BAYERN ZÍSKAL SCHLAUDRAFFA

03.01.2007, 11:46
Aktuality
Přestupová tajenka ohledně dalšího působiště Jana Schlaudraffa je vyřešena. Objev podzimní části německé nejvyšší soutěže po sezóně odejde z Alemanie Aachen a zamíří do Bayernu Mnichov...

"Už se těším na následujících šest měsíců v Aachenu a udělám všechno pro to, abych do Mnichova odešel poté, co svému týmu pomohu udržet se v soutěži. Mohu tam pokračovat ve svém rozvoji a také získat mezinárodní zkušenosti," těší se na novou výzvu 23letý útočník, o něhož měli vedle Bayernu zájem také ve Werderu Brémy, Leverkusenu, Dortmundu a Stuttgartu.

Schlaudraff je jedním z největších překvapení bundesligového podzimu. V patnácti odehraných zápasech zaznamenal šest branek a především díky němu se nováček soutěže drží na lichotivé třinácté příčce. Alemania je navíc stále ve hře i v domácím poháru, v jehož osmifinále nedávno přehrála 4:2 právě Bayern Mnichov.

Oba zainteresované kluby nezveřejnily přestupovou částku za německého reprezentanta, Bayern ale podle všeho nemusel sáhnout příliš hluboko do kapsy, protože Schlaudraff mohl Aachen v létě opustit za fixní částku 1,2 milionu eur.

Schlaudraffa nečeká v Bavorsku vůbec jednoduchý úkol. Bayern již teď disponuje čtveřicí vynikajících útočníků - Roy Makaay, Claudio Pizarro, Lukas Podolski a Roque Santa Cruz a i když posledně jmenovaný hraje spíše jako předsunutý záložník, jeden z nich zřejmě bude muset z kola ven.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Kily chodíš nekdy do práce ???

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jeho práce.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*Naldo

z kola ven musí Makaay,je hroznej.Posila z Cách by se prosadit měla,protože fotbal opravdu umí,připomíná mi Baroše v jeho nejformě.Ještě někdo do zálohy a Bayern zas bude vládnout Německu (doporučoval bych Diega z Brém)

Reagovat
smazaný uživatel

tak s barosem toho moc spolecnyho nema, i kdyz si je taky schpnej povodit celou obranu jako baros v nejlepsich letech, je to vice technicky zamereny tip, kope i primaky.. jinak velka posila, myslim si ze z kola ven pude Santa Cruz a Pizzaro, takze trojka Makaay, Schlaudraff a Podolski mi pripada idealni, i kdyz casto vitezne Pizzarovi goly budou bayernu chybet..

Reagovat
smazaný uživatel

to teda budou, hraje sice jak lemra, ale je k nezaplacení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele