Bayern získal z Gladbachu mladého Francouze Cuisance

17.08.2019, 13:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
db18

a teď ještě prodat Sanchese.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Heresy

Reagovat
Rich

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho bral k nám

Reagovat
db18

Ale kdyz bude mit prumer min jak 90 minut na zapas, tak bude nespokojeny...

Reagovat
Frantszek

tak se bude dávat občas do základu, odehraje to celé a pak pár zápasů nebude ani na lavičce a průměr mít bude.

Reagovat
irik

Reagovat
Müllered

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Heresy

je dobrej ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Rudnevs

Z Gladbachu sa prestupuje do Bayernu kvôli nedostatku herného vyťaženia. Nová doba.

Reagovat
db18

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vital bych radeji nejakej defensivneji ladenej stred. Mame milion hracu na stred a branit z nich umi jen Javi... se Schweinym vytvorili v ty treble sezone nejlepsi stredovou dvojici diky univerzalnosti a ne nejaky vyjimecny kreativite (i kdyz i v ni si se spickou nic nezadali). Jinak je to asi jasnej signal, co se Renata tyka. Skoda, v priprave se mi libil, ale typologicky se do Bayernu nehodi.

Reagovat
Bayern +

Úplný súhlas.

Reagovat
db18

Reagovat
Rich

Vysvětlí mi někdo tenhle transfer? Já totiž tohoto hráče vůbec neznám, takže nechápu to ani...

Reagovat
kardous

já jen vím, že prokazuje velký potenciál

Reagovat
Rich

To jsem taky slyšel, ale tohle se povídalo i o Renatovi a jak to dopadlo... Spíš by mě zajímalo, co v něm vidí vedení a upřímně nevím, jak je to u tvých oblíbených týmů, ale všiml sis kolik má Bayern centrálních záložníků? Thiago, Tolisso, Goretzka, Renato, teď nově tento a to tam ještě může hrát Javi, i když ten je na DM spíše, ale i Kimmich by tam mohl hrát, prostě mi to přijde moc hráčů na tuto pozici...

Reagovat
Müllered

Je to hráč do budoucna, třeba půjde tuhle sezonu ještě na hostování.

Reagovat
Rich

To by mi dávalo smysl, ale hádám, že se to asi nestane. Renato odejde, takže se uvolní místo jedno... Z těch hráčů, co jsem jmenoval tak mám dojem, že Thiago jde dolů se svou kvalitou, moc mě nepřesvědčuje o jeho nepostradatelnosti... Sice je teprve začátek sezóny, ale doufám, že bude více hrát Javi a vedle něho Tolisso nebo Goretzk.

Jinak jaký post, hraje Coutinho? To hraje pozice jako Muller?

Reagovat
Müllered

To nikdo pořádně neví, protože v Live hrál skvěle na křídle a v Barce mu to zase na křídle nešlo.

Reagovat
Rich

Hádám, že ho Kovač bude používat na křídle, záleží opravdu na trenérovi, jakou pozici mu určí, třeba Kovač ho dá na křídlo a bude lepší než v Barceloně a třeba taky ne, uvidíme, každopádně jsem rád, že přijde, posila se hodí i ve formě hostování.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě Coutinho to je takový James styl. Ve středu dobrý, ale i na levém křídle by to mohlo být solidní, když mu trenér dá trochu volnosti a on se bude moci víc stahovat do středu než to tahat vyloženě po lajně.

Reagovat
JozkokozleJ

Snad toho Laszlo vyuzije a uz dnes da zaklad!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Pak přijde gladbach do Slavie a koupí si lepšího a poháry otriskaneho Součka za polovinu dobrej byznis

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Cuisance milášku, co je Cuisance? .... GLUM GLUM

Reagovat
Frantszek

dobrej matroš, kemo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Müllered

Takovou jsem měl z něho radost, než mi ji zkazil Coutinho.

Reagovat
Bayern +

Koho by si si vlastne predstavoval? Čakať na Saného (zatiaľ nám všetky top kluby utečú vpred), ktorý sa (možno) za rok uzdraví do pôvodného stavu?

Reagovat
Rich

Jelikož je Sané zraněn, tak mi přijde Coutinho jako řešení, ale hádám, že dočasné, pokud Sané přijde příští sezónu, do toho Havertz a Werner, tak nevím, jestli by stálo za to ho vykoupit, ale ukáže se, jaké má kvality v Liverpoolu je měl... Coutinho a Perišič by možná mohli překvapit jako, když do Bayernu přestoupil Douglas Costa.. Si říkám, že mě mrzí, že tento hráč nevydržel, byl dobrý a rychlý.

Reagovat
Müllered

U Coutinha očekávám podobný průběh jak u Costy, chvilku ho to tu bude bavit, ale pak zjistí, že Bavorsko není Brazílie, nebo kdovíco mu přelítne přes nos a půjde dolů.

Reagovat
Bayern +

Hosťovačka nakoniec 8,5 mega a podľa mňa ho tak či tak nekúpime, takže no stress.

Budúce leto to kľudne môžeme postaviť na Wernerovi, Havertzovi a Saném. Tento rok sme len proste nutne potrebovali priviesť hviezdu, pretože ako píšeš nižšie, i ten Alaba, Thiago alebo Kimmich by nám zdrhli, resp. minimálne by sa sťažovali, že nemajú motiváciu a nie sme top klub.

Reagovat
Müllered

Kimmich by určitě nezdrhl.

Reagovat
Rich

Nezdrhl byl, ale problém je v tom, že hráči jsou stále nespokojení s trenérem. Tři zápasy nové sezóny a už se mluví o tom, že další hráči jsou nespokojení... Co si budeme povídat, tlak na Kovače bude i tuhle sezónu a to hned ze začátku, trochu mi to připomíná tlak druhou sezónu na Ancelottiho s tím rozdílem, že on vstoupil vítězně do Bundesligy...

Reagovat
blackhawk88

Ja Kovacovi nedavam ani 10 kol

Reagovat
Rich

Já si ale říkám, že kdyby Kovač byl skutečně odvolaný, kdo by mohl přijít do Bayernu jako nový trenér. Moc možností není. Tipl bych, že jestli ho odvolají, tak po prvním nebo druhém zápasu v Lize mistrů.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rich

Když u Costy to bylo v pohodě, měl kvalitní hraní i pod Ancelottim, kde sice první rok párkrát nastoupil, ale i jako střídající hráč dával góly, bohužel pak odešel na hostování do Juventusu no... Ale ty tři roky, co byl u Bayernu, tak hrál skvěle, jeho rychlost spolu s Comanem byla neuvěřitelná.

Proto si myslím, že na ten rok Coutihnu bude motivovaný a bude chtít dokázat, že Barcelona ho ničila. Záleží, jak se mu povede, ale myslím si, že se bude sakra snažit...

Reagovat
Müllered

Jednu sezonu bych klidně obětoval, o titul v BL by bojovalo i bez Coutinha s Perišičem a na LM asi stejně není šance ani s nimi a všechny prostředky pak vložil do Saného s Havertzem, to je jediná možná a správná budoucnost pro Bayern, jestli má být dlouhodobě nahoře. Jestli chtějí Lewa a podobní jít, tak klidně ať jdou. Jediný, u koho by mě to opravdu štvalo, by byl Alaba. Ale ten je stejně asi neudržitelný, už dlouhodobě pokukuje do Španělska.

Reagovat
Seydou Doumbia

Havertz a Werner se nedali/nedají získat letos?

Reagovat
Rich

Havertze určitě ne. Bayer jasně prohlásil, že letos není k mání, prodají ho až příští sezónu, jelikož on už neprodlouží smlouvu... Jinak o Wernerovi jdou spekulace, že by ho Bayern mohl přivést už letos, německé stránky o tom informují... Údajně by Bayern měl zaplatit 20-25 milionů, ale jsou to tzv. divoké fámy, jelikož Werner stejně má dohodu s Bayernem novou smlouvu nepodepíše a příští rok jako zdarma hráč dorazí... Navíc chování Lipska je dost zvláštní, jelikož by ho mohli takhle prodat a dostat za něj něco, ale ve finále příští sezónu nic nedostanou, takže to mi taky postrádá logiku... Těžko říct, Uli prohlásil, že Coutihnu je poslední letošní transfer, takže nevím, ale možná přijde ještě překvápko... Já si myslím, že Bayern by mohl dát takovou to částku, ale přijde mi, že nechce... Spekulace jsou i o Mandžukičovi a dokonce nově i o Emre Canovi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Werner chce na 100% do Bayernu? V případě nabídky Live, Barcy by třeba mohl uvažovat jinak. Can je nesympatický *** toho bych určitě nechtěl. Mandžu je sice bojovník, ale představoval bych si někoho mladšího jako volbu k Lewovi. Takový Plea třeba, který umí jak na křídle tak hrotu.

Reagovat
Rich

O Wernera měl zájem Liverpool hlavně, co vím, Barcelona po něm pokukovala, ale oni se budou snažit po jiných hráčích... Ale co vím, tak sám Werner se párkrát vyjadřoval, že Bayern chce do Bayernu, že je to jeho sen... Takovýhle vyjadřování samozřejmě nic neznamená, ale pravdou je, že transfer do Bayernu by dával největší smysl. Víš, pokud přijde Mandžukič, tak Werner by nedával smysl mít ho... Podle mě kdyby přišel Werner teď, tak bychom měli super alternativu za Lewyho a střídali by se, popřípadě hrát se dvěma útočníky na hrotu.

Upřímně nevím, kdo je Plea? Takže nemohu posoudit, jak by se hodil do Bayernu jo a ne... Ale povím ti, že musím uznat, jak hrál Dortmund první zápas, fakt super se dalo na to dívat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Plea je útočník s Mönchengladbachu, který umí hrát jak na křídle tak na hrotu. Takový univerzál podobný jako Depay. Ne kvalitní jako jednička na hrot, ale jako dvojka dostatečně dobrý.

Reagovat
Rich

Aha, zní to dobře, právě někdo takový by mi dával smysl, aby dokázal hrát na dvou postech hrot a křídlo. Ale to asi není moc reálný no... Vypadá to, že Bayern je kompletní a do konce sezóny nebude už utrácet.

Reagovat
Doplh11

Že by Déja-vú??? Trochu mi teď soupiska Bayernu připomíná trochu "francouzskou kolonii" , protože si pamatuji že někteří fanoušci ať už tady na eurofotbalu nebo i fanoušci přímo z Německa si tak trošku stěžovali během sezóny 2014/15 kdy hrálo za Bayern hned 5.Španělů a že sis Pep Guardiola snad vytváří "Španělskou kolonii" : Ale jinak to chápu tuto posilu,uvidím zda si připíše nějaké minuty a taky by mě zajímalo kdy oficiálně ohlásí na youtube rozhovor s posilou Coutinha z Barcelony.

Reagovat
Müllered

Francie>Španělsko

Bayern má s Francouzi až na nějaké výjimky výborné zkušenosti a byla by blbost je nebrat, když mají takovou generaci,a když mají zájem hrát za Bayern.

Reagovat
Rich

Francouzi mají v současné době jedny z nejkvalitnější mladých hráčů, nediv se, že Bayern je kupuje nebo, že chtějí do Bayernu. Měli jsme myslím tři Španěle: Alonsa, Bernarta a Thiaga, nejlepší z nich rozhodně Thiago, ty ostatní omyl prostě, proto možná fanoušci nechtěli hráče ze Španělska jelikož neměli takovou kvalitu.

Reagovat
vladino10

Áno, akurát v roku 2014 boli nemci majstri sveta a mali dosť kvalitných hráčov.. Teraz bohužiaľ z Nemecka nie je moc čo brat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele