a stal se ze mně velký fanda toho sportu! Takže díky Ti za to!!!!

Reagovat
-Kopy-

Přesně, taky děkuju.

Vůbec se mi do toho nechtělo v létě ale Chazy mě přemluvil a skrz tu fantu mě začla strašně bavit NFL dokonce mám někdy pocit, že díky NFL mě přestal tolik bavit fotbal nebo prostě mě nebaví tolik jako dřív

Reagovat
Dawon

Ja to tak mam podobne s tim fotbalem a kopanou, ale to bude asi spis tim, ze se musim divat na MU, jejich zapasy ze me vysavaji zivot

Reagovat
-Kopy-

hm, jsme na tom podobně s Vale uvidíme co ten váš Gary dovede

Reagovat
Sali5

Já to tak mám obecně, ten fotbal v PL je bohužel na nižší úrovni, než když jsem to začínal sledovat, hlavně teda když hrajou TOP týmy, tam je ten rozdíl vidět nejvíc bohužel. Ještě když jsi pak fanoušek Chelsea a 15x do roka musíš sledovat defenzivní dominanci

A zápasy ostních lig mě nebaví sledovat už vůbec, třeba PD, kvalitou sice lepší než v PL, ale ten styl hry je pro mě nezáživný, proto pak radši sleduju hit jako Bournemouth - Newcastle letos než nějaký zápas Barcelony, Realu nebo Atletica

Reagovat
Chazy

Hele a není to trochu už takovej předsudek? Že tu PD pustíš a protože neznáš hráče, týmy, stadiony, kontext, tak ti připadá ta tráva ošklivá, atmosféra nudná, fotbal divnej. Protože já za takový poslední tři roky přišel do kontaktu s kopanou prakticky jen během MS, šíleně mě to zas chytlo, bavilo, prostě rychlej, dynamickej a přitom technickej a taktickej fotbal. Tak sem si pak pustil loni pár zápasů PL a zas se mi chtělo blejt. Někdy na jaře jsem zkusil PD, když jsem byl nemocnej a byl sem v Praze a prostě jsem tam viděl to MS. Celta Vigo proti Barce nebo Realu, nějakej zápas týmů zespod a ještě cosi, ale všechno naprosto perfektní, takže sem mrknul do konce roku ještě na pár zápasů a jako fakt jinde no. Týmy ze spod tabulky tam jsou na úrovni hry, jakou sem v PL nezažil a ani bych nepovažoval za možnou.

Ta liga není jen kvalitnější a techničtější, je i rychlejší a dynamičtější, líp odbráněná a ti hráči u toho víc myslí i dozadu. Nvm, jak to bylo třeba 6 let zpět, to mě fakt zajímala jen PL a bavila, navíc vládla Evropě, takže asi lepší byla. Ale v tuhle chvíli sledovat PL místo PD je jako kdybys sledoval kanadskej fotbal místo NFL. PL je prostě mrdka, pomalá, bez akce, všichni jako kdyby se snažili napodobit Pepkovu Barcu, ale všichni si mysleli, že jeho Barca je o tom udělat 900 přihrávek dozadu. Jako už to zas nesleduju, prostě ten sport mě nezajímá, ale za mě PD > PL naprosto bestiálním rozdílem.

Reagovat
Kowe

to zas přeháníš no

Reagovat
Chazy

Hej, je to možný ale tak to na mě působilo, když sem loni měl to srovnání. I když uznávám, že ten vzorek není velkej. Ale prostě na mě PD působí fakt jako koncentrovaná zábava a kvalita, kdežto sledování PL už hraničí se sebepoškozováním. Fakt to nevydržím často ani 25 minut, jak šíleně špatný to je.

Reagovat
Kowe

Ona PD je určitě kvalitnější, to jo. Ale zase říkat jak je PL pomalá a kdesi cosi, to je prostě zápas od zápasu a nejde to říct takhle plošně. I ti hráči říkají, že pokud je v PL něčem výš, tak je to rychlost s jakou musí pracovat. Ale pokud bych měl říct, kterej tým mě bavil fakt celou sezonu, tak to byl naposled Rodgersův Liverpool se Suarézem. Od té doby se nevysklo něco, co by mě uchvátilo na celou sezonu.

Reagovat
Chazy

Neříkaj čistě náhodou hráči poslední roky přesnej opak? Že žili v tom, jak je PL rychlá a fyzicky náročná, ale opak je pravdou, na všechno maj buď hromadu času a nebo obránce tak naivně a nesmyslně napadá, že je hrozně snadný se jich zbavit. Cesc tím vysvětloval, proč tam tak snadno dominujou techničtí hráči, někdo jinej letos taky řek něco podobnýho, jak ho PL zklamala. Někdo tohle kdysi použil proti mně, ale je to fakt. Jako takhle se v PL prostě často brání.

https://www.youtube.com/watch?v=h5f6yAgQiV8

Reagovat
Kowe

no já teda furt slyším, že čas nemaj. To že tam obránci lítaj jak splešení pitomečci je věc druhá

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Sali5

Jj, asi si to vystihl v těch prvních dvou řádních, to platí ohledně týmů, co nehrajou poháry, tam vždycky poznám max nějakou největší hvězdu týmu, někdy ani to ne. Navíc ty stadiony jsou jiné než v PL, tam ti fanoušci nejsou v takovém až kontaktu s hráči jako v PL a to mě vždycky k tomu fotbalu táhlo, i když třeba atmosféra není ideální. Zápasy mezi těma nejlepšíma tam jsou většinou skvělé, tempo, nasazení, skill hráčů, vyhrocenost, to je vždycky skvělé a najdu si na to čas, ale prostě zápas např. Barcelona - Getafe nebo z jiného soudku třeba Sociedad - Eibar, to ani nezapnu, to by mě fakt vůbec nebavilo, i když by to byl asi lepší zápas, než jak jsem zmiňoval ten Bournemouth - Newcastle.

No a jak jsi zmiňoval ten zápas Celta - Real loni, tak to sis fakt vybrat nemohl líp, Celta doma je proti silným snad ten nejzábavnější tým, co znám

Reagovat
Sali5

Reaguju pozdě, neměl jsem čas, ale třeba si to přečteš

Reagovat
Chazy

Tak to k PD nemáš ale takovej odpor

Reagovat
Kowe

já se dívám na zábavnej Kloppův Liverpool ale stejně mě víc baví nfl. Asi rád hipsteřím

Reagovat
Tomoro

tak to jsme 2

Reagovat
smazaný uživatel

určitě je nás víc

Reagovat
Chazy

Jo, je super, že vás to chytlo. A na tebe vlastně byly docela negativní reference z jinejch fantasy, tak sem rád, že ten NFL formát ti sedí víc, vlastně já nemůžu říct na tebe špatný slovo, když jde o hru.

Reagovat
Tomoro

jen bych tě poupravil, z jiné jedné NHL fantasy, kdy jsem na to po čase neměl čas, tím že to bylo více náročné na čas..a pak jsem to zabalil.. někteří hráči to tehda vzali v pohodě a někdo se nasral.. každopádně formát NFL fantasy mi sednul..baví mě to, každý týden si na to ten čas najdu a další sezonu chci rozhodně pokračovat

Reagovat
Eric_The_King

NHL je v tomhle debilní no, já tam kvůli tomu snad nikdy neudělám PO

Reagovat
raduinho

Je to dobrý, chytlo mě to, pokud to vyšperkuju ještě postupem do Belizée tak to bude těžce nadplán příští sezónu hraju zase.

Reagovat
Chazy

Remaining strength schedule (winning %) for AFC wildcard chase: KC .345, Indy .400, Buf .436, NYJ .455, Hou .491, Pitt .545, #Raiders .564

A Patriots podepsali nějakýho Damarise Johnsona. Prej slot receiver, tak snad nějaký základní, úplně standardní hry zvládne.

Reagovat
Dawon

on by uz snad hlavne mohl byt fit Danny no, takze uz ta ofenziva zas zacne vypadat jaks taks normalne, Eagles proste musime zvladnout i bez Gronka a Edelmana

Reagovat
Dawon

WR Chris Harper was at #Patriots practice, too. So it looks like he's back on the practice squad after being released Monday.

Reagovat
C0br
Reagovat
Chazy

Nemáš škudlit

Reagovat
niflheim

Mallett

Reagovat
-Kopy-

Tipovačka málem jsem zapomněl, kdo to má připomínat ?

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že dneska Lions potvrdí svůj vzestup

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
raduinho

Packers dneska výhra ?

Reagovat
smazaný uživatel

Musime, vyhrame... Inak neverim uz ani v PO

Reagovat
aither

ízy

Reagovat
Tomoro

Pche ty kurvy mi z O2TV Air vzali Sport 2 to by člověk blil

Reagovat
Tomoro

Cobb se dneska urve z retezu je na case

Reagovat
niflheim

Někdo z Prahy jinak? V úterý tam budu mít asi minimálně tříhodinové okno někdy od 14ti hodin, tak jestli někdo nechce skočit na pivko

Reagovat
Trand

Já, ale mám do 15:30 školu.

Reagovat
aither

Nasrat

Reagovat
Tomoro

Packers zatím opravdu snově

Reagovat
aither

Obrat

Reagovat
chowas

Lions

Reagovat
Tomoro

wow!!!

Reagovat
aither

Paaaaaaaaaaaaaaaackers, kurva yes

Reagovat
Swarley

Rodgers to Rodgers Svatáááááá Maruškaaaa

Reagovat
Dawon

naprosto v suchym triku ale jako co na to rict no, tohle si Lions prohrali totalne sami, Packers jsou proste v utoku porad uplne zoufali, a to uz tak pul sezony

Reagovat
Chazy

Vítězná hail mairy tu dlouho nebyla paráda, když to vyjde, ale fakt nechápu, kde jako byl Megatron. Letos myslím vyšla jenom ta Hoyerova na Stronga, ale ta byla jen poločasová. Akorát je naprd, že k tomu evidentně došlo kvůli penaltě, která nebyla no, jenže v tomhle rozhodčí nemá šanci.

Jinak Packers si trochu toho štěstí zaslouží, nvm, kdo si to pamatuje, ale v roce 2011 vypadli s Eliem v PO i díky zkompletovaný poločasový hail mary a hlavně v roce 2012 při tý stávce rozhodčích proti nim Seahawks hodili úplně stoprocentní INT, rozhodčí to označili jako vítěznej TD, přezkoumali na videu, z videa byl evidentní stoprocentní INT, rozhodčí potvrdili call jako vítěznej TD. A pak teprve NFL přistoupila na požadavky ofiko rozhodčích a skončila stávka. A od tý doby podle mě žádnou hail mary v zápase neměli, takže napravení tý ošklivý křivdy.

Co je horší, tak čtu, že se zranil Bakhtiari. A pokud vím, zraněnej je i Bulaga a snad i Sitton, ale hlavně hrát bez obou tacklů, to by byl průser. Patrioti ví svoje.

Reagovat
Chazy

mary

Reagovat
Chazy

A teda wow ten Calvinův TD. Tohle fakt miluju, jak umí WR potáhnout tu druhou nohu po zemi, aby tam byli oběma. A ještě jak ten míč na pohodu udržel v jedný ruce

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000593794/

Reagovat
Swarley

baletím, baletíš, baletíme

Reagovat
Jerichoo

a potom že čo máš tolko bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Bakhtiari už je jeden z nejlepších LT v lize.

Reagovat
Kowe

ach ne

Reagovat
kubys
Reagovat
Eric_The_King

V posledních dvou zápasech, co skončily 0:0 hráli Lions .

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Nehorázně dlouho nebylo tady

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Jinak netuším, jestli se sem zejtra dostanu a na jak dlouho, tak kdyžtak kdyby někdo chtěl koukat na college. Ale i když to jsou finále konfernecí, tak ono to moc zásadní není, řeší se prostě až bowly a ty budou teprve rozhodnutý na základě těch zejtřejších výsledků. Podle mě to až na tu noc bude k prdu fakt.

Od 18:00 se asi dá koukat jen na Lohghorns a Baylor, ale Baylor hraje se třetím QB a Texas je pořád marnej. Nemusí to stát za nic, i když to může bejt super, minimálně je to šance zas vidět Colemana. Ale nvm, já bych si to nepusti. Houston a Temple asi bude kvalitní a vyrovnanej zápas, ale koho zajímá Houston a Temple.

Alabamu a Gators od 22:00 už bych si nepustil fakt vůbec. Od tý absence startujícího QB je Florida prostě ztělesněním zoufalosti a Alabama je zábavná taky jen proti top týmům, kterým dokáže zastavit top ofenzívy. Tohle skončí tak 35-6 pro Alabamu a bude to fakt vopruz.

Od 01:45 už bude zábavný všechno, Trojans, nejspíš i Clemson a hlavně Sparťani proti Iowě. Je to psaný od nějakejch 02:15, nvm. Každopádně je to jak nějaký WC kolo do play off, Iowa je neporažená a Michigan State má tu jednu prohru. Oba maj slabej los v porovnání s ostatníma PO týmama, takže nehrozí účast v PO od obou. Prostě kdo vyhraje, ten půjde do PO no. Takže Cook proti solidní secondary a dost překvapivě kvalitnýmu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestlio tom vis, ale nemas nastavenyho zadnyho kickera ve fante

Reagovat
Eric_The_King

To je Chazyho oblíbená taktika, tak dlouho spekulovat s kickerama, až mu žádný slušný nezbyde

Reagovat
Chazy

Jenom nechci dát Vernona do FA, zejtra tam někoho dám

Reagovat
Chazy

Na tohle sem zapomněl. Bosu prostě v tuhle chvíli musí mít v top 3 každý, to je jak Williams loni. Ale je ten mock taky divnej. Možná nakonec může Doctson jít v prvním kole, ale v tuhle chvíli není důvod si to myslet. A top 10 WTF. Hargreaves před Ramseym taky může nastat, ale v tuhle chvíli je nepochopitelný tomu věřit. Jaguars a Chargers neberou OL? Nkemdiche tak vysoko? Ragland naopak propad k Packers. Nevím, trochu to ignoruje vývoj posledních tří měsíců.

Reagovat
niflheim

Jinak Coldplay na SB50 half time show, už teď se můžou amíci posrat

Reagovat
formic81

hlavne nuda v brně

Reagovat
JacoBee

Reagovat
C0br

zívačka

Reagovat
Chazy

Mně jako výběr žánru atd., nevadí, je to prostě špička, potěší to neuvěřitelný procento lidí, budou se na to těšit davy. A já Martina respektuju jako skladatele. Problém je, že jako zpěvák je úplně žalostnej, on prostě zpívá falešně a to snad i ve studiu. Ale co předvádí živě je naprosto neuvěřitelný. Bude muset jet playback, což je smutný vzhledem k tomu, kolik je kvalitních zpěváků.

https://www.youtube.com/watch?v=hFlzWQ2O89c

Tohle je prostě typickej on. To by tam už radši moh nějakej EDM producent udělat pořádnej set .

Reagovat
niflheim

Hlavně je to kapela, co zpívá smutné songy a je x let po svém vrcholu, trochu nepochopitelné v tomto ohledu

Reagovat
Chazy

Určitě jsou po vrcholu? Nedokážu říct. Jako já bych z britů kdyžtak už volil Muse no, ty sem si naživo užil aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Placebo. Nazivo lepsi nez Muse, ja jsem jsi je teda uzil mnohem vic.

Reagovat
Chazy

No, ti hrajou taky vyloženě veselý songy ale

Reagovat
formic81

k tomu 50 vyroci mela bejt nejaka tezka klasika.. treba Drake

Reagovat
kubys

Jojo, Drake vůbec nebrečí...

Reagovat
Kowe

x let po svém vrcholu? to je pěkná blbost

Reagovat
Kowe

on vůbec nestíhá s dechem

Reagovat
Swarley

tak možná kdyby tam neposkakoval jak píča

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

By mu fakt nepomohlo, si pust jiný jeho vystoupení. Prostě on neudrží ty výšky, ve kterých si to píše, furt je ten půlton mimo a s tím dechem prostě neumí no. Tam je prostě ta technika zpěvu nedobrá. Ale taky sem ho tři roky neslyšel živě dva roky z žádnýho vystoupení, ono se dá hodně zlepšit za krátkou dobu, viz herbage.

Reagovat
SunFells

wtf

Reagovat
Barm@n

Achjo, přitom taková Metallica by se na tu show hodila naprosto perfektně...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Jo, to by jako bylo super

Reagovat
C0br
Reagovat
aither

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Kowe

jako mám je rád, docela dost rád, ale vůbec se mi tam nehodí. Tohle chce větši šou, než "jen" příjemný Coldplay.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Toho bych se fakt nebál, bude tam zas hromada doprovodnejch představení, efektů atd. Show to bude určitě, to nijak neposerou. A nevím, proč si třeba myslet, že tvrdší kapela se rovná větší show. Ona třeba i ta Metallica sama o sobě o moc větší show potenciál nemá ... mě jen sere, že to dostal ortodoxně nekvalitní živej zpěvák no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fakt nevim kdy tam hoděj ty Foo Fighters.

Reagovat
Barm@n

Reagovat
I am Mancunian

lions lurva som myslel, ze lepsi konec ako browns ravens nemoze byt, ale toto

Reagovat
Swarley

lurva

Reagovat
I am Mancunian

nechcem stale nadavat

Reagovat
niflheim

Hmm, Forte by se mi u nás líbil

Reagovat
Dawon
Reagovat
kubys

To jo, ale i leading rusher s 22 yardama je fakt k pláči...

Reagovat
Dawon

on celkove ten utok Packers uz delsi dobu fakt nefunguje no, co si budem povidat

Reagovat
formic81

ty vole v tom MLB to pekne lita v ty offseason

Reagovat
Dawon

https://www.youtube.com/watch?v=kbP7eaVlvvM

Cam to bez do prdele (zacina cca 0:50)

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Jako celkově z toho vyšel Cam jako hroznej sympaťák, co se fotbalem fakt baví, nikoho nebuzeruje, hecuje spoluhráče atd. Ale tohle je fakt celkem na pěst

Reagovat
Barm@n

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000592933/article/scout-id-hate-to-be-team-in-need-of-qb-in-2016-nfl-draft?campaign=fb-nf-sf16530287-sf16530287

To jsem přesně čekal no. Jinak kolem toho Wentze z North Dakoty začíná hype, který mi připomíná tu situaci kolem Carra - vsadím se že bude mít super Senior Bowl a půjde ještě před Cookem.

Reagovat
I am Mancunian

akurat som to cital no, bude to zaujimave, tazko odhadnut poriadny talent

Reagovat
Eric_The_King

Já ho poprvé zaregistroval snad minulý týden, taky bude nejspíš zajímavý

Reagovat
Eric_The_King

Každopádně Lynch do Philadelphie, to by mohlo být zajímavé

Reagovat
Chazy

Hej, o Carrovi se vědělo jen byl strach kvůli jemu bráchovi.. ten Wentz je ale fakt hrozně pozdní hype. Sere mě to, hlavněže mám nasledovaný všechny Kesslery a Hackenbergy, když nakonec půjde jako první po tý velký trojce nějakej totální no name odkudsi z vesnice.

Reagovat
Kowe

http://www.patriots.com/news/2015/12/05/29-questions-legarrette-blount

to je uplně jinej svět vlastní stylistka, nesnáší zeleninu, 200 párů sneakers

Reagovat
Eric_The_King

Co to je Hamburger Helper, to vypadá nechutně

Reagovat
Kowe

Reagovat
Barm@n

No ono je sice hezké, že Longhorns v sezoně porazili Oklahomu i Baylor, když to pořád stačí jen na bilanci 5-7 s tím, že téměř určitě nebudou hrát žádný Bowl zápas.

Aspoň, že ten Houston vyhrál a jako šampion by mohl dostat nějaký hezký Bowl.

Reagovat
Mihi

Postúpili by Gators do PO ak by dali Alabamu? Nevyzerá to zle zatiaľ

Reagovat
I am Mancunian

nie

Reagovat
Swarley

co tam ten twerkař zkouší, však už se nemůže tradovat, ne?

Reagovat
Kowe

snaží se vyburcovat ty svoje čuráky k lepším výkonům?

Reagovat
Dawon

tak to uz je jinaci manazersky level

Reagovat
Kowe

změna jména taky pomohla

Reagovat
Dawon

to je jak naka ta reklama co kdysi byvala behem NFL...tam dycky delali nake povercive picoviny se sloganem "it's not crazy if it works"

Reagovat
Trand

http://tinyurl.com/nkkapq9

Tak která je nejlepší? Pro mě asi 10, ta jízda Ravens tehdy byla úžasná. Ale ta jednička, to byl neuvěřitelnej hod od Favra.

Reagovat
Dawon

ti Ravens jsou bozi, to byl jeden z prvnich zapasu v NFL, co sem videl a naprosto sem se zamiloval Kazdopadne jak to takhle clovek vidi s odstupem casu, co do prdele delala ta safety Broncos

Za me teda vedou Ravens no, ale to je dane ciste tim, ze sem to videl live, nektere ty hail mary jsou asi objektivne lepsi, ale takhle z highlightu to proste nema to kouzlo

Navic to bylo uz PO, proto bych treba urcite nedal ty Packers o tolik mist vys, protoze to porad byl jen obycejny zapas v zakladni casti...u Ravens je to pak o to silenejsi, ze to nakonec cele vyhrali

Reagovat
Barm@n

Nj, Rahim Moore - ten už teď leští lavičku u nás...

Reagovat
Mihi

Ta 3, Falcons vs 49ers, to nemohol byť TD, lakeť bol dole pred endzonou.

Reagovat
Trand

To jsem si taky říkal no.

Reagovat
Chazy

Coook podle všeho fakt naprostá tragédie. A to narazil jen na solidní obranu, možná ho čeká Alabama. Vítěznej drive celej odběhanej, on ani prd. Kompletace nikde, průměr na hod nikde, TD nikde, zato INT nechybí. Já bych od něj fakt držel ruce dál, i když žádnej skaut nejsem. Ale teda dojem z něj mám celej rok špatnej, co sem dneska čet o tom zápase nějak odpovídá všemu, co jsem viděl.

Reagovat
Barm@n

Jako zase bacha. Za ten vítězný drive je naopak dost chválený a dokonce dostal MVP zápasu, takže to třeba nebylo tak hrozné a ten materiál kolem něj (WRs, RBs) nestojí za moc.

Já ho ale jako nechci nijak obhajovat, navíc při předávání té MVP ceny zas předvedl to, kvůli čemu si myslím, že není team captain a celkově dost nesympatický borec: http://dailysnark.com/qb-conner-cook-straight-disrespects-archie-griffin-snatches-trophy-hand-refuses-shake/

Reagovat
Chazy

to je super náhodou, vtipnější přijetí ceny jsem asi neviděl

Reagovat
Barm@n

No škoda, že to není celé - vypadá to, že se prostě jak debil dere k mikrofonu a vůbec ho nezajímá, že mu podává ruku jedna z college legend...

Reagovat
Chazy

Mně je to úplně jasný, co se tam stalo mě to rozesmálo no, ale chápu, jak na to koukáš

Reagovat
Chazy

A jojo, vidím, to jsem v polomrtvosti špatně pobral, poslední drive měl evidentně dobrej

Reagovat
Barm@n
Reagovat
Chazy

achjo

Reagovat
Swarley

dpč tak to je skvělý

Reagovat
Chazy

http://usti.idnes.cz/v-usti-zlodej-v-hypermarketu-vylil-pivo-a-odevzdal-lahve-pej-/usti-zpravy.aspx?c=A151202_153706_usti-zpravy_alh

Tohle je skvělý škoda takovýho génia zločinu, že se pachtí na vlastní pěst pro tak malý zisky

Reagovat
Dawon

genialni

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Colombo hadra, na to by nepřišel

Reagovat
Dawon

tyhle faily nikdy neomrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/MikeMayock/status/673153208626364416

To je hrůza, tam sou normálně v komentářích osoby, co neznaj jeden z nejklasičtějších mayockismů nfl.com se přitom fakt snaží a loni vydala i příručku, aby mu každej rozuměl

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000470333/article/

Reagovat
Chazy

Koukám, že Mike Evans má takovej dost nenápadnej sophomore slump. Sice má dost yardů i TD, ale je mezi lídrama v dropech a nemá ani 50% zachycenejch pasů. Vlastně mu hraje do karet, že ASJ je mrtvej skoro celou sezonu a Vincent taky nějakej čas byl. I když díky tomu asi na něj byla i lepší obrana. Ale jako ty dropy se nezpochybní no, prej jsou často fakt hrozný.

Reagovat
Chazy

A Sport dneska docela slušnej výběr zápasů. Ale jsem fakt rád, že na tom nejsem závislej, daleko víc mě lákaj Hawks s Minnou a pak samozřejmě Patriots. A SNF má určitě Dundáček, tak si je asi nezapnu ani tam. Ono celkově mi přijde, že letos tam ten českej komentář stojí za hovno.

Asi třikrát jsem letos slyšel MNF, na který sem si dřív v češtině fakt potrpěl a jednou to byli Bengals, Whitworth tam občas stál jako extra blokař zleva, i když je LT a komentátor si naprosto regulérně myslel, že to je fakt nějakej pomocnej lineman a nevěděl, že jde o jednu z největších opor toho týmu. A takový věci furt, pletou si hráče, posty, jména. Nvm, jestli na to letos maj míň času ti dva, ale fakt jsou dost nakkt. Hře rozuměj furt unikátně, ale ten přehled trochu hapruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani niekto tu daval streamy ktore fungovaly aj na tablet, dnes sa nedostanem k notebooku ani TV, tak ci nahodou nema dakto link na houston

Reagovat
Trand

Achjo, dnes nám vůbec nevěřím, bez Quinna a Johnsona Palmer Rams rozebere. Aspoň, že máme ty throwback dresy, když už nic jiného.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
formic81

Jets vs Giants nebo Vikes vs Seahawks.. babo raď

Reagovat
I am Mancunian

ja idem vikes

Reagovat
smazaný uživatel

jets

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

#49ers QB Colin Kaepernick sat down with GM Trent Baalke this week & discussed, among other things, FA targets for 2016. Kap in their plans

Reagovat
formic81

no to snad ne

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Chazy

Cooka fakt čeká Alabama! Ale jestli se to fakt bude hrát na silvestra, tak to ať jdou do píče

Reagovat
Barm@n

Trošku překvápko pro mě to nasazení, ale myslím, že jak pro Michigan State tak Oklahomu je to ta lepší možnost s větší šancí na úspěch. Jinak škoda, že letos to semifinále schytal zrovna Cotton Bowl - to byl můj snad nejoblíbenější Bowl match.

Reagovat
Sali5

No rozhodl jsem se startovat Stewarta z Panthers namísto Forteho, tak snad to nebude mít nějaký velký vliv, potřeboval bych ještě výhru asi

Reagovat
Dawon

vzhledem k tomu, proti komu hrajes, bych asi moc nepanikaril navic si muzes dovolit i prohrat...bych musel nahrat cca o 30 bodu vic nez ty, kdybys prohral, coz nevim no

Reagovat
Sali5

Jj, všechno to vnímám, ale dokud není konec..

Reagovat
smazaný uživatel

prej knee down rozhodčí fakt

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

McDonald právě totálně zboural Jenkinse, pokud nebude mít otřes mozku, tak bych se hodně divil.

Reagovat
Dawon

Jinak je fakt celkem zajimave, ze po lonske rekordni sezone s 54 sackama jsou Bills letos 29. v lize s 16 sackama...si clovek rika, ze mozna Rex dela neco spatne s hracema, jake ma k dispozici

Reagovat
-Kopy-

Nelson Palmer paráda

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

nádherně Ivory

Reagovat
Trand

Tak už hrajeme wildcat.

Reagovat
Swarley

to už je prostě normálka

Reagovat
formic81

obrana Vikes prestala umet tacklovat?

Reagovat
Swarley

asi nikdo nesleduje Doplhins s Ravens, co? jen jestli je na place Parker

Reagovat
Swarley

ok, už tam něco chytl, takže je tam

Reagovat
Trand

Foles už má int, tak úkol splněn.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
formic81

Mannion?

Reagovat
Trand

Inactive.. A stejně by nehrál.

Reagovat
formic81

Clark docela jede dneska. Uz druhej sack (DE Sea)

Reagovat
chowas

dnes defka super

Reagovat
miky10

No, konečně mam v neděli volno, tak jedem Giants!

Reagovat
Chazy

sláva

dneska vám fandím moc

Reagovat
miky10

HARRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Swarley

ale fakt náááádherně

Reagovat
Swarley

woooooooooow

Reagovat
Trand

Harris.

Reagovat
Sali5

To se musím vždycky smát, jak se to kicker snaží zachránit a úplně missne ten tackle

Reagovat
Chazy

Hawks hrajou super když je Romo ze hry, tak jsou Haws můj kůň v NFC teď. Snad vyjde PO, tam už si to pak povoděj zas. Opakování SB by byl ideál.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Dawon

a to ja bych to asi spis pral tomu Camovi, Hawks uz si svou slavu uzili A koneckoncu i Cards sou strasne sympaticti

Reagovat
Chazy

Já Cards nemusím, pro mě je to Wilson a Cam no ale vždycky u mě bude vyhrávat Wilson. Aaronovi přeju postup do konference a tam stačí, nechci SB s nima.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Fandím jim hrozně dlouho

Reagovat
I am Mancunian

to aj na ten sb

Reagovat
aither

Reagovat
miky10

JPP

Reagovat
miky10

Lajna zatím super.

Reagovat
formic81

ta obrana vypada dobre.. ten Shead hraje cornera? ja myslel ze je to safety

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dalton je takova pica...

Reagovat
Dawon

Ravens-Dolphins musi byt krasny zapas

Reagovat
Trand

QBs, co házejí letos na Petersona mají ranking 32(nejnižší v lize). Šílený. Povolil 1 TD a chytil 2 INTy.

Reagovat
-Kopy-

jj je neskutečnej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

čistič

Reagovat
formic81

ani si nechci predstavit jak by hral Wilson s dobrou lajnou

Reagovat
-Kopy-

bože ty Larryho bloky to je fantazie a DJ zatím parádní

Reagovat
Swarley

jsem dobře dokoupil do fanty, nějaký TD by to ještě chtělo

Reagovat
formic81

to si delaj prdel ty zebry ne

Reagovat
I am Mancunian

rozhodcom uz uplne jebe toto

Reagovat
Dawon

co se zas stalo?

Reagovat
I am Mancunian

wilson bol sackovany a isiel este dalej utekat, hrac ho chytil za nohu a ze unnecessary roughness

Reagovat
Dawon

nevim, jestli to neni tim, ze tomu treba letos zas o trochu vic rozumim a vic si tch veci vsimam, ale mam pocit, ze tam je letos silene mnozstvi chyb od rozhodcich i pri replayich

Reagovat
Trand

Jojo, já to tak čtu i na netu, lidi už jsou z toho dost na nervy.

Reagovat
Maresma

To sem moc nepochopil, no.

Reagovat
miky10

To čumím, D-Line fakt skvělý.

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Dobrá hra Jets no, ale i tak má zatím naše DL převahu.

Reagovat
miky10

No boha.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

W I L S O N!

Reagovat
Chazy

Nejlepší QB v NFC

Reagovat
Dawon

ma jedine stesti, ze je Tonda zraneny

Reagovat
Chazy

to jsem započítal

Reagovat
chowas

Wilson dalsi skvely zapas

Reagovat
aither

Hawks cmon

Reagovat
Zaschrona

Palmer

Reagovat
Chazy

Hele, Lee catch za Jaguars. Tak snad konečně to začne bejt tříčlenný, pokud jde o WR nebezpečí. K Robinsonovi a Hurnsovi se prostě hodí.

Reagovat
miky10

BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECKS

Reagovat
Swarley

slušný zrychlení no

Reagovat
smazaný uživatel

OBJ !!!!!!

Reagovat
Trand

Jsem myslel, že letos Odell tak dobrý nebude. Ale on je snad ještě lepší. Neskutečnej hráč.

Reagovat
Jerichoo

OBJ

Reagovat
miky10

Johnny Manziel turns 23 today or better put, his 3rd year celebrating 21.

Reagovat
Dawon

Kdyz sme u toho OBJ, tak Watkins se v poslednich tydnech taky slusne rozjizdi

Reagovat
Barm@n

Dnes už by se mohl uklidnit.

Reagovat
Dawon

jako dneska by mohl no, to souhlasim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

co zas?

Reagovat
Dawon

ja mluvil o Watkinsovi, ne OBJ, toho mam v kulach

Reagovat
miky10

Ježiši Princi.

Reagovat
Dawon

Parker ti zabeastil Swarley, jdes si pro to PO raznym krokem

Reagovat
Swarley

se mi líbí, když se mi povede někoho takhle vytáhnout z FA...zatím i Parker i Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

A.J. Green has 1,000 Rec Yds for the 5th-straight season to start his career. Randy Moss is only other to do so.

Reagovat
Chazy

Schaub dva pick sixy v řadě

on je fakt legendární

Reagovat
Chazy

jako ve dvou zápasech v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

To nééé

Reagovat
Trand

Já nevím, co se s ním stalo, vždyť jednu dobu to byl dobrý QB.

Reagovat
smazaný uživatel

..ale tahle byla fakt krásná

Reagovat
Sali5

By mohl překonat ten svůj rekord

Reagovat
Dawon

tak tohle byla ale spis smula nez jeho kokotina

Reagovat
Chazy

Nedívám se na Baltimore fakt

Reagovat
Dawon

jako ja taky ne jen sem zrovna chytl ten replay

Reagovat
formic81

v Minny je po zapase podle me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

odvazne prohlaseni za tohodle stavu

Reagovat
Maresma

Earl Thomas

Reagovat
Maresma

a Russell klasika super, z hawks začíná jít zase respekt

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Seahawks začíná jít nebezpečnej strach

Reagovat
Barm@n

Kevin Johnson dnes hoří strašným způsobem.

Reagovat
Trand

Halftime show na foxu bude na letadlový lodi v Pearl Harbor.

Reagovat
Swarley

Marshall si trošku uletěl ne?

Reagovat
Trand

On s tím má dlouhodobě problémy, má i nějakou psychickou nemoc.

Reagovat
Swarley

takže to v nejhorším uhrajeme na nepříčetnost, jasný

Reagovat
Trand

On July 31, 2011, Marshall announced at a press conference that he had been diagnosed with borderline personality disorder (BPD) and that he hopes to spread awareness and understanding about the illness. Marshall said his entire professional career and adult personal life has been marred with symptoms of BPD, but only recently through treatment has he learned to consciously and effectively deal with the resulting problems of his actions that have been influenced by BPD. A on měl v minulosti už hrozně moc kontroverzních věcí. Regarding Marshall's breakaway ability, cornerback Brandon Flowers said, "Brandon Marshall is a defensive lineman playing wide receiver. He wants to inflict punishment on you. He wants you to try to tackle him so he can shove you off of him and get more yards."

Reagovat
Swarley

ok, tak to zní docela nebezpečně

Reagovat
Chazy

Nebezpečnej by bejt neměl

Reagovat
Swarley

ale tak zase je dobrý, že má asi zájem i s tím nějak pracovat, což je asi o dost lepší, než to nějak tajit a čekat na nějaký větší průser

Reagovat
Trand

Obrana dnes hraje hezky. Na to, že chybí 3 klíčoví hráči je super udržet Cards na 10 bodech. Útok klasicky není, ale s tím se dalo počítat. Nakonec v té divizi asi skončíme poslední, protože nevěřím, že bychom mohli ještě někdy skórovat nějaký body.

Reagovat
Dawon

Time management Browns tedka fakt neni vetsich klaunu v nfl

Reagovat
smazaný uživatel

No v Clevelandu se už zase bučí asi 25 vteřin do konce (Browns jeden TO), Browns blízko k FG range, Duke Johnson chytí pass uprostřed hřiště a místo toho, aby spěchali a spiknuli, nebo prostě cokoliv, tak se tam hecuje s protihráčem a čas vesele běží dál. A Pettine si vezme TO až 3 sec před koncem.

Reagovat
Dawon

tomuhle uz chybelo jen aby ten FB zas skoncil bloknuty

Reagovat
formic81

mate nekdo link na jets? nejakej hezkej

Reagovat
Chazy

Nemáš Sport?

Reagovat
formic81

nejsem doma

Reagovat
Chazy

Přecházím na Buffalo, Vikes jsou fakt zoufalí

Reagovat
formic81

příští rok gamepass

Reagovat
miky10

Reagovat
Dawon

Reagovat
formic81

sorry

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Eli dokonalej pas.

Reagovat
Dawon

Robinson prvni hrac Jags pres 1000 nachytanych yardu od roku 2015

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

2005 samozrejme

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Borec. To jen tak někdo nedokáže.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Austiiiin. Aspoň něco,

Reagovat
Trand

A Gurley hned.

Reagovat
Chazy

Darby je prostě úžasnej. A Kwon Alexander má podle statistik další velkej zápas, škoda toho dopingu.

Reagovat
Maresma

Vikes 1&38

Reagovat
Zaschrona

Flooooyd

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Dawon

vysvetli mi nekdo, proc watkinse nechavaji porad 1v1?

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Trand

Achjo, to je smůla.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Wilson jaká rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Green-Beckham má konečně breakout game. 5/6, 119 yds, 1 TD,

Reagovat
chowas

Beastmode

Reagovat
-Kopy-

TD DJ

Reagovat
Maresma

WILSOOOOON!

Reagovat
Zaschrona

DJ!

Reagovat
Dawon

Baldwin se taky slusne posral v poslednich dvou tydnech teda

Reagovat
Chazy

Cam prostě nemůže bejt MVP, když Wilson je ve všem lepší

Reagovat
chowas

a to mu zrusili 50y TD run

Reagovat
Chazy

Jako ve všech představitelnejch statistikách je lepší než Cam. Přitom maj obdobnou situaci v týmech a Wilson má stokrát horší OL

Reagovat
Maresma

Takhle si posrat shutout

Reagovat
Trand

Vypadá to, že jedeme na 1. pick v draftu.

Reagovat
Trand

Ale nechápu, jak se mohl Foles takhle zhoršit, stal se z něj asi nejhorší QB starter v NFL. Přitom na začátku sezony nebyl špatný. Asi fakt nemáme přívětivé prostředí pro QB. Ale takhle hrozný útok jsem u Rams ještě neviděl.

Reagovat
Chazy

Asi

Reagovat
Trand

Tak ty ho bráníš, ale neviděl jsi ho hrát pořádně za nás. Je šílený. Mannion přitom vypadal dobře tu chvíli co hrál. I když teda za Bengals asi hráli backupové, ale stejně.

Reagovat
Chazy

Já ho nebráním, jen prostě vy jste podobnej tým jako Hawks. A protože v NFL je asi jen 5 lepších QB než je ten jejich QB a i tak maj problém vůbec hrát o PO, není překvapivý, že ste v prdeli.

Reagovat
Trand

Ale on netrefuje jasný completiony když není pod tlakem. Nejde mi o playoff, on vypadá fakt šíleně.

Reagovat
Chazy

Jasněže jo, jak si asi má QB udržet formu v takovým prostředí, kdy je věčně otloukanej, věčně nemá receivera volnýho a furt si musí hlídat záda. Já se nedivím, na network to říkali taky. Hraje hrozně, ale je to kolektivní vina. Pět her v řadě nemá komu hodit, v jedný z nich dostane tvrdej hit, v další jen tak tak odhazuje, pak se mu někdo uvolní. A takhle je to furt dokola. Jasněže po několika takovejch zápasech nic netrefí, když je průměrnej a ne nadprůměrnej QB

Reagovat
Dawon

to je koneckoncu podobne jak s Kaepem no, to je proste o hlave, o nicem jinem

Reagovat
Chazy

A hodit do takovýho prostředí nováčka je asi nejhloupější představitelná myšlenka, pokud k němu necítíš hlubokou nenávist

Reagovat
Trand

Však já nechci nechat hrát Manniona. Ale mohl hrát aspoň Keenum, když už je active.

Reagovat
Chazy

To už byste mohli bejt obvinění z tankování jako Browns teď

Reagovat
Trand

Ono by to vyšlo asi nastejno jak s Nickem si myslím.

Reagovat
Dawon

to jako cekas, ze Browns jeste aspon 2x vyhrajou?

Reagovat
Trand

Taky pravda. Ale už si nedokážu představit, že někdy vyhrajeme zápas. Nebo skórujeme touchdown. Nebo proměníme 3. down. To se pak těžko hledá optimismus.

Reagovat
Dawon

to samozrejme chapu no...na jak dlouho a za kolik mate vlastne podepsaneho Folese?

Reagovat
Trand

Do roku 2018 na 24 mega, z toho 13 garantovaných. A jinak já bych Sama asi bral momentálně.

Reagovat
Dawon

a teda mozna alespon malicka utecha muze byt fakt, ze Bradford hraje srovnatelne spatne

Reagovat
miky10

Útok teda zoufalej ale, Jets nám to takle ulehčujou a stejně z toho jen FG.

Reagovat
Swarley

jo?

Reagovat
miky10

Nebo int no.

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej FG, pro jistotu int

Reagovat
-Kopy-

Williams jak je rychlej krása

Reagovat
I am Mancunian

hopkins to bol drive

Reagovat
aither

To Jaguars 3x zkoušeli 2p conversion nebo to ten blb netrefil

Reagovat
Barm@n

Hopkiiiiiiiiiiiiiins

Reagovat
Dawon

Slusny drive od Hopkinse teda

Reagovat
smazaný uživatel

Texaaans

Reagovat
smazaný uživatel

MARIOTA!!

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

Mariota

Reagovat
smazaný uživatel

Titans s Jags je fakt naprostej blázinec..

Reagovat
-Kopy-

Larry 1000 catch v historii jako 11 hráč v historii.

Reagovat
-Kopy-

těch historií tam je nějak moc

Reagovat
chowas

Jags

Reagovat
Mihi

Allen sa zjavne chopil šance a Forsett bude mať smolu

Reagovat
chowas

Jameis

Reagovat
Chazy

Já fakt nevím, hrát Amendolu nebo Craba. Může to rozhodnout o mojí naději na postup do áčka. Asi dám Amendolu prostě proto, abych moh mít dvojtou radost. Bych si asi neodpustil prohrát kvůli nedůvěře v Patriota ... ale to zranění děsí no.

Reagovat
Chazy

Napiču je, že Chiefs secondary je fakt přátelská pro WR.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraj Craba

Reagovat
Chazy

Neskutečnej matchup kdo vyhraje, bude to zasloužený a vydřený

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem v praci. Ani nevis,jak mi to sere. Nemyslim na nic jinyho,nez na debilni fantasy. Jsem naprosto nepouzitelnej dneska...

Reagovat
Chazy

to je správnej fantasy přístup

Reagovat
Dawon

nebudu lhat, trosku me sere, ze asi nahraju vic bodu nez ty, a zatimco ty muzes vyhrat zakladni cast, tak ja ani neudelam PO posrana fanta

Reagovat
Chazy

Tak promiň kdybys viděl, jak sem loni sestoupil, tak bys uznal, že si to zasloužím

Reagovat
Dawon

nezajem

Reagovat
Dawon

Texans co to kurva bylo za obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Matty Ice

Reagovat
Chazy

Carpenter dobrej moment na minutí extra pointu. Achjo, já tu kktinu nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Texans dpče

Reagovat
smazaný uživatel

Clay!!!! teď to hlavně klasicky neposrat, i když Dan na ten průser teď pěkně zadělal zas...

Reagovat
Chazy

fanoušek Bills, WTF? To by byla paráda.

Reagovat
Chazy

Máme tu spoustu Patriotů, ale Delfín žádnej, Jet žádnej, Bill žádnej.

Reagovat
Swarley

*Buffalo Bill žádnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale začátečník, jako teoreticky sem jim fandil už pár let, jsem zarytej fanda Sabres a nějak sem tak začal fandit všemu v Buffalu, ale Bills sleduju aspoň trochu víc teprv druhou sezónu.

Reagovat
Chazy

Pecka. Zkus se nás tu držet, jesti tě ten sport baví. Tady je to celkem začátečnicky příjemný. Spousta lidí to tu sleduje krátce, spousta teprve od letošní sezony, praticky každej zkušenější je ochotnej vysvětlovat a radit. A jede se tu ta diskuze celoročně, i v offseason

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Swarley

pěkně Jets

Reagovat
Trand

Marshall je prostě skvělý.

Reagovat
Trand

1039 yardů, 10 TD letos, to jsou čísla, jaký mívá Dez.

Reagovat
Swarley

já jsem loni moc nechápal, proč o něm Chazy pořád tak hezky mluvil, ale letos mi to už dochází, když na něj má kdo hodit

Reagovat
Chazy

Loni na něj házel lepší QB, ale laboroval tam se zraněníma furt no. navíc Jeffery je jeho dvojče, si překáželi trochu. S Deckerem je to daleko lepší.

Reagovat
Trand

Gabbert.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Marshaaaaaaaaall

Reagovat
Barm@n

Hoyer ten poslední drive

Reagovat
Dawon

uprimne receno cely druhy polocas krom toho jednoho drivu, ktery vicemene sam udelal Hopkins tam nebylo snad vubec nic

Reagovat
Chazy

Chudák Bortles, 5 TD, 0 INT a prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Titans jsou tam

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, tak teď to Dan aspoň trochu napravil

Reagovat
Trand

Panthers už vyhráli svojí divizi. Hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Gould

Reagovat
niflheim

Byly tam šnůry.

Reagovat
Dawon

chudak Vrky

Reagovat
Chazy

Jinak Taylor 3 TD, 0 INT a má rekord historie Bills v počtu konsekutivních pasů bez INT.

Určitě si zaslouží Taylor velkou pochvalu, je úžasný, jak se chytil, jak po letech backupování hraje a nechybuje. Ale stejně myslím, že největší zásluha patří Romanovi, prostě ten jeho systém je pro tyhle QB strašně přátelskej. Kaepernick hrál podobně.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Vim, ze na to se nehraje, ale dneska tam mel 2 inty mit Ale na druhou stranu tam mel i tusim 2 naprosto silene dropy od spoluhraci, takze se to tak nak vykrati

Reagovat
Chazy

Jo, to je možný, o ten rekord mi nejde, i kdyby ty dva INTy hodil, tak to platí. Ale když mrkneš na jeho statistiky a rating, tak vážně těch chyb moc nedělá.

Reagovat
Dawon

Jojo, urcite hraje pekne a fakt hazi prekvapive presne na to, ze jeste na konci lonske sezony nikdo ani nevedel, ze zije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Barm@n

Skvělý zápas od něj dnes.

Reagovat
I am Mancunian

bears nedaju 36yds fg

Reagovat
Sali5

Kéž by to takhle šlo furt

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim,muze mi sem nekdo rychle hodit stream na Jets nebo Niners? diky moc predem,ja nemuzu nic najit.

Reagovat
I am Mancunian

vipleague.me

Reagovat
Sali5

Jinak pokud se nepletu, tak tohle bylo podruhé ze 3 zápasů, co Brock začal zápas touchdownem v prvním drivu, Peyton neměl ani 1 za 9 zápasů

Reagovat
Barm@n

Tato prohra mě ale bude srát dlouho, protože si vážně myslím, že jsme měli na výhru. Teď nezbývá než porazit Pats nebo Indy v Indy, pokud chceme mít nárok na PO.

Reagovat
Chazy

Takže Bills si oživili PO šance. Je to na dlouhý lokty, ale půjde to. S náma už nehrajou, los maj hratelnej i na 4-0

Reagovat
miky10

No, tak se ukaž Íláji.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak další výhra doma, tak třeba se o to playoff nějak s trochou štěstí poperem.

Reagovat
Trand

Snad jo.

Reagovat
miky10

Harris je fakt král.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Lemonier tak nějak symbolizoval sezonu 49ers

Reagovat
Chazy

Beckham je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

napravil

Reagovat
smazaný uživatel

49ers???

Reagovat
miky10

Beckham Takže teď přihrávka na něj a koukej to napravit.

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Bend it like Beckham !

Reagovat
niflheim

Beckham píčusek.

Reagovat
Trand

Odell

Reagovat
Sali5

Beckham, no omg

Reagovat
Chazy

Gabbert

Reagovat
miky10

Reagovat
Dawon

OBJ

Reagovat
I am Mancunian

gabbert vdaka fakt

Reagovat
smazaný uživatel

beckham

Reagovat
I am Mancunian

co spravil obj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál si na soccer Beckhama po odpískání

Reagovat
I am Mancunian

kopol niekoho ?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, kopl do ležícího míče po odpískání, po tom co nechytil pass

Reagovat
Sali5

A tím z 4&2 udělal 4&7, ale potom to napravil a udělal 1st down

Reagovat
Dawon

odkopl nasrane sisku a ze 4and2 bylo 4and7...ale nasledne napravil dobrym catchem

Reagovat
Chazy

Neskutečně tohle Gabbertovi přeju

Reagovat
I am Mancunian

hmm ani ne, vdaka tejto vyhre nam moze na drafte ujst QB

Reagovat
Chazy

Respektuju, ale já to přeju Gabberovi. On zažil v NFL fakt peklo, má ten typickej příběh nešťastnýho bustu a tohle mu dává šanci, aby ho nědo někdy třeba zkusil minimálně v boji o startera. Fakt mu to přeju moc, je to bojovník. Já myslel, že je kompletně vyřízenej. Ale holt to v něm furt bylo.

Reagovat
Trand

A to si ještě připočti pravděpodobnou výhru s náma a už jste na 4.

Reagovat
Trand

A že ty stejně tajně fandíš Rams, snad každý týden je máš v tipovačce, že vyhrajou.

Reagovat
I am Mancunian

tak vy vzdy vyhrajete nejaky uplne necakany zapas a ked mate vyhrat, tak vybuchnete

Reagovat
Trand

Jj, ale teď už to budou jen samé výbuchy. Máme moc zranění. A s nima přestal ten tým úplně fungovat.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

1. missnutej letos říkali?

Reagovat
miky10

Je to tak.

Reagovat
miky10

Njn, a je po sezoně.

Reagovat
Dawon

jo no, delite se o 1. misto v divizi, vylozene bez sance na PO

Reagovat
Chazy

Maj Panthers a Vikes ale no

Reagovat
miky10

Tak zaprvý už momentálně nedělíme, zadruhý Skins zejtra vyhrajou a zatřetí máme Panthers a Vikings eště.

Reagovat
Dawon

Skins zatim nevyhrali, vikings dneska ukazali, ze sou urcite hratelni, a Panthers taky prece nemuzou jit 16:0 ne, jako samozrejme to chapu...ale rikat, ze mate po sezone je trochu prehnane pesimisticke

Reagovat
niflheim

První výhra Jets nad Giants od roku 1993

Reagovat
Jerichoo

Jets

Reagovat
Chazy

Nic, dost srandy, vamos Pats

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Kluci z Giants vysmátý, obdivuju jejich pozitivní přístup.

Reagovat
Dawon

Co kdybysme Sprolese treba branili, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, OL ho ubrání sama penaltama.

Reagovat
Swarley

au ty vole, někdo tam pošel z Chargers

Reagovat
Dawon

a co je jinak noveho?

Reagovat
Swarley

z osobního, pracovního života nebo ohledně MU? asi nic, všude stejná bída

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

aj v osobnom zivote si uz impotentny ?

Reagovat
Swarley

alespoň ji mám 70% času v držení, děti plodit hned nemusím

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

ty se mnou chceš mít děti nebo jak si to mám vyložit?

Reagovat
miky10

Závidím to držení míčů.

Reagovat
Swarley

no je fakt, že jako fanda to máš k nějaké výhře hodně daleko

Reagovat
miky10

Nepochopili sme se.

Reagovat
Swarley

ale pochopili, akorát s tou výhrou to tolik nevyzní, měl jsem napsat ke skórování

Reagovat
miky10

Spíš ten fanda mi tam tolik nehraje.

Reagovat
Swarley

a fanda Chelsea tam mělo být...označme to jako megafail a nechejme to tak...

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Koukám, že Inman, oni si fakt nemůžou dovolit ztratit dalšího receivera. Neskutečná smůla letos.

Reagovat
Swarley

no bohužel to vypadá dost jasně, teď ho sbírají na nosítka

Reagovat
I am Mancunian

teraz od 10 dost nezaujimave zapasy

Reagovat
Mihi

Chiefs Raiders dôležitý zápas o PO

Reagovat
Swarley

já jsem idiot, vždyť hrajou Chiefs

Reagovat
Tomoro

Cmon Raiders

Reagovat
Swarley

to vůbec a teď to byl drop a ne fumble

Reagovat
Swarley

hm, tak nic no, hovada

Reagovat
Swarley

každopádně to teda Maclin posral, to měl radši pustit a ne to takhle blbě zachraňovat

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000595133

Kdo jako já neviděl Mariotu. Fakt pěknej běh, chytrej, dobrý bloky dostal. Ale jako v rychlosti fakt nestíhal, když se to srovná s Pryorem

http://www.nfl.com/videos/nfl-fantasy/0ap2000000271013/QB-Pryor-93-yd-run-TD

Reagovat
Swarley

za takového stavu ještě, nádhera

Reagovat
Tomoro

Kurde Amari takovy 4 th down musis chytat

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude flag party

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

ty behy po krajich nas neskutecne nici

Reagovat
niflheim

To bude děs

Reagovat
Dawon

jezis to zas bude zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako slušný zatím, celkem čumím.

Reagovat
Chazy

Olajna receiveři se neuvolní ale no, to je pak těžké

Reagovat
Sali5

Trevathan Rivers velká chyba no..

Reagovat
Trand

Panthers.

Reagovat
Tomoro

Mack

Reagovat
Chazy

Ok, Saints jsou nejlepší tým, jakej Panthers letos potkali? Sranda fakt

Reagovat
Swarley

14-0

Reagovat
niflheim

Maxwell produkt systému, ten tam příští rok za ty prachy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude. Tu smlouvu má v podstatě dvouletou, pak (2017) se může cutnout/vyměnit aniž by zabíral nějaký ohromný prachy skrz dead money.

Reagovat
Chazy

Ten Keshawn Martin je hrozně často úplně sám. Buď ho obrany brutálně ignorujou, nebo se fakt umí dobře separovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny's baack

Reagovat
Sali5

To dneska asi nebude moc záživný zápas, Rivers s tím, co tam má, toho asi moc nezmůže, navíc proti naší DEF

Reagovat
smazaný uživatel

Brady + Chandler

Reagovat
Chazy

Brady ale fakt neuvěřitelný, co dělá nohama letos dneska taková romovinka, jak se vyhl sacku, teď tenhle hod s obráncem na zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho jako ma Brady hazet, kdyz tam nema nikoho jinyho nez Chandlera a Amendolu. Tohle je uplne na picu...

Reagovat
Chazy

Je tam LaFell furt

Reagovat
Sali5

Snad to nějakým způsobem dáš

Reagovat
Chazy

To mě všichni nesnášíte?

Reagovat
Sali5

Spíš chci s tebou hrát i příští sezónu

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

A se mnou jako hrat nechcete,jo?

Reagovat
Dawon

...a sakra, slepa ulicka

Reagovat
Sali5

Jsi mě 2x rozdrtil letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostupuj, uděláme Blizee reunion

Reagovat
Chazy

Zas tak tě rád nemám, aby to pro mě byla útěcha

Reagovat
smazaný uživatel

sem si moh myslet

Reagovat
niflheim

Whááááááááááááááájt

Reagovat
Trand

Caaaaaaaam

Reagovat
Sali5

Brock sneak

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to je sport.

Reagovat
Chazy

koukáš na sportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nahodne jsem prepl a asi 20 min koukal.

Reagovat
Chazy

Nechytlo? Ono to fakt u spousty lidí chce, aby trochu víc ten sport chápali, aby ho ocenili. I když pro někoho to prostě vůbec není no.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave naopak, ale neni cas, musim jit spat. Jinak jasny, hlavne jsem ani nepochopil, jak je to s tou rozehravkou (kdo rozehrava a proc), ale tak krom Longest Yard jsem to takhle videl poprve v zivote.

Reagovat
Chazy

Tak když se někdy stavíš, my tady měli takovej malej návod s pravidlama a tak nějak obecně sme tady základy vysvětlovali mockrát, když se někdo ptal. Ono hlavně teď se dohrává základní část, ale v lednu bude playoff a to je takovej ideální čas na to zkusit to sledovat navážno. Nejlepší s nejlepšíma, týmy dokonale připravený na sebe. A hraje se sobota (2230 a 0230) a neděle (1900 a 2230), takže i časově se to docela dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dik za info, urcite se stavim. I ta diskuze tady bez trolu vypada fajn, to se mi taky na zacatek libi.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

Hej no, sou to zmetci. Všechny fóra se mi podařilo kdysi opustit, ale tohle se prostě nedá, jak si o tom sportu nikde nepokecám líp. Ještě super bowl srazy máme.

Reagovat
Kowe

vždyť bez všech těch fór se to ani nedá, mě ten sport nebaví, pokud se na něj dívám jen tak sám pro sebe

Reagovat
Trand

Doplním Chazyho, základní část se hraje v neděli od 19:00, 22:30 a 02:30(pondělí ráno), pak v úterý ráno (02:30) a pátek ráno (02:30).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

aj ked asi ironicky

Reagovat
Dawon

Ty Bradyho dlouhe hody, ktere jsou vzdycky tak o 5 yardu podhozene, me zabiji

Reagovat
Dawon

Tolbert je bozi takovy sikovny koblizek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

DANNY!

Reagovat
Dawon

božan...strasne chybel

Reagovat
Trand

Ale po sezoně by mohl zpátky k nám.

Reagovat
Dawon

v zadnem pripade

Reagovat
Trand

Žádná solidarita pro slabší týmy?

Reagovat
Dawon

dannyho ne, promin v lonskem PO si me naprosto ziskal...a letos na to docela navazal

Reagovat
Trand

https://youtu.be/QjjAT8rGSfM?t=13m11s

Ten jeho blok při týhle akci, jak tam doběhl a vlastně jen díky němu to byl TD. Úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas bylo? v NFL taky jde drop kick?

Reagovat
Chazy

Co by ne no, ničím to pravidla porušovat nemůže snad

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě to překvapilo, viděl jsem to v NFL poprvé v životě

Reagovat
Dawon

co to do pici bylo?

Reagovat
I am Mancunian

woodson

Reagovat
chowas

woodson

Reagovat
Tomoro

Woodson !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sproles, Barner > Murray

Reagovat
Trand

A Mathews ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky, já myslím dneska. Mathews se už nějaký 3 týdny nedokáže zotavit z otřesu mozku.

Reagovat
Trand

Jojo, taky se mi líbil víc než Murray, když jsem se koukal. Asi se Murray prostě nehodí Chipovi do toho systému.

Reagovat
Chazy

Právěže hodí, on takový RB na college měl nedává to smysl. On měl toho nejlepšího Ryana Mathewse v NFL a toho právě pustil, aby získal tank.

Reagovat
Trand

Já právě četl na výběr Murrayho kritiku, že je to north south runner a ne sideline to sideline. Což je jasný, ale myslel jsem, že Eagles právě hrajou víc ty běhy do strany, ale asi ne teda.

Reagovat
Dawon

dyt prave kvuli toho se zbavil Shadyho, ze nebyl north-south runner

Reagovat
Trand

To mi taky bylo divný, ale přísahám, že jsem na ten trade někde četl takovou kritiku.

Reagovat
Dawon

jako ona je to urcite pravda, ikdyz je asi nefer to brat jako kritiku, holt je to proste uplne jiny typ hrace jen mi jde o to, ze prave tohle vycital chip Shadymu a proto chtel uplne jiny typ bezce, coz v pripade Murrayho dostal no Nektere jeho kroky clovek zkratka moc nepobira

Reagovat
Chazy

Protože ten chipův systém je takový kombo. Je to ze shotgunu, většinou dochází k nějakým složitým přesunům, pullům v lajně a po nějakým přesunu do strany ten tank nabere rychlost a jde do gapu. Nejde prostě vyloženě o to obíhání. Aspoň tak to chápu a vidím.

A prostě teď je otázka, že to nefungje, protože, jak říká dawon, je Murray mrtvej. Což je statisticky doložený, že se historicky stává po takových sezonách.

Nebo je problém v tom, že proti college obranám a college obráncům byl tenhle styl efektivní i s ne tak pohyblivým RB, ale v NFL je efektvní jen s RB jako Shady, protože musí dřív čelit obráncům a musí se jim umět vyhnout, případně nějak víc improvizovat. Takže je možný, že jeho systém prostě byl v profi fotbale nejvíc funkční takovej, jako byl se Shadym a není možný kopírovat to, co hrál na college.

Reagovat
Dawon

ja nevim, mluvi se o tom, ze tim ze loni bezel zhruba tak 86x kazdy zapas, tak se totalne zavaril...ze ztratil rychlost a silu...koneckoncu uz v posledni ctvrtine lonske sezony rozhodne nebehal tak dobre, a na to ted docela navazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tank, kterýho pak nechává běhat samý laterální běhy.

Reagovat
Trand

"Olsen zachytil míč, ale nedokázal ho zachytit."

Reagovat
I am Mancunian

crab teraz aky td hlavne skvele od carra

Reagovat
smazaný uživatel

Ertz

Reagovat
Chazy

Jako ehm, tyhle body jsme jim fakt kokotsky darovali. Nechápu, proč zkoušíme něco také. Ale celá obrana katastrofální drive no.

Reagovat
Dawon

ted to chce TD do satny, at zas nejsou zbytecne nervy

Reagovat
Dawon

jsem se asi spatne vyjadril...nas utocny TD do satny, kurva

Reagovat
Sali5

Reagovat
Trand

Zablokovaný extrapoint vracený pro safety. Panthers dneska dělají hrozně moc chyb, ale ten jejich playcalling v útoku je super.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOODEE

Reagovat
Chazy

No to si děláte prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

vy ste normalni curaci, to snad neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

ach bože

Reagovat
Chazy

Už dva zápasy v kuse jsme naprosto nádherně ztratili vedení o 14 bodů chybama v ST. To prostě není normální.

Reagovat
Dawon

to je neuveritelne, ze druhy tyden po sobe vratime tym do hry vlastnima picovinama na special tymech a v obrane

Reagovat
Sali5

Von Toho prostě nejde nemít rád

Reagovat
Sali5

No mohl by už taky chytit zase nějaký ten TD, teď půjde do tuhého ve fantě

Reagovat
-Kopy-

no nějak na něj přestal v redu házet no

Reagovat
Trand

Gordon už letos 5. fumble a 4. ztracený. Za tou jejich lajnou je asi těžký běhat, navíc ještě Chargers 90% času prohrávají, ale stejně ještě neměl žádný vyloženě vydařený zápas.

Reagovat
Trand

A ještě nedal TD letos.

Reagovat
Sali5

McManus a zase ta jeho 2. půlka sezóny

Reagovat
Mihi

Kto bude starter po Peytonovom návrate po zranení? Ten Osweiler nevyzerá zle

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že PO odehraje Peyton. Osweiler dohraje základní část.

Reagovat
smazaný uživatel

Že mu daj tu poslední šanci dokázat, že je schopný hrát i v PO?

Já bych řekl, že pokud už neprohrajou, tak i v PO bude hrát Brock.

Reagovat
Mihi

Tiež by som dal šancu Brockovi, tá ofenzíva s ním funguje lepšie ako s Peytonom.

Reagovat
Trand

Browner je fakt hrozný retard.

Reagovat
raduinho

Stream na Panthers ?

Reagovat
raduinho

Dík

Reagovat
raduinho

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to nemohl kopnout na konci druhého poločasu, žeee jsem myslel, že budem mít klidnější zápas a ono nic

Reagovat
Dawon

to je urcite trest za to, jak sem si stezoval na nudne vyhry

Reagovat
raduinho

Reagovat
Trand

Cam.

Reagovat
Trand

To naznačení bylo úžasný. Ale pak to slušně vypustil.

Reagovat
Dawon

skodaaaaaa

Reagovat
Trand

Verrett skvěle. Btw je nějakej kicker, co letos trefil všechny extrapointy? Keeper?

Reagovat
Trand

Díky. Tak 10, to je ještě dobrý, jsem myslel, že budou tak tři.

Reagovat
chowas

janikowski tam uz neni

Reagovat
Trand

Právě proto mě to napadlo.

Reagovat
C0br

amendola

Reagovat
Dawon

Danny dopice

Reagovat
Dawon

Brady je ale uzasny, jak dneska a vlastne celou sezonu pracuje nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je tohle incomplete?

Reagovat
Chazy

Při druhým kroku ztratil kontakt, tohle bylo celkem v cajku ještě

Reagovat
Chazy

Danny, táhni do Missouri

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

bože můj

Reagovat
Chazy

No omg

Reagovat
Trand

Jenkins

Reagovat
Dawon

ja to mrdam, regulerne to mrdam

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

Tohle jde za Bradym, naprostá breesovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

to je hlavne ale zas tak totalni souhra posranych okolnosti...danny ten drop, potom white o 1 yard neda ten TD a nakonec tohle...strasne mi to pripomnelo ten drive proti Giants, kdy dal nejdriv Blount TD, ktery se vratil kvuli holdingu a pak to slo do hoven

Reagovat
Trand

Ten d-lineman Chiefs teď úžasný return.

Reagovat
Tomoro

Carre kurva s timhle jdi doprdele

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
aither

Kansas

Reagovat
Kowe

dnes to možná poprvní fakt regulérně vypnu a pudu radši spát

Reagovat
Dawon

to nemozes

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandis Pats?

Reagovat
Kowe

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Bych vam pral sezonu jako maji treba letos Cowboys by me zajimalo,co by jste rikali potom...

Reagovat
Chazy

On fandí Liverpoolu, já fandím Wiganu Athletic a Columbusu Blue Jackets. Přej nám, že aspoň někde máme radost.

Reagovat
Chazy

A Dawon se narodil v Ostravě

Reagovat
Kowe

už jen tohle je největší životní neúspěch

Reagovat
Dawon

aby vas oba pes jebal do nohy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

*ostravský pes

Reagovat
Kowe

ti tam snad ani nejsou ne? předpokládám, že v tak chudým regionu už je dávno někdo všechny sežral.

Reagovat
Dawon

hmmm, pán tady ma humor, podivejme se na nej!

Reagovat
Eric_The_King

Ten se aspoň už odjebal, ti tvrdší tu pořád žijou!

Reagovat
Dawon

ja uz sem zase zpet, neboj se nic

Reagovat
Eric_The_King

tak doufám, že pojedeš na SB sraz

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se da pochopit. Wigan mozna taky. Ale jak se clovek dostane k tomu, aby fandil Jackets?

Reagovat
Chazy

Začal sem jim fandit jako hodně malej, když začli hrát NHL v tom 2000. Prostě novej tým, zahrál sem si za ně párkrát NHL, něco o nich bylo v pro hockeyi.

Reagovat
Kowe

já fandím Predators, to asi nebude o moc jiný

Reagovat
Dawon

ja mam rad predatora s Arnoldem, pocita se to?

Reagovat
Kowe

nevim, zeptej se doma

Reagovat
Kowe

No co, pičoval bych, pak se s tím smířil a těšil se na draft a další sezonu. Neúspěch není nic, co bych z fandění Liverpoolu neznal

Reagovat
Dawon

Brady pres 1000 passu v redzone a z toho jen 19 intu

Reagovat
smazaný uživatel

A taky dvě pick six v sezoně poprvé od roku 2001

Reagovat
Chazy

Danny W T F

Reagovat
Dawon

DANNYYYYYY A BRADY COME ON

Reagovat
C0br

ten běh

Reagovat
I am Mancunian

aspon je konecne sranda s tymi extra points

Reagovat
smazaný uživatel

Special team

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

sproles ST Pats katastrofa

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Sproles je ale skvělej hráč.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Zblokovanej punt pro TD, punt return pro TD, pick six.

To je zápas

Reagovat
Chazy

Ofenzíva Eagles 7 bodů a maj 28, to je věc

Reagovat
-Kopy-

Pats dneska

Reagovat
Trand

Chiefs taky dobrý.

Reagovat
Dawon

hej tohle proste ne vzpamatujete se do prdele

Reagovat
C0br

z Bradyho běhu bolí kyčle

Reagovat
smazaný uživatel

Zblokovaný punt pro TD, punt return pro TD a pick six v jednom zápase - teprve potřetí v historii jsme svědky psaní dějin

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, že neumí běhat

Reagovat
Dawon

Reagovat
aither

Carr , Kansas

Reagovat
Chazy

Typičooooooooooooooo

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Já se rozbrečím, tohle je komedie už

Reagovat
I am Mancunian

carr

Reagovat
-Kopy-

to je nádhernej sport

Reagovat
C0br

Reagovat
Mihi

to bolo geniálne

Reagovat
Chazy

Bože Brady je kretén

Reagovat
Chazy

LaFell je kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nejsou! Ale nasralo mě to fakt už. Vůbec proč po takový akci takhle tlačit míč pro TD

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nepochopitelný, chtělo to zklidnit, poslat Blounta pro pár yd.

Reagovat
Dawon

a ja to zas chapu, chteli to momentum no...ale proste mel Brady videt, ze je tam double coverage a nehazet to tam

Reagovat
Dawon

ja ty sporty v poslednich dvou tydnech fakt nezvladam MU tri sracky v rade, k tomu se zacli pridavat i Pats tohle neni dobre pro moje zdravi

Reagovat
I am Mancunian

skus fandit niners

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

ale chapes, od nich nic necekas, takze nemuzes byt potom nasrany tohle je svym zpusobem horsi

Reagovat
Chazy

nemůže tě mrzet porážka, když nemáš žádný ambice, vůbec nevědí

Reagovat
Trand

Tak to nevíš, o čem mluvíš. Jsem si jistej, že Mancunian si stejně jako já přeje, aby ta sezóna už skončila, je to neskutečný utrpení to sledovat. Vy budete 10-2 no, fakt tragédie.

Reagovat
Dawon

tak tragedie to samozrejme neni, ale dost mozna nas tohle bude stat bye, coz s nasima zranenima je uz velky problem...a hlavne je dost znepokojujici co v poslednich dvou tydnech predvadi ST a obrana

Reagovat
I am Mancunian

ved tie zapasy uz ani nesledujem, tam o nic nejde a som uplne sklamany z celej sezony, ale to zacalo uz v offseason

Reagovat
Trand

Já teda do sezóny šel ještě s velkými očekáváními, pak až přišlo vystřízlivění, nevím co z toho je horší. Už se těším víceméně jen na zápasy jiných týmů kvůli našemu útoku.

Reagovat
Dawon

tak prave o tom ale mluvim...vy uz to mate v kulach, nas ty nejvetsi zapasy teprv cekaji, a proto je dost v prdeli, ze hrajem nejhorsi fotbal za celou sezonu

Reagovat
I am Mancunian

ved najdolezitejsie je az playoff, tak nechaos omg

Reagovat
Dawon

tak to je samozrejme pravda...ale ten bye je fakt strasne dulezity no, o to mi jde

Reagovat
Chazy

Ale právě ty to už ani sledovat nemusíš, protože už o nic nejde. Vaše prohry ani výhry už nic neznamenaj, žádnej váš zápas nic neznamená, vlastně by sis měl přát porážky. Tady to máš jiný, jdeš od zápasu k zápasu s tím, že chceš výhru, protože každá výhra je kousek tý skládačky s prstenem na konci. Ty ses jako fanda Rams nad prstenem v životě ani nezamyslel. Prohrou prostě ztratíš daleko míň jak fanda týmu, co má ambice. Nemůže ti to skoro nic udělat kromě znechucení a znuděnosti, nás ty prohry fakt raní nějak.

Reagovat
Trand

Byly i zápasy, který pohřbily naděje na playoff( zápas s Vikings, když jsme byli 4-3), takže vím jaké to je. A ta poslední věta, to jako sorry, ale.

Reagovat
Dawon

tak tehdy to samozrejme chapu no...to je urcite srovnatelne, nbo mozna jeste horsi, protoze nam samozrejme sezona nekonci narozdil od vas...ale ted uz je to fakt jedno no

Reagovat
Chazy

Víš to v daleko menší míře prostě dokud nezažiješ prohranej SB, prohraný zápasy v PO a tyhle věci, tak prostě to těžko můžeš pochopit. A my prostě víme, že Brady vyhrál 4 prsteny, když měl bye a 0, když neměl bye. A že se nám asi tři zranění hráči budou vracet někdy během bye a bude to bye mít klíčovou roli pro další průběh PO.

Reagovat
Kowe

jenomže ta poslední věta,to je fakt povýšeneckej pohled

Reagovat
Chazy

Já myslím ve chvíli, kdy už nemaj šanci na PO

Reagovat
Trand

Možná, že pro někoho, kdo fandí Rams by bylo playoff srovnatelný úspěch jako pro vás SB. Sice mi budeš odporovat, ale podle mě na tom něco je.

Reagovat
Chazy

Ale jo, jako já to chápu. Jenom prostě je pochopitelný, že fandu top týmu každá prohra hrozně sere a fandu neúspěšnýho daleko míň.

Reagovat
Trand

Já myslím, že každého fandu štve každá prohra. Jako teď vás to asi štve víc, než mě, ale přijde mi, že to trochu přeháníte.

Reagovat
Chazy

Však tady mancunian nadává, že vyhráli

Reagovat
Trand

Já nejsem Mancunian ale.

Reagovat
Chazy

Se podívej, jak to vlákno začlo. prostě mluvíme o niners a když ses přidal, tak to beru tak, že mluvíme o vás od chvíle, kdy už máte hotovo

Reagovat
Kowe

nadruhou stranu tankování tě taky nemůže bavit tolik let po sobě

Reagovat
Chazy

A tak to je taky fakt, fanda Browns asi objektivně trpí nejvíc ze všech Ale niners jsou tým, co patřil x let mezi nejlepší v NFL

Reagovat
Dawon

ale vsak ja to ze zacatku rekl tak z polosrandy s tim, ze vas uz to srat nemusi

Reagovat
Trand

Jo, vždyť já se nijak neštvu na tebe. Já ten " " taky nemyslel úplně vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale tak co je na tom nepravda? Prostě když už si v situaci, kdy chceš prohry, abys měl vyšší draft pick, tak ti prohry nemůžou tolik vadit, no ne? Znám to z CBJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale kazdej je jinej,ne? Ja treba seru na nejakej draft pick. Dobry hrace najdes jak v prvnim kole,tak v patym. Jak uz si mockrat videl,tak scouting v NFL je hroznej (mozna hrozne tezkej) a oni vlastne poradne nevi,jak moc dobryho hrace dostali, dokud ho neuvidi v kempu. Ja proste chci,aby jsme kazdej zapas vyhrali. Kdyz nevyhrajem, tak nejsem znechucenej nebo znudenej, ale nasranej jak pes.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Ale vy taky ještě do zranění Roma jste furt hráli o PO. Uvidíme, jak to budeš mít teďka, když fakt budeš vědět, že je to úplně jedno, že na tý výhře a prohře prostě vůbec nezáleží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt prece nejde o to, jestli tym kterymu fandim hraje o PO, nebo ne. Ja proste chci, aby vyhravali. A ted nemluvim jenom o NFL.

Kolem roku 2005 nemela Skodovka (hokej, Plzen) sanci na PO, ale stejne jsme tam chodili kazdej zapas, jezdili na vyjezdy a pokazdy jsme byli tak nasrany, kdyz prohrali, ze jsme cestou domu ani nemluvili. Stejnej rok jsme chodili na Viktorku na druhou ligu a bavili se o tom,ze nekdy oba tymy vyhrajou titul ve stejnym roce.

To by te prece ani nemohlo bavit,kdyby si cekal prohru,ne? Samozrejme, ze budu sledovat dal, kdyz budu mit volno a budu stejne nasranej kdyz prohrajem, jako jsem byl na zacatku sezony.

Reagovat
Chazy

Hej no, ok, každej to má jinak. Já když prostě vím, že ten tým nemůže sestoupit a že čím horší umístění, tím větší naděje na top talent, tak prostě prohry nijak neoplakávám, i když rozhodně neříkám, že bych si prohry přál. Mám rád ten tým, hráče atd., přeju jim úspěch, radost, sám chci tu radost z výhry. Když to ale nevyjde, prostě je to fuk, pokud to není nějakým voserem na konci, ztracenou výhrou atp. Ale jasně, že když fandíš týmu, kterýmu se dlouhodobě nedaří, tak pokaždý chceš výhru, i když nic neznamená a kvůli tomu tě pak nasere prohra.

Já nechtěl, aby to vyznělo povýšeně nebo pejorativně, nemyslel sem to tak. Jen prostě každej zápas má různou hodnotu a zápasy týmů, který bojujou o něco, maj prostě hodnotu vyšší a ta prohra může způsobit víc škod, jak prohra týmu, kterej nebojuje o nic. Z toho pohledu je hrozně stupidní i to tvrzení druhý strany, že "tak co, budete 10-2, zkus si 2-10". Pro nás je to prostě zásadní, jestli to bude 14-2 nebo 13-3, na konci roku se to všechno sečte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ja jsem nikde nepsal,ze prohra nic neznamena. Ja jsem reagoval na to, ze chce vypnout prenos v pulce zapasu.

Reagovat
I am Mancunian

a patrioti

Reagovat
Dawon

zhasnete svetla a bezte spat kluci, dekuju

Reagovat
Mihi

Raiders

Reagovat
aither

Dneska ty extra pointy jedou

Reagovat
Trand

Danny nejlepší QB v Bostonu.

Reagovat
Chazy

To je Edelman

Reagovat
Trand

Každopádně Brady je váš nejlepší receiver.

Reagovat
Dawon

Co to ti curaci hrajou za divadlo s tim, jak se dycky otoci na lavicku, jakoby dostavali instrukce...je jim trapne, ze nechavaji bezet cas, tak musi delat tyhle saskarny?

Reagovat
miky10

Rozhoduje o předposledním/posledním místě v divizi počet bodů, nebo divizní bilance?

Reagovat
Chazy
Reagovat
miky10

Sry, ve fantasy sem myslel.

Reagovat
Chazy

Jo ty se asi ptáš na fantasy a ptáš se na pořadí dál. Tak tam rozhoduje počet bodů

Reagovat
miky10

dík

Reagovat
chowas

kickeri v Oaklande

Reagovat
I am Mancunian

dobre ujebany zapas v oaklande

Reagovat
Dawon

Jestli obrana neudela ztratu, tak to je hotovo no

Reagovat
Tomoro

Carr si snad neceho slehnul pred poslednim ctvrtkou a Janikowski ma tez dneska super formu takhle prosrat klicovy match to je jiny styl kurde

Reagovat
Chazy

Tyvole, ale jako na 14 bodů inkasovat 28 a z toho 14 od ST a D, 7 od Bradyho, to fakt neskutečnej způsob, jak prohrát zápas. To je takový vyloženě clevelandský.

Prostě nemáme kompletně celej útok až na Bradyho, tak by člověk očekával, že on, ST a D ze sebe vydaj maximum. A oni to naopak ještě poserou.

Reagovat
Dawon

*34

Reagovat
smazaný uživatel

Boží. Tohle si fakt užívám. ::thumbsup:

Reagovat
Kowe

jebat toto, jdu spát

Reagovat
Dawon

ted uz ti to povoluju no

Reagovat
Kowe

cením si toho

Reagovat
I am Mancunian

carr nech ide handry fajcit radsej

Reagovat
Tomoro

Reagovat
aither

Carr tvl , pěkně jim zesral PO

Reagovat
Trand

Nebýt jeho, tak nemají ani žádné pomyšlení na playoff. A navíc, tohle nešlo jen na něj.

Reagovat
aither

To je klidně možný , tohle je 2. zápas Raiders co vidim, ale dnes to sere

Reagovat
Dawon

My prohravame ve 4. ctvrtine o 3 TD a puntujem? oka no, asi verime obrane, proc taky ne, urcite si to dneska zaslouzi

Reagovat
I am Mancunian

este prehraju aj panthers dneska

Reagovat
raduinho

nn Panthers to zvládnou

Reagovat
Chazy

CAMVP

Reagovat
Trand

MVP

Reagovat
Trand

Nevím, jestli je nejlepší na Ginna dát do coverage MLB, ale tak to ví asi jenom Rob no.

Reagovat
Chazy

Rob tam už není

Reagovat
Mihi

No vyzerá to tak, že Cam môže uplne kľudne byť MVP

Reagovat
smazaný uživatel

jdete do pici. TD na Chandlera. kokoti opravdu

Reagovat
Dawon

pekny drive, ale pokud eagles neudelaji nakou totalni picovinu, tak uz proste neni cas no

Reagovat
Trand

Peterson dneska 8 běhů pro 18 yardů. Konečně zas ta obrana Seahawks, jak jí známe.

Reagovat
Dawon

a tak oni proti behu sou super celou sezonu...to akorat secondary jim totalne hori

Reagovat
smazaný uživatel

OK, 2x onside a jsme tam

Reagovat
smazaný uživatel

no vida, už jen jednou (TD je samozřejmost)

Reagovat
Dawon

COME OOOOOOOOOOOOOOOON DO PICE

Reagovat
Chazy

Tak první onside by byl. A když dáme rychlej TD, tak druhej dělat nemusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne Kline

Reagovat
Dawon

tak s timhle uz ale bezte normalne do prdele

Reagovat
Dawon

ehm...vecna...proc po incomplete ted zacal bezet cas jeste pred snapem?

Reagovat
smazaný uživatel

best sneaker in da game

Reagovat
Dawon

A PODMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Chazy

BRADYYYY

Já bych onside nešel, jejich útok už nějakej čas nehraje na zisky prvních downů, budou mimo, prostě bych udělal menší risk

Reagovat
Dawon

Co ted? Onside? ja nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

Šel bych normální kick, jak říká chazík

Reagovat
Dawon

jinak pekna grafika pred chvili....gronk+edelman+lewis pres 2000 yardu a 18 TD letos no...jako tohle proste znat jit musi bohuzel

Reagovat
Chazy

Nenávidím tohle rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Samík by mohl hodit pick six

Reagovat
I am Mancunian

ingram skoro zabil tu zenu

Reagovat
smazaný uživatel

Bradfooord

Reagovat
Trand

Reagovat
Mihi

rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

Peters fantasticky

Reagovat
Dawon

at se de obrana pojebat, do jednoho

Reagovat
Dawon

ale velka pochvala pro Eagles za koule no pri tom playcallu no

Reagovat
Trand

Ginn byl asi 8x dneska volnej za obranou Saints. To je neskutečný bránění. Mají štěstí, že nic nechytí.

Reagovat
JacoBee

OMG Ginn? co ten tam děla... 4 deep passy do TD a chytne jen jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

To neee ten sport je prostě dokonalej <3

Reagovat
niflheim

Tak pojďme kurvaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
aither

Nasrat, Phila jedem

Reagovat
Trand

Patriots Jako bych viděl ManU.

Reagovat
Dawon

Reagovat
miky10

Tyvole, to bylo fakt o kousek.

Reagovat
Mihi

CAM

Reagovat
smazaný uživatel

LaFell tohle musí chytat do piče

Reagovat
smazaný uživatel

.. tři dropy píčo, to pojdi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

ty tři poslední pokusy recieverů byly jako co? snaha o dementnější drop?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, Eagles v útoku prakticky nic a vyhrajou na Foxborough

Je na čase se dát do kupy a zkusit ten bye ještě udělat.

Reagovat
Dawon

tim vzajemnym zapasem broncos a bengals to furt mame ve svych rukou no...ale s takovym vykonem se muzem leda tak pojebat

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný.

Reagovat
Dawon

ja nevim do pice, totalni faily prakticky ve vsech aspektech hry, co se k tomu da kurva rict?...eagles se fakt hodne snazili, aby nam jeste dali sanci, ale bohuzel no, dneska to nebylo ve hvezdach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Chudák Brady, solídne mu to dropovali

Reagovat
Chazy

To byl zkurvenej zápas ale fakt. Tady je těžký si vybrat, koho pochválit.

Komplikace jak svině pro bye. Musíme dojít ZČ jako 4-0. A první místo nemáme ve svejch rukách tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

CAMMVP

Reagovat
Chazy

CAMVP

Reagovat
Trand

Caaaaaaaaam. Úžasný zápasy dneska.

Reagovat
Mihi

paráda dnes

Reagovat
chowas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Fakt mě sere, že sme nešli do toho regulérního odkopu po tom snížení na jeden TD Kdyby měli podobně problematický první dva downy, podle mě by tam neházeli na třetí, aby nezastavili čas, když by nám dali míč v lepší pozici. Snažili by se ho ukrojit spíš, tomu fakt věřím. I když Chip je Chip. Ale prostě. 3 minuty, 3 TO, to podle mě nemůž bejt onside statisticky výhodnej.

Reagovat
Dawon

ono hlavne kdyz se bavime statisicky, tak aby se ti povedly dva onsidy v jednom zapase musi byt pomalu nemozne...ale meli sme 2 TO, ne 3, coz asi taky mohlo hrat roli no, kdovi...

Me hlavne totalne mrda, ze fnukame, jak nam umira obrana a OL, a pritom 28 bodu proste doma musi na vyhru stacit, to at se na me nikdo nezlobi...chapu, ze za pick 6 a vraceny punt obrana vazne nemuze, ale i tak to proste nebylo kurva vubec dobre...a jestli k tomu vsemu zase posel i Kline, tak to fakt potes no...

ty 4 zbyvajici zapasy jsou urcite vsechny vyhratelne, ale s tim co ted predvadime sou taky vsechny 4 prohratelne

Ted asi nezbyva nez doufat, ze se zkratka vzpamatujem a potom zacit fandit Steelers

Reagovat
Chazy

Zrovna pick six za stavu 14-14 je dost zásadní věc no a proti obraně bysme neřekli ani slovo, kdyby nedošlo k tomu zblokovanýmu puntu. Obrana vlastně pustila dva TD za zápas, to taky musí na výhru stačit.

Zápas blbec no. Já byl fakt málokdy kvůli prohrám takle nasranej, jako kvůli těmahle dvěma v řadě. To je prostě výsměch. To je jak Cowboys. Máš zranění, problémy, musíš využít všechny šance, co si vytvoříš a zvládat ty základní prvky hry. A my místo toho děláme chyby v těch věcech, u kterejch prostě zranění nemaj žádnou roli. Nevím co na to říct.

Reagovat
Dawon

heh...no, mas vlastne pravdu...dostat 35 bodu s tim, ze obrana vlastne nehrala spatne je silenost, ale zrovna dneska je to asi pravda

Kazdopadne podle me to paradoxne vice zabil ten druhy int...to proste bylo podobne jak loni v PO s Ravens...silena trick play nas vratila do hry, najednou zas bylo to momentum na nasi strane, sileny lauf, slo se do hurry up offense a za 30 vterin takova totalne ledova sprcha a od te chvile uz sem v te obrat fakt moc neveril

Reagovat
Chazy

Je to tak no, 21 z 35 bodů padlo, když obrana byla na sidelině. To se jako podaří málokdy.

Jako my si prostě jednu prohru mohli dovolit. Jenže já si ji schovával na zápas proti Jets venku.

Reagovat
Dawon

jojo, ja to koneckoncu psal i minuly tyden, ze pocitam asi s 1 prohrou u vsech tech 3 tymu, co hrajou o ten bye a 1. misto...ale ze to "vyplytvame" uz dneska, a zrovna takhle, tak to je kurva problem

Reagovat
Dawon

a co me kurva sere snad nejvic, ze dva tydny po sobe takhle totalni domrdane sice ne uplne vyhrane zapasy, ale urcite zapasy rozehrane tak, ze by si to tym nasich kvalit mel byt schopny pohlidat...ne ze v jednom z nich zazracne uhrajem aspon prodlouzeni a v druhem uz ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Panthers

Reagovat
Trand

Tohle bylo ale dobře hozený od Breese, to byla chyba Cookse. Každopádně za Panthers jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

No na hovno jít spát nasranej dva týdny po sobě.

CMON STEELERS!

Reagovat
Mihi

Panthers by mohli dať unbeaten, majú ešte 2x Falcons, Giants a Buccaneers

Reagovat
Dawon

Heh...Pattersonova radost z TD za stavu 35:0 mi prijde dost zvlastni...obcas mam pocit, ze pro nektere ty hrace je to individualni sport, a kdyz si takhle "odvedou svoji praci" tak maji vsechno ostatni v pici

Reagovat
Chazy

Jinak ten Dannyho drop ve skoku v obratu. Polodrop prostě, Brady to hodil jak čuně. Úplně jsem viděl před očima tohle ze SB, co patřilo mezi ty nejzásadnější momenty a zvraty, kvůli kterým to Eli vyhaluzil.

https://www.youtube.com/watch?v=cqos_aLjGtU

Reagovat
Dawon

taky sem si na tohle vzpomnel, ikdyz sem to teda videl jen ze zaznamu...kazdopadne pro me je tohle spis 3/4 drop...hozene sice spatne, ale zaroven kdyz ti to takhle trefi ruce, tak to kurva musis chytit at se deje co se deje

Reagovat
Trand

U nás Wes ještě myslím nic nedropnul, Foles je holt jiná liga.

Reagovat
Dawon

nicmene to asi nic nemeni na tom, ze kdyby to Danny chytil, tk by zustal v hristi, a nam by zbyl cas tak mozna na jednu posledni polo-hail mary...ty dropy v poslednim drivu jsou asi to posledni, na co se da ta prohra hazet

Reagovat
Chazy

Komentář tam

LornaShoreForever před 10 měsíci

Amendola would have caught it. Lafell would have caught it. Hell, Vereen would have caught it.

Nvm no

Reagovat
Dawon

Shane by to chytil

Reagovat
Chazy

I Brady by to chytil

Reagovat
Sali5

Wow, krásně Eagles, odejdu za stavu 14-7 a ono to mělo pak takový průběh No kéžby se nám podařilo porazit venku Steelers a hlavně doma Bengals..

Reagovat
Dawon

Zustane nekdo aspon na kousek Steelers? ja sem tak nasrany, ze asi aspon na 1. ctvrtku mrknu na uklidneni

Reagovat
Chazy

Jo, stejně tak dvě hodiny nebudu moct spát

Reagovat
Sali5

1. poločas jako vždycky, víc nemůžu, v 5:55 už budík

Reagovat
Dawon

musis byt v pondelky asi dycky plny elanu a energie

Reagovat
Sali5

My máme první 3 hodiny úplně zbytečné, takže často jsem jezdil až na 11, takové klasické vypouštění některých hodin v maturitním ročníku, ale zrovna zítra si to nemůžu dovolit

Reagovat
Dawon

ja mam v pondeli dycky az na pul 1, ale snad krome asi 2 tydnu se mi tam zatim dycky primotalo neco, kvuli cemu sem stejne musel vstavat treba kolem 8

Reagovat
Trand

Já, ale nebudu přispívat. Stejně o poločase asi klasicky usnu.

Reagovat
chowas

takisto

Reagovat
Chazy

CHANDLEEEEEEEER

Fantasy kua, šance na postup žije

Reagovat
Dawon

a ja asi zakoncim sezonu prohrou s mancunianem ne ze by na tom jeste nak zalezelo, ale stejne

Reagovat
I am Mancunian

to by nebola ziadna hanba

Reagovat
Dawon

je ale docela sranda, jak se tak seslo, ze 2 nejhorsi tymy maji zaroven nejmin pts for(coz asi neni tak prekvapive a dava to smysl ) ale zaroven nejvic pts against asi spatna obrana

Reagovat
kubys

Co? Nejmíň pts for mám já a nejsem poslední!

Reagovat
Dawon

ajo, mas pravdu, spatne se divam

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/player/russellwilson/2532975/careerstats

Šílený, on to má rozjetý na statisticky kariérní sezonu. Zrovna letos, to by fakt netipoval nikdo

Reagovat
Dawon

a taky je docela fajn, ze letos uz snad definitivne umre ten argument o obrane a Lynchovi

Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/player/camnewton/2495455/profile

Stejně tak Cam. S dnešním zápasem to má 24 TD a 9 intů. To si vyrovnal svojí nejlepší TD bilanci. A taky to letos nikdo nečekal, když na IR skončil Benjamin.

Reagovat
Chazy

Ale ta jeho eliovská procentuální úspěšnost ale letos to fakt nejde na něj

Reagovat
chowas

pred sezonou by to mozno niekto tipol, ale to by si musel viac rozumiet s Grahamom. Kazdopadne posledne zapasy vyborny a konecne sa da na tu ofenzivu pozerat.

Reagovat
Chazy

Brady se na tiskovce pěkně zkritizoval za ten pick six hm

Reagovat
Chazy

Ale jinak, loni sme taky měli období, kdy sme šíleně jeli, totálně přehrávali jednoho soupeře za druhým a pak přišly ty hrůzy proti Packers, Chargers atd. A vlasně do konce ZČ jsme prostě hráli hovno, víceméně jsme hráli hovno i v PO proti Ravens.

Nemusí to znamenat tolik, celý je to letos vypjatý kvůli tomu, že jsou hned další dva týmy, co jsou na bilanci jako my. To prostě loni nebylo. Ale jinak to, že zratíme formu a spíš se to snažíme urvat, bylo to tu i loni.

Ono tyhle prohry jsou nakonec nesnesitelný spíš tou formou, jakou nastaly, než samotným výsledkem.

Reagovat
Dawon

v tomhle ohledu to vnimam uplne stjene no...samozrejme to neni zadna katastrofa a konec sezony nebo neco na ten zpusob...ale jak rikas no, je to proste vetsi komplikace nez loni kvuli tem okolnostem...

Tady pujde hlavne o to se zase vzpamatovat a dostat se do toho zpatky...a samozrejme aby se pomalicku vraceli ti zraneni hraci...ackoliv nam to dneska urcite neprohrala ofenziva, tak ti hraci strasne chybi

Reagovat
Dawon

ikdyz loni to byl takovy kolekivni pokles formy, tam sme proste nehrali dobre...letos to je spis souhrn takovych chvilkovych momentu silenstvi...coz je na jednu stranu asi lepsi, nez kdyby se sypal cely tym, ale zas je to o tolik vic frustrujici

fakt by me treba zajimala logika za tim podivnym onside drop kickem dneska vedem 14:0, mame to pevne pod kontrolou, vyhra je hodne dulezita, hrajem proti tymu s bidnym utokem...takze proste...proc? ja sa ptam proc

Reagovat
Chazy

No vidíš, na to už jsem úplně zapomněl tam mě taky zajímá vysvětlení Billa. Prostě to bylo jasný podcenění Eagles v tu chvíli.

Jako je to strašně debilní. Tohle prostě byly dva zápasy, kde i přes všechny absence jsme byli schopní ofenzivně udělat dost bodů. abychom vyhráli. Jenže on může snadno přijít zápas, kde toho schopní nebudem. Uvidíme co se bude dít pak no.

Já hlavně doufám, že kvůli tomu nějak neuspěcháme návrat Gronka nebo někoho jinýho. Radši bez bye a s Gronkem než nějak riskovat. Každopádně sme se bavili minulej týden a říkal sem, že mám větší respekt z Eagles a Houston nějak nedokážu brát vážně. Tak snad si je fakt podáme, když Eagles nás fakt posrali

Reagovat
Dawon

To zni jako plan no ono podle me i tech 13:3 proste na bye musi stacit, ja myslim, ze Brock si snad vybere slabsi chvilku...a domaci prostredi bude tak jak tak, Dalton i Peyton vyleti pri prvni prilezitosti

a s tim Gronkem 100% souhlas, to je fakt strasne dulezite...dneska slo videt, ze kdyz hraje Danny, tak i bez Gronka sme schopni v utoku hrat, takz tam fakt nic neuspechat

Reagovat
Sali5

Už zase funguje ten stream z loňska, osvědčená kvalita

http://oofball.com/new/

Reagovat
Sali5

Reagovat
Dawon

super uvod

Reagovat
Chazy

Achjo, kvůli return TD, kterej je naprosto irelevantní, nevyhraju tu základní část, pokud se DMF nezraní

Reagovat
Chazy

* Kvůli return TD a třem sackům na Whitehursta, kterej šel dohrát zápas

Reagovat
Dawon

muj Brown te ztrestal za to, jak si me 2x porazil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam, ze tech par bodu nabeha. Ale souboj o postup peknej. Vcera jsem tomu po zapase Pats moc neveril.

Reagovat
Trand

Ta Brownova oslava po tom returnu.

Reagovat
Barm@n

Jinak v tom včerejším gameday shonu nějak zaniklo rozlosování Bowlů: http://espn.go.com/college-football/story/_/page/bowlschedule2015/2015-2016-college-football-playoff-schedule-bowl-schedule

Pro Chazyho je tam chuťovka na Nový rok v 7 Gators proti Michiganu a pro všechny které zajímají QB prospekty, tak Cal i Memphis hrají kolem 8 večerní našeho času.

Reagovat
Jerichoo

Tak Wilson neťahá do PO len Seattle ale aj mňa

Reagovat
Tomoro

gratuluju.. ono i kdybys to prohral tak ti to PO vyjde ;) muj spanily plan mit o 50 bodu vic nez ty nevysel z planovanych 4 TD ktere Carr hodi na Amariho nebyl ani jeden a nakonec to Carr tak dosral v te posledni ctvrtce, ze jsem jen tak tak porazil Raduinha (obrana Kansasu mu v posledni ctvrtce udelala snad 14 bodu ) nicmene jsem ho o celych 1,04 bodu porazil a tak si smele muzes dovolit to jeste prosrat a PO ti neunikne

Reagovat
Tomoro

kurde reakce na Jericha

Reagovat
Jerichoo

a nemôže ma ešte predbehnúť Woody ak prehrám? Ale pevne verím, že Bailey viac ako 10 nenakope a D-Jax bude mať aspoň dva tri catche.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to podle nahraných bodů tak bych tě předběhl. Včera před zápasy to podle projekcí ještě vypadalo nadějne ale ten Wilson

Reagovat
Tomoro

tak budes 6. a jako cerny kun to PO vyhrajes tys musel mit nejvetsi bobky kdyz to Carr kurvil a ja to malem s Raduinhem prohral.. tenhle nas tesny vysledek v muj prospech ti otevrel cestu

Reagovat
smazaný uživatel

já ten váš match-up nesledoval protože jsem počítal s tím že Chazy vyhraje až dneska ráno jsem celkem koukal jaký jsem měl štěstí

Reagovat
Jerichoo

S čím si počítal?

Reagovat
Chazy

gratulace, povodil sis mě

Reagovat
Jerichoo

prestaň, ešte není koniec, toto nemám rád

Reagovat
Chazy

Jo aha, pardon, my ještě máme hráče. No tak to ještě pozor Bailey umí 50 yardový FG a u Dallasu hrozí, že se bude zastavovat před end zonou a kopat často.

Ale DeSean má daleko větší potenciál na body.

Reagovat
Jerichoo

Oplatí sa to v noci sledovať?

Reagovat
Chazy

Z fantasy hlediska určitě jinak je to problematický, protože Dallas hraje bez svýho startujícího QB, budou to mít fakt těžké. Redskins jsou super, maj skvělýho HC, jejich hra dává smysl a prostě to tam funguje. Sráží je nekvalita QB a i na dalších pozicích to není úplně ideální, ale dobře se na ně dívá.

A je to obrovská divizní rivalita, takže každej Witten, co je s klubem hodně spojenej, nebo hráči, co jim jako malí fandili, do toho daj fakt všechno. S Giants rivalitu naopak maj jenom takovou z povinnosti, takže určitě budou radši, když to poserou Redskins a pošlou tam Elie.

Reagovat
Jerichoo

z toho fanta hladiska si to musím zapnúť no

Reagovat
smazaný uživatel

beztak jste se nějak na mě nějak dohodli

Reagovat
raduinho

1.04 bodu od postupu do Béčka. Měl jsem postavit Browna a byl bych tam. Nevadí, next year

Reagovat
Tomoro

no ten te predbehnout muze, ale i tak by ti to vyslo na 6. misto

Reagovat
Jerichoo

inak ten náš trade Gore mi je k hovnu A dal som ti Deckera a dve kolá na to sa mi zranil Allen k tomu som ti dal Watsona a nechal si tragického Camerona, ktorý celú sezonu nehrá ani hovno, ale hlavne že má podpísaný taký kontrakt

Reagovat
Tomoro

jo jo z toho tradu jsem vysel jako naprosty vitez.. ale to proste nikdy nevis.. hlavne, ze jsem chtel hlavne Allena a pak to s nim dopadlo jak to dopadlo.. no ale vidis.. i tak jsem z toho nedokazal vytezit vice nez 7. flek.. takze nejvic nahovno umisteni

Reagovat
Tomoro

malem bych zapomnel, ze v tom trejdu ke mne sel vlastne Randle to byl teprve jackpot

Reagovat
Jerichoo

tak v úvode sezony mu to šlo mne tam vyhral tuším kolo s Kopym ked mal asi životný zápas a 3 TD

Reagovat
Tomoro

a sotva prisel ke mne psychicky se zhroutil a dropli ho

Reagovat
Chazy

Ok možná vás tím potěším, možná ne, každopádně je už prakticky stoprocentně jistý, že klos v době toho předloňskýho Super Bowlu nezemřel a dokonce i pořád chodí mezi nás pod jiným nickem, hraje fantasy, což je fakt krásný od něj.

Je to ten Vrky23. Jak se včera rozohnil a začal psát o Plzni, tak použil rétoriku, která byla tak neuvěřitelně klosovská, fakt tam bylo tak moc typickejch znaků jeho písma, že sem se mrknul do owny searche a fakt jako kdyby to byl jeden uživatel. Napsal sem PJ, aby to prošel, zkontroloval IP, hesla a další věci a prostě je to nezpochybnitelně on.

Nevím, je to směšný. Pokud jde o mě, tak fingování smrti je narušení integrity hry, takže z fantasy bude vyloučenej a postoupí do áčka chowas. Pokud jde o diskuzi, byl bych radši, kdyby sem chodil jako klos Je to už třetí nick, pod kterým sem chodí, ten první novej sem odhalil taky. Ale tehdy sem si to nechal pro sebe, protože existovala 1% naděje, že to není on, i když to, že po komunikaci se mnou zmizel, říkalo hodně. Teď už je ta naděje prakticky nulová.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

"fingování smrti je narušení integrity hry" tohle je úžasná věta

Reagovat
Trand

Reagovat
raduinho

Reagovat
chowas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Maresma

to si děláš prdel

Reagovat
Maresma

owny search ftw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov.

Každopádně skvělá detektivní práce.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Chazy

On se nám přihlásil na Super Bowl sraz, na poslední chvíli si to asi rozmyslel, zastyděl se, nebo má hodně podivnej smysl pro humor a od začátku to tak chystal, každopádně mi ze svýho účtu napsal jako třetí osoba zprávu o svoji smrt. Za dva dny si založil novej nick a pokusil se sem zapadnout znovu z něj, byl jako kopie klose a přišel sem na to, tak oživil hodně starej nick, kterej má totožný heslo jako klos a pokusil se zas z něj no. Internet prostě..

Reagovat
Chazy

Každopádně kdyby někdy někoho taky popadla tréma před SB nebo jiným srazem, stačí si vymyslet zlomenou nohu, není potřeba hned umírat

Reagovat
Kowe

Nebo prostě přiznat, že jsem prostě hňup. Ne se to snažit zahrát jak Swarlos...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
C0br

no to neeeee

Reagovat
kubys

To je geniální

Reagovat
Sali5

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ofsizn-245975/?forum=1#forum

Starý článek tenkrát, ono to je celé divné, ale už s něčím takovým mám zkušenosti z jiných webů..

Reagovat
kubys

Ale já si tak říkám, že je asi škoda, že nikdo nepřijel na ten pohřeb...

Reagovat
Mihi

Reagovat
Kowe

ach jo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
chowas

easy postup

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

a hral aj v tej lige na jeho pocest?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

To neměla bejt nová liga, jenom se měly ty ligy tak přejmenovat. Ale protože jsem při další fantasy sezoně už skoro jistě věděl, že neumřel, tak sem to nechal jako Chazy League.

A jak píše Sali no, ono už to tehdy bylo divný, miky psal, že to vysvětlení a všechno smrdí. Ale prostě nedávalo smysl kvůli tomu případně napadat jeho sestru a chtít po ní nějaký důkazy, kdyby ji fakt umřel brácha. Ale že se pak snažil sem opakovaně dostat pod jiným nickem, to je prostě pecka ještě za toho Vrkyho hrozně dlouho jen hrál fantasy a vůbec sem nepsal, aby se nějak neprokec a stejně to nakonec posral.

Reagovat
Mihi

Ja stále neviem aký mohol mať dôvod urobiť takúto grotesku...

Reagovat
Chazy

Nvm, ale celý mi to připomnělo skvělou scénu z přátel

https://www.youtube.com/watch?v=6CGRMg7mrLg

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

Reagovat
Maresma

Taky sem si na to vzpomněl

Reagovat
Kowe

Reagovat
Sali5

Tak znal jsem borce z haxballového webu, který taky nafingoval svoji smrt, jak už jsem psal, takové věci asi nepochopíš Kluk nezvládal adminovat ligu, byl všem za blbce a chtěl "začít znova", tak si vymyslel nějakou smrtelnou chorobu a potom stejně jak v tomhle případě přišel "jeho bratr" na web oznámit, že jeho milovaný brácha teda té nemoci podlehl. To, že předtím ten onen tvrdil, že je jedináček.. dejme tomu A tím chtěl dosáhnout toho, aby se mu lidi přestali smát nebo něco takového a vzpomínali na něm v dobrém. Psal jakože z jeho facebooku a odstranil si všechny známé z haxballu, ostatní ale ne. Bylo tam strašně moc nejasností, navíc už s ním bylo dost problémů v minulosti, tak logicky si to chtěli lidi ověřit. Nakonec to prasklo přes ověřování IP, zkoumání souvislostí přes facebook.. prý ho dokonce ještě nějakou dobu kryl administrátor, věděl o tom od začátku a chtěl mu dát údajně druhou šanci. Jako já nevím, ale kdybych udělal něco takového a lidi by na to přišli, tak bych asi hanbou nikdy nezapl internet, přitom ten frajer pak následně pod stejným nickem po odhalení vesele pokračoval v hraní, to prostě nevymyslíš

Reagovat
Dawon

to je tak, kdyz si obcas clovek rika, ze uz ho na netu asi nic neprekvapi ja naivka

Reagovat
Mihi

aký má nick?

My sme totiž hax hrávali, dokonca aj ligu, tak by som ho možno mohol poznať.

Reagovat
Sali5

Myslím, že Narky se jmenoval, někde byl o tom všem takový velký článek, zkusím ho pohledat. Jinak o haxu a vás vím, Elitáři tenkrát no

Reagovat
Mihi

Elitari boli slabi, CnT vyhrali aj 1.ligu

Reagovat
miky10

Reagovat
Sali5

No jo, ale kapitán Counter, to nechceš..

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mihi

Reagovat
aither

génius

Reagovat
-Kopy-

neskutečný

Reagovat
Dawon

achjo, jak ja ty internety obcas zboznuju

Reagovat
Dawon

...ale pockat, tak mi doslo....ja chci tim padem ted do playoff!!!! spravedlnost pro nezpochybnitelne zive uzivatele!!!

Reagovat
Sali5

No jak jsi psal včera, že bys musel dát o 30 bodů víc než já.. jak se tak na to teď dívám, tak ještěže je formic takový tragéd

Reagovat
Dawon

co ti budu povidat no, nenavidim tu hru

Reagovat
Sali5

Nakonec o tom, že postoupím já a ne ty, rozhodne ten Cousins, jestli si pamatuješ

Reagovat
Dawon

nepripominej mi to, porad to boli

Reagovat
Sali5

Ale tak neházej flintu do žita, třeba dneska Witten těch 33 bodů udělá a já ještě prohraju

Reagovat
Chazy

Ty máš samozřejmě smůlu. Ale bude to mít větší fantasy dopad než jen postup chowase, zachrání to jednoho z dvojce mancunian/mada.

Je to jedno z pravidel, kde si nejsem úplně jistej jejich správností, protože profi ligy ve světě to maj prostě jinak. Myšlenka je taková, že dvanáctičlenná liga je dost úzká a kdyby do ní vstoupily třeba čtyři nový týmy, mohlo by to dost ovlivnit její kvalitu, aktivitu atd. A tak prostě je to tak, aby sestoupili praktcky vždycky jen dva, nahradili je noví dva. Je prostě upřednostněnej hráč, co už je v lize nějakej rok, vybojoval si ji, naúkor hráče, co by postoupil na základě náhradních postupovejch klíčů. A jestli v budoucnu budou C1 a C2 a budou z B sestupovat tři, mohlo by tam pak bez tohodle pravidla dojít k sestupu třeba 4-5 hráčů, což už by bylo fakt šílený.

Ale jako tak jsme to odhlasovali a jde to změnit, i když záchranu mady nebo mancuniana by to neovlivnilo.

Reagovat
Dawon

cele je to koupene, urcite celou dobu s klosem tajne spolupracujes na tomhle genialnim spiknuti

...achjo, ja se tomu porad nemuzu prestat smat jsou proste veci mezi nebem a zemi

Reagovat
Chazy

No, se smát přestanem, až se zjistí, že ten pohřeb se fakt konal, protože někoho toho jména zabil, aby ten příběh seděl.

Reagovat
Chazy

I když na to by asi neměl koule, to by spíš nafejkoval ten obřad

Reagovat
Dawon

vole

Reagovat
smazaný uživatel

podobného jsme měli na gypmlu, svoje vlastní parte postnul na FB

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

hej to je v prdeli, ja ted najednou zacnu zpochybnovat i veci, u kterych by me to v zivote nenapadlo taky mi uz na fb umrelo par lidi, co kdyz vsichni ve skutecnosti zijou na ostrove s elvisem a jacksonem?

Reagovat
Kowe

já teda mrtvý tělo svýho kámoše neviděl, ale nevěřim, že fakt neumřel

Reagovat
Eric_The_King

Všichni žijou spolu a nebaví se akorát s tebou

Reagovat
Dawon

toho se presne bojim

Reagovat
niflheim

No ty vole

Reagovat
I am Mancunian

a ja som ho regulerne oplakal

Reagovat
smazaný uživatel

a my z něj byli špatní, protože v diskuzi byl fakt celkem fajn

achjo

Reagovat
Zaschrona

::biggrin: ... No ale ja ti nevim, neni vyhazov trochu moc tvrdy? Sice si nejsem jisty, jestli vrky/klos bude chtit sam po tomhle zjisteni ve fante/tady pokracovat, ale ja bych ho za tohle teda nevyhazoval. Potrestal se za to sam, ze ted vsici tohle teda vime - ale pokud fantu hral aktivne a chce pokracovat, tak proc ho vyhazovat, co presne vlastne porusil?

Ja naopak navrhuju prejmenovat ligy na vrky league, protoze vrky ted vlastne umrel.

Reagovat
Eric_The_King

Neee

Reagovat
Mada

Měl jsi tenkrát pravdu, fakt jsem tomu nevěřil.

Reagovat
chowas
Reagovat
Mihi

preco dostal flag?

Reagovat
Dawon

bo NFL je no fun league

Reagovat
Chazy

A já myslel, že no fucking lights

Reagovat
Jerichoo

mne sa páčil ten OBJ beh cez prekážky

https://www.youtube.com/watch?v=QU_S-FucA5M

Reagovat
Swarley

do toho bych taky šel, to mě právě už taky napadlo, ale pak beztak musí nastoupit frajeři s vodováhou

Reagovat
formic81

do hajzlu chapu to dobře že nějakej člověk nafingoval svoji smrt aby nemusel na SB sraz tak to uz je v pici

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Tak Rams vyhodili OC, tak už jen Fishera a GM a nechat Williamse a bude spokojenost.

Reagovat
Chazy

Locknul sem vrkymu tým, takže nemůže s ním nic provádět. Přijde mi naprd dávat ten tým někomu jinýmu, aby s ním hrál jenom PO, když by stejně neměl nárok na postup. To radši ať hraje vrky bez gronka, s ryanem a dalšíma a vypadne v SF. Ale nechci mu ten tým vybenchovat a darovat někomu SF, protože to bych pak znevýhodnil polovinu týmů v PO. Kdo chce finále, bude muset porazit tým v SF a ne to mít zdarma.

Reagovat
niflheim

Jako je to síla, ale není to až moc? Normálně bych to nechal hrát, zvláště když hraje celý rok. Díky neaktivitě bych chápal. Ano, bylo to moc drastické, ale pokud je vysvětlení, tak bych alespoň nedělal převratné kroky než se záležitosti vyjasní.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Já nevím, já prostě nechci, aby tady hrál týpek, co nás všechny obelhal takovouhle věcí a spoustu lidí zasáh. Měl šanci se přiznat už poprvý, kdy sem na něj přišel, on si místo toho vzal další nick a zas se vetřel. Mně to na tom vadí snad nejvíc, že prostě si furt dokola zakládal nicky a lez sem, i když to tady ovlivnil informací o svoji smrti.

Reagovat
Mihi

je to od neho podlé, ale podla mna nijako neporusil pravidla fanty, ak sa mylim, oprav ma

Reagovat
Chazy

Říkám, že je to narušení integrity hry

Reagovat
Mihi

ten SB zraz inak predbežne platí?

Reagovat
Kowe

jakože by ses k nám přidal?

Reagovat
Mihi

Jj, s Chazym sme sa o tom nedávno bavili, len by to teda muselo byť v Brne.

Reagovat
Chazy

Jasný, počítá se s tebou

Reagovat
Kowe

taky mi to příjde zbytečně silný, ale zase nadruhou stranu s váma tehdá slušně vymrdal, mě to nezasáhlo, takže těžko to hodnotit.

Ideálně kdyby přišel jak chlap, napsal sem "jsem piča, udělal jsem to proto a proto" a šlo se dál. Jako trest by nemohl postoupit z B ligy a je to. Ale bojím se, že ho tu už neuvidíme.

Reagovat
Chazy

Hej, tak jako jak chcete, mně v tu chvíli přišlo jeho vyloučení jako naprostá samozřejmost ... Pro mě to bude výhoda, budu mít větší pravděpodobnost postupu už jen za výhru SF.

A jako on mi napsal a vyznívalo to tak, že odsud odchází. Vysvětlení toho, co se dělo, mi samozřejmě podal a asi nepřekvapí, že kulhá na obě nohy.

Reagovat
Dawon

je blbe, abys to sem zverejnil? Jako chapu, ze se to asi nedela no, psal ti soukrome z nakeho duvodu...ale kurva ta zvedavost

Reagovat
Chazy

Jako je, třeba to má pravdivej základ, a to pak pro něj pochopení mám a nikdy to nepovím, i když snaha vytvořit dojem, že to ve skutečnosti nepsal on, hádám pravdivá nebude

Reagovat
Kowe

takže potom, co jsi ho odhalil ti napsal důvody svýho jednání s tím, že taky končí?

Reagovat
Chazy

Jojo

Reagovat
Kowe

když už se k tomu vyjádřím, tak snad pořádně a ne zase nějakou další lží

Reagovat
Chazy

Já věřím tomu, že to hlavní je pravda, jenom tam byla zas ta snaha zbavení se odpovědnosti. Což je jeho problém, kvůli kterýmu tohle celý se stalo no.

Reagovat
Chazy

Ale OK. Napsal jsem mu kvůli vám, jestli tohodle vašeho zastání nechce využít k tomu, aby se nějak omluvil, vysvětlil to, prostě to vzal chlapsky na sebe.

Abychom si rozuměli, já mám pochopení pro to, co se stalo, mám pochopení pro to, že udělal blbost a že se člověk do blbostí zamotá ani neví jak. Co mi vadí je fakt, že on ten den, co neměl dorazit na sraz, si založil novej nick, celej den sem z toho nicku psal, celej SB komentoval, druhej den z toho prvního nicku napsal o svoji smrti a z novýho nicku si tady dál v klidu diskutoval jakoby nic. Pak sem na něj přišel, beze slova odešel, vytáh starej nick a šel zas s ním. Prostě je to naprostej hnus.

Ale jestli sem přijde, takhle to celý vezme na sebe, přizná to, nějak se omluví a prostě sem bude dál chodit za sebe, za tenhle nick, o kterým víme, že je to klos, tak fajn, ať hraje dál a je v diskuzi dál. Aspoň konečně se postaví za to, na co se přišlo už před 18 měsícema a co nikdy nedokázal přiznat.

Ale jestli nenapíše ani prd, nedá jediným slovem nic najevo a prostě by jen hrál dál fantasy, tak se na mě nezlobte, ale vyloučím ho a nechci slyšet ani slovo proti. Hrubas a tomasinho taky šli po domluvě proto, že nesledujou ligu, nejsou fanoušci, ani tu nediskutujou, kdežto tohle je liga pro EF fanoušky. Takže jestli sem bude dál chodit jako vrky, i po tomhle odhalení a dá k tomu něco pro vás ostatní, tak fajn.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

http://efsearch.owny.cz/?a=Proky13&s=&f=&t=&o=n

K tomu druhýmu odstavci, o tomhle mluvím. Prostě je to křiváctví dost extrémní formy, že vlastně z jednoho nicku tady takhle vypisoval, z původního druhej den umřel a pak si jel dál v tomhle. Proto prostě moje myšlenka byla, že pro takovýho člověka se s fantasy nepatlám a pro něj ji neorganizuju. Ale jako ok, akceptuju kritiku a to, že jsem překročil svoje pravomoce. Prostě tohle všechno ať vezme na sebe, nepopírá to a ok.

Reagovat
Kowe

Proky13 -> Vrky23 je to jasný, až se tu někdo objeví s číslovkou 33 tak víme o koho jde

Reagovat
Tomoro

ježíš33 ?!!

Reagovat
Mihi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Mne je to jedno, ať si klidně hraje dal, stejně je pro něj největší trest to, že se na to přišlo. Ale jen pokud sem bude přispívat, pokud už sem nic nenapíše, tak by to měl asi dostat někdo jiný.

Reagovat
Chazy

Ale zas pořád ten, kdo ty ligy a srazy organizuje, věnuje tomu hromadu času a plánování, jsem já. U toho prvního srazu sem vlastně za něj i platil rezervaci a i když to byla částka malá, jde tu o princip, že mě fakt posral. Takže když se objeví někdo, kdo tak překročí hranice slušnýho chování a respektu vůči ostatním a mně jako organizátorovi, že si řeknu, že nemám zájem, aby využíval moji snahy, měl bych mít právo prostě říct, že ho v lize nechci, pokud vysvětlím, proč to tak je.

Reagovat
miky10

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mihi

Reagovat
Trand

Jo, vždyť jo. Mne je to koneckonců celkem jedno, celá ta situace mi přijde smutná / komická, ale když ho vyloučíš, tak protestovat nebudu, jen jsem napsal svůj názor. Jako já na tom srazu taky premital, jak jedna blba událost může změnit člověku život a bylo mi ho fakt lito a to jsem ho ani neviděl. Jen jsem chtěl říct, že se stejně tím chováním nejvíc zdiskreditoval sám.

Reagovat
Chazy

Já bych ho jako hnal no. Ale jak říkám, jestli napíše něco, kvůli čemu si řeknu, že ok, tak ať.

Reagovat
miky10

Nezměnily ti život ty dobroty, co sme ti dávali ochutnávat?

Reagovat
Trand

Já naštěstí nemel všechno. Ale kečup s vodou byl super. Když to porovnám s tím burgerem, tak úplně jinej level. Akorát já s cobrou jsme šli koukat na superbowl a ty s Chazym jste si ještě něco dávali, ani nevím co. Proste labužníci.

Reagovat
Chazy

Jako to vědět nechceš

Reagovat
Chazy

Každopádně bys do Brna na sraz taky moh dorazit, no ne? Je to o kousek dál jak Praha, ale ne o moc.

Reagovat
miky10

Z Prahy?

Reagovat
Chazy

Z Pardubek

Reagovat
Trand

Možná. Pokud by jelo víc lidí, než na ten první, tak bych o tom uvazoval. Ale určitě budu mít víc nabídek na spolecnej superbowl a tak bych se asi rozhodl podle termínu a situace. Hraje se vždycky v pondělí? Bylo by pak asi dost nepohodlný jet v utery ráno do Prahy do školy.

Reagovat
Chazy

Bylo nás 6 a čeká se víc. Jak budeš chtít, ale loni to bylo fakt suprový. A teď nevím, jestli nejsi mimo, hraje se to neděle/pondělí, žejo, nemělo by to se školou v úterý kolidovat, pokud nepůjdeš domů pěšky.

Reagovat
Trand

Aha. No uvidím podle zkoušek ještě. Spis mě láká ta možnost zahrát si s vama fotbal.

Reagovat
Eric_The_King

Profíky neberem

Reagovat
Trand

3 roky zahřívání lavičky v seniorce a jedna odehrana juniorská sezóna bych nepovažoval za profi. Celkove jsem odehrál tak 12 zápasu, z toho ve 4 v juniorce všechny snapy a v tom zbytku třeba 5 minut za zápas, kromě jednoho celyho. Jednou mě tam trenér poslal, když soupeř zaklekaval, to bylo bezva.

Reagovat
Eric_The_King

Už jenom to poslední z tebe dělá profíka

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

ok, ignoruj moji reakci na drivejsi vlakno, dosel jsem sem k tomuhle az ted, souhlas

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Chazy

I když v pravidlech je, že primárně se tým nahrazuje aktivním hráčem a až potom je jako varianta benchování.

Takže možná bysme to někomu dát měli, aby neměla jedna polovina pavouka snadnou hru. Kdyžtak teda jestli chowas, swarlos, sali a kowe nebudou proti, dal bych ten tým impovi jako zásluhu za commishování áčka. Ono to asi bude lepší ho nahradit, PO by mělo hrát šest hráčů a ne pět.

Reagovat
smazaný uživatel

A nedas to mne? Mna tu mas predsa jednoznacne najradsej

Reagovat
Chazy

Já vůbec nechápu, proč si myslíš, že proti tobě něco mám

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja to nechapem, ale myslim si to

Reagovat
Chazy

Mně vadí jen tvůj styl diskuze, proti tobě nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je v diskusii zasadne... ja to beriem, sto ludi sto chuti, diskusia bude o inom hlavne ked budem mat napozerane a porozumiem hre ako takej do hlbky

Reagovat
Chazy

Mně je jedno, že tomu nerozumíš - sleduješ to krátce. Vadí mi to, jak když se s tebou snažím diskutovat a opravovat tě, tak mě osočuješ z demagogie atd. Prostě uděláš cokoliv, abys nepřiznal vlastní omyl, chybu, špatnej úsudek, ještě nakonec já sem ten čůrák. Tenhle dojem z tebe mám od začátku a furt to dokola vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, moze byt. Budem sa snazit teda to napravit lebo z nikym nemam taky problem ci uz v diskusii na nete alebo realnej. Tvrdohlavy som to je pravda ale ak spravim chybu a viem o nej priznam si ju

Reagovat
Chazy

Daleko lepší by bylo prostě na mě srát, když jen já mám s tebou takovej problém

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nie ty si tu jeden z naj odbornikov a tvoje rypacenie do mna beriem zo srandy. Mam ta uzko spojeneho s tunajsou diskusiou a ako som pisal nizsie mas vplyv na to ako ma tento sport bavi a dakujem ti za to

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechapem preco to tak je, ja do tejto diskusie neskutocne rad chodim, rad ju citam a aj vy co sa rozumiete futbalu do hlbky mate zasluhu na tom ako ma NFL neskutocne chytila. Rad citam tvoje, dawonove, trandove a prispevky ostatnych a respektujem vase nazory a snazim sa aby mi boli na osoh

Reagovat
Chazy

Tak vole, proč když má Alex Smith 18 zápasů bez TD na WR, z toho 16 je na Avanta s Bowem a 2 na Avanta s Maclinem, proč se snažíš bojovat proti mýmu názoru, že neměl během tý série WR a zkoušíš odvíst tu diskuzi na 2 z 18 zápasů, kde se sehrával s Maclinem

Prostě místo toho, abysme si pokecali o tom, proč to tak Smith má a čím je jeho styl specifickej, čím specifický je prostředí u Chiefs, tak sme řešili hovna a dva zápasy z osmnácti.

A právě řešení takovejhle hoven je taková internetová klasika a důvod, proč chodím jen sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo tato diskusia bola napicu a hrozne ma vytocila potom som to tu tyzden len cital a radsej neprispieval. Ak v tej diskusii bola chyba len na mojej strane tak to beriem a sorry

Reagovat
Chazy

Jasněže skoro vždycky je hlavní vina u mě a to v tom, že jsem Chazy, jenže problém je v tom, že s tím už nikdo nic nenadělá, takže se musíte snažit vy ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja neviem ja ta nepoznam, problem medzi nami je vo vyjadrovani, mam pocit ze keby o futbale rozpravame a nepiseme, rozumieme si a dokazeme ,,chapat,, co a ako ten druhy mysli. Tuto sa casto stava ze nieco napisem/napises je to myslene inak ako pochopene a uz je to v pixi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal vtedy s tej ,,hadky,, pocit ze bola tebou umelo vyvolana a este sa to obratilo proti mne. Predtym to tak bolo s tym Romom, to sme si normalne vysvetlili a islo sa dalej. Fakt ak mas niekedy zo mna nejaky pocit radsej sa spytaj, ako to myslim ,,popolate,,

Reagovat
miky10

Jo, to mi příde jako lepší řešení.

Reagovat
Sali5

Nemám s tím problém.

Reagovat
chowas

moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

Okej.

Reagovat
Kowe

docela rád bych byl proti, ale bylo by to hodně sobecký

Reagovat
Kowe

(v případě, že bys ho porazil by totiž byl proti mě v prvním kole PO)

Reagovat
Swarley

je mi jedno koho rozjebu

Reagovat
Swarley

aha, on postupuje rovnou, tak ho rozjebu v první lize

Reagovat
Eric_The_King

(konspirační teorie)

Všechno to zinscenoval Chazy, aby si usnadnil postup do finále!

(/konspirační teorie)

Jasně, je to podraz, asi už by ho ani nebavilo tu s náma hrát další sezony (i když, kdo ví ), takže je asi fér kvůli regulérnosti to dohrát s interim managerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevím, co je větší komedie, jestli klos / vrky .. nebo Browns

‏@AdamSchefter

Johnny Manziel will return as starting QB for the Cleveland Browns after two-game benching for off-field missteps, sources told @mortreport.

Reagovat
Chazy

Nic není větší komedie jak Browns a Manziel

Reagovat
miky10

Noooooo...

It's halftime in Philly:

Spurs: 65

76ers: 29

Tim Duncan and Kawhi Leonard are not playing.

Reagovat
Chazy

76ers jsou ten nejvíc tankující US tým? Ale jména hráčů mi neříkaj nic, takže to neocením.

Jo a jdi do píči s basketem.

Reagovat
miky10

Sám si a sám di.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

nejak podezrele dobre tomu ale rozumis

Reagovat
Kowe

a zná i Rubia... on si to prostě jen nechce přiznat

Reagovat
Zaschrona

pokud zna Rubia, tak se fakt vyzna, to zrovna neni ten pripad, kde by mohl s nim najit nejaky vtipny videa a tak se k nemu dostat... bys ho teda mohl zkusit premluvit pristi rok k nam do fanty

Reagovat
Kowe

však já stejně nesestoupím kretén vůbec mě ta redraftová nebaví a to jsem loni skončil druhej

Reagovat
Kowe

to "ne" tam nějak přebývá

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Legal team for NFLPA/Tom Brady filed a 73-page Appeals brief today in the NFL's appeal of Judge Berman's ruling

Ted nam jeste po tech dvou paradnich prohrach zabanujou Bradyho, a bude

Reagovat
Chazy

I Watsona beru. Sice z pohledu NFL je fakt otázka, jaká ho čeká budoucnost a jestli má na to někdy tam startovat, ale na univerzitě je prostě úžasně dominantní a Clemson z něj žije.

O McCaffreym vím pěkný hovno.

Reagovat
Barm@n

Jako Watson doufám, že to nedostane - Clemson sice je neporažený, ale nikdy mě nijak nebavil. Proti Henrymu samozřejmě nic, snad jen že hraje za Alabamu a takových Heismanů už bylo - běhat za O-line Alabamy je asi přece jen výhoda. Já osobně bych to ale dal právě McCaffrymu, ten v tom Stanfordu dělal šílené věci - snad v každém zápase měl 35 míču (po zemi i vzduchem) a teď v tom finále překonal sézonní rekord v celkových yardech (run, pass, returns) Barryho Sanderse!!! Dokonce pár TD i hodil. Fakt nevím, komu jinému by to měli dát a z toho co jsem četl toho Heismana asi i vyhraje.

Reagovat
Sali5

To bude zase zápas tohle

Reagovat
Chazy

v životě sem neviděl v jedný sezoně víc hroznejch zápasů jak letos a tak nějak všechny patří Eagles a Cowboys. Jako ani když koukám na kondenzovaný zápasy 49ers a dalších vyloženě otřesnejch týmů, tak to není takováhle hrůza. Prostě ta obrana Cowgirls je fakt dobrá, ale útok úplně nevídaně jalovej, výsledek je tohle. S Eagles to bylo stejný, než se ta obrana zhoršila.

Reagovat
Sali5

Reagovat
Sali5

Vrchol byl fakt ten jejich vzájemný zápas, přitom jsem se na něj dost těšil

Reagovat
Chazy

DeSean Jackson

Reagovat
Chazy

A já sem kvůli němu a kvůli tomu TD přišel o postup, to je výsměch fakt minutu před koncem zápasu

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

vysmech by byl, kdyby McFadden, ktery nikdy nefumbluje, neudelal 3 body kvuli 2 fumblum v jendom zapase to mas za toho 30bodoveho Hydea v 1. tydnu

Reagovat
Chazy

Jako jo, ale prakticky to znamená, že sem vypad z boje o postup naprosto zbytečným punt returnem 4 minuty před koncem při SNF a TD v poslední minutě při MNF. To už je jako docela hnus

Reagovat
Dawon

ale tak je to samozrejme hnus ale v tomhle ohledu me uplne stejne mohlo stat PO treba Hoyerovo zraneni a tak podobne, chapes it's a game of inches!! kdyby dal McFadden takovy TD v zapase od 7 tak te to tolik nesere

Reagovat
Chazy

Jasně, ale o to tu nejde. Prostě včera jsem měl prakticky nulovou šanci na postup, už jsem s tím byl smířenej, vzal sem to, všechno ok. Mrknu na fotbal, nebudu muset řešit fantasy. První poločas jako už sem si říkal, že třeba kdyby se to sešlo. Pak druhej fumble, najednou DMF jde na protokol, běhá druhej RB. Tak jako sem už fakt věřil, pak ho tam poslali, když byli yard od end zony, ale on to nadvakrát nedal, najednou Redskins měli dostat míč 2 minuty před koncem a stačil FG na můj postup. A místo toho DeSean fumble, DMF TD a nebudu lhát, že v tu chvíli už jsem ten postup pomalu slavil.

Jedna věc je neštěstí ve hře. Druhá věc je, když tě hra naprosto záměrně a promyšleně šikanuje.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

kurva to byl zapas a jakoze zase super time management cowboys no misto aby McFadden spadl pro 1. down, doklekali to a dali vitezny FG ze 2 yardu, tak nechaji redskins vyrovnat

A Cowboys jsou 1 misto od PO ta divize me fakt zabiji

Reagovat
Swarley

postupuju do PO jako tým s nejlepší obranou, malej Seahawk pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

o 0,6 bodu

Reagovat
Swarley

mám dokonce nejlepší obranu v lize

Reagovat
Eric_The_King

Asi jsem tupec, ale co znamená nejlepší obrana ?

Reagovat
kubys

Soupeři proti němu nahráli nejmíň bodů...

Reagovat
Swarley

v poho, jen taková blbost, prostě jak píše kubys, soupeři proti mně za celou ligu nahráli v součtu nejmíň bodů...nic to s žádnou obranou společného nemá...

Reagovat
Eric_The_King

Já jsem si to myslel, ale furt jsem si říkal, že to přece nebude taková blbost

Reagovat
Swarley

ale jinak mám jako defku Chiefs a ta šlape docela brutálně

Reagovat
Maresma

A já play-off v áčku, keeperu, aji defense lize, takže já mám splněno

Reagovat
Trand

Taky.

Reagovat
Chazy

Gratulace oběma já mám k tomu ještě céčko, takže jsem 4/4, ale zas místo áčka béčko no, takže se to tak nějak srovná ale je to voser, sem jednou první a třikrát třetí, bych si zasloužil mít ještě někde bye.

Reagovat
Kowe

v béčku končíš

Reagovat
Chazy

To je samozřejmě dost možné

Reagovat
Kowe

dost je kolik, 10% ?

Reagovat
Mihi

10., 10., 12.

Reagovat
Eric_The_King

Áčko i keeper, jeden bye . Paradoxně lepší tým jsem ale nakonec asi složil v keeperu, v áčku to vidím na vypadnutí v semi

Reagovat
Sali5

Tak teda hodně štěstí příští týden, tým máš hodně pěkný, zatímco ten můj 5x z posledních 6 kol neudělal ani 100 bodů.. no snad se borci trochu pochlapí a bude to pěkný souboj

Reagovat
Swarley

bude to hodně vyrovnaný souboj, záleží, komu to sedne víc, tady už to je těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vychod to je fakt najtrapnejsia a najslabsia divizia a nejde tam priat postup nikomu Skins mozu spravit dolezity krok k postupu do PO a oni to takto pojebabru proti tym tragedom. Zruste tu diviziu

Reagovat
smazaný uživatel

http://puu.sh/lNMHy/16b5dbd50e.png

Ty Peytonovy zranění..

Reagovat
Kowe

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

šulíni

Reagovat
aither

Ponížení dokonáno

Reagovat
-Kopy-

štěstí na zranění a waiver nic víc

Reagovat
aither

Ty máš štěstí, že jsem zas netrefil QB, ponížení by bylo větší , ale celkově ano, soupeří proti mě nahráli 3. nejmenší počet bodů, takže štěstí

Reagovat
Jerichoo

Kopy už máš bobky? Tvoja nočná mora (ja) sa ťa chystá do tretice rozdrtiť na prach

Reagovat
-Kopy-

uvidíme, bude to zajímavé, snad konečně vyhraju já

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

Nehraje se dneska naky americky fotbal? Z toho evropskeho se mi chce zase blit

Reagovat
Maresma

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Fakt? Mně dneska po dlouhý době přišel zábavnej

Reagovat
Dawon

zabavny byl no, o to nic...jakoze bych se nebal rict, ze dost mozna nas letosni nejzabavnejsi zapas...ale asi chapes, ze zrovna to me moc v tuhle chvili nehreje

Reagovat
Chazy

Chápu, ale na druhou stranu, on by ten postup asi byl k hovnu, stejně byste tam těžko přes někoho postupovali. Takhle aspoň bude víc sil na PL, zajistí se LM pro další rok, možná zabojuje o titul, když v tý lize není jedinej kvalitní tým a třeba to za rok už povede někdo kompetentní.

Reagovat
Dawon

To nevis...porad je to pohar, kde je to dost o haluzi a o par rozdilovych momentech...navic pokud by se v LM hned vypadlo, tak to sily nestoji...zatimco v EL klidne muzem jit dal klidne bych se tam na to vysral a stavel normalne juniorku a Rooneyho, at se vyblbne a zkousi lobanky

Ja uz neverim fakt nicemu, pokud se zranil Smalling, tak se rozpadne i to jedine, co letos dobre fungovalo, a jakmile nebudem schopni nedostavat goly, tak to muzem rovnou zabalit

Nejvic me desi, ze na zacaku pristi sezony celkem realne muze byt Ancelotti v Chelsea, Pep v City, Klopp u scouseru...a my? radsi nemyslet

Reagovat
smazaný uživatel

A povedz, co ine ako toto vsetko si pri LVG zasluzime? Karma ho dobieha

Reagovat
Chazy

Nvm, Simeone?

Co už no, snad se ti spraví nálada proti Texans a pak vyhraným SB

Reagovat
Dawon

to bych prosil

Reagovat
Kowe

no to teda ne! a takovej Rooney by ho asi moc neuvítal

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu je hrozna sranda fandit combu United a Packers, zostarol som o 20 rokov

Reagovat
Swarley

no tak ani loni to nebyl zrovna med

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Aaron slapal, teraz kto je tragickejsi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Jako wow, dva docela super hráči oznámili, že i příští rok budou hrát na univerzitě.

Tre'Davious White, CB, LSU

Will Fuller, WR, Notre Dame

O Fullerovi sem jen slyšel, že patří mezi ty lepší WR, co můžou zabojovat o první kolo, ale Whitea sem hodně viděl hrát a to je fakt parádní hráč, jsem už mu hledal tým na konci prvního kola.

Ale Hargreaves i Ramsey už jsou podle všeho rozhodnutí na univerzitě skončit.

Celkově jsem ale college fotbalem znechucenej, prostě to první kolo playoff na silvestra je hroznej hnus .. NFL silvestra si umím představit, ale tohle je k prdu, když tam ani není tým, kterýmu bych vyloženě fandil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi to pěkně zaobalil, že jsi mu hledal tým na konci prvního kola.

No myslím, že když na Silvestra budu doma, tak asi tak americkej fotbal neprojde

Reagovat
Chazy

Jsem si vědom tvoji ignorace offseason, ale teda moh bys vědět, že v prvním neberem ... já uvažoval spíš nad Chiefs, Steelers, možná Colts.

Reagovat
Trand

Steelers to teď asi moc nevyšlo, jak brali toho malého hráče ve 2. nebo 3. kole.

Reagovat
Chazy

Ten Golson? O něm nevím nic no

Reagovat
Trand

Aha, on se na celý rok zranil ještě před sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fakt idiot

Reagovat
Chazy

Rozjely se úvahy, že by měli Eagles cutnout Murrayho ...

http://overthecap.com/player/demarco-murray/621

Mně to přijde jako nesmysl z pohledu kontraktu a i jeho. Je to ten rok po sezoně, kdy měl 1000 běhů a mělo tohle nastat. A finančně by to nebylo nijak výhodný. Ale ten další rok určitě už cutovat, jestli se nic nezlepší.

Reagovat
Eric_The_King

To by byla snad ještě větší chujovina než vyhodit Chipa

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-nfl/0ap3000000597452/

Hyyyype Jako snad stačí už. Ale je to snad poprvý, co sem nějakýho hráče secondary začal já hypovat ještě v čase, kdy se to tolik nerozjelo hromadně a nasledoval sem si ho sám, většinou mě musí někdo na ty DB upozornit. Ale je to asi tím, jak je hrozně univerzální, ten rozbor je moc pěknej, jeho využití je prostě široký. Takže člověk ho zaznamenává ve hře prostě pořád a všimne si ho i někdo, kdo jinak ty výkony přehlíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar vsem.

Chtel bych se vsem omluvit.

Tenkrat jsem to mel hodne divoky, nejednal jsem s cistou hlavou. Zdaleka to nebyla jedina picovina, co jsem v ty dobe udelal. A urcite ani nejvetsi.

Mrzi mi to, stydim se za to, opravdu hodne. Chazymu jsem vsechno vysvetlil, ten mou omluvu prijal.

Je mi jasny, ze je to pro vsechny naprosto nepochopitelny,ono se to poradne ani vysvetlit neda a budu tady za trotla.

Presto bych rad pokracoval dal. Pokud by se to nekomu nelibilo, tak je jasny, ze nebudu delat problemy a prestanu sem chodit.

Reagovat
Chazy

Jo, jako za mě po tý naší komunikaci v pohodě. Ono stejně by ti nikdo neměl právo říkat, že sem nemáš chodit, takže o to stejně nejde. Ono jak říkám, já chápu, že člověk udělá kktinu a nemůže to vrátit, i když jako tohle byl fakt gól Tu samotnou lež bych přešel, ale znechutily mě ty věci potom a taky ty byly důvod, proč sem tě chtěl vyhnat z fantasy. Prostě to, že sem na to přišel už v březnu minulej rok, takže měsíc po tom, cos to udělal a už tehdy sme komunikovali a už tehdy si mi to prostě měl přiznat nebo zmizet no, ne že tě za 18 měsíců objevím znovu a až odhalením tě donutím něco napsat. Takže jako máš skoro dva roky zpoždění, ale to vysvětlení, cos psal, prostě beru, omluvu taky a minimálně už to dává smysl.

Beru teda zpátky ten ban ve fantasy, sem rád, že tě to vyprovokovalo k tomu lepšímu kroku. Takle je to za mě ok.

A btw, budeš teď jako zase Patriot, jak se patří, nebo si tím vrkym fakt zkonvertoval ke Cowboys?

Reagovat
smazaný uživatel

Pats koukam furt, na Cowboys koukam taky a docela mi bavi. Takze zustanu u obou

Reagovat
Chazy

Fanoušek na život a na smrt

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Kowe

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Chybami se člověk učí, aspoň pro příště víš jak nafingovat smrt dokonale, udělej nějakej podvod a pak o tom napiš knihu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
-Kopy-

já jen nechápu, proč sis to všechno tak zkomplikoval, stačilo přece napsat před tím srazem, že nemůžeš, že ti do toho něco vlezlo a nebo, že seš nemocnej třeba ale tohle by mě v životě nenapadlo

Reagovat
Dawon

tos co se da delat no Ikdyz je to pro vetsinu z nas asi tezko pochopitelne, tak snad si teda mel nake aspon vzdalene dobre duvody pro cele tohle Ale tak co no, strilet se za to asi nestrili

Ale v jednom mas teda pravdu, za trotla ted chvili asi bohuzel budes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Jerichoo

Ja ťa moc nepoznám, ale za ospravedlnenie máš u mňa možno si to len pár krát vyžerieš

Reagovat
Kowe

vtípky jako "dnes neumírej" budou na denním pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

https://www.youtube.com/watch?v=ftiG4B6z0Xk c'mon man

jsem docela rad, ze nejsem jediny, komu prisla Pattersonova oslava za stavu 35:7 naprosto retardovana a k smichu

Reagovat
Eric_The_King

Brown

Reagovat
Barm@n

Ten Longhorn

Reagovat
Chazy

Skvělej díl

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pamatuju si dobře, že pořadí na draftu v keeperu se u těch týmů 7-12 bere podle základní části že jo? Takže teď už na to můžu srát a můžu dropnout kickera s defkou?

Reagovat
Eric_The_King

To by asi nebylo moc fér pro zbytek ligy, furt by ses měl snažit to odehrát co nejlíp si myslím.

Reagovat
Chazy

Jo, jako za mě to není problém, nevidím to ani tak nefér. Kdybys to udělal před koncem ZČ a ovlivnil tím výsledek nějakýho zápasu, to by byla jiná, když už si hrajete zápasy mezi sebou jako nePO týmy a ty zápasy nemaj na nic vliv, tak je to myslím fuk.

Možná by bylo milejší, kdyby sis tu defku nechal do soboty před posledním weekem, protože by pro finalisty mohla bejt lákavá, ale asi je to jedno a je to tvoje věc. Máme FAAB, můžou se o ni případně týmy poprat, ale spíš stejně skončí v FA. Podobně asi i kdybys chtěl dropovat nějakýho Gorea, tak by bylo hezčí až tak, aby byl locknutej pro finálový kolo. Kicker je myslím naprosto bez problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. S tou defkou.. jako hele, teoreticky kdybych se dostal do PO, tak bych ji teď dropnul tak jako tak. Určitě bych si ji nenechával, když hrajou s Pats a na to abych si jí případně stashnul na finále stejně nemám místo. Takže jo, kicker s defkou půjdou pryč. O dropování ostatních hráčů, co nebudou jasný keepeři, jako třeba ten Gore, jsem popravdě ani nepřemýšlel a neměl to v plánu.

Reagovat
Dawon

jsem ted tak nahodou narazil na tuhle statistiku...baseball

Kdo kolik naběhá?

Průměrné běžecké výkony v různých sportech na zápas

Baseball: 740 metrů

Americký fotbal: 2 012 metrů

Basketbal: 4 667 metrů

Tenis: 4 828 metrů

Pozemní hokej: 9 012 metrů

Fotbal: 11 265 metrů

Reagovat
Chazy

Chybí tam něco jako střelba, aby to srovnání ještě víc postrádalo smysl

Reagovat
Dawon

tak je to samozrejme kokotina, davam to tu jen pro pobaveni a hlavne ucelove, abych si mohl pozvracet na baseball

Reagovat
Kowe

baseball je fakt jeden z absolutního minima sportů, kterej mě nebaví.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Tak Fauria pryč z našeho practice squadu.

Reagovat
Dawon

a cutnuli jsme i Melvina...takze mame zase v tymu jen 3 CB

Reagovat
Chazy

Takže McCourty je regulérní CB? To jsme to dopracovali

Reagovat
Maresma

I'm told #Saints RB Mark Ingram is dealing with a serious shoulder injury. There is some fear it could be season ending.

Celkem problém pro ty, kteří ho maj ve fantasy a jsou v play-off, má na konci hodně přijatelný matchupy

Reagovat
Maresma

Jinak co Gronk, kdy se má vrátit? Potřebuju ho.

Reagovat
Barm@n

kurva

Reagovat
Swarley

právě se na to dívám, tak to je dobře v píči

Reagovat
Eric_The_King

Pičeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele